Επιστροφή στο Forum : black moor μαζι με...?
εχω ενα black moor και θελω να το βαλω στο 70 λιτρο ενυδριο που προκειται να βαλω σε λειτουργια αυτες τις μερες(το οποιο εχει φιλτρο λαμπα και θερμοστατη) αλλα εκτος απο αυτο θελω να εχω κι αλλα ψαρια. ποια ειδη συνυπαρχουν με τα χρυσοαρα?
Τώρα που το έχεις το ψάρι?
Σε 70 λίτρα προσωπικά εγώ δεν θα έβαζα ούτε ένα μόνο του χρυσόψαρο.Τα χρυσόψαρα όμως καλό είναι να τα έχουμε σε ομάδα οπότε θέλουν πολύ περισσότερα λίτρα.
Εγώ θα σου έλεγα αφού το ενυδρείο δεν το έστησες ακόμα να ξεκινήσεις με κάτι άλλο;), αλλίως βάλε το black moor μόνο του,άντε και ένα apple snail.
Aπο τα 30 λιτρα - 50 εσυ πηγες στα 70... χαλαρα..
οκ και σε 70 μπορει να βαλει 2 κογκολεζους... μην τρελαθουμε κιολας.. αυτα δεν μεγαλωνουν οσο τα κανονικα χρυσοψαρα..
να ξερουμε τι λεμε.. οχι ακουμε χρυσοψαρο και αντε λεμε,λεμε...
τα συγκεκριμενα δεν γινονται οπως τα κανονικα 30-45 ποντους...
in the pond
28-02-11, 01:14
Τα χρυσόψαρα είναι κοινονικά ψάρια, επομένως καλύτερα να έχουν παρέα ένα άλλο χρυσόψαρο ή ακόμα καλύτερα μια ομάδασε πολλά λίτρα.
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι τα 70 λίτρα είναι λίγα για δύο τέτοια ψάρια, εντούτοις με το μπλακ μουρ μπορείς να επιλέξεις ακόμα ένα είδος χρυσόψαρου που δεν αναπτύσσεται πολύ. Κατ' οικονομία, έτσι?
Τα χρυσόψαρα είναι κοινονικά ψάρια, επομένως καλύτερα να έχουν παρέα ένα άλλο χρυσόψαρο ή ακόμα καλύτερα μια ομάδασε πολλά λίτρα.
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι τα 70 λίτρα είναι λίγα για δύο τέτοια ψάρια, εντούτοις με το μπλακ μουρ μπορείς να επιλέξεις ακόμα ένα είδος χρυσόψαρου που δεν αναπτύσσεται πολύ. Κατ' οικονομία, έτσι?
κογκολεζο και καλικο...
Aπο τα 30 λιτρα - 50 εσυ πηγες στα 70... χαλαρα..
οκ και σε 70 μπορει να βαλει 2 κογκολεζους... μην τρελαθουμε κιολας.. αυτα δεν μεγαλωνουν οσο τα κανονικα χρυσοψαρα..
να ξερουμε τι λεμε.. οχι ακουμε χρυσοψαρο και αντε λεμε,λεμε...
τα συγκεκριμενα δεν γινονται οπως τα κανονικα 30-45 ποντους...
Εγώ είπα τι θα έκανα εγώ...αυτή είναι η αποψη μου για το θέμα των λίτρων,προσωπικά σε αυτά τα λίτρα θα έβαζα κάτι άλλο...
το χρυσοψαρο το εχω σε μια γυαλα (δυστιχως) εδω και μια βδομαδα περιπου και σκοπευω να τον παρω απο κει. σκεφτομαι να τον βαλω μονο του σε ενα αλλο ενυδριο αλλα ψαχνω κατι οικονομικο και δεν εχω βρει κατι ακομα. αν εχετε και σε λιγα λιτρα προτεινετε.:)
Ψάξε και στα carrefour για ενυδρεία...
ναι πηρα τηλεφωνο και λενε οτι δεν εχουν. απο ποια περιοχη πηρανε ολοι γιατι ακουω πολυ συχνα για καρφουρισια ενυδρια και σε τι τιμες κιμενοντε?
Το δικό μου είναι 96 λίτρα και το είχα πάρει πριν 2 χρόνια 49 ευρώ με βάση.Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει στα carrefour αλλά δεν τα έχουν ξαναβάλει τόσο χαμηλά.Συνήθως τα πουλάνε γύρω στα 120 ευρώ με βάση κτλ.Πολλές φορές έχουν και με 120 λίτρα.Εγώ το είχα πάρει απο το carrefour δίπλα στο allou fun park.
Το δικό μου είναι 96 λίτρα και το είχα πάρει πριν 2 χρόνια 49 ευρώ με βάση.Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει στα carrefour αλλά δεν τα έχουν ξαναβάλει τόσο χαμηλά.Συνήθως τα πουλάνε γύρω στα 120 ευρώ με βάση κτλ.Πολλές φορές έχουν και με 120 λίτρα.Εγώ το είχα πάρει απο το carrefour δίπλα στο allou fun park.
φαντάζομαι είχες πάρει και λαχείο...... απίστευτη τιμή...
φαντάζομαι είχες πάρει και λαχείο...... απίστευτη τιμή...
Αν είχα πάρει και λαχείο εκείνη τη μέρα τώρα θα ήμουν πλούσιος..:D
Τα είχα δει σε φυλλάδιο και πήγα το ίδιο απόγευμα και βρήκα 2 ενυδρεία μόνο 96 λίτρα και μόνο μία βάση...μιλάμε για τύχη όμως....:rolleyes:
μπορεις μαζι με το moor
να βαλεις ενα fan tail που εχω ακουσει οτι δεν μεγαλωνει πολυ σε μηκος...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.