Επιστροφή στο Forum : Juwel Rio 125 Κοινωνικό φυτεμένο.
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 81x36x50 cm
Όγκος: 125 λίτρα μικτά, 100 καθαρά.
Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο
Φυτά: rotala wallichii, anubias barteri ver. nana, micranthemum umbrosum, pogostemon helferi, hemianthus callitrichoides "cuba", lilaeopsis brasiliensis, cryptocoryne parva.
Ψάρια / Άλλα είδη: 4 corydoras trilineatus, 6 neon tetra, 6 cardinal tetra, 4 otocinclus, 5 hemigrammus bleheri, 5 rasbora galaxy, red cherry.
Διακοσμητικά υλικά:
(χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)
Φόντο: διαφανες
Φωτισμός: 1x 28 w high-lite, 1 x 28 w colour lite, με ανακλαστήρες.
Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες
Φιλτράρισμα: το εσωτερικό δικό του, fluval εξωτερικό 400 λίτρα την ώρα μονο siporax.
Θερμοστάτης: τις juwel 100 wat
Λίπανση: EI (την εβδομάδα χρησιμοποιώ 1.4gr KNO3, 0.35gr KH2PO4, 6gr K2SO4, 10gr MgSO4, 1gr Trace)
Παροχή CO2: μπουκάλα 2 κιλών με ηλεκρομαγνητική βαλβίδα και χρονοδιακόπτη.
Παράμετροι:
pH: 6.5
Γενική σκληρότητα (GH): 6
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4
Αμμωνία (ΝΗ3): 0
Νιτρώδη (ΝΟ2): 0
Νιτρικά (ΝΟ3): 10
Φωσφορικά (PO4): 1
Αλλαγές νερού: 40% την εβδομάδα, 60% AO και 40% βρύσης.
Θερμοκρασία: 25
Άλλες πληροφορίες: το ενυδρείο τρέχει 14 μήνες και έχει περάσει από πολλές αλλαγές.
Φωτογραφία:βρίσκονται πιο κάτω...
video 17 Ιούλιος 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1loQx0ol78k
video 24 Φεβρουάριος 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TSqj6oEb9Sg
και ένα άσχετο βίντεο για να σπάσει η μονοτονία...το άλλο hobby μας, camera εγώ πιλοτάρει ο γιος μου http://www.youtube.com/watch?v=0F3ycPSfs4U
Δεκτό κάθε σχόλιο και παρατήρηση.
Ευχάριστο όλους... φιλικά Μιχάλης...
eimaste aR21rwstoi
24-02-11, 20:11
παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!!!!
πιστευω ομως οτι μας κανεις πλακα:smt120:smt120:smt120:smt120
τι σχολιο θες ακριβως????
συγχαρητηρεια φιλε μου+-3
εντυπωσιακο το ενυδρειο σου!!και πολυ ωραια φυτα!!καλη συνεχεια!
Φωτογραφίες...σας ευχάριστο όλους...
Ένα πολύ όμορφο ενυδρείο. μπράβο... Υγειέστατο.. Πάντα τέτοια
Alex_Salonica
24-02-11, 21:59
Πάρα πολύ όμορφο!
Συγχαρητήρια!
Μπραβο σου παρα πολυ ωραιο:smt041:smt041:smt041:smt041
Υπέροχο... και με το χαλί του και με τα πάντα και με τα όλα του!!
Πολυ ομορφο, συγχαρητηρια !! Πιστευω οτι ενα μαυρο φοντο θα του πηγαινε καλυτερα ;)
Λιβέρης Σταύρος
25-02-11, 09:29
Φοβερό πράσινο, να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου.
snakepanos
25-02-11, 09:48
Με λιγα λογια, ΩΡΑΙΟ.
chemical mac
25-02-11, 11:54
Πολύ ωραία πτήση, μόνο υδροπλάνο πετάει ο γιος ή έχει κι άλλα;
Πολύ ωραία πτήση, μόνο υδροπλάνο πετάει ο γιος ή έχει κι άλλα;
Πετάμε και αλλα, ανεμόπτερο, ακροβατικά έχουμε 5 διαφορετικά αεροπλάνα, πιστεύω ότι είναι εξίσου πολύ ωραίο hobby, full αδρεναλίνη.
Ευχαριστό όλους για τα καλά σας λόγια, αν δεν υπήρχε το φόρουμ δεν θα μπορούσα ποτε να έφτιαχνα ένα τέτοιο ενυδρείο.
-------------------------
Πολυ ομορφο, συγχαρητηρια !! Πιστευω οτι ενα μαυρο φοντο θα του πηγαινε καλυτερα ;)
Ευχαριστό Αλέξανδρε...
Μακάρι να μπορούσα να έβαζα μαύρο φόντο, το ενυδρείο είναι πάνω σε μπάγκο και πρέπει να το βλέπουμε από τις δυο πλευρές, αυτό με έχει κουράση λίγο γιατί αναγκάζομαι να βάλω τα ψιλά φυτά στο κένδρο και έτσι χάνω χόρο, δεν γίνετε όμως διαφορετικά.Η μόνη πλευρά που ακουμπάει στον τοίχο είναι η πλευρά τον φίλτρων, εκεί που είναι τα πολλά φυτά και σκεπάζουν το φίλτρο και την σκάλα του CO2.
οντως πολυ ωραιο. τωρα που ψαχνομαι και εγω για το πως θα φτιαξω το δικο μου, θα το εχω σαν οδηγο ελπιζοντας να του μοιασει.
Πολύ όμορφο ενυδρείο. :smt038
Υπεροχο και καταπρασσινο +-3+-3+-3
giannisaek
05-03-11, 12:10
Με μία λέξη το ενυδρείο "Τέλειο"
Και το υδροπλάνο σας απολαυστικό. ;)
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!Μολις το είδε η μάνα μου,μου φόναζε γιατί δεν το έχω και εγώ έτσι..Ισως βάλω 2-3 φυτάκια με τις jewel μου..Με μπρίζοσες!!!!!:D
Το αεροπλάνο σας φανταστηκό!
Και πάλι μπράβο!;)
skamanakos
05-03-11, 20:54
Σφυραει το ενυδρειο σου μπραβο!
Ευχαριστό όλους...:smile::smile::smile:
παρα πολυ καλο, τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταπρασινο και καθαροτατο!!! :p
Πολυ καλη δουλεια :smt038:smt038:smt038
Ζήλεψα! Τέλειο. Δεν μας λες τι φυτά έβαλες???
Περιμένουμε λεπτομέρειες για τα φυτά!!!!! Το γκαζόν που το βρήκες? Έχω και εγώ αλλά δεν είναι τόσο πράσινο ούτε μπορείς να το απλώσεις σαν τάπητα, πρέπει να το βάλεις κοντά σε κάποια πέτρα, ώστε να "πιάσει" πάνω. Το δικό σου φαίνεται να στρώνει σα χαλί
Περιμένουμε λεπτομέρειες για τα φυτά!!!!! Το γκαζόν που το βρήκες? Έχω και εγώ αλλά δεν είναι τόσο πράσινο ούτε μπορείς να το απλώσεις σαν τάπητα, πρέπει να το βάλεις κοντά σε κάποια πέτρα, ώστε να "πιάσει" πάνω. Το δικό σου φαίνεται να στρώνει σα χαλί
Γεια σου Ολγα. Τα φυτά που έχω φυτέψει σαν γκαζόν είναι Hemianthus callitrichoides "Cuba", cryptocorine parva, lilaeopsis brasiliensis και το γνωστό φυτό pogostemon helferi. Όλα αυτά τα φυτά δεν θέλουν δέσιμο ούτε σε πέτρες ούτε σε ξυλα γιατί έχουν ρίζες και φυτρώνουν στο βυθό κανονικά. Είχα αγοράσει από μια γλάστρα από το κάθε φυτό στο Water Inn, χώρισα την κάθε γλάστρα σε 3-4 κομμάτια και τα φύτεψα σκόρπια στο ενυδρείο με την σκέψη ότι δεν θα πιάσουν όλα τα φυτά. Επειδή είναι το πρώτο μου ενυδρείο φυτεμένο δεν ήμουν σίγουρος πια φυτά θα μεγάλωναν και πια όχι, βεβαια όπως βλέπεις όλα μεγάλωσαν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Ολγα, πιστεύω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να βάζουμε πολλά φυτά με σκοπό το γκαζόν, εγώ βεβαια πειράματα έκανα αλλα αν κάποτε ξανά στήσω φυτεμένο θα προτιμήσω ένα είδος φυτό για γκαζόν, πιστεύω θα φαίνεται πολύ πιο όμορφο.
Ευχαριστό για τα καλά σου λόγια... :razz: Μιχαλης
Τελειο το ενυδρειο σου!!
Ποσα λιτρα ειναι;
Τελειο το ενυδρειο σου!!
Ποσα λιτρα ειναι;
Πολυ ωραια στημενο και ομορφο ενυδρειο.
Για τα ψαρια εχω καποια ενστασεις αλλα ΟΚ, η χρηση ΑΟ και CO2 ταυτοχρονα θελει προσοχη, και τα φωσφορικα θα τα προτιμουσα στο 0.5.
skamanakos
13-03-11, 13:34
Την μπουκαλα την δουλευεις με πεχακοντρολερ?
Την μπουκαλα την δουλευεις με πεχακοντρολερ?
Παροχή CO2: μπουκάλα 2 κιλών με ηλεκρομαγνητική βαλβίδα και χρονοδιακόπτη. Έλενγχο βεβαια με drop checker, Το drop checker φαίνεται και στις φωτογραφίες. Και 3 φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα.
Πολυ ωραια στημενο και ομορφο ενυδρειο.
Για τα ψαρια εχω καποια ενστασεις αλλα ΟΚ, η χρηση ΑΟ και CO2 ταυτοχρονα θελει προσοχη, και τα φωσφορικα θα τα προτιμουσα στο 0.5.
Για τα δυο πρώτα συμφωνώ απόλυτα......:wink:. Όσο για τα φωσφορικά τα είχα πολύ καιρό 0.5 αλλα συνεχεια είχα πράσινη άλγη, τώρα δοκιμάζω στο 1 και παρατηρώ την διαφορα. Πάντα τα νιτρικά 10-15 ppm.
Για τα δυο πρώτα συμφωνώ απόλυτα......:wink:. Όσο για τα φωσφορικά τα είχα πολύ καιρό 0.5 αλλα συνεχεια είχα πράσινη άλγη, τώρα δοκιμάζω στο 1 και παρατηρώ την διαφορα. Πάντα τα νιτρικά 10-15 ppm.
Με 15 νιτρικα ΟΚ σαν αναλογια το 1 φωσφορικα, αλλα ... γενικοτερα για τα ψαρια αυτη η τιμη φωσφορικων (οριακα) δεν ειναι απο τις "αγαπημενες" μου.
Θα προτιμουσα 5-10 NO3 με 0.5 PO4
Με 15 νιτρικα ΟΚ σαν αναλογια το 1 φωσφορικα, αλλα ... γενικοτερα για τα ψαρια αυτη η τιμη φωσφορικων (οριακα) δεν ειναι απο τις "αγαπημενες" μου.
Θα προτιμουσα 5-10 NO3 με 0.5 PO4
Ρίξε μια ματια εδώ, http://www.xs4all.nl/~buddendo/aquarium/redfield_eng.htm (http://www.xs4all.nl/%7Ebuddendo/aquarium/redfield_eng.htm) ίσος αλλάξεις γνώμη για την αναλογια νιτρικά-φωσφορικά, είχα αναλογια φωσφορικά-νιτρικά για πολύ καιρό 1-15, ποτε δεν μπόρεσα να ξεφορτωθώ την πράσινη άλγη, αυτό με έκανε να ψαχτώ και ακόμα σωστό συμπέρασμα δεν έχω βγάλει. Με 0.5 φωσφορικά θα δοκίμαζα 6 νιτρικά.
Ρίξε μια ματια εδώ, http://www.xs4all.nl/~buddendo/aquarium/redfield_eng.htm (http://www.xs4all.nl/%7Ebuddendo/aquarium/redfield_eng.htm) ίσος αλλάξεις γνώμη για την αναλογια νιτρικά-φωσφορικά, είχα αναλογια φωσφορικά-νιτρικά για πολύ καιρό 1-15, ποτε δεν μπόρεσα να ξεφορτωθώ την πράσινη άλγη, αυτό με έκανε να ψαχτώ και ακόμα σωστό συμπέρασμα δεν έχω βγάλει. Με 0.5 φωσφορικά θα δοκίμαζα 6 νιτρικά.
Ναι εχει συζητηθει το redfield ratio 1 προς 16 ή 1 προς 12 για αλλους. (αν και υπαρχουν και ενστασεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=308234#post308234)
Οπως ειναι φυσικο ο καθενας μπορει να χρειαστει να μεταβαλει λιγο αυτην την ισορροπια στο δικο του (ξεχωριστο) ενυδρειο για να απαλλαγει απο αλγες.
Αυτο που επεσημανα εγω ειναι αλλο ομως. Θελω τις τιμες ΝΟ3 PO4 στο ελαχιστο για την υγεια των ψαριων.
Οπως λες λοιπον θα προτιμουσα στην περιπτωση σου το "Με 0.5 φωσφορικά θα δοκίμαζα 6 νιτρικά" ;)
Ναι εχει συζητηθει το redfield ratio 1 προς 16 ή 1 προς 12 για αλλους. (αν και υπαρχουν και ενστασεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=308234#post308234)
Οπως ειναι φυσικο ο καθενας μπορει να χρειαστει να μεταβαλει λιγο αυτην την ισορροπια στο δικο του (ξεχωριστο) ενυδρειο για να απαλλαγει απο αλγες.
Αυτο που επεσημανα εγω ειναι αλλο ομως. Θελω τις τιμες ΝΟ3 PO4 στο ελαχιστο για την υγεια των ψαριων.
Οπως λες λοιπον θα προτιμουσα στην περιπτωση σου το "Με 0.5 φωσφορικά θα δοκίμαζα 6 νιτρικά" ;)
Μην ξεχνάς και την υγεία τον φυτών, και στο δικό μου το ενυδρείο δεν είναι λίγα τα φυτά...:smile::smile::smile:
Μην ξεχνάς και την υγεία τον φυτών, και στο δικό μου το ενυδρείο δεν είναι λίγα τα φυτά...:smile::smile::smile:
Σε αυτο ακριβως βασιζεται η δικη μου διαφορετικη αντιμετωπιση των πραγματων.
Πρωτα κοιταζω την υγεια των ψαριων.
Tα φυτα εξαλλου και με μετρηση 6 ΝΟ3, 0,5 PO4 πριν την αλλαγη, δειχνει οτι εχουν επαρκεια τροφης.
Σε αυτο ακριβως βασιζεται η δικη μου διαφορετικη αντιμετωπιση των πραγματων.
Πρωτα κοιταζω την υγεια των ψαριων.
Tα φυτα εξαλλου και με μετρηση 6 ΝΟ3, 0,5 PO4 πριν την αλλαγη, δειχνει οτι εχουν επαρκεια τροφης.
Φιλε μου Σπύρο...
Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι και στη δικη μου περίπτωση με φωσφορικά 1 και νιτρικά 10 τα ψαρια μου είναι υγιέστατα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα και ο διάλογος να συνεχίζεται χωρίς τέλος. Σημασία έχει όμως ότι ο καθένας μας έχει δίκιο όταν εκφράζει μια άποψη βασισμένη στην πήρα του, και το πιο σημαντικό από όλα όταν κάθε διάλογος αντιλαμβάνεται σαν ανταλλαγή απόψεων και όχι σαν κόντρα. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.....φιλικά Μιχάλης.
Φυσικα και ειναι μονο ανταλλαγη αποψεων.
Ξερω ομως οτι ερχομαι και σε (φιλικη/συναδελφικη) κοντρα με ολους τους φανατικους μποσταναδες, αλλα ειναι η αποψη μου και δεν φοβαμαι να την πω.
Ηθελα λοιπον απλα να επισημανω, οτι ενα ομορφο φυτεμενο ενυδρειο σαν το δικο σου, για να κρατιεται σε τελεια κατασταση, αν δεν γινονται καποιες υποχωρησεις σε βαρος των φυτων, καποιος πληρωνει ενα αντιτιμο. Και αυτος ειναι τα ψαρια, με τα διοξειδια, λιπασματα κλπ
Εκανα διαφορες προσπαθειες για να τα παντρεψω τα πραγματα, αλλα εβγαλα ενα συμπερασμα (ισως και λαθος), οτι το σκετο καθαρο νερακι ειναι καλυτερο για τα ζωντανα.
Αν κανω λαθος σε αυτο, ευχαριστως σε καποιο αλλο θεμα (αν κανει αποκοπη καποιος mod), οποιος θελει να επιχειρηματολογησει και να με πεισει για το αντιθετο.
αργησα να το δω!!αλλα το ειδα....υπεροχο φιλε μου!!!παντα τετοια...
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 81x36x50 cm
Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο
Φυτά: rotala wallichii, anubias barteri ver. nana, micranthemum umbrosum, pogostemon helferi, hemianthus callitrichoides "cuba", lilaeopsis brasiliensis, cryptocoryne parva.
Ψάρια / Άλλα είδη: 4 corydoras trilineatus, 6 neon tetra, 6 cardinal tetra, 4 otocinclus, 5 hemigrammus bleheri, 5 rasbora galaxy, red cherry.
Διακοσμητικά υλικά:
(χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)
Φόντο: διαφανες
Φωτισμός: 1x 28 w high-lite, 1 x 28 w colour lite, με ανακλαστήρες.
Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες
Φιλτράρισμα: το εσωτερικό δικό του, fluval εξωτερικό 400 λίτρα την ώρα μονο siporax.
Θερμοστάτης: τις juwel 100 wat
Λίπανση: EI (την εβδομάδα χρησιμοποιώ 1.4gr KNO3, 0.35gr KH2PO4, 6gr K2SO4, 10gr MgSO4, 1gr Trace)
Παροχή CO2: μπουκάλα 2 κιλών με ηλεκρομαγνητική βαλβίδα και χρονοδιακόπτη.
Παράμετροι:
pH: 6.5
Γενική σκληρότητα (GH): 6
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4
Αμμωνία (ΝΗ3): 0
Νιτρώδη (ΝΟ2): 0
Νιτρικά (ΝΟ3): 10
Φωσφορικά (PO4): 1
Αλλαγές νερού: 40% την εβδομάδα, 60% AO και 40% βρύσης.
Θερμοκρασία: 25
Άλλες πληροφορίες: το ενυδρείο τρέχει 14 μήνες και έχει περάσει από πολλές αλλαγές.
Φωτογραφία:βρίσκονται πιο κάτω...
video 17 Ιούλιος 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1loQx0ol78k
video 24 Φεβρουάριος 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TSqj6oEb9Sg
και ένα άσχετο βίντεο για να σπάσει η μονοτονία...το άλλο hobby μας, camera εγώ πιλοτάρει ο γιος μου http://www.youtube.com/watch?v=0F3ycPSfs4U
Ευχάριστο όλους... φιλικά Μιχάλης...
φιλε μ που τα βρηκες τα rasbora galaxy???μ αρεσουν παρα πολυ..πες μ και μερικες πληροφοριες γι αυτα..
gianniwpopi
14-03-11, 22:42
πανεμορφο
Αγαπητέ συνονόματε, χρησιμοποιείς trace σε σκόνη, ή εκ παραδρομής αναφέρεις "gr"? Εάν "ναι" ποιάς εταιρείας?
ΥΓ.Πανέμορφο!
φιλε μ που τα βρηκες τα rasbora galaxy???μ αρεσουν παρα πολυ..πες μ και μερικες πληροφοριες γι αυτα..
Φιλε μου τα rasbora galaxy τα αγόρασα τυχαία στο pet city στο Ίλιον πριν 6 μήνες περίπου, τυχαία, μου άρεσαν και τα αγόρασα. Είχα δη και στο κατάστημα Water Inn στη Κηφισιά, αν παρακολουθείς φέρνουν περιστασιακά, όσο για τις συνθήκες πιστεύω ότι με μαλακό νερό είναι μια χαρά. Δεν ενοχλούνται ούτε από τα λιπάσματα ούτε από το CO2 που στο ενυδρείο μου είναι περίπου 35 ppm. Η βασική τους τροφή φιλαράκια, είναι πολύ ευχάριστα ψαρια και τα έχω αγαπήσει πραγματικά. Αυτά από εμενα κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να συμπλήρωση αλλα αν ψάξεις μέσο google θα βρείς πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Αν τα πετύχεις σε κάποιο μαγαζί, πάρτα, δεν θα το μετανιώσεις ποτε.
-------------------------
Αγαπητέ συνονόματε, χρησιμοποιείς trace σε σκόνη, ή εκ παραδρομής αναφέρεις "gr"? Εάν "ναι" ποιάς εταιρείας?
ΥΓ.Πανέμορφο!
http://www.fluidsensoronline.com/zen/index.php?main_page=index&cPath=93_65_69_75 όλες τις σκόνες από εδώ τις πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φιλε Μιχάλη, ευχάριστο για το σχόλιο σου.
Γεια σου Ολγα. Τα φυτά που έχω φυτέψει σαν γκαζόν είναι Hemianthus callitrichoides "Cuba", cryptocorine parva, lilaeopsis brasiliensis και το γνωστό φυτό pogostemon helferi. Όλα αυτά τα φυτά δεν θέλουν δέσιμο ούτε σε πέτρες ούτε σε ξυλα γιατί έχουν ρίζες και φυτρώνουν στο βυθό κανονικά. Είχα αγοράσει από μια γλάστρα από το κάθε φυτό στο Water Inn, χώρισα την κάθε γλάστρα σε 3-4 κομμάτια και τα φύτεψα σκόρπια στο ενυδρείο με την σκέψη ότι δεν θα πιάσουν όλα τα φυτά. Επειδή είναι το πρώτο μου ενυδρείο φυτεμένο δεν ήμουν σίγουρος πια φυτά θα μεγάλωναν και πια όχι, βεβαια όπως βλέπεις όλα μεγάλωσαν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Ολγα, πιστεύω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να βάζουμε πολλά φυτά με σκοπό το γκαζόν, εγώ βεβαια πειράματα έκανα αλλα αν κάποτε ξανά στήσω φυτεμένο θα προτιμήσω ένα είδος φυτό για γκαζόν, πιστεύω θα φαίνεται πολύ πιο όμορφο.
Ευχαριστό για τα καλά σου λόγια... :razz: Μιχαλης
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τα καλά τα λόγια τα αξίζεις και με το παραπάνω! :p
Μετά από 2 χρονια ήρθε η ώρα για αλλαγή. Φυτά έβαλα πιο λίγα, πρόσθεσα μερικές πέτρες, τα σχόλια δικάσας...
kostas/poseidonas
20-02-12, 02:29
το παλιο στησιμο απο τα πιο ομορφα π εχω δει πολυ καλη δουλεια...
καλη επιτυχια κ με το καινουριο εχει ωραιες προοπτικες
το πρωτο στησιμο ηταν παρα πολυ ομορφ και αρμονικο το δευτερο δεν μου αρεσει καθολου ..ισως το σχημα που εχουν οι πετρες μου θυμιζει μετεωρα....στο πρωτο εκεινα τα δυο ψαρακια με τα πορτοκαλι πτερυγια ζευγαρωναν..? ηταν πανεμορφα το αλλαξες λογου υψηλων απαιτησεων ???
η υδροπλανο τα σπαει φοβερο χομπυ μπραβο σας....ο χειρισμος ειναι ευκολος ελεγχεται απο καταστασεις πχ ξαφνικος ανεμος βροχη κτλ...μηπως δεν πρεπει να το χειριζομαστε κοντα σε πολυκοσμια ??
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.