Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Υψηλές συγκεντρώσεις ΝΟ2 κ.α. HELP!!!

ioannis_79
27-02-11, 17:28
Καλησπέρα σας....

Από τις 10/01 στρώνω το ενυδρείο μου, αρχικά χωρίς ψάρι και μετά έβαλα ένα χρυσόψαρο για περίπου 1 μήνα. Οι μετρήσεις μου ήταν οκ, δηλαδή ΝΟ2, ΝΟ3, ΝΗ3/ΝΗ4+ μηδενικές και ph 7.2, Kh 6 και Gh μεταξύ 7 και 14.

Έβγαλα λοιπόν το χρυσόψαρο και έβαλα 3 corydoras panda και μετά από 1 ημέρα άλλα 2. Οι μετρήσεις δεν άλλαξαν εκτός από τα ΝΟ2 που "τσίμπησαν" και ΝΟ3 περίπου στα 25 ppm.

Αμέσως πρόσθεσα βακτήρια (5 ml σε 70 λιτρα)... την επόμενη ημέρα μέτρησα και πάλι τα ίδια προσθέτοντας άλλο 1 ml βακτήρια....

Μετά από τρεις ημέρες μέτρησα και δυστυχώς πάλι τα ίδια....
Προχώρησα σε αλλαγή 30% του νερού, κατα τα προβλεπόμενα και προχώρησα σε προσθήκη βακτηρίων.....

Για να μην σας κουράζω ξανά μετρήσεις μετά από 3 ημέρες και ξανά πάλι τα ίδια.......zw

Σταμάτησα την καθημερινή χορήγηση τροφής στα corries (1 ταμπλέτα βυθού) και τα ταίζω ανά 2 ημέρες και ξαναπρόσθεσα 5 ml βακτήρια.

Σήμερα θα πάω για μετρήσεις και ο θεός βοηθός......

Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραπέμπω εδώ

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49389

Επιπροσθέτως ψόφησε 1 corry και εμφανίστηκαν σαλιγκάρια (Planorbis corneus)

Τι να κάνω ......

HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να κάνω απογοητεύομαι.....

georgis4
27-02-11, 17:39
Οι μετρήσεις μου ήταν οκ, δηλαδή ΝΟ2, ΝΟ3, ΝΗ3/ΝΗ4+ μηδενικές
Και ομως ΔΕΝ ηταν οκ.Θα ηταν οκ αν ηταν ολα απο τα παραπανω μηδενικα εκτος απο ΝΟ3 που θα επρεπε να μετρας.;)
Αστρωτο ηταν το φιλτρακι σου οταν αρχισες να βαζεις ψαρακια.:(
Βαλε μια αγγελια και ζητα απο καποιον μπολι αμεσα να γλυτωσεις τα οσα ψαρακια εχεις...