Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Περί αυξήσεως της συνδρομής

maikl
04-02-11, 08:55
Το επομενο βημα θα ηταν να μικρυνει η συνδρομη στο συλλογο....
Καποια μερα σε συζητηση που ειχα ,αναφερθηκε το απαγορευτικο ποσο της εγγραφης.Συγκεκριμενα μου ειπαν το εξης απλο:Σε ψαροσυναντηση μαζευονται 40+ ατομα.Αν η εγγραφη κοστιζε π.χ 10 ευρω αμεσως θα μαζευονταν 400 ευρω(σχεδον ολοι θα κανανε εγγραφη.Τωρα με τα 50 ευρω 8 ατομα(400ευρω) δεν μαζευονται...και βεβαια συμφωνησα :cool:
Νομιζω πρεπει να επανεξεταστει το θεμα...:(

bokostas
04-02-11, 09:08
Συμφωνώ Μιχάλη κι εγώ θα πρότεινα να κατεβεί στα 15-20 ευρώ, αλλά η αύξηση της συνδρομής στα 50 είναι απόφαση της Γ.Σ.

Αψυχολόγητη κατά τη γνώμη μου, γιατί την στιγμή που όλοι οι Σύλλογοι, αναγνωρίζοντας την δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας,
μειώνουν τις συνδρομές τους, για να προσελκύσουν μέλη, εμείς την αυξήσαμε κατά 67% (από 30 στα 50), δεν ξέρω με ποιά λογική.

Να σημειωθεί επίσης ότι η προηγούμενη τιμή περιελάμβανε και την δωρεάν χορήγηση των περιοδικών στα μέλη, τα οποία ως γνωστόν
σταμάτησαν να εκδίδονται, συνεπώς η πραγματική αύξηση της συνδρομής υπερβαίνει άνετα το 100% κι άντε να γράψεις μέλη.:smt102

Πάντως τα 22 μέλη που ήταν παρόντα στην Γ.Σ. κι αποφάσισαν αυτή την αύξηση, θα έπρεπε να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου στην έκθεση
όταν προσπαθούμε να τους πείσουμε να εγγραφούν και την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε, όταν μας ρωτούν τι προνόμια έχει το μέλος.

dimitris21
04-02-11, 09:34
50 ευρώ συνδρομή το χρόνο, είναι σα να λέμε κάτι λιγότερο από 1 ευρώ την εβδομαδα. αν αυτό είναι πολύ, μάλλον έχω χάσει την ποσοτική μου αίσθηση.

μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν 30 ευρώ. γιατί δεν γραφόταν κανένας?

είναι σίγουρο ότι αυτοί που θέλουν πραγματικά και όχι εικονικά να είναι μέλη του συλλόγου θα γραφτούν η έτσι η αλλιώς

Γιαννης Μ5
04-02-11, 09:49
Συμφωνώ Μιχάλη κι εγώ θα πρότεινα να κατεβεί στα 15-20 ευρώ, αλλά η αύξηση της συνδρομής στα 50 είναι απόφαση της Γ.Σ.

Αψυχολόγητη κατά τη γνώμη μου, γιατί την στιγμή που όλοι οι Σύλλογοι, αναγνωρίζοντας την δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας,
μειώνουν τις συνδρομές τους, για να προσελκύσουν μέλη, εμείς την αυξήσαμε κατά 67% (από 30 στα 50), δεν ξέρω με ποιά λογική.

Να σημειωθεί επίσης ότι η προηγούμενη τιμή περιελάμβανε και την δωρεάν χορήγηση των περιοδικών στα μέλη, τα οποία ως γνωστόν
σταμάτησαν να εκδίδονται, συνεπώς η πραγματική αύξηση της συνδρομής υπερβαίνει άνετα το 100% κι άντε να γράψεις μέλη.:smt102

Πάντως τα 22 μέλη που ήταν παρόντα στην Γ.Σ. κι αποφάσισαν αυτή την αύξηση, θα έπρεπε να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου στην έκθεση
όταν προσπαθούμε να τους πείσουμε να εγγραφούν και την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε, όταν μας ρωτούν τι προνόμια έχει το μέλος.

Αν και δεν ειμαι αρμοδιος για να μιλησω,θα πω την γνωμη μου,μιας και ημουν παρων στη συγκεκριμένη γενικη συνελευση.Η αυξηση εγινε προκειμένου να γινουν σεμιναρια προσφεροντας δωρεαν εισοδο για τα μελη.Οταν φερνεις καποιον για να μιλησει,φανταζομαι θα θελει και χρηματα....Αλλωστε ρε παιδια,μιλαμε για 13 λεπτα του ευρω την ημερα....Σου πεφτουν απο την τσεπη και δεν σκυβεις να τα πιασεις....

bokostas
04-02-11, 09:51
50 ευρώ συνδρομή το χρόνο, είναι σα να λέμε κάτι λιγότερο από 1 ευρώ την εβδομαδα. αν αυτό είναι πολύ, μάλλον έχω χάσει την ποσοτική μου αίσθηση.

μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν 30 ευρώ. γιατί δεν γραφόταν κανένας?

είναι σίγουρο ότι αυτοί που θέλουν πραγματικά και όχι εικονικά να είναι μέλη του συλλόγου θα γραφτούν η έτσι η αλλιώς
Το πολύ ή το λίγο Δημήτρη είναι σχετικό, αυτό που εσένα σου φαίνεται λίγο, σ΄έναν φοιτητή με ζορισμένα οικονομικά φαντάζει βουνό.
Κι αφού με τα 30 ευρώ είχαμε λιγότερα μέλη απ' όσα θέλαμε, τώρα με τα 50 τι λες, θα αυξηθούν ή θα μειωθούν οι εγγραφές??

Και τα τελευταία 2 χρόνια δεν γραφόταν κανείς, γιατί ο Σύλλογος δεν είχε θεαματικές δραστηριότητες και τα μέλη δεν είχαν προνόμια έναντι των μη μελών.
Αυτοί οι λίγοι που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον Σύλλογο, μπορούν να δώσουν και παραπάνω, από μόνοι τους κι από ότι ακούω το κάνουν.

Το θέμα είναι: Θέλουμε έναν Σύλλογο με λίγα πιστά μέλη ή έναν Σύλλογο που να έχει πολύ κόσμο και να φέρνει κοντά του όλο και περισσότερους??
Γιατί η απόφαση της Γ.Σ., εμένα προσωπικά, μου δείχνει ότι θέλετε το πρώτο, δεν το καταλαβαίνω και το θεωρώ λάθος, μακάρι να πέφτω έξω.

bokostas
04-02-11, 10:06
Για να συνεχίσουμε θα έπρεπε να μεταφερθούν, όχι να διαγραφούν. Τόσο πολύ ενοχλεί αυτή η κουβέντα??

george
04-02-11, 10:33
Κώστα μου δεν είμαι συνέχεια από πάνω από το GAB.
Έχω σκοπό να το κάνω αλλά σε λιγάκι !!!!

Moderator note :
από μεταφορά

beat89
04-02-11, 10:51
Όντως το πόσο των 50 ευρώ είναι μεγάλο.
Αλλά γιατί πριν που ήταν 30 δεν υπήρχαν μέλη;
Μήπως δεν είναι το ποσο λοιπόν το πρόβλημα κ είναι άλλο;
Επίσης,πρέπει να σταματήσουμε να το βλέπουμε με ανταποδοτικα κριτήρια.
Φέτος ο σύλλογος εκανε αυτο άρα αξίζει τα λεφτά,πέρσι δεν εκανε κατι αρα πήγαν τσάμπα.Ακομα,τουλάχιστον εδω μέσα είμαστε 50 άτομα που συμμετέχουμε ενεργα στο φόρουμ κ λατρεύουμε αυτο που κάνουμε.Ποσοι από εμάς ειμαστε μελη;Κ πιστεύω ότι τώρα πρέπει να δωσουμε μια μεγαλη ωθηση σττο συλλογο μιας κ όλα τα χρηματα θα πανε σε σεμιναρια.Αλλά πρέπει να το κάνουμε πριν γίνουν κ όχι αφού τα δούμε να παμε να γράφτουμε γιατί τότε θα αργήσουν να γίνουν.

mikenuke
04-02-11, 10:58
Εχεις δικιο ετσι ειναι.

Και για να καλαβετε, πρεπει να ξερετε οτι φετος η εκθεση χρηματοδοτειται απο τις προηγουμενες εκδηλωσεις της Θεσσαλονικης και τα εσοδα της πιτας. αν δεν ειχαμε αυτα χρηματα δε θα μπορουσαμε να στησουμε περιπτερο.

beat89
04-02-11, 11:18
Ναι αλλά δεν πρέπει να το βλέπουμε αποκλειστικά τοπικά.Δηλαδή στις υπόλοιπες πόλεις που δεν γίνονται παρόμοια πράγματα δεν θα γινει καμία εκδήλωση πότε γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα από πριν;Γι αυτό πρέπει να βοηθήσουμε το Συλλογο,έτσι ώστε κ αυτός με τη σειρά του να μας βοηθήσει ακομα περισσότερο.

bokostas
04-02-11, 11:38
Όντως το πόσο των 50 ευρώ είναι μεγάλο.
Αλλά γιατί πριν που ήταν 30 δεν υπήρχαν μέλη;
Μήπως δεν είναι το ποσο λοιπόν το πρόβλημα κ είναι άλλο;
Επίσης,πρέπει να σταματήσουμε να το βλέπουμε με ανταποδοτικα κριτήρια.
Φέτος ο σύλλογος εκανε αυτο άρα αξίζει τα λεφτά,πέρσι δεν εκανε κατι αρα πήγαν τσάμπα.Ακομα,τουλάχιστον εδω μέσα είμαστε 50 άτομα που συμμετέχουμε ενεργα στο φόρουμ κ λατρεύουμε αυτο που κάνουμε.Ποσοι από εμάς ειμαστε μελη;Κ πιστεύω ότι τώρα πρέπει να δωσουμε μια μεγαλη ωθηση σττο συλλογο μιας κ όλα τα χρηματα θα πανε σε σεμιναρια.Αλλά πρέπει να το κάνουμε πριν γίνουν κ όχι αφού τα δούμε να παμε να γράφτουμε γιατί τότε θα αργήσουν να γίνουν.
Φίλε μου συμφωνώ, αλλά μιλάς για τα παλιά μέλη που ξέρουν τι έχει προσφέρει ο Σύλλογος και ξέρουν αν αξίζει να τον στηρίξουν και οικονομικά και ηθικά.
Εγώ μιλάω για νέες εγγραφές, για κόσμο που δεν έχει ιδέα για τον ΠΣΦΕ και που αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε να μην το
δουν με ανταποδοτικά κριτήρια. Δηλαδή πώς θα πείσω τον άσχετο να γραφτεί, όταν δεν έχω επιχειρήματα, κίνητρα, προνόμια για τα μέλη και ζητάω και 50 ευρώ?
Με την αφηρημένη, μελλοντική υπόσχεση ότι κάτι θα γίνει, κανένας δεν σου δίνει το 50ευρω, αν δεν δει χειροπιαστά έργα και προνόμια έναντι των μη μελών.

Εσύ δηλαδή θα γραφόσουν με 50 ευρώ σε ένα Σύλλογο που δεν τον γνωρίζεις, μόνον επειδή θα σου έλεγαν ότι έχει προσφέρει πολλά στο χόμπυ??
Εγώ όσους νέους προσπάθησα να γράψω, με ρώτησαν και με το δίκιο τους, τι έχουν να κερδίσουν σε σχέση με το να παρακολουθούν ανέξοδα το φόρουμ,
ή να έρχονται στις συναντήσεις (όπου φυσικά δεχόμαστε και μη μέλη) κι όταν τους είπα "πληρώστε για να γίνουν εκδηλώσεις στο μέλλον", έφυγαν γελώντας.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να συγκρατείς τα παλιά μέλη ενός Συλλόγου,
(τα οποιά μπορεί να συνεχίσουν να πληρώνουν γιατί το γουστάρουν) και στο να προσελκύσεις νέα μέλη, τα οποία πρέπει να τα δελεάσεις με ανταποδοτικά κίνητρα.
Δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά γίνεται στο πρώτο κομμάτι, αλλά στο δεύτερο (προσέλκυση νέων μελών), η αύξηση της συνδρομής δεν βοηθάει καθόλου.

Και δεν είναι το ίδιο να μαζέψεις πχ. 1.000 ευρώ από 20 μέλη (με 50 συνδρομή), σε σχέση με το να μαζέψεις πάλι 1.000 αλλά από 50 μέλη (με 20 ευρώ πχ συνδρομή).
Μπορεί τα λεφτά να είναι τα ίδια, αλλά έχεις κερδίσει υπερδιπλάσια μέλη κι αυτή είναι η δύναμη του κάθε Συλλόγου, ο αριθμός και το πλήθος των μελών του.
Και μπορεί τότε να μην ξαναδούμε Γ.Σ. με 22 μέλη και 7 υποψηφίους για τις 7 θέσεις του Δ.Σ., άλλωστε ποιός μας λέει ότι με υψηλή συνδρομή θα μαζέψουμε
περισσότερα χρήματα?? Εγώ πιστεύω ότι με μικρότερη συνδρομή και παραπάνω λεφτά θα μαζεύαμε, αλλά το σημαντικότερο, θα γράφαμε περισσότερα μέλη.

mikenuke
04-02-11, 11:48
Ναι αλλά δεν πρέπει να το βλέπουμε αποκλειστικά τοπικά.Δηλαδή στις υπόλοιπες πόλεις που δεν γίνονται παρόμοια πράγματα δεν θα γινει καμία εκδήλωση πότε γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα από πριν;Γι αυτό πρέπει να βοηθήσουμε το Συλλογο,έτσι ώστε κ αυτός με τη σειρά του να μας βοηθήσει ακομα περισσότερο.

δηλαδη στην Αλεξανδρουπολη που εγινε το σεμιναριο, δεν εγινε τιποτα? Στην Πατρα επισης?

Ο συλλογος ειναι ανοιχτος να κανει εκδηλωσεις οπουδηποτε υπαρχει δυναμικη και προσφορο εδαφος. γι αυτο αλλωστε υπαρχει ανοιχτη προκληση ενδιαφεροντος στην ανακοινωση του σεμιναριου.
Είμαστε διαθέσιμοι να παρουσιάσουμε το σεμινάριο σε όποια πόλη της ηπειρωτικής ή νησιώτικης Ελλάδας χρειαστεί, αρκεί να μας το ζητήσετε! Εάν κάποιος ενυδρειόφιλος (μέλος ή μη του ΠΣΦΕ) νομίζει ότι μπορεί να οργανώσει μία συνάντηση στον τόπο του, ας επικοινωνήσει μαζί μας!

beat89
04-02-11, 12:01
Φίλε μου συμφωνώ, αλλά μιλάς για τα παλιά μέλη που ξέρουν τι έχει προσφέρει ο Σύλλογος και ξέρουν αν αξίζει να τον στηρίξουν και οικονομικά και ηθικά.
Εγώ μιλάω για νέες εγγραφές, για κόσμο που δεν έχει ιδέα για τον ΠΣΦΕ και που αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε να μην το
δουν με ανταποδοτικά κριτήρια. Δηλαδή πώς θα πείσω τον άσχετο να γραφτεί, όταν δεν έχω επιχειρήματα, κίνητρα, προνόμια για τα μέλη και ζητάω και 50 ευρώ?
Με την αφηρημένη, μελλοντική υπόσχεση ότι κάτι θα γίνει, κανένας δεν σου δίνει το 50ευρω, αν δεν δει χειροπιαστά έργα και προνόμια έναντι των μη μελών.

Εσύ δηλαδή θα γραφόσουν με 50 ευρώ σε ένα Σύλλογο που δεν τον γνωρίζεις, μόνον επειδή θα σου έλεγαν ότι έχει προσφέρει πολλά στο χόμπυ??
Εγώ όσους νέους προσπάθησα να γράψω, με ρώτησαν και με το δίκιο τους, τι έχουν να κερδίσουν σε σχέση με το να παρακολουθούν ανέξοδα το φόρουμ,
ή να έρχονται στις συναντήσεις (όπου φυσικά δεχόμαστε και μη μέλη) κι όταν τους είπα "πληρώστε για να γίνουν εκδηλώσεις στο μέλλον", έφυγαν γελώντας.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να συγκρατείς τα παλιά μέλη ενός Συλλόγου,
(τα οποιά μπορεί να συνεχίσουν να πληρώνουν γιατί το γουστάρουν) και στο να προσελκύσεις νέα μέλη, τα οποία πρέπει να τα δελεάσεις με ανταποδοτικά κίνητρα.
Δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά γίνεται στο πρώτο κομμάτι, αλλά στο δεύτερο (προσέλκυση νέων μελών), η αύξηση της συνδρομής δεν βοηθάει καθόλου.

Συμφωνώ μαζί σου.Τουλαχιστον η αυξηση ειναι ένα σημαντικό θέμα για τους νέους.Πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι ένας αρχάριος δεν πρόκειται να γραφτει.Πρέπει πρώτα να ασχοληθεί λίγο να μάθει καποία πράγματα κ μετά μπορεί.
Ως επιχειρήματα στους νέους μπορούμε να πούμε τις παλαιότερες δραστηριότητες του συλλόγου που είναι παρά πολλές.Κ το σίγουρο είναι ότι έπονται κ άλλες.Το πρόβλημα για μενα ειναι γιατί να έχει ο σύλλογος τόσο λίγα μέλη,όταν καθημερινά βλέπω δεκάδες-εκατοντάδες ανθρώπους να παθιαζονται με αυτό που κάνουν ενώ μάλιστα τους κοστίζει πολλές ώρες κάθε ημερα;Αν γίνουν όλοι αυτοί μελη τότε θα γίνουν πολύ περισσότερες εκδηλώσεις κ θα ειναι πολύ πιο εύκολο να γραφτεί κ κάποιος νέος.
(σήμερα βρήκα κ εγω να γράψω ολόκληρο κείμενο,σήμερα που γράφω από κινητο,ουφ).:grin:
-------------------------
δηλαδη στην Αλεξανδρουπολη που εγινε το σεμιναριο, δεν εγινε τιποτα? Στην Πατρα επισης?

Ο συλλογος ειναι ανοιχτος να κανει εκδηλωσεις οπουδηποτε υπαρχει δυναμικη και προσφορο εδαφος. γι αυτο αλλωστε υπαρχει ανοιχτη προκληση ενδιαφεροντος στην ανακοινωση του σεμιναριου.

Το ίδιο ακριβώς λέμε.Κ φυσικά έγινε κ μάλιστα όχι κάτι,αλλά πολλά.
Απλα αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έγινε χωρίς όμως να έχει προηγηθεί κάποια κοπή πίτας ή άλλης εκδηλωσης ώστε να εχουν μαζευτεί χρήματα.

mikenuke
04-02-11, 12:04
Το ίδιο ακριβώς λέμε.Κ φυσικά έγινε κ μάλιστα όχι κάτι,αλλά πολλά.
Απλα αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έγινε χωρίς όμως να έχει προηγηθεί κάποια κοπή πίτας ή άλλης εκδηλωσης ώστε να εχουν μαζευτεί χρήματα.

Εκει ακριβως θελω να καταληξω, οτι ο συλλογος και τα μελη βοηθανε τα κλιμακια μεχρι να αποκτησουν δικη τους δυναμικη. Με εξοδα προσωπικα των ομιλητων, εχουν γινει αυτα επειδη εχουν ορεξη και μερακι.

/__Γιάννης__\
04-02-11, 12:10
Και εγώ νομιζω ότι η αύξηση της συνδρομής είναι άστοχη την δεδομένη χρονική στιγμή.
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω τα προβλήματα του συλλόγου αλλά η όποια ανάσα δόθηκε με αυτήν την απόφαση είναι προσωρινή και δεν βλέπω να βοηθάει μακροπρόθεσμα αλλά αντίθετα πιστεύω ότι θα επιδράσει αρνητικά στην προσέλευση νέων μελών.
Αν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό νομιζω οτι θα βοηθούσε η παροχή κάποιων πλεονεκτημάτων στα μέλη.
Το δικαίωμα συμμετοχής σε ομαδικές αγορές με συμφέρουσες τιμές.
Η προσφορά μιας κάρτας που να δίνει κάποια έκπτωση σε κάποια petshop.
Θα μπορούσε ακόμη να μπει εδω ενα banner-donate,κάποιοι απο το υστέρημα τους ίσως να ενίσχυαν τον σύλλογο.

beat89
04-02-11, 12:20
Εχεις δικιο ετσι ειναι.

Και για να καλαβετε, πρεπει να ξερετε οτι φετος η εκθεση χρηματοδοτειται απο τις προηγουμενες εκδηλωσεις της Θεσσαλονικης και τα εσοδα της πιτας. αν δεν ειχαμε αυτα χρηματα δε θα μπορουσαμε να στησουμε περιπτερο.
Έτσι όμως μπορεί να σκεφτεί κάποιος,ότι αφού στο ΚΒΕ υπάρχουν χρήματα λόγω παλαιότερων γεγονότων τα οποία θα επαναληφθούν κ έτσι θα υπάρχουν χρήματα κ για τα επόμενα,τότε δεν χρειάζεται να γίνω μέλος του Συλλόγου αφού στη πόλη μου ειμαστε αυταρκης.
Εκει ακριβως θελω να καταληξω, οτι ο συλλογος και τα μελη βοηθανε τα κλιμακια μεχρι να αποκτησουν δικη τους δυναμικη. Με εξοδα προσωπικα των ομιλητων, εχουν γινει αυτα επειδη εχουν ορεξη και μερακι.
:smt023

george
04-02-11, 12:33
Αν δεν υπήρχε το GAB και κάποια άτομα που βοήθησαν τόσο πολύ στο να πάει μπροστά το χόμπυ μας στην Ελλάδα, αν δεν βοηθούσαν ανιδιοτελώς σπαταλώντας χρόνο και χρήμα για να μας ξεστραβώσουν, αν δεν υπήρχαν κάποιοι "βαρεμένοι" να σκεφτούν χρόνια πριν την δημιουργία ενός συλλόγου τότε που θα ήταν το χόμπυ μας σήμερα ;

Δεν θα υπήρχαν τόσα ενυδρειακά φόρα, δεν θα υπήρχαν ενημερωμένα και "ψαγμένα" καταστήματα, δεν θα υπήρχαν ελληνικά e-shops, δεν θα υπήρχαν συναντήσεις όπου θα βρισκόμασταν για να ανταλλάσσουμε απόψεις.Δεν θα υπήρχαν τα "δωράκια", τα δωρεάν κλαδέματα, οι ανταλλαγές ψαριών και η κάθε είδους βοήθεια σε αρχαρίους και μη.
Δεν θα ερχόταν άτομα παγκοσμίου κύρους στην Ελλάδα για εκδηλώσεις και σεμινάρια.

Θέλω μόνο να σκεφτείτε σοβαρά πόσα χρήματα έχετε γλυτώσει το τελευταίο διάστημα. Πόσα δωρεάν κλαδέματα πήρατε, τι βοήθεια έχετε πάρει.

Είναι τα 50 ευρώ πολλά ;;;;;

Γιαννης Μ5
04-02-11, 12:59
Πολυ σωστα!!!

bokostas
04-02-11, 13:11
Αν δεν υπήρχε το GAB και κάποια άτομα που βοήθησαν τόσο πολύ στο να πάει μπροστά το χόμπυ μας στην Ελλάδα, αν δεν βοηθούσαν ανιδιοτελώς σπαταλώντας χρόνο και χρήμα για να μας ξεστραβώσουν, αν δεν υπήρχαν κάποιοι "βαρεμένοι" να σκεφτούν χρόνια πριν την δημιουργία ενός συλλόγου τότε που θα ήταν το χόμπυ μας σήμερα ;

Δεν θα υπήρχαν τόσα ενυδρειακά φόρα, δεν θα υπήρχαν ενημερωμένα και "ψαγμένα" καταστήματα, δεν θα υπήρχαν ελληνικά e-shops, δεν θα υπήρχαν συναντήσεις όπου θα βρισκόμασταν για να ανταλλάσσουμε απόψεις.Δεν θα υπήρχαν τα "δωράκια", τα δωρεάν κλαδέματα, οι ανταλλαγές ψαριών και η κάθε είδους βοήθεια σε αρχαρίους και μη.
Δεν θα ερχόταν άτομα παγκοσμίου κύρους στην Ελλάδα για εκδηλώσεις και σεμινάρια.

Θέλω μόνο να σκεφτείτε σοβαρά πόσα χρήματα έχετε γλυτώσει το τελευταίο διάστημα. Πόσα δωρεάν κλαδέματα πήρατε, τι βοήθεια έχετε πάρει.

Γιώργο εσύ το ρίχνεις στο συναίσθημα, ενώ εγώ μιλάω για μάρκετιγκ, για εγγραφές νέων μελών που δεν πρόλαβαν τίποτε από αυτά.
Όλα όσα λες είναι σωστά και πρέπει να τονίζονται, αλλά αφορούν το παρελθόν και μια ήδη διαμορφωμένη (χάρη σε σας) κατάσταση.
Συνεπώς η ερώτηση αν είναι πολλά τα 50 ευρώ, επιδέχεται 2 απαντήσεις: Υποκειμενικά είναι πολύ λίγα, αντικειμενικά είναι πάρα πολλά.
Όταν ο άλλος τα έχει όλα όσα ανέφερες δωρεάν, η μόνη περίπτωση να πληρώσει συνδρομή, είναι να το δει ρομαντικά, πράγμα σπάνιο.
Με αυτή την λογική λοιπόν απευθυνόμαστε στους λίγους ρομαντικούς και όχι στους πολλούς ρεαλιστές που κοιτούν το σήμερα και το αύριο.

george
04-02-11, 13:14
Εκεί είναι η διαφορά στον τρόπο σκέψης Κώστα.
Εγώ δεν πιστεύω στον ανταποδοτικό χαρακτήρα της συνδρομής.
Γουστάρω να ανήκω κάπου και το στηρίζω με όλους τους τρόπους.
Και δεν με νοιάζει τι θα μου φέρει πίσω !

dimitris21
04-02-11, 13:30
Γιώργο εσύ το ρίχνεις στο συναίσθημα, ενώ εγώ μιλάω για μάρκετιγκ, για εγγραφές νέων μελών που δεν πρόλαβαν τίποτε από αυτά.
Όλα όσα λες είναι σωστά και πρέπει να τονίζονται, αλλά αφορούν το παρελθόν και μια ήδη διαμορφωμένη (χάρη σε σας) κατάσταση.
Συνεπώς η ερώτηση αν είναι πολλά τα 50 ευρώ, επιδέχεται 2 απαντήσεις: Υποκειμενικά είναι πολύ λίγα, αντικειμενικά είναι πάρα πολλά.
Όταν ο άλλος τα έχει όλα όσα ανέφερες δωρεάν, η μόνη περίπτωση να πληρώσει συνδρομή, είναι να το δει ρομαντικά, πράγμα σπάνιο.
Με αυτή την λογική λοιπόν απευθυνόμαστε στους λίγους ρομαντικούς και όχι στους πολλούς ρεαλιστές που κοιτούν το σήμερα και το αύριο.

και για αυτό αποφάσισε η ΓΣ. καμιά εκδήλωση του ΠΣΦΕ δεν θα είναι πλέον δωρεάν, παρά μόνο για τα μέλη του

zapatas
04-02-11, 13:35
τον χρονο αν δεν κανω λαθος ε?
ε, ναι ειναι πολλα... ειναι χομπυ. ειναι ο ελευερος σου χρονος που γουσταρεις να ασχοληθεις με κατι.. τα 50 για συνδροη ειναι πολλα.
πχ. εγω ειμαι γραμμενος στον συλλογο των βιβλιοπωλων του πειραια. δινω 35 ε τον χρονο, και εχω πλεονεκτηματα αρκετα.(πιστευω, δεν χρειαζονται αναλυση) αλλα, τα δινω για την δουλεια μου. απο αυτο ζω παιδια, βγαζω το ψωμι μου, οποτε, ουσιαστικα, "πρεπει" να τα δωσω αυτα τα χρηατα.
τωρα, απο την αλλη για κατι που κανεις απο αγαπη και ευχαριστηση, να πρεπει να δινεις και 50 ε το χρονο, πιστευω ειναι πολλα. αν και δεν ειμαι μελος και σχετικα νεος στο χομπυ και εννοειται πως θελω να παει μπροστα αυτο στην χωρα μας, παλι ομως τα 50 τα βρισκω αρκετα χρηματα. και κατι ακομα..
επειδη οι χομπιστες τα σκανε.. προσπαθηστε απλα να προσελκυσεται κοσμο και αφου τον εχετε, στο χερι σας ειναι να τον κρατησετε..η διαρκεια πρεπει να σας ενδιαφερει και οχι τα "κανονια". τα περισσοτερα ενεργα μελοι ειναι που θα κανουν την διαφορα;) και να ειστε σηγουροι πως αν ο καθενας μας νοιωσει ανετα εκει που ειναι, θα δωσει...το κατι παραπανο, επειδη γουσταρει και αγαπαει αυτο που κανει..

αυτα φιλικα απο ενα ταπεινο μελος του GAB+-3

drbig
04-02-11, 14:12
Αν μου επιτρέπετε να εκτραχύνω λίγο την συζήτηση...

Εκεί είναι η διαφορά στον τρόπο σκέψης Κώστα.
Εγώ δεν πιστεύω στον ανταποδοτικό χαρακτήρα της συνδρομής.
Γουστάρω να ανήκω κάπου και το στηρίζω με όλους τους τρόπους.
Και δεν με νοιάζει τι θα μου φέρει πίσω !

Γι αυτό άλλωστε έχεις και διαρκείας στον Αρη!!! :D:D:D

Τωρα για το σοβαρό μέλος της συζήτησης, μολις σταματήσω να πονάω απο την τενοντίτιδα στα χέρια και απο την λαρυγγίτιδα στη φωνη, ευχαρίστως να πιουμε καφέ!!!
Πάντως υπάρχουν τρόποι, υπάρχει και θέληση..

george
04-02-11, 14:22
Νομίζω τα δείγματα καλής θέλησης φαίνονται και από την διοργάνωση του σεμιναρίου και από την προσέλευση των φίλων στην πρόσκληση μας για βοήθεια για την Ζωοτεχνία.
Και αν μη τι άλλο η χαρά της συμμετοχής σε κάτι που όλοι μας αγαπάμε είναι μεγάλη.

platy
04-02-11, 15:03
εγω θα μεινω στο οτι : ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (οσο ειμουνα μελος-) γνωρισα το συλλογο και τα ατομα τα οποια (πανω κατω τα ιδια) ηταν εκει καθε φορα ''βρεξει-χιονισει'' να ανοιξουν τα γραφεια και να υποδεχτουν τους συνχομπιστες..Αυτο που εμαθα απο την πρωτη στιγμη(και υποστηριξα ) ηταν πως Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ...δεν χρειαζοταν να εισαι μελος για να μπορεσεις να ακουσεις-δεις-διαβασεις-γνωρισεις ολα αυτα που λεγονταν εκει καθε σαββατο...Με πολυ χαρα (ψυχικη) εδωσα τα 30ε για να εγγραφω σε μια ομαδα που με γεμιζε καθοτι αγαπουσα(-πω) αυτο το χομπυ...Διχως να εχω ενημερωθει προηγουμενως για αλλαγες στον χωρο του συλλογου ,παρευρεθηκα οσες φορες μπορεσα τον τελευταιο καιρο(αφου η θεση του μαθητη με περιοριζει πολυ-βεβαια οσοι με εβλεπαν εκει τα σαββατα ξερουν περισσοτερο) ,για να βοηθησω σε μαζεματα κλπ κλπ...Διαβαζω τωρα για την αυξηση της συνδρομης ,την συμμετοχη σε εκδηλωσεις κατοπιν πληρωμης κ.α Προσωπικα πιστευω οτι: και οσο ειχε μελη ο συλλογος που ερχοταν στα γραφεια (ειτε γραφονταν καποιο σαββατο) ,και οποιους γνωρισαμε απο κοντα σε τυχον σεμηναρια,τους εχει επειδη αγαπανε αυτο που κανουν και επειδη ειναι ενας χωρος που συγκεντρωνονται ολα αυτα...Η συνδρομη οντως ειναι μεγαλη ,καθως και το θεμα πληρωμης σε εκδηλωσεις ισως δεν ειναι σωστο...Καλυτερα να υπαρξει επανεξεταση για τα παραπανω ,καθως και μελλοντικα περισσοτερες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ κ για να προσελκυθουν μελη και για τα ηδη υπαρχοντα !!!

dimitris21
04-02-11, 15:30
εγω θα μεινω στο οτι : ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (οσο ειμουνα μελος-) γνωρισα το συλλογο και τα ατομα τα οποια (πανω κατω τα ιδια) ηταν εκει καθε φορα ''βρεξει-χιονισει'' να ανοιξουν τα γραφεια και να υποδεχτουν τους συνχομπιστες..Αυτο που εμαθα απο την πρωτη στιγμη(και υποστηριξα ) ηταν πως Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ...δεν χρειαζοταν να εισαι μελος για να μπορεσεις να ακουσεις-δεις-διαβασεις-γνωρισεις ολα αυτα που λεγονταν εκει καθε σαββατο...Με πολυ χαρα (ψυχικη) εδωσα τα 30ε για να εγγραφω σε μια ομαδα που με γεμιζε καθοτι αγαπουσα(-πω) αυτο το χομπυ...Διχως να εχω ενημερωθει προηγουμενως για αλλαγες στον χωρο του συλλογου ,παρευρεθηκα οσες φορες μπορεσα τον τελευταιο καιρο(αφου η θεση του μαθητη με περιοριζει πολυ-βεβαια οσοι με εβλεπαν εκει τα σαββατα ξερουν περισσοτερο) ,για να βοηθησω σε μαζεματα κλπ κλπ...Διαβαζω τωρα για την αυξηση της συνδρομης ,την συμμετοχη σε εκδηλωσεις κατοπιν πληρωμης κ.α Προσωπικα πιστευω οτι: και οσο ειχε μελη ο συλλογος που ερχοταν στα γραφεια (ειτε γραφονταν καποιο σαββατο) ,και οποιους γνωρισαμε απο κοντα σε τυχον σεμηναρια,τους εχει επειδη αγαπανε αυτο που κανουν και επειδη ειναι ενας χωρος που συγκεντρωνονται ολα αυτα...Η συνδρομη οντως ειναι μεγαλη ,καθως και το θεμα πληρωμης σε εκδηλωσεις ισως δεν ειναι σωστο...Καλυτερα να υπαρξει επανεξεταση για τα παραπανω ,καθως και μελλοντικα περισσοτερες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ κ για να προσελκυθουν μελη και για τα ηδη υπαρχοντα !!!

Τάσο πρέπει να ομολογήσω ότι δεν κατάλαβα ιδιαίτερα τι ακριβώς θέλεις να πεις.

chris129
04-02-11, 15:48
λοιπον δειτε ο λινκ και θα ηθελα καποιον απο το προεδριο του ΠΣΦΕ να σχολιασει http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45958 Δηλαδη αυξανουμε την συνδρομη και δεν αιτιολογουμε γιατι?δηλωνουμε οτι τα σεμιναρια θα ειναι δωρεαν για τα μελη αλλα θα εχουμε και το δικαιωμα να γραφτουμε εκεινη την ωρα εαν θελουμε να παρακολουθησουμε δωρεαν το σεμιναριο.Καταπλικτικο 50ευρω εισητηριο για ενα σεμιναριο :confused:εεεε να ειμαστε λιγο ρεαλιστες ρε παιδια. δεν θα μπω σε παραπανω λογια απο το πληκτρολογιο γιατι ειναι πολλα αυτα που εχω να πω και να προτινω στην αλλη συνατηση ομως θα τα φερω σε συζητηση

Sotiris7
04-02-11, 15:54
Η δυνατότητα εγγραφής, δεν σημαίνει ότι η είσοδος θα ήταν 50 ευρώ.

Μπορεί κάλλιστα η είσοδος να ήταν ας πούμε 10 ευρώ για το σεμινάριο, αλλά αν γραφόταν κάποιος εκείνη την στιγμή, δεν θα πλήρωνε για το σεμινάριο.

Κοινώς, θα ήταν τα 10 του σεμιναρίου και τα άλλα 40 ως εγγραφή........ ;)

mikenuke
04-02-11, 15:56
Να διευκρινησω οτι το συγκεκριμενο σεμιναριο, 6/2/2011, στα πλαισια της ζωοτεχνιας ειναι δωρεαν εισοδος για ολους, επειδη προκειται για συνδιοργανωση με την HELEXPO.

dimitris21
04-02-11, 16:31
είναι ευνόητο ότι όλοι θα προτιμούσαμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. πρακτικά όμως αυτό είναι αδύνατον.

όλα αυτά τα χρόνια η λογική του συλλόγου ήταν, όλα ελεύθερα και δωρεάν. σωστή για μένα λογική, μιας και ζούμε στην Ελλάδα. στη μόνη χώρα που υπάρχει η λέξη φιλότιμο. κάνεις δλδ πράγματα και περιμένεις μια σχετική ανταπόκριση για να μπορέσεις να κάνεις ακόμα περισσότερα.

η ποιο πρόσφατη διοργάνωση του συλλόγου ήταν οι Βιοτοπικες Καταδύσεις. ποια ήταν η ανταπόδοση? τι πήρε ο σύλλογος από αυτά που έδωσε για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα? με μπράβο και συγχαρητήρια δεν γίνεται δυστυχώς το επόμενο βήμα.
και να μέναμε μόνο στα μπράβο και στα συγχαρητήρια καλά θα ήταν.

από την άλλη έχεις κάποια μέλη τα οποία επί σειρά ετών βλέπουν ότι όλα γίνονται ελεύθερα προς όλους και δικαίως αναρωτιούνται. γιατί να συνεχίσω να είμαι μέλος? το ίδιο βλέπουν και αυτοί που δεν είναι μέλη. γιατί να γραφτώ αφού σαν μέλος δεν έχω να λαμβάνω κάτι παραπάνω?

και η ερώτηση λοιπόν είναι, πως μπορεί ο σύλλογος να συνεχίσει?

σε όλα ελεύθερα και δωρεάν χωρίς να υπάρχει ανταπόδοση και να έχει και τα μέλη του δυσαρεστημένα? ή

αφού έτσι και αλλιώς δεν περιμένει ανταπόδοση, τουλάχιστον να δώσει αξία στη συνδρομή των μελών του?

για μένα είναι μονόδρομος το δεύτερο

maikl
04-02-11, 17:57
Δε νομιζω οτι εχουμε την ιδια λογικη....Ας περιμενουν ολοι τοτε, ποτε θα κανει εκδηλωση ο συλλογος που θα ειναι δωρεαν για τα μελη για να κανουν εγγραφη....
Λαθος..:smt009
Ο συλλογος ειναι τα μελη του κι οσο αυτα ειναι πολλα ειναι δυνατος,οσο λιγοστευουν τοσο και θα σβηνει, ακομη και σαν ιδεα....
Το οτι καποιοι εδω μεσα μεταφερουμε το τι κυκλοφορει εξω στον κοσμο προσωπικα με στεναχωρει που μερικοι δεν το βλεπουν ....
Κομητες που θα θελησουν να κανουν εγγραφη παντα θα υπαρχουν, ποσοι ομως θα μεινουν και θα γινουν ενα σωμα αυτο δε ξερω...:smt009

Γιώργος Κ
04-02-11, 18:18
Ας πω και εγω τη δικη μου αποψη ... σαν μελος του συλλογου νομιζω το δικαιουμαι!

Πρωτα απο ολα θα πρεπει να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους με τη καλη τους διαθεση εχουν προαγει το χομπι μας σε πολυ πιο ανωτερα επιπεδα απο οτι περιμενα στην Ελλαδα!

Ειναι μεγαλη η συνδρομη? Ναι - ισως - μπορει! Τι γινεται με τη συνδρομη οσων σπαταλουν τον ελευθερο χρονο τους? Αν δειτε τις βιοτοπικες καταδυσεις και ποσο επαγγελματικη δουλεια εχει γινει στη συγκεντρωση του υλικου, στο μονταζ και σε ολο το "δεσιμο" που εχει γινει ... θα καταλαβετε οτι χρειαστηκε πολυς χρονος και κοπος να βγει αυτο το αποτελεσμα! Ποσο θα ζηταγε ενας επαγγελματιας να το κανει ολο αυτο? Πως πληρωνεται ο δημιουργος? Συνηθως με οτι χειροτερο γιατι στην Ελλαδα βρισκομαστε! Ολοι οσοι εχουν γραψει στο περιοδικο? Που διοργανωνουν ολες τις εκδηλωσεις και σεμιναρια του συλλογου?

Να σας πω εγω πως πληρωνονται βλεποντας ανθρωπους εδω και χρονια να πολεμουν τον συλλογο, αλλους να διαμαρτυρονται για τη συνδρομη, αλλους να λενε οτι ναναι! Αντι να σκυψουν το κεφαλι και να πανε σπιτακι τους ομως συνεχιζουν ακαθεκτοι!! :p Αυτο δε παει να πει οτι δε στεναχωριουνται!

Γνωμη μου και 10 ευρω να ηταν η συνδρομη δεν θα ηταν περισσοτερα τα μελη! Και επισης γνωμη μου ειναι οτι η ποιοτητα στα μελη ειναι ακομα πιο σημαντικη απο τη ποσοτητα!

Πραγματικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου χρηματικη συνδρομη (ετσι και αλλιως δεν υπαρχει) αλλα ουσιαστικη συνδρομη! Με τη συνεργασια ολα μπορουν να γινουν θαυματα! Ετσι θα γινοντουσαν πολλα περισσοτερα ... Θα πρεπει να αλλαξει τελειως η νοοτροπια μας σε θεματα του συλλογου νομιζω ... Δεν ειναι δυνατον 5 ατομα να αναλαμβανουν πχ ενα σεμιναριο και μετα ολοι να καθονται στη καρεκλα και να παρακολουθουν! Αν ο καθενας εβαζε τη δικη του καρεκλα και καθοταν (και μετα τη ξαναεπερνε) , αν ολοι βοηθουσαν με το τροπο τους τοτε θα βλεπατε συχνες εκδηλωσεις και δε θα "καταπιεζονταν" μονο λιγοι (λες και ειναι υποχρεωμενοι)!!

Ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοω, χωρις να θελω να μπω σε αντιπαραθεση με καποιο τολμω να πω οτι το προβλημα ειναι στη νοοτροπια του Ελληνα η οποια ειναι: πληρωνω και τα θελω ολα στο πιατο! Θα προτιμουσα να μη πληρωνεις και να βοηθας πρακτικα (ουσιαστικη συνδρομη και οχι μονο χρηματικη) ... ΦΥΣΙΚΑ χωρις χρημα δε γινεται αλλα δε νομιζω πως εκει ειναι το μοναδικο θεμα του συλλογου γιατι αν υπαρχουν αγνες προθεσεις το χρημα ... βρισκεται!!!

Alex_Salonica
04-02-11, 19:54
Ας πω και εγω τη δικη μου αποψη ... σαν μελος του συλλογου νομιζω το δικαιουμαι!

Πρωτα απο ολα θα πρεπει να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους με τη καλη τους διαθεση εχουν προαγει το χομπι μας σε πολυ πιο ανωτερα επιπεδα απο οτι περιμενα στην Ελλαδα!

Ειναι μεγαλη η συνδρομη? Ναι - ισως - μπορει! Τι γινεται με τη συνδρομη οσων σπαταλουν τον ελευθερο χρονο τους? Αν δειτε τις βιοτοπικες καταδυσεις και ποσο επαγγελματικη δουλεια εχει γινει στη συγκεντρωση του υλικου, στο μονταζ και σε ολο το "δεσιμο" που εχει γινει ... θα καταλαβετε οτι χρειαστηκε πολυς χρονος και κοπος να βγει αυτο το αποτελεσμα! Ποσο θα ζηταγε ενας επαγγελματιας να το κανει ολο αυτο? Πως πληρωνεται ο δημιουργος? Συνηθως με οτι χειροτερο γιατι στην Ελλαδα βρισκομαστε! Ολοι οσοι εχουν γραψει στο περιοδικο? Που διοργανωνουν ολες τις εκδηλωσεις και σεμιναρια του συλλογου?

Να σας πω εγω πως πληρωνονται βλεποντας ανθρωπους εδω και χρονια να πολεμουν τον συλλογο, αλλους να διαμαρτυρονται για τη συνδρομη, αλλους να λενε οτι ναναι! Αντι να σκυψουν το κεφαλι και να πανε σπιτακι τους ομως συνεχιζουν ακαθεκτοι!! :p Αυτο δε παει να πει οτι δε στεναχωριουνται!

Γνωμη μου και 10 ευρω να ηταν η συνδρομη δεν θα ηταν περισσοτερα τα μελη! Και επισης γνωμη μου ειναι οτι η ποιοτητα στα μελη ειναι ακομα πιο σημαντικη απο τη ποσοτητα!

Πραγματικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου χρηματικη συνδρομη (ετσι και αλλιως δεν υπαρχει) αλλα ουσιαστικη συνδρομη! Με τη συνεργασια ολα μπορουν να γινουν θαυματα! Ετσι θα γινοντουσαν πολλα περισσοτερα ... Θα πρεπει να αλλαξει τελειως η νοοτροπια μας σε θεματα του συλλογου νομιζω ... Δεν ειναι δυνατον 5 ατομα να αναλαμβανουν πχ ενα σεμιναριο και μετα ολοι να καθονται στη καρεκλα και να παρακολουθουν! Αν ο καθενας εβαζε τη δικη του καρεκλα και καθοταν (και μετα τη ξαναεπερνε) , αν ολοι βοηθουσαν με το τροπο τους τοτε θα βλεπατε συχνες εκδηλωσεις και δε θα "καταπιεζονταν" μονο λιγοι (λες και ειναι υποχρεωμενοι)!!

Ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοω, χωρις να θελω να μπω σε αντιπαραθεση με καποιο τολμω να πω οτι το προβλημα ειναι στη νοοτροπια του Ελληνα η οποια ειναι: πληρωνω και τα θελω ολα στο πιατο! Θα προτιμουσα να μη πληρωνεις και να βοηθας πρακτικα (ουσιαστικη συνδρομη και οχι μονο χρηματικη) ... ΦΥΣΙΚΑ χωρις χρημα δε γινεται αλλα δε νομιζω πως εκει ειναι το μοναδικο θεμα του συλλογου γιατι αν υπαρχουν αγνες προθεσεις το χρημα ... βρισκεται!!!

Με βρίσκει εντελώς αντίθετο η λογική σου.

Ναι είναι μεγάλη η συνδρομή.
Ναι με 10 ευρώ θα ήταν περισσότερα τα μέλη.

Τουλάχιστον έγινε έμεση παραδοχή ότι προτιμάτε την ποιότητα από την ποσότητα,,,ότι και να σημαίνει αυτό.

QS-Plan
04-02-11, 20:41
Λοιπόν.... μόλις έκανα και τον απαραίτητο καφέ ώστε να έχω και μια βοήθεια ώστε τα γραφούμενα να μπουν σε μια τάξη και να μην δημιουργηθούν "εύκολα" παρεξηγήσεις... ως γνωστόν, ο γραπτός λόγος πέρα από το ότι μένει, στερείται της οπτικής επαφής με τον άλλον, ώστε να είσαι σίγουρος 1000% για το τι εννοεί με αυτό που λέει...

Προσωπικά, πρώτα βρήκα τον GAB και μετά τον ΠΣΦΕ. Μετά έμαθα, μέσα από τον GAB, τον Σύλλογο και η αλήθεια είναι ότι ήθελα να γραφώ.

Αλλά....

Μου θυμίζει η όλη ιστορία, μια άλλη παλιά ιστορία... Παλιό μου βίτσιο η συλλογή (τηλε)καρτών... σε μια ΔΕΘ είχε προσφορά ο ΠΑΟΚ σε τηλεκάρτες, συμπλήρωσα μια αίτηση και μου ήρθε στο γραφείο ένας τύπος για να πάρω διαρκείας τα οποία κάναν 150 ευρώ... και του λέω, οκ στα δίνω, τι θα έχω? καθισματάκι? ασφαλή χώρο πάρκιν? περιοδικό με αναλύσεις του αγώνα και της προϊστορίας αγώνων? εκπτωτική κάρτα μέλους? αυτό? εκείνο? το άλλο? και μου απαντάει.... μα ΠΑΟΚ είμαστε, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα...

Κακά τα ψέμματα, παντού και πάντα υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη. Πάντα έχουν γίνει πραγματα πριν από εμάς (για εμάς) και πάντα θα γίνονται πράγματα μετά από εμάς (για εμάς ή/και για τους επόμενους).

Κανείς δεν ακυρώνει τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Ίσα ισα, αν δεν είχαν γίνει, δεν θα είμασταν εδώ. Και ίσα ίσα θα πρέπει να γίνουν και άλλα για να είμαστε εδώ, και όχι μόνο εμείς, αλλά και άλλοι.

Η συνδρομή είναι φτηνή ή ακριβή? Υπεισέρχονται πολλές παράμετροι.
Σε σχέση με την προηγούμενη, είναι πανάκριβη.
Σε σχέση με την προηγούμενη και μεσούσης της κρίσης, ξεφεύγει κατά πολύ.
Σε σχέση με το τι θέλει ο Σύλλογος από τα υπάρχοντα ή/και τα μελλοντικά του μέλη, είναι απλά plain mathematics. 10-15-20 ευρώ τον χρόνο τα δίνεις άνετα, τα δίνουν πολλά άτομα άνετα. 50 ευρώ θα τα δώσουν ελάχιστοι.

Προσωπικά, μου φαίνεται ακριβή.

Φαντάζομαι και θέλω να ελπίζω πως σκοπός και στόχος του ΠΣΦΕ είναι η διάδοση της ενυδρειοφιλίας σε ολοένα και περισσότερους. Ήμουν χθες και σήμερα το πρωί στο σταντ. 10 τουλάχιστον άτομα ρωτούσαν για τις διαδικασίες εγγραφής και το κόστος. Στο άκουσμα της τιμής, έφυγαν... Δυστυχώς, δεν τους ρώτησα ποια θα θεωρούσαν ως λογική τιμή.
Προσωπική μου άποψη, είναι αυτό που έχει αναφερθεί και από άλλους συγχομπίστες... Πιο εύκολα βρίσκεις 40 άτομα να δώσουν από 10 ευρώ, παρά 8 άτομα να δώσουν από 50 ευρώ.

Όσο και να κοστίσει όμως η συνδρομή, το θέμα είναι το τι προνόμια θα έχει το κάθε μέλος του ΠΣΦΕ.
- Θα έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες του ΠΣΦΕ?
- Θα έχει κάρτα μέλους του ΠΣΦΕ?
- Θα έχει προσκλησεις σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό σε προνομιακές τιμές, μέσω του ΠΣΦΕ?
- Θα υπάρχει κάποιο ενημερωτικό υλικό του ΠΣΦΕ? (δεν είναι ανάγκη να είναι σε ιλλουστρασιόν χαρτί, σημασία δεν έχει το περιτύλιγμα αλλά το δώρο)
- Θα μπορέσει να συμμετέχει σε ομάδες εργασίας μέσα στο Σύλλογο

Πιθανώς να κάνω και λάθος, αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει, για οποιονδήποτε λόγο.

Κάπου πρέπει να τελειώσω το λογύδριο. Δεν μηδενίζω το τι είχε γίνει. Το ανέφερα και παραπάνω... "Κανείς δεν ακυρώνει τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Ίσα ισα, αν δεν είχαν γίνει, δεν θα είμασταν εδώ. Και ίσα ίσα θα πρέπει να γίνουν και άλλα για να είμαστε εδώ, και όχι μόνο εμείς, αλλά και άλλοι."

Γιώργος Κ
04-02-11, 22:26
Τουλάχιστον έγινε έμεση παραδοχή ότι προτιμάτε την ποιότητα από την ποσότητα,,,ότι και να σημαίνει αυτό.
Προτιμαω (σαν μελος λεω τη γνωμη μου και δεν αντιπροσωπευω τον Συλλογο αλλα μονο τον εαυτο μου)... τι να κανω 5 συμμετοχες με 10 ευρω που θα ειναι για ενα χρονο ... αντι για μια (με 50 ευρω) και να ειναι μονιμα!!! ;)

Στα αλλα που εγραψα δε θα εχω απαντηση? Σε τι εισαι αντιθετος? Να τσακιζονται 5-6 ατομα για να απολαμβανουν τα αλλα και να τα ακουνε και απο πανω? :smt120 Γιατι αυτο γινεται συνηθως ... θελουμε αλλαγες αλλα αυτο θα γινει αν αλλαξουμε πρωτα τους εαυτους μας!! ;)

Οσο για την ανταποδωση ... προσωπικα τα χρηματα που εδωσα αν σπαταληθουν σε καποιο σεμιναριο σε αλλη πολη της Ελλαδας και στην Αθηνα δε γινει κατι ... ΔΕ με νοιαζει ... αρκει που ξερω οτι ειναι για καλο σκοπο ...

Να μαθουμε να δινουμε .... και οχι μονο να ζηταμε .... ειδικα απο ενα συλλογο -αν θελουμε να παει μπροστα- και παει εξαιτιας αυτων των ανθρωπων που περιεγραψα παραπανω!!!

QS-Plan
04-02-11, 22:28
Προτιμαω (σαν μελος λεω τη γνωμη μου και δεν αντιπροσωπευω τον Συλλογο αλλα μονο τον εαυτο μου)... τι να κανω 50 συμμετοχες με 10 ευρω που θα ειναι για ενα χρονο ... αντι για μια (με 50 ευρω) και να ειναι μονιμα!!! ;)

Δηλαδή η συνδρομή των 50 ευρώ είναι εφ' όρου ζωής?

Γιώργος Κ
04-02-11, 22:37
Εννοω το μελος να γραφεται και να αναναιωνει τη συνδρομη του και να μην ειναι για ενα χρονο μονο! ;)

QS-Plan
04-02-11, 22:44
και ποιός σου λέει ή ποιός σου εγγυάται, ότι αυτός που θα πληρώσει μόνο 10 ευρώ θα το κάνει μόνο για ένα χρόνο, ενώ αυτός που θα πληρώσει 50 ευρώ θα το κάνει εφ' όρου ζωής?

με την κοινή λογική να το δεις, πιο εύκολα θα δίνει 10 κάθε χρόνο παρά 50.

εκτός και εάν ο προγραμματισμός είναι για να γίνει κάποιο κλειστό κλάμπ...

Γιώργος Κ
04-02-11, 22:50
Μερικοι ... πουλανε πραγματα και τα εσοδα τα δινουν στον ΠΣΦΕ ...

Δεν ειναι ολα χρημα και συμφεροντα σε αυτη τη ζωη!! ;)

Τα "μονιμα" μελη τα εχει δει ο platy ... ΦΥΣΙΚΑ μιλαω και για τον εαυτο μου αφου θα παραμεινω μελος οτι και να γινει γιατι γουσταρω την ιδεα!! Κομητες υπαρχουν παντου!!!

Ωστοσο οσοι κοπιαζουν για τον συλλογο (δεν ειναι μεσα σε αυτους) δινουν πολλα περισσοτερα απο χρηματα και αυτο ολοι το κανετε "γαργαρα" ... Αυτο ζηταω ουσιαστικη συνδρομη και οχι χρηματικη (γιατι κανεις δε σταθηκε σε αυτο?)
Πραγματικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου χρηματικη συνδρομη (ετσι και αλλιως δεν υπαρχει) αλλα ουσιαστικη συνδρομη! Με τη συνεργασια ολα μπορουν να γινουν θαυματα! Ετσι θα γινοντουσαν πολλα περισσοτερα ... :smt120:smt120:smt120

QS-Plan μη πληρωσεις ποτε αν το θεμα ειναι τα λεφτα ... αν θες βοηθα ομως οπου μπορεις ... αυτη θα ειναι πιο ουσιαστικη συνδρομη απο τα χρηματα (ετσι οπως το σκεφτομαι εγω!)

bokostas
04-02-11, 22:53
Μα εκεί βαδίζουμε, χωρίς να είναι προγραμματισμένο και χωρίς να το θέλει κανείς, απλά γιατί αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα.

Αν πέρσυ ο Σύλλογος πήρε 30 ευρώ από 50 άτομα, φέτος θα πάρει 50 ευρώ από 30 άτομα (στην καλύτερη περίπτωση).

Ίδια λεφτά, τα μισά μέλη. Τα ξαναλέμε του χρόνου, όταν με την σημερινή λογική θα πάμε την συνδρομή στα 100 και θα μείνουμε 15 μέλη.

QS-Plan
04-02-11, 22:55
Γιώργο, νομίζω πως η προσπάθεια τόσων παιδιών σε όλες τις εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστική χωρίς να έχουν ζητήσει ποτε τιποτε... νομίζω πως τους ακυρώνεις αναφέροντας το παρακάτω....

Παράθεση:
Πραγματικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου χρηματικη συνδρομη (ετσι και αλλιως δεν υπαρχει) αλλα ουσιαστικη συνδρομη! Με τη συνεργασια ολα μπορουν να γινουν θαυματα! Ετσι θα γινοντουσαν πολλα περισσοτερα ...

bokostas
04-02-11, 22:57
Ωστοσο οσοι κοπιαζουν για τον συλλογο (δεν ειναι μεσα σε αυτους) δινουν πολλα περισσοτερα απο χρηματα και αυτο ολοι το κανετε "γαργαρα" ... Αυτο ζηταω ουσιαστικη συνδρομη και οχι χρηματικη (γιατι κανεις δε σταθηκε σε αυτο?)
:smt120:smt120:smt120
Γιατί είναι εκτός θέματος βρε Γιώργο. Αλλά επειδή επιμένεις, ρώτα τον Μιχάλη και τον Γιώργο αν υπήρξε ουσιαστική συνδρομή από ΜΗ μέλη στην ζωοτεχνία.

delta66
04-02-11, 23:00
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι μελος του συλλογου και κανονικα δεν επρεπε να γραψω καθολου στο θεμα.
Ομως ειναι ενας συλλογος που ασχολειται με τα ενυδρεια, (ενα θεμα που ασχολουμαι και εγω) και εχει ως στοχο την επικοινωνια και ενημερωση (γενικοτερα) των ιδιοκτητων ενυδρειων (κατι που με απασχολει επισης). Επισης ο διαλογος ειναι ανοιχτος σε δημοσιο φορουμ.
Ετσι λοιπον παιρνω το θαρρος να γραψω.

Το συμβουλιο του συλλογου πηρε μια αποφασιση για λογους που αυτο θα γνωριζει καλυτερα απο ολους.
Οποιος δεν εχει προβλημα, μπορει να εκφρασει τη συμφωνια του ανανεωνοντας τη συνδρομη του ή αν δεν ειναι ηδη μελος να γραφτει τωρα.
Οποιος εχει προβλημα, μπορει να κανει το αντιθετο.

Αν καποιος θελει να εχει μεριδιο στις αποφασεις και το μελλον του συλλογου θα πρεπει να γινει πρωτα μελος και να συμμετεχει στις συνεδριασεις και ψηφοφοριες.

Οι αποφασεις ενος συλλογου κρινουν την πορεια του ιδιου του συλλογου και ο ιδιος προφανως το ξερει καλα και για αυτο πηρε οποια αποφαση πηρε.
Αν εκανε λαθος ή οχι θα φανει στο μελλον απο την πορεια του.

Απλα τα πραγματα.
Ας ασχοληθουμε με κανενα ψαρι τωρα. :cool:

Γιώργος Κ
04-02-11, 23:05
Μα αυτα ειναι μελη για μενα και ας μην εχουν πληρωσει!!! :p:smt041:smt041

Αυτο λεω ... αν το καναν πιο πολλοι αυτο που γινεται στη ζωοτεχνια ο συλλογος θα ηταν πολυ πιο δυνατος!! Ειναι ιδεα ... ειναι η τρελα μας ... Το χρημα δεν ειναι παντα πρωτο ...

Σοβαρα τωρα ειναι ο τροπος που τα γραφω η δε τα διαβαζετε ολα οσα γραφω? :rolleyes::D

Βρε bokosta μη ξαναδωσεις φραγκο αλλα βοηθα (οπως βοηθας τωρα)!!! Για μενα κανεις πολλα περισσοτερα απο το να εδινες 200 ευρα!!http://i258.photobucket.com/albums/hh260/georgarask/Signature/amillanbliss.gif (http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm)

glazar
04-02-11, 23:06
και ποιός σου λέει ή ποιός σου εγγυάται, ότι αυτός που θα πληρώσει μόνο 10 ευρώ θα το κάνει μόνο για ένα χρόνο, ενώ αυτός που θα πληρώσει 50 ευρώ θα το κάνει εφ' όρου ζωής?

με την κοινή λογική να το δεις, πιο εύκολα θα δίνει 10 κάθε χρόνο παρά 50.

δυστυχως και εγω αυτο προβλεπω να γινεται.

Αυτο δηλαδη που ακουστηκε και στην τελευταια συναντηση στην Θεσσαλονικη. δεν πειραζει ομως.

Ας δουν καποιοι ποσοι απο αυτους που βοηθησαν για να γινει η Ζωοτεχνια ειναι μελη και ποσοι θα ηθελαν να ειναι αλλα λογω της συνδρομης αλλα και της απραξιας δεν γινονται.

Μηπως με τα 50 ευρω των 20 ανθρωπων θα μαζευτουν τα λεφτα για να ερθει καποιος για σεμιναριο ? ή μηπως με τα λεφτα που θα μαζευτουν απο τα 20-30 ατομα θα συμπληρωθει το ποσό.?

Συμφωνω απολυτα και με τον ΑΛΕΞ.

Και οσο για το αν ειμαι ρομαντικος ή ρεαλιστης, επιλεγω το δευτερο.

mikenuke
04-02-11, 23:07
Βεβαιως και υπαρχει και τους ευχαριστουμε. Αλλα ελπιζω καποτε να φτασει η στιγμη ολοι οσοι βοηθανε να ειναι και μελη.

QS-Plan
04-02-11, 23:10
QS-Plan μη πληρωσεις ποτε αν το θεμα ειναι τα λεφτα ... αν θες βοηθα ομως οπου μπορεις ... αυτη θα ειναι πιο ουσιαστικη συνδρομη απο τα χρηματα (ετσι οπως το σκεφτομαι εγω!)

Αν αυτό κατάλαβες από όλα όσα έγραψα, τότε ειλικρινά λυπάμαι πρώτα απ' όλα για μένα και το πως εκφράζω αυτό που σκεύτομαι....

είναι απλά περιττό να γράφω... τουλάχιστον σε αυτό το ποστ.

Καληνύχτα κύριοι !!!

georgis4
04-02-11, 23:12
Ας ασχοληθουμε με κανενα ψαρι τωρα. :cool:

Eχω παρει κατι τσιπουρες να πεταξω πανω στα καρβουνα αυριο....ΑΛΛΟ πραμα! :D
(Στα υπολοιπα εχουμε την ιδια γνωμη :cool: )

Γιώργος Κ
04-02-11, 23:13
Αν αυτό κατάλαβες από όλα όσα έγραψα, τότε ειλικρινά λυπάμαι πρώτα απ' όλα για μένα και το πως εκφράζω αυτό που σκεύτομαι....

είναι απλά περιττό να γράφω... τουλάχιστον σε αυτό το ποστ.

Καληνύχτα κύριοι !!!
Νομιζω παρεξηγεις το τροπο που στο γραφω αλλα τι να πω ... καληνυχτα και αυριο ηρεμα ξαναδιαβασε τα και θα καταλαβεις!! ;)

Maverick
04-02-11, 23:15
Να μην ξεχνάμε ότι η αύξηση της συνδρομής έγινε ΕΠΕΙΔΗ τα μέλη λιγόστεψαν, όχι το ανάποδο (τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα)... