Επιστροφή στο Forum : ερωτηση!
akiriazides
16-02-11, 16:29
μπορω να βαλω μεσα στο κοινωνικο που εχω με ροδοστομους red cherry white cloudminnow και εναν pearl gourami,ενα ζευγαρακι απο κριμπενσις μπας και καταφερουν να ξαναγεννησουν γιατι τα εχω με labido και puplikan?
μπορω να βαλω μεσα στο κοινωνικο που εχω με ροδοστομους red cherry white cloudminnow και εναν pearl gourami,ενα ζευγαρακι απο κριμπενσις μπας και καταφερουν να ξαναγεννησουν γιατι τα εχω με labido και puplikan?
Νομίζω πως τα κριμπς θα είναι καλύτερα στο κοινωνικό, παρά με τα labido και pulpikan, αν εξαιρέσουμε την τεράστια πιθανότητα (σχεδόν βέβαιο) να σου φάνε τις γαρίδες.:D
ποσα λιτρα ειναι και ποσα ψαρια εχεις απο τα παραπανω?εχει φυτα ξυλα καμια καρυδα??
akiriazides
16-02-11, 23:58
Νομίζω πως τα κριμπς θα είναι καλύτερα στο κοινωνικό, παρά με τα labido και pulpikan, αν εξαιρέσουμε την τεράστια πιθανότητα (σχεδόν βέβαιο) να σου φάνε τις γαρίδες.:D
αμ αυτο ειναι το ερωτημα !!!!!!!!!!!!!!
ολες???????????:(:(:(:(
-------------------------
ποσα λιτρα ειναι και ποσα ψαρια εχεις απο τα παραπανω?εχει φυτα ξυλα καμια καρυδα??
100 λιτρα!
5 ροδοστομους
7 Minnow
1 gourami
10 red cherry!
φυτα οσα θες(μαλλον πιο πολυ μποστανι θα το ελεγα παρα κοινωνικο) , ξυλα, πετρες!
αμ αυτο ειναι το ερωτημα !!!!!!!!!!!!!!
ολες???????????:(:(:(:(
Μόλις δοκιμάσουν την πρώτη, δεν δίνω πάνω από 24 ώρες στις υπόλοιπες, πάρτυ θα κάνουν.:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.