PDA

Επιστροφή στο Forum : Μια πλυμηρα να...

fishme1
14-02-11, 23:07
... με το συμπαθειο

Αλλαζω νερα το Σαββατο στο φισρουμ σε ολα τα ενυδρεια , λεω ωραια ξεμπερδεψαμε :cool: κλεινω την πορτα και φευγω

Την Κυριακη δεν κατεβηκα καθολου , κατεβηκα ομως σημερα και βλεπω εξω απο την πορτα υγρασια , ωχ λεω , ανοιγω την πορτα δεν βλεπω αδειο ενυδρειο αρα λεω δεν ειχαμε διαροη

Μετα ακουσα την αντλια της αλλαγης να δουλευει ξενερισμενη , πραγμα που σημαινει οτι απο το Σαββατο το μεσημερι μεχρι που ξενερισε η αντλια αδειασε 1,5 τονος νερου οσμωσης απο την δεξαμενη , στο φισρουμ :smt120 :o :smt009 ακομα εχει νερα σε καποια σημεια :D zw

Αποτελεσμα 100 % αλλαγη νερου σε τρια ενυδρεια μια απωλεια σε ψαρια , ενα νανοστομους εκουες που ξεχειλησε το ενυδρειο του και βρεθηκε απ'εξω και φυσικα καταστροφη του λαμιναιητ που 3 χρονια δεν ειχε φουσκωσει ουτε τοσο :smt009 :mad:

δεν μου φταιει κανεις , το ξερω απλα το λεω σε κανεναν ψαροβλαμμενο :) γιατι αμα το πω στους φιλους μου θα με πουνε βλακα :rolleyes:

tsoum
14-02-11, 23:17
http://cgi.ebay.com/Water-Level-Alarm-Fish-Tank-With-Light-Function-/370241748861?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563420bf7d

Παρε 2.

Ενα για την δεξαμενή όταν κατεβαίνει και ενα στο πάτωμα όταν ανεβαίνει! :D

(αν και νομίζω οτι υπάρχει με διπλό αισθητηρα για πολύ ψηλή και πολύ χαμηλή σταθμη)

Κριμα για το ψαράκι και την όσμωση. :(

johnbaz
14-02-11, 23:48
Πω ρε φιλε εφιαλτης ακουγεται!συμβαινουν ομως αυτα!

delta66
15-02-11, 00:35
Κουραγιο συμβαινουν αυτα.
Μυαλο την επομενη φορα.

kwstas_original
15-02-11, 01:31
Αν σου περιγραψω αυτα που εχω παθει εγω θα νιωσεις σιγουρα σε πλεονεκτικη θεση!:D
Κερδισα λιγες ωρες απο τον υπνο μου που τον ειχα χασει οταν εβαλα water level alarm + wireless communication...:cool:
Το next level φυσικα, ειναι μια φτηνιαρικη IP camera απο ebay...;)

Περαστικα μας ψαροβλαμενοι!!:smt050

mikrosaquaristas
15-02-11, 08:20
πα κε το
:(

fishme1
15-02-11, 09:19
Για να μην ξεχναω την αντλια ανοιχτη την βαζω στην πριζα αριστερα απο την πορτα και η αντλια ειναι στα δεξια με αποτελεσμα ταν παω να φυγω το καλωδιο να μου κλεινει τον δρομο

Το Σαββατο βαριομουν να κανω τον κυκλο μιας βασης που ειναι αναμεσα και εβαλα την πριζα αλλου , με αποτελεσμα να μην καταλαβω οτι ειχα αναμενη την αντλια +-8

Οι ΕΗΕΙΜ αντλιες παντως δεν καταλαβαινουν τιποτα , ξενερισουν δεν ξενερισουν

harris samos
15-02-11, 10:19
μη το λες με παραπονο
εγω καθε φωρα το ξεχναω και πλυμιριζω με περνει ο υπνος και μετα βλεπω της παντοφλες μου να επιπλεουν

α ξεχασα δεν εχω φις ρουμ στο υπνοδοματιο τα παθενω εγω :smt120:smt120:smt120

delta66
15-02-11, 17:37
μη το λες με παραπονο
εγω καθε φωρα το ξεχναω και πλυμιριζω με περνει ο υπνος και μετα βλεπω της παντοφλες μου να επιπλεουν

α ξεχασα δεν εχω φις ρουμ στο υπνοδοματιο τα παθενω εγω :smt120:smt120:smt120
Κατι σαν κι αυτο? Στο 5'.20"
:D:D
gCalfBJUWM8