Επιστροφή στο Forum : βοηθεια
παιδια εχω να δω το ενα θηλυκο λαμπιμπο μου καμποσες μερες. αμα ειχε ψοφησει δε θα ειχε ανβει στον αφρο? υπαρχει περιπτωση να γενναει?
Τσιακιτζης Θεοδωρος
13-02-11, 10:51
μπορει να γηνει ακι ωραιο φαγητακι για ψαρακια και σαλιγκαρακια επισεις..εκτος και αν ειναι καπου κριμενο και δεν το βλεπεις.:D
μπορει να γηνει ακι ωραιο φαγητακι για ψαρακια και σαλιγκαρακια επισεις..εκτος και αν ειναι καπου κριμενο και δεν το βλεπεις.:D
να το φανε τα αλλα ψαρια? αν ηταν ψοφιο και το εφαγαν θα το ειχα δει να το φανε ζωντανο αποκλειεται ειναι μεγαλο
αν εχει ψοφησε μενει κατο εχεις καποιο γατοψαρο μεσα?
αν εχει ψοφησε μενει κατο εχεις καποιο γατοψαρο μεσα?
οχι δεν εχω
αν εχεις πολλες πετρες και οντως πεθανε μαλλον με την ροη του νερου καπου σφινωσε αλλοιος μπορει να ειναι μπουκομενο και κρυμενο.....
το λεω γιατι το ειχα παθει παλια
πρόσεξε, δυο περιπτώσεις πεζουν,
ή ειναι κριμένο και εχει πεθάνει και το έφαγαν (ψάξε μηπως βλεπεις ενα ασπρο πραγμα καπου)
ή εχει παιδάκια και παλι κρύβετε (συμβαίνει και αυτο).
πρόσεξε, δυο περιπτώσεις πεζουν,
ή ειναι κριμένο και εχει πεθάνει και το έφαγαν (ψάξε μηπως βλεπεις ενα ασπρο πραγμα καπου)
ή εχει παιδάκια και παλι κρύβετε (συμβαίνει και αυτο).
ρε παιδια εχτες εβγαλα μερικες πετρες αλλα δεν ειδα τπτ.
παιδια εχτες το βραδυ ειδα λιγο την ουρα του εξω απο τις πετρες και μολις πηγα κοντα εξαφανιστηκε. δεν βγαινει ουτε για φαι. λετε να ειναι μπουκουμενη?
η μπουκωμενη η τρομαγμενη.
τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και σε ποσα λιτρα?
εχεις αρκετες κρυψωνες?
η μπουκωμενη η τρομαγμενη.
τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και σε ποσα λιτρα?
εχεις αρκετες κρυψωνες?
εχω ενα χαρεμι labibo kai ena maingano. απο κρυψωνες εχω αρκετες(το εχω κανει παρουσιαση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45636&page=2)
Κλεόβουλος
15-02-11, 19:45
Αν είναι μπουκωμένη δεν τρώει και δεν πρέπει να την τρομάζεις γιατί αν είναι η πρώτη γέννα της μπορεί να φάει τα αυγά.
Παρακολούθησε όμως μήπως είναι κάποιο τραυματισμένο ψάρι και κρύβεται.
Αν είναι μπουκωμένη δεν τρώει και δεν πρέπει να την τρομάζεις γιατί αν είναι η πρώτη γέννα της μπορεί να φάει τα αυγά.
Παρακολούθησε όμως μήπως είναι κάποιο τραυματισμένο ψάρι και κρύβεται.
δεν βγαινει καθολου εδω και 5-6 μερες. δεν ειναι ευκολο να δω
Κλεόβουλος
15-02-11, 20:10
Κάνε υπομονή και παρακολούθα το.
Μην ανακατεύεις πέτρες κλπ.
Η μπουκωμένη τις πρώτες μέρες κρύβεται αλλά λίγες μέρες πριν αφήσει τα μικρά όταν ταΐζεις βγαίνει και προσπαθεί να φάει.
[QUOTE=Κλεόβουλος;553054]Κάνε υπομονή και παρακολούθα το.
Μην ανακατεύεις πέτρες κλπ.
Η μπουκωμένη τις πρώτες μέρες κρύβεται αλλά λίγες μέρες πριν αφήσει τα μικρά όταν ταΐζεις βγαίνει και προσπαθεί να φάει.[/QUOTE
οκ θα το παρακολουθω. παντως ειναι η θυληκια
εχτες το βραδυ βγηκε στο ταισμα τσιμπησε ενα σπιρι και ξανα μπηκε. απο οτι προλαβα να δω δεν εχει καποιο τραυματισμο
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.