PDA

Επιστροφή στο Forum : σχετικα με τις ριζες

efpraxia
23-02-11, 14:16
τι πρεπει να κανω πριν τοποθετησω τις ριζες μεσα στο ενυδρειο?
καπου το ειχα διαβασει αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω...ευχαριστω!!!:confused:

Sotiris7
23-02-11, 14:30
Από που θα προέρχονται οι ρίζες;;;;;;;

efpraxia
23-02-11, 15:56
Από που θα προέρχονται οι ρίζες;;;;;;;
τις αγορασα απο pet shop.Μου ειπαν να τις πλυνω καλα και να τις βαλω μεσα...υπαρχει τροπος να μην γινει καφε το νερο?Γιατι μπορουσα να βρω απο μονη μου ριζα και να τη βαλω μεσά?το ρωτησα στο καταστημα και μου ειπαν οτι πρεπει να παω στον αμαζονιο για να βρω γιατι αυτες που εχουμε εδω στην Ελλαδα δεν κανουν.

Sotiris7
23-02-11, 16:29
Αν δεν είναι από pet shop, χρειάζονται πολύ κατεργασία και χρόνο, αλλά δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις και στον Αμαζόνιο. Όχι βέβαια ότι δεν θα ήταν ωραία αν πήγαινες...... :p

Για να μην σου βγάλουν πολύ "χρώμα", αν θες μπορείς να τις βράσεις όπως κάνουν πολλά παιδιά, και μετά να τις αφήσεις για μερικές μέρες μέσα σε νερό εκτός του ενυδρείου σου. Εγώ πάλι, επειδή τα θέλω σκούρα τα νερά μου, τις αφήνω να το χρωματίσουν. ;)

thanasisg
23-02-11, 16:37
Πολλοί έχουν πειραματιστεί με ξύλα από την φύση, κυρίως με ξύλα από αμπέλια αλλά θέλει πολύ καλή (και πολλές φορές χρονοβόρα) προεργασία, οπότε δεν χρειάζεται να φτάσεις στον Αμαζόνιο!!

Για να μην γίνει πολύ καφέ το νερό (αν κει δεν υπάρχει πρόβλημα πέρα από το αισθητικό) μπορείς να την βράσεις δύο - τρία χέρια ή αν χωράει σε κατσαρόλα να την μουλιάσεις σε βραστό νερό - το πολύ καφέ χρώμα θα φύγει!!!
-------------------------
Μέσα στο μυαλό μου ήσουν ρε μπαγάσα Σωτήρη!!!