Επιστροφή στο Forum : 90ρι με ξιφοφόρους και κριμπένσις
Μέχρι να μου έρθουν και τα κριμπένσις.....
προς το παρόν, ανεβάζω τις φωτος από το 90ρι όπως είναι τώρα με τους ξιφοφόρους...
http://s1239.photobucket.com/albums/ff503/QS-Plan/90lt%20aquarium/
Σχόλια/παρατηρήσεις/κλπ κλπ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ !!!!
Τα τσακωσες τελικα τα μωρακια ε?:D
Μαρεσει το ενυδρειο αλλα βρε ανθρωπα σαν ΠΟΛΛΑ επιφανειας φυτα δεν εχεις?Το φως φτανει στον πατο?:)
κριμπενσις σε ενα βυθο 100Χ45 με 8 κορυντορας μπαινουν? υπολοιποι κατοικοι σκαλαρια , ροδοστομοι. η καλυτερη επιλογη ειναι ραμιρεζι αλλα ειναι πιο ευαισθητα προτιμω τα κριμπ.
kostaskich
14-02-11, 20:55
Τα τσακωσες τελικα τα μωρακια ε?:D
Μαρεσει το ενυδρειο αλλα βρε ανθρωπα σαν ΠΟΛΛΑ επιφανειας φυτα δεν εχεις?Το φως φτανει στον πατο?:)
συμφωνω πολλα ειναι τα φυτα επιφανειας κωστα θα σου χαλασουν τα απο κατω γιατι δεν θα πηγαινει το φως
thanks guys
αύριος πουρνό πουρνό θα αρχίσει το ξήλωμα...
Δεν βλέπω πολλα απαιτιτικά φυτά στον βυθο. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγω στο προηγουμενο μου σετ-απ ετσι το είχα. Οι κρυπτοκορίνες μου και οι βαλλισνεριες ήταν μια χαρα. Μονο η hygrophila polysperma δεν πηγαινε πολυ καλα (γιατι ήταν και μαπα ο σχεδιασμός του καπακιου- κινεζικο γαρ).
Αλήθεια, το φώς του ενυδρείου είναι αναμένο; :D
Για κριμπενσις παντως φαίνεται πολύ καλο!
Έχει μόνο ανούμπιες, βαλισνέριες και bolbitis heudelotii (οι οποίες μάλλον θα βγουν μιας και ψιλοχαλάσαν...)
Οι φωτο είναι με το φώτα του ενυδρείου αναμένα
κριμπενσις σε ενα βυθο 100Χ45 με 8 κορυντορας μπαινουν? υπολοιποι κατοικοι σκαλαρια , ροδοστομοι. η καλυτερη επιλογη ειναι ραμιρεζι αλλα ειναι πιο ευαισθητα προτιμω τα κριμπ.
Αυτα που εχεις χρειαζονται πιο μαλακο νερο απο τα κριμπς κ ακομα θα χαλασεις την βιοτοπικοτητα.Τα ραμς δεν ειναι δυσκολα αν τα εχεις σε σωστες συνθηκες.
Qs βαλε περισσοτερα φυτα κ βγαλε μια φωτο απο μπροστα ολο το ενυδρειο.Αυτο δεξια μπροστα ειναι πετρα ή ξυλο?
Τη bolbitis απο που την πηρες κ ποσο?
Αύριο που θα παω πάλι στο γραφείο...
δεξιά μπροστά έχει ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο και μπροστά του μια ξυλόπετρα....
η bolbitis ήταν δώρο μαζί με κάτι άλλο που είχα πάρει από έναν συνχομπίστα...
Καλημέρα...
Εγώ να κάνω μια ερώτηση;Τα κριμπ δεν θα τσακίσουν στο ξύλο τα ξιφοφοράκια σου ή υπολογιζεις οτι έχεις αρκετές κριψόνες;
Από δική μου πείρα πάντως ενα ζεγαρι κριμπ (παρόλο που σαν χρωματα θα πηγαίνει σίγουρα) μου τσάκισε οτι μικρό ειχα σε 120λτ...με κριψόνες
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.