PDA

Επιστροφή στο Forum : βοηθεια

antonis1988
24-02-11, 14:34
μπορω να προσθεσω υποστρωμα στο ενυδρειο χωρις να βλαψω τους ¨κατοικους¨ του θελω να βαλω λιπασμα και λευκη αμμο μαζι με το λευκο βοτσαλο που ηδη εχω...

eimaste aR21rwstoi
24-02-11, 14:43
μπορω να προσθεσω υποστρωμα στο ενυδρειο χωρις να βλαψω τους ¨κατοικους¨ του θελω να βαλω λιπασμα και λευκη αμμο μαζι με το λευκο βοτσαλο που ηδη εχω...
λιγο δυσκολο φιλε μου
σκεψου οτι αν βαλεις το υποστρωμα θα σου θολωσει ολο το ενυδρειο μπορει να τραυμαστει καποιο ψαρι θα τα στρεσαρεις σιγουρα οταν θα ειναι τα χερια σου συνεχεια μεσα...

akoulis
24-02-11, 15:42
εγω για να το κανω αυτο<ακριβως το ιδιο> εβαλα ολο το νερο σε μια μεγαλη λεκανη το υπολοιπο το κρατησα σε αλλα δοχεια.στη λεκανη εβαλα τα ψαρια και το φιλτρο που δουλευε στους κουβαδες τα φυτα και εκανα την αλαγη με επιτυχια.σου γραφω μονο τι εκανα εγω αλλα καλυτερα να περιμενεις και την γνωμη των πιο εμπειρων.καλη επιτυχια;)

delta66
24-02-11, 16:41
Υποστρωμα λιπανσης με αμμο απο πανω δεν ενδυκειται.
Προτιμησε χαλικι ή αμμοχαλικο μινιμουμ διαμετρου 0.8mm

Πρεπει να αδειασεις το μισο τουλαχιστον νερο του ενυδρειου σε μεγαλο δοχειο μαζι με τα ψαρια και το φιλτρο (τα φυτα μπορεις να τα βαλεις και καπου αλλου απλα να εχει υγρασια) και να το ξαναστησεις.
Μετα συμπληρωνεις μερο που εχεις ετοιμασει σωστα, σαν νακενςι μια μεγαλη αλλαγη.
Μη ξεχασεις πλυσιμο καλο του χαλικιου/αμμοχαλικου σε κουβα μεχρι να μη βγαζει καθολου θολο νερο