PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρείο Πάφου


nhreas
18-07-03, 02:13
σημερα γυρισα απο κυπρο.το θεμα δεν ειναι αυτο ομως :? επισκευτηκα το ενυδρειο της παφου :( :( περιμενα κατι το φανταστικο :lol: :lol: αλλα το μονο που αξιζε ηταν το μεγαλο ενυδρειο με τους καρχαριες και οι κροκοδειλοι...κατα τ' αλλα ειχε περιπου 70 ενυδρεια γλυκου και θαλασσινου νερου :twisted: :twisted: φρικη ,εγκαταλειψη ,αλλα εγραφαν τα σχολια αλλα ειχαν τα ενυδρεια.απο ψαρια οτι να΄ναι .πρωτη φορα βλεπω τοσο παρατειμενα και αχρωμα ψαρια .ναι λες και ξεβαψανε.οταν βγηκα απο τον χωρο τους ρωτησα γιατι τετοια εγκαταλειψη και τοσα λιγα ψαρια .η απαντηση: ειχαμε πριν μια βδομαδα :?: :?: :?: :shock: :shock: .σκεφτηκα λες να μπηκα σε κανενα pet shop και τα πουλησανε :!: :!: :!: :!: .μετα απο τοσα χλμ.περιμενα το κατι παραπανω.πιστευω και ενας ασχετος να παει τις ιδιες εντυπωσεις θα εχει...λυπαμαι.κατα τ'αλλα coral bay παραλια εεε μια απλη παραλια οπως ολες.η χαλκιδικη και τα νησια μας εχουν πολυ καλυτερες.απλα παραδεχομαι τους κυπριους που βρηκαν τροπους να αρπαζουν τις λιρες απο τον κοσμο.αυτο ειναι marketing.. τα λεμε.

libra
18-09-03, 19:01
Σχετικά με το ενυδρείο της Πάφου, είχα ακούσει πόσο χάλια είναι γι’ αυτό, αν και Κύπρια, δεν το έχω επισκεφτεί... Αυτό, όντως, είναι ένας τρόπος για να αρπάζουν μερικοί τις λίρες από τους τουρίστες.

Όσο για τον Κόλπο των Κοραλλίων (Coral Bay), δίκαιο έχεις να λες πως δεν συγκρίνεται με τις παραλίες της Χαλκιδικής και των νησιών. Απλά δεν επέλεξες και ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό έχει η Κύπρος από παραλίες. Καμιά βόλτα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου (Πρωταράς-Αγία Νάπα) έχεις κάνει;

Τα λέμε
Λένα