Επιστροφή στο Forum : αλλαγη
κωστας-καζας
01-03-11, 14:10
παιδια καλησπέρα. μια μικρη ερωτισουλα. θα κανω αλλαγη νερου. σε 40λτ το 30%. το αντιχλωριο το ριχνω στο καινουργιο νερο πριν μπει μεσα , η ριχνω μεσα το καινουργιο νερο και μετα αντιχλωριο ??:confused:
Καλημέρα Κώστα.
Ρίχνεις στο νερό της αλλαγής σου την αντίστοιχη ποσότητα του αντιχλωρίου και μετά το προσθέτεις στο ενυδρείο σου. Απλά προσπάθησε να έχεις στην ίδια θερμοκρασία, το νερό της αλλαγής με το νερό που είναι ήδη στο ενυδρείο σου
skamanakos
01-03-11, 14:15
Πριν το βαλεις στο ενυδρειο ριξε την αναλογη ποσοτητα απο αντιχλωριο.Καλο ειναι το νερο που θα βαλεις να εχει την ιδια θερμοκρασια με το ενυδρειο.
in the pond
01-03-11, 14:16
παιδια καλησπέρα. μια μικρη ερωτισουλα. θα κανω αλλαγη νερου. σε 40λτ το 30%. το αντιχλωριο το ριχνω στο καινουργιο νερο πριν μπει μεσα , η ριχνω μεσα το καινουργιο νερο και μετα αντιχλωριο ??:confused:
Καλύτερα να ετοιμάζεται το νερό μαζί με το αντιχλώριο του πριν μπει στο ενυδρείο. Εννοείται ότι η θερμοκρασία του φρέσκου νερού πρέπει να είναι ίδια με αυτή του νερού του ενυδρείου, έτσι?
Καλησπέρα και από εμένα φίλε!Κάνε όπως σου λένε παραπάνω οι φίλοι!
παιδια εχω κι εγω μια ερωτησουλα πνανω στο θεμα...εκτος απο το αντιχλωριο και την θερμοκρασια κανουμε κατι αλλο?
παιδια εχω κι εγω μια ερωτησουλα πνανω στο θεμα...εκτος απο το αντιχλωριο και την θερμοκρασια κανουμε κατι αλλο?
Πεχα και σκληροτητα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.