PDA

Επιστροφή στο Forum : Δημοσιοτητα και Συλλογους Εξωτερικου


apollon
18-06-03, 23:38
Ναι ειμαστε και μαλλον χρειαζομαστε λιγο περισσοτερη δημοσιοτητα... μερικες αφιερωσεις σε περιοδικα και ΜΜΕ γενικοτερα ισως βοηθησουν την κατασταση.Δεν ξερω κατα ποσον μπορει να γινει αυτο αλλα ειναι κατι που ισως βοηθησει οχι μονο τον "συλλογο" αλλα και γενικοτερα τον χωρο γιατι οσοι περισσοτεροι ασχολουνται τοσο πιο ευκολα βρισκουμε πραγματα στην αγορα .

polleni
19-06-03, 02:51
Επί του παρόντος, ο,τιδήποτε δεν έχει κόστος (ή έχει πολύ μικρό κόστος) είναι ευπρόσδεκτο.. Δεν είμαι ο Ταμίας βέβαια αλλά τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά.. οπότε χρειάζεται εγκράτεια. Αν υπάρχουνε τίποτα ιδέες, ας τις έχουμε υπόψη μας όλα τα μέλη για να δούμε τι από αυτά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε..

mikenuke
19-06-03, 10:39
Θα μπορουσαμε να στειλουμε κανα mail σε μερικα περιοδικα με PC για να βαλουνε το λινκ σε καπιο αφιερωμα για ελληνικα site.
Επισης καμια περιστασιακη διαφημιση σε κανενα γνωστο forum δε θα κανε κακο.
Ας πουμε εγω τις προαλλες ξεθαψα ενα θεμα για ενυδρεια στο φοπουμ του ινσομνια και εκανα ενα ποστ οπου λεγα για την υπαρξη του GAB.

Δε πιστευω να εκανα λαθος ετσι? :roll:

apollon
19-06-03, 20:58
Καποιος θα εχει επαφη με περιοδικα εξαλλου ενα καλο θεμα ειναι παντα ευπροσδεκτο για καποιο ανερχομενο δημοσιογραφο...

Ετσι δεν ειναι?

εξαλλου πρεπει να σπασουμε κατα πρωτον την προκαταληψη που υπαρχει οτι τα ψαρια ειναι γρουσουζια.... και μετα να κανουμε οτιδηποτε αλλο...