Επιστροφή στο Forum : γεια
γεια σας 8ελω να ροτισο κατι το προβλημα που αντιμετοπιζο τωρα ειναι με την αμωνια η μετρισης που εκανα εδικσαν στην αρχη οτι εχω αμωνια επιτα εκανα μια αλαγη νερου μετα απο μιση ωρα περιπου κσαναμετρισα και μου εδιχνε παλι οτι εχω αμωνια ξαναεκανα μια αλαγη νερου και περιμενο τωρα να δω τι θα μου διξει η μετριση μου σδας παρακαλω να με βοηθειση καποιος
Γεια χαρα κ σε εσενα.Κανε μια αναζητηση και γραψε την λεξη αμμωνια υπαρχουν καποια θεματα.
eimaste aR21rwstoi
04-02-11, 20:08
τι τεστ εχεις εννοω τι μαρκα
skamanakos
04-02-11, 20:15
γεια σας 8ελω να ροτισο κατι το προβλημα που αντιμετοπιζο τωρα ειναι με την αμωνια η μετρισης που εκανα εδικσαν στην αρχη οτι εχω αμωνια επιτα εκανα μια αλαγη νερου μετα απο μιση ωρα περιπου κσαναμετρισα και μου εδιχνε παλια οτι εχω αμωνια κασαναεκανα μια αλαγη νερου και περιμενο τωρα να δω τι θα μου διξει η μετριση μου σδας παρακαλω να με βοηθειση καποιος
Το ενυδρειο ειναι φρεσκοστημενο?Ποσο καιρο τρεχει?Τι φιλτρο εχεις και με τι υλικα?Απο ψαρια τι εχει μεσα?
καταρχας το τεστ ειναι της sera επιτα το ενιδριο μου τρεχει 2 με 3 βδομαδες με ψαρι μεσα εχω ενα μονομαχο μεσα στο ενιδριο και εβαλα βακτιρια απο αλλο ενιδριο αλλα πιστευβο οτι δεν εχει στροθι καλα για να τα κανει αυτα αλλα τι να κανω σε αυτην την περιπτωσει ?
-------------------------
ααα και δεν ειπα τι φιλτρο μου ειναι οπος τα αλλα εχει ενα σφουγκαρι και απλα εγο εχω βαλη και μακαρονι διπλα του αυτα το ενιδριο μου ειναι sicce ιταλικι μαρκα
τι μπορο να κανω σε αυτην την περιπτοσι να βγαλω το ψαρι γιατι τωρα αυτο καθετε σε μια γονια και κουνιετε ελαχιστα και τι μπορο να κανω και με το ενιδριο αν το αφισο ετσι για μια δυο μερες θα στροσι γιατι μου ειπαν απο πετ σοπ οτι να βγαλο το ψαρι και να αφισο το ενιδριο για μια διο μερες να δουλευβη ετσι μεχρει να φιγει η αμμωνια
Το ενυδρειο τρεχει 20 μερες ας πουμε.
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?
Σε ποια μερα εβαλες το ψαρι? (ενα ψαρι εχει το ενυδρειο ετσι?)
Τι μετρησεις ειχε το νερο οταν εβαλες το ψαρι, και τι μετρησεις εχει μεχρι τωρα?
Ποσο ταιζεις? και ποσες φορες την ημερα?
Αλλαγες εκανες μεχρι τωρα?
Καθε ποτε και τι ποσοστο?
Ακολουθεις πιστα τις οδηγιες των βακτηριων εμποριου?
Τι βακτηρια βαζεις?
το ενιδριο ειναι 25 λιτρα καταρχας ε η μετρισει οταν το εστρονα δεν εκανα μετα απο 2 βδομαδες εβαλα ψαρι και γενικα τα βακτιρια που εβαλα ηταν απο ενα αλλο ενιδριο το ψαρι το ταειζω καθε μερα μεσιμερι και βραδι απο διο κοκους
και γενικα ακολουθαγα να αλαζο το νερο καθε βδομαδα αλλα 8ιμαμε μια φορα το νερο το κατεβασα πολι κατο απο την μεσι
και γενικα τορα πιρα το τεστ για αμμωνια μετρισισ στην αρχη δεν εκανα
αλλα δεν ξερω τι πιγε στραβα παντος σιμερα διο αλλαγες εκανα μου εδιξε και της διο αλαγες οτι εχει αμμωνια
Φιλε μου θα σε παρακαλαεσω να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα διορθωσης κειμενου γιατι δεν βγαζω νοημα. :confused:
οκ μπορεις τω πω μπορω να διορθωσο το προβλημα που εχω ?
βεβαια αυτα τα λαθη που βγαζει ειναι το πληκτρολογιο εχει χαλασει και μου βγαζει οτι να ναι εδω τωρα
skamanakos
04-02-11, 23:53
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43756
νομιζω οτι διορθοθηκε το προβλημα απο το πληκτρολογιο θελεις να σου εξιγισω ξανα το προβλημα που εχω για να βγαλεις και εσι νοιμα ?
ορεα με αυτες της πληρωφοριες ειμαι καλιμενος πληρος τωρα αλλα οπως ειδα και στο site που διαβασα αν βαλω βακτιρια εμποριου και κανω καμια αλαγη νερου θα μπορεσω να φερω ισοροποια στο ενιδριο μου
ευχαριστω πολυ για της πληροφωριες
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.