Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αεραντλια 1 εξοδος

aNe
08-02-11, 18:31
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω σε μια αεραντλια με 2 εξοδους να χρησιμοποιησω μονο την 1 εξοδο.Θα εχω καποιο προβλημα;

bokostas
08-02-11, 18:39
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω σε μια αεραντλια με 2 εξοδους να χρησιμοποιησω μονο την 1 εξοδο.Θα εχω καποιο προβλημα;
Άνετα, κανένα πρόβλημα.

delta66
08-02-11, 18:52
Αν δεν εχει καποιο εξαρτημα για να κλεινει η δευτερη εξοδος, βαλε σε αυτη ενα κοντο λαστιχακι αντλιας και δεσε το κομπο σφιχτα ;)

anastapalios
08-02-11, 18:58
Αν δεν εχει καποιο εξαρτημα για να κλεινει η δευτερη εξοδος, βαλε σε αυτη ενα κοντο λαστιχακι αντλιας και δεσε το κομπο σφιχτα ;)

Ενδεχομένως αν κλείσεις τη μία έξοδο να έχεις πρόβλημα. Εάν έχεις της Eheim σίγουρα θα έχεις γιατί θα μετατοπιστούν οι εσωτερικές μεμβράνες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να κάνει θόρυβο. Στο λέω γιατί την πάτησα...Απλά βάλε να δουλεύει με τη μία έξοδο και άσε την άλλη ελεύθερη, δεν σε πειράζει..:)

aNe
08-02-11, 19:08
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.:D

Κλεόβουλος
08-02-11, 19:43
υπάρχει ταυ με το οποίο μπορείς να διοχετεύεις αέρα και απο τις 2 εξόδους σε 1 παροχή;)

bokostas
08-02-11, 22:13
υπάρχει ταυ με το οποίο μπορείς να διοχετεύεις αέρα και απο τις 2 εξόδους σε 1 παροχή;)
Σωστά, αν χρειάζεσαι μεγαλύτερη παροχή. Αν όμως σου φτάνει η παροχή της μιας εξόδου, απλά άσε την άλλη να "φυσάει" στο πουθενά.

delta66
08-02-11, 22:33
Εγω εχω παντως μεσα σε ολες εχω και μια διπλη jad (που μου εδωσε ενας φιλος) που εχει στραγγαλισμενη τη μια εξοδο και δουλευει ετσι καναδυο χρονια σε μενα και καμια 7-8 χρονια πιο πριν στον φιλο. :cool: