Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΘΗΛΥΚΟ ΜΟΛΥ!!!HELP!!!

CHRIS_APOEL
15-02-11, 21:50
Τα υπολοιματα της θηλυκιας μου μολυ τωρα που τυχεος ειδα ηταν υγρα!!!Γιατι;;;;πριν απο λιγο καιρο(περιπου 2 βδομαδες) νωμιζω πως ζευγαρωσε με τον αρσενικο μολυ που τωρα εχει πεθανει χωρις λογο!!!Ειναι σημαδι οτι θα γεννηση ή ειναι αρρωστη;;;Τι πρεπει να κανω;;;;;Τωρα ειναι ησυχη σε μια γωνια ψηλα στο ενυδρειο ενω ολη μερα ηταν πολυ ανησυχη!!!Τι γινεται;;;;

Ευχαριστω!!!!!
-------------------------
Δεν ξερει κανεις;;;;;;;

in the pond
15-02-11, 23:35
Τα υπολοιματα της θηλυκιας μου μολυ τωρα που τυχεος ειδα ηταν υγρα!!!Γιατι;;;;πριν απο λιγο καιρο(περιπου 2 βδομαδες) νωμιζω πως ζευγαρωσε με τον αρσενικο μολυ που τωρα εχει πεθανει χωρις λογο!!!Ειναι σημαδι οτι θα γεννηση ή ειναι αρρωστη;;;Τι πρεπει να κανω;;;;;Τωρα ειναι ησυχη σε μια γωνια ψηλα στο ενυδρειο ενω ολη μερα ηταν πολυ ανησυχη!!!Τι γινεται;;;;

Ευχαριστω!!!!!
-------------------------
Δεν ξερει κανεις;;;;;;;

Χρίστο, τί ενυδρείο έχεις, πόσο καιρό τρέχει, τί άλλα ψάρια έχεις?
Πες λίγα πράγματα για τις μετρήσεις του νερού σου.

CHRIS_APOEL
15-02-11, 23:46
Χρίστο, τί ενυδρείο έχεις, πόσο καιρό τρέχει, τί άλλα ψάρια έχεις?
Πες λίγα πράγματα για τις μετρήσεις του νερού σου.
το ενυδρειο ειναι 60λ και εχει μεσα ενα αγγελοψαρο, 1 ζευγαρι ξιφοφορους, ρ θηλ. μολυ, 2 μελανοταινιες, 1 μπλε σποτ γκουραμι και 2 γλυφτες!τρεχει περιπου 1-2 μηνες!για μετρησεις δες την παρουσιαση του 60λιτρου αφου δεν καταγραψα αλλες αλλα εχω να πω οτι να αλλα ψαρια φαινοντε ενταξει-ζωηρα ετσι δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα!!!
Σευχαριστω και ελπιζω να μπορεσεις να με βηθησεις!!!