Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΔΕΝ ΑΝΤΕΕΕΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩ

sugarias
21-02-11, 15:37
ρε παιδια σας παρακαλω δεν καταλαβενω εχω καρδιναλιους γκαμπυ νεον πλακοστομους τι δεν ειναι καταλληλο για 67 λιτρα ενυδρειο να το πεταξω μα να πεταξω ολλα τα ψαρακια?ρε παιδια πεταξα 5 σημερα ζωντανα στο μπανιο αμαρτια τι εχω λαθος ρε γαμωτο τα νευρααα μουυυ

aNe
21-02-11, 15:41
τι εχω λαθος ρε γαμωτο τα νευρααα μουυυ

εχω καρδιναλιους γκαμπυ νεον πλακοστομους ......Οταν λες τα πεταξες στο μπανιο εννοεις ζωντανα;;;;;:smt120:smt120:smt120
Το φιλτρο ειναι στρωμενο;Γκαπυ με νεον δεν ταιριαζουν γιατι τα γκαπυ θελουν σκληρο (βρυσης) νερο και τα νεον μαλακο (Α/Ο).Εγω θα σου προτεινα να βαλεις μεσα γκαπυ με κανα σαλιγκαρι και πολλα φυτακια..

Sotiris7
21-02-11, 15:42
Στο λέμε και στο ξαναλέμε, αλλά φαίνεται ότι μάλλον είναι δύσκολο να μας καταλάβεις........

Είναι ΠΟΛΛΑ τα ψαράκια σου για τα λίτρα του ενυδρείου........

Τα ψαράκια για να λες ότι τα πέταξες, μάλλον ψόφησαν.......... οπότε είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι το ενυδρείο σου είναι λάθος στημένο.

'Εχεις ανοίξει τόσα θέματα, αλλά όλο το ίδιο λέμε..........

Το καλύτερο από όλα, είναι ΑΝ θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με το χόμπυ αυτό, να βγάλεις τα ψαράκια απο μέσα (πήγαινέ τα ρε παιδί μου πίσω στο μαγαζί από όπου τα πήρες), διάβασε τι πρέπει να κάνεις για να στρώσει σωστά το ενυδρείο σου, ταυτόχρονα διάβασε και αποφάσισε τι ψαράκια θα βάλεις, και προχώρα. ;)

Μπορείς να φτιάξεις ένα ωραιότατο ενυδρείο στα λίτρα σου........ υπομονή θέλει......

bokostas
21-02-11, 15:43
Για αρχή ηρέμησε και σταμάτα να ανοίγεις καινούρια θέματα, χωρίς να μας εξηγείς το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνουμε τίποτε.
Δεύτερο, γιατί πέταξες τα ψάρια?? Είχαν ψοφήσει, τι ψάρια ήταν??
Κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου, των ψαριών που είχες και αυτών που έχουν απομείνει.

QS-Plan
21-02-11, 15:44
να σου πω την πικρή και μαύρη αλήθεια.... ούτε κι εγώ αντέχω...

sugarias
21-02-11, 15:45
φιλε μου κανενας δεν τα θελει πισω
-------------------------
αν βαλλω μονο καρδιναλιους και τιπωτα αλλο ποσσα μπορω να βαλλω μεσα?

aNe
21-02-11, 15:46
Χαρισετα!!!Πεταξες ζωντανα ψαρια;;;;;:smt009:smt009

sugarias
21-02-11, 15:47
υποτιθεται οτι ερειξα υγρο που μου δηνει δικαιωμα να εχω ετοιμο το ενυδρειο σε 24 ωρες

Sotiris7
21-02-11, 15:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιο υγρό.............

Ηρέμησε, διάβασε, άκου μας και λιγάκι, και να δεις ότι το ενυδρειάκι σου θα γίνει μια χαρά

QS-Plan
21-02-11, 15:51
ρε φίλε μου... από χθες μας έχεις ψοφήσει... έχεις ανοίξει τόσα θρεντς, έχεις γράψει τόσα ποστς, σου λένε τα παιδιά 5-10 πράγματα να κάνεις, κάνεις τα δικά σου, μας καντηλιάζεις ότι δεν σε βοηθάμε, ξανανοίγεις καινούργιο θρεντ και άλλα πόσα ποστς...

σε ένα από τα πολλά ομοειδή ποστς σου, σου έγραψε ο Σωτήρης...

ρε φίλε να βοηθήσουμε, αλλά μιλάμε για ένα ενυδρείο που το πιθανότερα είναι άστρωτο, τίγκα στα ψάρια, και που προφανώς έχει αρχίσει και σου βγάζει προβλήματα ακριβώς γι αυτούς τους λόγους..........

Για μένα, από αυτά που διαβάζω και στα δύο θέματά σου, θα πήγαινα πίσω ΟΛΑ τα ψαράκια που έχουν επιζήσει, θα άρχιζα σωστά από την αρχή να στρώσω το ενυδρείο μου, και ταυτόχρονα με την αναμονή για το στρώσιμο, θα διάλεγα και τι ψαράκια θα μπορούσα να έχω μέσα που να μπορούν να περνάνε καλά.

Μετά, θα έκανα τις επιλογές μου, και θα έστηνα όμορφα το ενυδρείο μου.

Έτσι όπως το έεις εσύ το ενυδρείο, από που να το πρωτοπιάσει κανείς για να βοηθήσει;;;;;

σε γενικές γραμμές μόνο πιγκουίνους και νυχτερίδες δεν έβαλες... αργά η γρήγορα θα γινόταν αυτό...

κάνε αυτο που σου είπαν ο Σωτήρης και τα άλλα παιδιά και στο τέλος ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ !!!

τι άλλο θέλεις? να έρθει κάποιος από εκεί να σου το στήσει?

bokostas
21-02-11, 15:51
Να μην βάλεις τίποτε άλλο ακόμη, δεν είσαι έτοιμος, κουλάρισε και ρίξου στο διάβασμα, πράγμα που θα έπρεπε να είχες κάνει, πριν βάλεις ζωντανά.
Ξεκίνα από τα υπομνήματα, τον κύκλο του αζώτου, την αναγκαιότητα των μετρήσεων και το στρώσιμο με μπόλι και μετά θα πούμε για τα ψάρια.

sugarias
21-02-11, 15:52
παιδια να το παρουμε καλυτερα απο την αρχη ακουστε πηρα το ενυδρειο και ερειξα φαρμακο που μου επιτρεπει να εχω το δικαιωμα σε 24 ωρες να βαλλω ψαρακια μεσα
εχω εξωτερικο φιλτρο ehaim classic
τα ψαρακια τα πεταξα ζωντανα

μετρησα το ph και εδωσε 7.6 θα αγωρασω κα μετρητες για νητρικα σε υγρη μορφη

http://www.youtube.com/watch?v=O_in9YLDbsE
εδω θα δειτε τι ψαρακια εχω γιατι δεν τα ξερω ολλα εχω ριξει φαρμακο για ικ προλυπτικα απο την παρασκευη
εχω ριξει βιταμινες υγρο και το ενυδρειο τρεχει σχεδων μια βδομαδα θα κανω μετρησεις να δω νιτρικα και αν ειναι ολλα οκ λογικα δεν θα εχει θεμα το ενυδρειο παρα μονο να βγαλλω τα ψαρια και να αφησω μονο γκαμπυ

QS-Plan
21-02-11, 15:53
να πάρεις και τεστς για αμμωνία

και να βάλεις και αγγελία για μπόλι

karderinas33
21-02-11, 15:59
φιλε sugarias ηρεμησε λιγο και ολα θα γινουν
πρεπει να ξερεις οτι για να εχεις ενυδρειο θα πρεπει
πρωτα να αγαπας οτι εχει μεσα και ιδικα ζωντανο.
μην πανικοβαλεσαι και κανεις κακο στο εαυτο σου και στα ψαρακια
σιγα σιγα θα μαθεις, κανεις εδω μεσα δεν γενηθηκε μαθημενος
σε παρακαλω μην τα πεταξεις, αλλα κρατησε τα και κανετα χαρουμενα:):p:p

thanasis76
21-02-11, 16:01
μου επιτρεπει να εχω το δικαιωμα σε 24 ωρες να βαλλω ψαρακια μεσα

εγω το μονο που θα πω ειναι οτι δικαιωμα να κανεις βλακιες εχεις πολλες...
δικαιωμα να βαλεις μεσα ψαρια και επιδη δεν διαβασες και εκανες βλακιες να τα πετας ζωντανα στη τουαλετα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ....zwzwzwzw

aNe

Δεν ειναι ο νεμο(καρτουν) για να βρουν το δρομο τους..
Κριμα..:smt009:smt120:confused:

Sotiris7

zw zw zw zw zw

Είμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΤΑ στο να μην ξαναμιλήσω επί του συγκεκριμένου θέματος...............

sugarias
21-02-11, 16:05
παιδια ας το παρουμε σιγα σιγα απο την αρχη αποψε στις 1 το βραδυ θα σας δοσω τις μετρησεις κομπλε του νερου και μετα βλεπουμε

QS-Plan
21-02-11, 16:07
zw zw zw zw zw

Είμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΤΑ στο να μην ξαναμιλήσω επί του συγκεκριμένου θέματος...............

:D:D:D:D:D:D:D Να υποθέσω ότι περιμένεις το επόμενο διαφορετικό θρεντ που θα ανοίξει με το ίδιο θέμα??? :D:D:D:D:D:D:D

bokostas
21-02-11, 16:07
Κομπλέ μετρήσεις σημαίνει ΡΗ, GH, KH, NH3-NH4, NO2, NO3 και θερμοκρασία.

elsa
21-02-11, 16:09
εγω λεω να αλλαξεις χομπυ

aNe
21-02-11, 16:12
Κατα την γνωμη μου..
1ον χαρισε σε καποιον ή πολυησε τα ψαρια...(προτιμοτερο απο το να τα πετας)
2ον μπολιασε το φιλτρο
3ον βρες καποιο ειδος ψαριου πχ γκαπυ ή πλατυ ή μολυ(σου προτεινω γκαπυ)με σωστη αναλογια.
4ον κατσε και χαζευετο με τις ωρες.:smt020

gouts0unin
21-02-11, 16:14
Ο Χριστός κι η Παναγία!
Πέταξες ΖΩΝΤΑΝΑ ψάρια στην ΤΟΥΑΛΕΤΑ;
Έχουμε ακούσει εδω μέσα τα απίστευτα, αλλά τέτοιο πράγμα ποτέ ξανά.
Χάρισε αμέσως όλα τα ψάρια, πούλα ενυδρείο και φίλτρο και μην ξαναασχοληθείς. Γιατί αν έχεις την ακαρδοσύνη και το θράσος που χρειάζεται κάτι τέτοιο δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις ζωντανά κανενός είδους.
Αν εξακολουθείς να θες να βλέπεις ψάρια, υπάρχουν ωραιότατα screensavers και το παιχνίδι Fishville στο Facebook.

Και όπως λες, για να τα πάρουμε απ'την αρχή, υγρό που να σου επιτρέπει να βάλεις ψάρια σε 24 ώρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτος που σου το'δωσε ήθελε απλά να σου πουλήσει το "μαγικό υγρό". Εμείς που τα στρώνουμε βδομάδες ή μπολιάζουμε τι είμαστε; Οι μ@@@κες της παρέας, να μην παίρνουμε κι εμείς;

Επίσης, ποιός σου είπε να τα βάλεις όλα αυτά μαζί;
Να φανταστώ πήγες και είπες, "θέλω να μου βάλεις αυτό το όμορφο, κι εκείνο το μικρούλι κλπ κλπ"...

ΕΛΕΟΣ zwzwzwzw

Sotiris7
21-02-11, 16:15
:D:D:D:D:D:D:D Να υποθέσω ότι περιμένεις το επόμενο διαφορετικό θρεντ που θα ανοίξει με το ίδιο θέμα??? :D:D:D:D:D:D:D

Χαχαχαχαχα............. θα σου 'λεγα και σένα τίποτε τώρα.......... :D :D :D :D :D

Alekos
21-02-11, 16:16
φιλαράκι??απλα και ωραία...δεν υπάρχεις πουθενά!!!!δηλαδή για να καταλάβω,αν είχες γάτα-σκύλο θα την έπνιγες?αν έχεις νεύρα βάρα μια μπουνιά στο τοίχο κουτουλιά ότι θες δικό σου το πρόβλημα αλλά τα ζωντανά τι σου φταίνε?
μια ερώτηση θέλω να σου κάνω....
ΘΕΩΡΗΣΕ ΦΙΛΟΖΩΟΣ.......?

thanasisg
21-02-11, 16:17
Γιατί τα πέταξες ΖΩΝΤΑΝΑ? Με ποιά λογική τα ΠΕΤΑΞΕΣ?? Κάποιος θα βρισκόταν σίγουρα να στα φιλοξενήσει!!!

LeeHook
21-02-11, 16:24
Πιστεύω πως ήδη, από τις αντιδράσεις όλων, θα έχεις καταλάβει τι μ...κία έκανες. Ελπίζω οτι αυτό σε έχει σοκάρει.
Από δω και πέρα δύο τινά υπάρχουν:
ή θα σε πιάσει το γινάτι, ή το σοκ αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ένας πολύ καλός χομπίστας.
Η επιλογή είναι δική σου...

johnbaz
21-02-11, 16:25
Δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που διαβασα!!!πεταξες ζωντανα τα ψαρια στο μπανιο;;;γιατι κ ποιος ο λογος;;;δηλ οποιος σε νευριαζει εσενα τον πνιγεις;;;!συγνωμη αλλα δεν ασχολουμαι αλλο εδω ουτε εχω διαθεση να βοηθησω.

dimitrisemm
21-02-11, 16:34
Εισαι απαραδεκτος φιλαρακι,μα να πεταξεις ψαρια;;;Ελεος...zwzwzw

LeeHook
21-02-11, 16:35
Αυτό που γράφεις στο προφίλ σου είναι αλήθεια; !!!!!!!!!!!!!!!!!

"Εμπειρία
εμαθα απο ζοωτεχνη και κανω συντηρησεις σε ενυδρεια"Δηλαδή όταν λες συντηρήσεις τι εννοείς;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

rastafarian
21-02-11, 16:40
Φιλαρακι το λιγοτερο που εχω να πω ειναι οτι εισαι απαραδεχτος!Εδω κανουμε τα παντα για να παρεχουμε στα ψαρια μας οτι καλητερο μπορουμε για να ειναι καλα και εσυ πας και πετας τα ψαρια στην τουαλετα?δεν εχεις κανενα δικαιομα να σκοτωνεις κανενα ζωντονο φιλε!Σου λενε ολοι οτι εχεις λαθος ψαρια και επεισης προσπαθουν να σε βοηθισουν και εσυ το μονο που κανεις ειναι να κραζεις και να πετας τα ψαρια στην τουαλετα!Νομιζω οτι δεν κανεις για το χομπι,καλητερα να το αφησεις και να κανεις κατι αλλο...
-------------------------
Αυτό που γράφεις στο προφίλ σου είναι αλήθεια; !!!!!!!!!!!!!!!!!

"Εμπειρία
εμαθα απο ζοωτεχνη και κανω συντηρησεις σε ενυδρεια"Δηλαδή όταν λες συντηρήσεις τι εννοείς;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

πλακα κανεις?να τον φωναξεις για συντηρηση και να βρεις τα μισα σου ψαρια στην τουαλετα....zw

gouts0unin
21-02-11, 16:42
Συντήρηση ενυδρείων: πέταμα όσων ψαριών δεν ταιριάζουν

daqua
21-02-11, 16:50
Εγώ λέω να μην βγάλεις/πετάξεις τίποτα.
Ζήτα μπόλι για το φίλτρο από κάποιον κοντά σου, βάζε αντιχλώριο στο νερό των αλλαγών κ αυτός που θα σε βοηθήσει με το μπόλι θα σου πει από κοντά μερικά πράματα.

Κ πέτα μόνο ότι έχει ψοφίσει :rolleyes:

peristerigeo
21-02-11, 17:26
καλα ρε φιλαρακο τα πεταξες τα ψαρια; ζωντανα; δεν μπορουσες να τα χαρισεις; η ακομα και να τα πουλησεις τι ειναι πετρες ειναι και ετσι απλα τα πεταξες;

giannisaek
21-02-11, 22:12

Εσένα ποιος θα βρεθεί να σε πετάξει ζωντανό...zw
αλλά βλέπεις δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα...:smt009
Εσύ γιατί??????

dini
21-02-11, 22:21
κατ αρχην δεν ειναι σωστο να πεταξεις τα ψαρακια σου.αν δεν μπορεις να βρεις καποιον να τα φιλοξενησει μεχρι να διορθωσεις τις συνθηκες στο ενυδρειο σου παρε μπολι απο καποιον που εχει ενα στρωμενο υγειες ενυδρειο και κρατησε τα.με λιγη προσοχη ολα θα πανε καλα!και σε λιγο θα χαιρεσαι το ενυδρειο σου!καλη συνεχεια!

manos_samos
21-02-11, 22:22
καλα, εισαι σοβαρος??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πεταξες ΖΩΝΤΑΝΑ ψαρια στην τουαλετα???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φτιαξε σωστο ενυδρειο με τις οδηγειες που σου δινουν και ασε τα δεν αντεχω και τα μαγικα φιλτρα των 24 ωρων ή πουλα ενυδρειο φιλτρα κλπ και μην ξανασχοληθεις....

kwstas_original
21-02-11, 22:41
Τραγικο...και πανω που λες τα εχω δει ολα..παντα κατι να τυχαινει...:rolleyes:

