Επιστροφή στο Forum : Χαλικι ενυδρειου
Το χαλικι απο μαγαζια τυπου ''Leroy Merlin''
κανει για ενυδρεια ?
εχουν τσουβαλια μεγαλα αρκετα φθηνα.
Φυσικα αν το καθαρισεις πρωτα (πολλες πλυσεις)..
οποιος ξερει ας μου πει..
ευχαριστω.
απο Θεσ/νικη χαλικακι μπορεις να παρεις απο pangea χαλαζιακο με 7ε τα 20-25 κιλα
Απλα ρωταω αν κανει χαλικι απο τετοιο μαγαζι....
Υπαρχει το τεστ που κανεις με καθαριστικο τζαμιων, αν θυμαμαι καλα αλλιος ας με διορθωσει καποιος που το θυμαται σιγουρα, ψεκαζεις το χαλικι για να δεις εαν ειναι ασθεστολιθηκο (εαν ειναι αφριζει)!
με ακουαφόρτε καλύτερα...
Υπαρχει το τεστ που κανεις με καθαριστικο τζαμιων, αν θυμαμαι καλα αλλιος ας με διορθωσει καποιος που το θυμαται σιγουρα, ψεκαζεις το χαλικι για να δεις εαν ειναι ασθεστολιθηκο (εαν ειναι αφριζει)!
δλδ αν ειναι ασβεστολιθικο παιζει προβλημα ?
ανεβαζει την σκληροτητα ?
δλδ αν ειναι ασβεστολιθικο παιζει προβλημα ?
ανεβαζει την σκληροτητα ?
Ναι, την ανεβάζει, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε ζωοτόκα και Αφρικάνες, αλλά στα είδη που θέλουν μαλακό και όξινο νερό ...:smt012
Ναι, την ανεβάζει, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε ζωοτόκα και Αφρικάνες, αλλά στα είδη που θέλουν μαλακό και όξινο νερό ...:smt012
οποτε εγω δεν εχω προβλημα με τα fancy χρυσοψαρα...:p:p
Λογικα μια χαρα θα ειναι τα χρυσοψαρα, αλλα αυτο το βλεπεις και με τεστ στο ΡΗ που θα κανεις αφου ξερεις τις απαιτησεις των ψαριων που θα βαλεις μεσα.
Να ρωτησω και κατι ακομα σε μαντρες και μαγαζια οπως leroy εχει ποταμισια αμμο.. αυτην κανει?
... Δεν εχει διαφορα βρε ανθρωπα!!!
Και αυτη μάλλον ασβεστολιθική θα είναι. Εσύ διαλέγεις τι θέλεις και περνεις! ;)
... Δεν εχει διαφορα βρε ανθρωπα!!!
Και αυτη μάλλον ασβεστολιθική θα είναι. Εσύ διαλέγεις τι θέλεις και περνεις! ;)
δεν ρωτω αν ειναι ασβεστολιθικη αλλα αν κανει..
αλλα μαλλον κανει...:p:p
μπορει να κανω μιξ χαλικι-αμμο...!!!
παιδια εκανα ενα μεγαλο λαθος σαν αρχαριος και εβαλα ασβεστολιθικο χαλικι...απο την εμπειρια σας ξερετε αν μπορω μονο με τυρφη να ριξω την σκληροτητα στο 2-6?????
Τι ψαρια εχεις μεσα και θελεις τετοιες σκληροτητες?
δεν εχω βαλει ακομα ψαρια ευτυχως...ηθελα να βαλω καρδιναλιους αλλα δεν γινεται...τωρα τι ψαρια μπορω να βαλω?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.