Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : διαφορες????

rawnerve
07-02-11, 19:50
καλησπερα ενας φηλος βρηκε Melanochromis cyaneorhabdos Maingano!!
πως τα ξεχοριζουμε απο τα Melanochromis johanni?? προβληματηζομαστε καθε βοηθεια δεκτη!!

Dimitris_Batman
07-02-11, 19:52
http://www.cichlid-forum.com/profiles/results.php?genus=122

Διάβασε για το κάθε ψάρι τα σχόλια που έχει.πιστεύω να σε βοηθήσουν....

zipo
07-02-11, 20:00
Και χρειάζεται ιδιαίτερη προσχή στα συγκεκριμένα είδη,γιατί γίνεται χαμός με τα υβρίδια.

rawnerve
07-02-11, 20:01
αφτο διαβαζα πρην αλλα δεν τα παω κ πολυ καλα με τα english μου:smt120:)
τι να πω ειμαι απυρος γενικα κ φοβαμε μην ειναι τηποτα υβριδια την πατησα κανα 2 φωρες:smt009

zipo
07-02-11, 20:03
Γιατί δεν ανεβάζεις μερικές φωτογραφίες εδώ να πάρεις επιπλέον απόψεις προτού τα αγοράσεις? ;)

rawnerve
07-02-11, 20:04
ναι ακριβος φηλε μοθ ζιπο:D ηθελα να σε ρωτησο κανα 2 πραγματακια για της πετρες σου πρεπει ν πηρα της ηδειες απο μαντρα εδω στην δραμα!!της εβρασες??κ εχουν κατι καφε στους πορους αν δεν κανω λαθο?
-------------------------
δεν τα εχω σ φοτο πρεπει να παω στο μαγαζι ν τα βγαλω :smt120

zipo
07-02-11, 20:06
ναι ακριβος φηλε μοθ ζιπο:D ηθελα να σε ρωτησο κανα 2 πραγματακια για της πετρες σου πρεπει ν πηρα της ηδειες απο μαντρα εδω στην δραμα!!της εβρασες??κ εχουν κατι καφε στους πορους αν δεν κανω λαθο?
Όχι,το μόνο που έκανα εγώ ηταν να τις πλύνω σε ένα κουβά με νερό για να φύγουν οι σκόνες.Μόλις τις έβαλα στο ενυδρείο,δεν είχα βάλει ακόμα ψάρια και είχα στα φίλτρα μου 2 σφουγγάρια άνθρακα για 5 μέρες περίπου.

rawnerve
07-02-11, 20:10
τωρα ποθ της κοιταω ειναι ολο ηδιες:Dδεν πηστεβο να ζηλεβεις:D:smt020
τα καφε στηγματα φοβηθηκα μην ειναι τηποτα μεταλα :smt120αλλα μαλον χωμα πρεπει ν ειναι !!!

zipo
07-02-11, 20:14
τωρα ποθ της κοιταω ειναι ολο ηδιες:Dδεν πηστεβο να ζηλεβεις:D:smt020
τα καφε στηγματα φοβηθηκα μην ειναι τηποτα μεταλα :smt120αλλα μαλον χωμα πρεπει ν ειναι !!!
Και εμένα μερικές πέτρες είχαν μερικά καφέ στίγματα.Όχι όλες και όχι πολύ έντονα.Δεν ξέρω τι είναι.

Καλή επιλογή.Είναι όμορφες πετρούλες και με άλγη φαίνονται ακόμη καλύτερες.Εμένα έχουν μπόλικη καφέ πάνω και κάνουν ωραία αντίθεση με τα ψαράκια.

rawnerve
07-02-11, 20:17
ναι κ εγω ετσι το φαταζομε ειναι κ σκουρες μια χαρα!!
ποσο καιρω εχεις τα ψαρακια σου?τι μεγεθος ειχαν οταν τα πηρες?

zipo
07-02-11, 20:41
ναι κ εγω ετσι το φαταζομε ειναι κ σκουρες μια χαρα!!
ποσο καιρω εχεις τα ψαρακια σου?τι μεγεθος ειχαν οταν τα πηρες?
Τα έχω περίπου 4,5 μήνες.Όταν τα πήρα ήταν όλα γύρω στα 3-4 εκατοστά.Τώρα είναι γύρω στα 5-6 και αρκετά πιο χοντρά.Γέννα ακόμα δεν έχω.Πήρα 14 και τώρα είναι 11.Τα περισσότερα πλέον είναι αρκετά μεγάλα και δυνατά,αλλά υπάρχουν και 1-2 που είναι πιο αδύναμα και κρύβονται περισσότερο.

rawnerve
07-02-11, 20:57
εγω εχω τωρα 8 κ εχω κ 3 λαμπιδο κιτρινα τα δηκα μου ειναι γυρω στα 4 εκ .τα εχω περιπου 1 μηνα ακομα καμια 3-4 ειναι ξεθοριασμενα αλλα τ ενα εχει φουερα εντονα χροματα:Dεχω κυνηγιτα μεταξη τους οχι ομως κατη τρελλο:rolleyes: εχω φεγγαροπετρα μεσα κ ειναι πολυ λεφκη για αφτο θελω να την βγαλω!!