PDA

Επιστροφή στο Forum : photo απο το ενυδρείο

alovitos
21-02-11, 15:37
Αν και δεν ειναι πολύ καλές οι φώτο ελπίζω να μην είναι και πολύ χάλια σαν πρώτο ενυδρείο και να σας αρέσει έστω και ΄λιγο :)
(είμαι καινούργιος στο hobby και το ενυδρείο ειναι 60 λτ)

ραφαηλ10
21-02-11, 16:15
δεν βλεπω καμια φωτο:smt009

johnbaz
21-02-11, 16:27
Εικονα χασαπη!!!

alovitos
21-02-11, 23:40
οκ...έτοιμο!!!

dini
21-02-11, 23:54
πολυ ωραιο το κοινωνικο ενυδρειο σου!!μπραβο!

beat89
22-02-11, 00:02
Θα ηταν πιο ωραιο για εσενα κ τα ψαρακια σου αν εβγαζες τα ψευτικα διακοσμητικα κ τα αντικαθιστουσες με ζωντανα φυτα κ ενα ξυλο.Θα εδειχνε πιο φυσικο.Κοιτα στις παρουσιασεις των ενυδρειων κ θα παρεις πολλες ιδεες.;)

delta66
22-02-11, 00:18
Μια χαρα. Και τα λιτρα του δεν ειναι ασχημα.
Καθαρο νερακι να εχει το ενυδρειο και εσυ να εχεις διαθεση και ολα τα αλλα βελτιωνονται σιγα σιγα.

Ποσο καιρο τρεχει?
"Εστρωσε"?
Εχεις κανει μετρησεις?

Chris82
22-02-11, 00:32
Πολυ ομορφο φιλε μου αν και θα συμφωνησω με τον beat89!!;)

alovitos
22-02-11, 02:35
Παιδιά ευχαριστώ!
Αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι...

1.δεν το έστρωσα ακόμα γιατί το εχω λιγότερο απο 1 μήνα...( Αν και το νερό πλέον ειναι πεντακάθαρο)

2. θα μου άρεσαν πολύ τα φύτα αλλά μπηκα απο μονος μου στα βαθιά
και δεν ξέρω τιποτα ακομα απο φυτά... αρα δέν ξέρω αν μπορώ να το κάνω και πώς... έτσι ενώ μου αρέσουν δεν ήθελα να βάλω ακόμη και να κάνω κάποιο λάθος σοβαρό :smt009

Chris82
22-02-11, 02:44
1.To οτι ειναι πεντακαθαρο για σενα δεν σημαινει οτι ειναι και για τα ψαρακια..μετρα αμμωνια,νιτρωδη και νιτρικα για να δουμε αν εχει στρωσει!!!
2.Υπαρχουν και πολυ ευκολα φυτα τα οποια τα βαζεις απλα στο ενυδρειο και μετα δεν ασχολησε καθολου μαζι τους π.χ ανουμπιες!!
3.Αφου εκανες τον κοπο και μπηκες εδω ριξε και το απαραιτητο διαβασμα και θα καταλαβεις πολλα απο μονος σου..;)

delta66
22-02-11, 02:56
Αλλαγες νερου κανεις?
Βακτηρια βαζεις?
Ποια μερα του στρωσιματος εβαζες τα ψαρια?
Ολα μαζι?

Υπαρχουν φυτα που το μονο που κανεις ειναι να τα παραχωσεις στο χαλικακι, ή αλλα να τα δεσεις με μια ψιλη πετονια σε κανενα ξυλο ή πετρα, ή αλλα ακομα και να τα αφησεις να επιπλεουν στο νερο :cool:
Τα λεγομενα "ευκολα"

alovitos
22-02-11, 03:17
1.To οτι ειναι πεντακαθαρο για σενα δεν σημαινει οτι ειναι και για τα ψαρακια..μετρα αμμωνια,νιτρωδη και νιτρικα για να δουμε αν εχει στρωσει!!!
2.Υπαρχουν και πολυ ευκολα φυτα τα οποια τα βαζεις απλα στο ενυδρειο και μετα δεν ασχολησε καθολου μαζι τους π.χ ανουμπιες!!
3.Αφου εκανες τον κοπο και μπηκες εδω ριξε και το απαραιτητο διαβασμα και θα καταλαβεις πολλα απο μονος σου..;)

1. Αλλο λέω στην φώτο είναι πολύ θολό, τώρα καθάρισε.
αμμωνία έχω ακόμα, αλλα κανω αυτά που πρέπει

2. ναι αλλά δεν μπορώ να βάλω μόνο ανουμπιες μέσα... ξέρεις άλλα?
-------------------------
Αλλαγες νερου κανεις?
Βακτηρια βαζεις?
Ποια μερα του στρωσιματος εβαζες τα ψαρια?
Ολα μαζι?

Υπαρχουν φυτα που το μονο που κανεις ειναι να τα παραχωσεις στο χαλικακι, ή αλλα να τα δεσεις με μια ψιλη πετονια σε κανενα ξυλο ή πετρα, ή αλλα ακομα και να τα αφησεις να επιπλεουν στο νερο :cool:
Τα λεγομενα "ευκολα"

Κάνω
Βάζω
7
όχι