Επιστροφή στο Forum : Τι κάνουμε όταν η άμμος παρασύρεται από τη ροή του κυκλοφορητή;
Έχω το AQUADREAM 80 της Aquatlantis,με το δικό του BIOBOX 2 και μέσα έχω ψιλή χαλαζιακή άμμο και μου την παρασέρνει από την πίσω αριστερή γωνία...
Έχω το AQUADREAM 80 της Aquatlantis,με το δικό του BIOBOX 2 και μέσα έχω ψιλή χαλαζιακή άμμο και μου την παρασέρνει από την πίσω αριστερή γωνία...Βάλε την έξοδο του κυκλοφοριτή να χτυπά σε κάποιο τζάμι ετσι ώστε να σπάει η ροη, ή βάλε κάποιο ξύλο-πέτρα στην πίσω αριστερή γωνία..;)
Βάλε την έξοδο του κυκλοφοριτή να χτυπά σε κάποιο τζάμι ετσι ώστε να σπάει η ροη, ή βάλε κάποιο ξύλο-πέτρα στην πίσω αριστερή γωνία..;)
Ευχαριστώ, με φυτό παίζει να γίνει;;;
το πιο πιθανο ειναι να λυγιζει το φυτο..
in the pond
28-02-11, 00:06
Βάλε την έξοδο του κυκλοφοριτή να χτυπά σε κάποιο τζάμι ετσι ώστε να σπάει η ροη...
Αυτή είναι η καλύτερη λύση.
Βασικά την επιφάνεια πρέπει να χτυπάει ωστε να γίνεται και οξυγόνωση. Εσύ το έχεις γυρισμένο προς τα κάτω;
Βασικά την επιφάνεια πρέπει να χτυπάει ωστε να γίνεται και οξυγόνωση. Εσύ το έχεις γυρισμένο προς τα κάτω;
Το έχω γυρισμένο προς τα αριστερά επειδή η είσοδος του νερού είναι από τα δεξιά κι έτσι προτείνει η εταιρία για να ανακυκλώνεται καλύτερα το νερό...
Ναι, αλλα αριστερά πάνω, ή αριστερά κάτω; Δηλαδή "χτυπάει" την επιφάνεια, ή προς τον βυθό;
Ναι, αλλα αριστερά πάνω, ή αριστερά κάτω; Δηλαδή "χτυπάει" την επιφάνεια, ή προς τον βυθό;
Αριστερά :D, παράλληλα με την επιφάνεια του νερού, έχω λίγη ανατάραξη καθώς η επιφάνεια του νερού είναι λίγα χιλιοστά πιο πάνω από την έξοδο του νερού...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.