PDA

Επιστροφή στο Forum : Γλυφτης

CHRIS_APOEL
21-02-11, 21:37
Στο 60λιτρο μου ειχα 2 μικρους γλυφτες.πριν απο λιγο βρηκα τον ενα πεθαμενο να επιπλεει!!Τις τελευταιες μερες δεν υπαρχει σχεδον καθολου βρομια-αλγη για να τραφουν και κηνιουνταν συνεχως!!!Αυτος που εμεινε μπορω να τον μεταφερω στο 15λιτρο για λιγο καιρο αφου εκει κατι παραπανω θα βρει?????Θα επειρεαστει ο μονομαχος ή δεν θα δωσει σημασια???Του βαζω και ταμπλετες για ψαρια βυθου αλλα δεν δινει και πολλη σημασια και συνεχιζει να γυρευει!!!Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες!!!

Ευχαριστω!!!

georgis4
21-02-11, 21:42
Στο 60λιτρο μου ειχα 2 μικρους γλυφτες.πριν απο λιγο βρηκα τον ενα πεθαμενο να επιπλεει!!Τις τελευταιες μερες δεν υπαρχει σχεδον καθολου βρομια-αλγη για να τραφουν και κηνιουνταν συνεχως!!!Αυτος που εμεινε μπορω να τον μεταφερω στο 15λιτρο για λιγο καιρο αφου εκει κατι παραπανω θα βρει?????Θα επειρεαστει ο μονομαχος ή δεν θα δωσει σημασια???Του βαζω και ταμπλετες για ψαρια βυθου αλλα δεν δινει και πολλη σημασια και συνεχιζει να γυρευει!!!Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες!!!

Ευχαριστω!!!
Eισαι σιγουρος οτι πηγε απο πεινα?Τι ταμπλετες δινεις?Λαχανικων/σπιρουλινας?Κανενα λαχανικο αγγουρακι/κολοκυθακι τους εδινες?

CHRIS_APOEL
21-02-11, 22:19
Eισαι σιγουρος οτι πηγε απο πεινα?Τι ταμπλετες δινεις?Λαχανικων/σπιρουλινας?Κανενα λαχανικο αγγουρακι/κολοκυθακι τους εδινες?

viformo της sera
αγγουρακι ταιζω τα υπολοιπα ψαρια!!το αγγουρακι επιπλει και δεν φθανει ποτε στον βυθο!!!οι ταμπλετες ειναι χρωματος καφε!!

georgis4
21-02-11, 22:41
οι ταμπλετες ειναι χρωματος καφε!!
Διαβασε στο κουτακι αν ειναι σπιρουλινας η λαχανικων γιατι αν ειναι πρωτεινης πιθανον γιαυτο την αγνοουσαν χωρια που δεν κανει γιατι ειναι φυτοφαγα.
Απο αυτην παντος δεν ξεκολλαει ο δικος μου και το αγγουρακι μπορεις να το στριμωξεις καπως σε καμμια πετρα για να μενει κατω ;)
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1769

delta66
22-02-11, 00:42
"Γλειφτες" υπαρχουν "πολλοι", εσυ ποιους εχεις?