Επιστροφή στο Forum : Εγκυος Labidochromis caeruleus
καλησπερα σ ολους!εχω μια μπουκομενη λαμπιτο απο την παρασκευει! σημερα απο οτι βλεπω ο αρσενηκος μου την κηνηγα πολυ κ γενηκα ειναι πολυ επηθετικος!!πρωτη φωρα ειναι μπουκομενη!
εχεις αλλες θηλυκες μεσα?
εχω αλλα 2 μεσα δεν ξερω τι ειναι το ενα το κανω για θυληκο το αλλο δεν νωμηζο ειναι μικρα ακωμα τα ψαρακια μου βασηκα
στα 190 περιπου!! με πολυ πετρα!
θα συνεχισει να την κυνηγαει αν δεν εχει αλλες θηλυκες μεσα με της οποιες μπορει να ζευγαρωσει κ αν δεν εχει μερι να κρυβεται
δεν μπορο να βρω αλλη θυλικια στο μεγε8ος του αυτην την στηγμη!!:smt009
-------------------------
τι μπορει να παθει η θηληκια μου παιδια??την εχει καρφομενει σ ολες της γωνιες κ κοιταη τον ουρανω!!
Κλεόβουλος
21-02-11, 18:16
Έχεις δει σημάδια απο τραυματισμούς,δαγκωμένα πτερύγια κλπ?
Αν η κατάσταση γίνεται αφόρητη για το ψάρι, πρέπει να μεταφερθεί σε καραντίνα, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος ακόμη και να την σκοτώσει.
οχι δεν εχει τραβματησμους κλεοβουλε!! εχω αλλα 2 μεσα ειναι λιγω ποιο μικρα σ μεγεθος κ εκεινα το ηδιο τα κανει!! ειναι η πρωτη μου φωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι φυσιλογηκο!!
σε ποσες μερες γεναει?
Κλεόβουλος
22-02-11, 10:32
Ο αρσενικός είναι πάντα επίμονος :D αλλά αν δεν την έχει τραυματίσει άστην μέσα.
Μείωσε και λίγο τις ώρες που έχεις τα φώτα ανοιχτά (σταδιακά στις 6~ ώρες) για να έχει πιο πολύ την ησυχία της.
Περίπου σε 21(+-) ημέρες θα αφήσει τα μικρά.
αυτο το καταλαβα κλεοβουλε οτι ειναι επιμονος:D
πρως τ παρων δεν εχω τραυματησμους!σωστος τ σκεφτηκα κ εγω αφτω μ τα φωτα !ευχαρηστω!!δηλαδη περιπυ 3 βδομαδες:smt120για ν δουμε θα αντεξει!!!κ στην τελικη θα εχω κουτσουβελα??απο οτι εχω ακουση η πρωτες γενες χανοντε!ησχυ?
in the pond
22-02-11, 17:07
απο οτι εχω ακουση η πρωτες γενες χανοντε!ησχυ?
Με τις κατάλληλες συνθήκες, όχι.;)
δηλαδη τι να κανω η να πρωσεξο???
Κλεόβουλος
22-02-11, 19:22
Με τις κατάλληλες συνθήκες, όχι.;)
Ο Βασίλης εννοεί όλα αυτά που έχουμε πει από την αρχή (σωστές παραμέτρους νερού, κατάλληλο σε όγκο ενυδρείο, σωστή διακόσμηση με πολλές κρυψώνες κλπ, σωστός πληθυσμός ψαριών και σωστή αναλογία αρσ-θηλ)
Όταν τα καταφέρνουμε όλα αυτά πολύ σύντομα τα ψάρια μας επιβραβεύουν ;)
καταλαβα! εχει 5-6 μηνες που ασχολουμε με το χομπη:Dμε πολυυυυ διαβασμα εχω αλλαξει πολλα πραγματα κ πηστεβο πρως το καλυτερω με την βοηθεια σας!!
η θυλικια μου σημερα μετα απο 23μερες βλεπω τ στωμα της ελευθερο!μικρα πουθενα ωμος ποσο μικρα ειναι υπαρχει περιπτωσει ν φαγωθηκαν?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.