QS-Plan
21-02-11, 23:55
Τραγικο...και πανω που λες τα εχω δει ολα..παντα κατι να τυχαινει...:rolleyes:

είσαι ακόμη στην εφηβεία :D:D:D... έχουν να δουν πολλά τα αυτιά σου και να ακούσουν τα μάτια σου... :D:D:D

delta66
22-02-11, 00:16
Μα κανει να μην εχεις ευχηθει ακομα??
good wines 94847

Γιώργος Κ
22-02-11, 00:39
Βρε sugaria ολοι οσοι σου προτειναν να δωσεις τα ψαρακια σου εννοουσαν να τα δωσεις πισω στο πετσοπ η να βαλεις μια αγγελια να τα δωσεις σε καποιο χομπιστα! Ισως δε το καταλαβες σωστα ... αλλα και παλι ειναι ακαρδο αυτο το πραγμα! :(

Κανενα ψαρακι δεν ειναι σωστο να το σκοτωνουμε! Θα ηθελα να συγκρατησω ολες τις αντιδρασεις ολων οσους διαβαζουν αλλα ειμαστε σε ενα φορουμ που ολοι "τρελοι" με την αγαπη μας για ολα τα ψαρακια και προσπαθουμε να τα εχουμε σε οσο πιο καλες συνθηκες μπορουμε!!

Σημασια εχει τι γινεται απο εδω και περα ... ελπιζω να βαδισεις με σωστα βηματα και αν συνεχισεις να συνεχισεις αυτο το καταπληκτικο χομπυ ολοι θα ειναι εδω να σε βοηθησουν! ;)

kesanis
22-02-11, 00:48
Τρέχει κανένας διαγωνισμός και δεν το εχω πάρει πρεφα? Όποιος ανοίξει τα περισσότερα θρεντ για το ίδιο πράγμα κερδίζει κάτι?
Εγώ χαθηκα πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο, απλά και μόνο διαβάζοντας.
Εδώ προφανώς υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω κατά το πόσο το έχει το ενυδρείο. Τόσο χαμηλή εκτίμηση για την ζωή δεν εχω ξαναδεί.

akoulis
22-02-11, 01:48
ρε παιδια σας παρακαλω δεν καταλαβενω εχω καρδιναλιους γκαμπυ νεον πλακοστομους τι δεν ειναι καταλληλο για 67 λιτρα ενυδρειο να το πεταξω μα να πεταξω ολλα τα ψαρακια?ρε παιδια πεταξα 5 σημερα ζωντανα στο μπανιο αμαρτια τι εχω λαθος ρε γαμωτο τα νευρααα μουυυ
αφου παραδεχεσαι την αμαρτια σου και αποφασεισες να γραφτεις σ΄αυτο το φορουμ πα να πει πως εχεις καποιες ευεσθησιες;)πρωσεχε τωρα τι θα σου γραψω εγω που εχω μολις7 μηνες στο χομπυ.δεν θα σου γραψω για θεματα ενυδριου[για αυτο το θεμα το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλης προσωπικο μηνημα σε καποιον απο΄δω μεσα που΄χει γραψει υπομνειμα]αλλα θα αναφερθω στην απανθρωπια που εχει ο καθενας μας, οταν τα βρισκει σκουρα.η μαλων στην περιπτωση σου οπως θα τα΄θελες.:smt020υποθετω γουσταρεις χρωματιστα ψαρακια, φυτα,αρμονοια,ηρεμια και χαλαρωση.πως ομως θα το πετυχεις αυτο οταν οι καρδιναλιοι κυνηγανε τα νεον και αυτα με την σειρα τους στρεσαρουν τα γκαπυ και ολο αυτο το σκηνικο σου χαλαει την διαθεση και τα πιανεις και τα πετας στον καμπινε:smt009 σε χαλασε η πραξη σου εεε.διαβασε τι εκανα εγω στο .ολοκαινουριος.αρχαριοι γλυκου νερου και αν θες ακολουθεις τα βηματα μου.ΑΓΑΠΗνα υπαρχει κι΄ολα γινονται.με σεβασμο ακης;););)

mpoumpoula
22-02-11, 01:55
Το μόνο που εχω να πω είναι....:smt086

ΥΓ. Αν καθόμουν να σου γραψω όλα όσα σκέφτηκα όταν διάβασα το θεματάκι σου θα έγραφα πολλα και άσχημα... ελπιζω να βρεις το δρόμο...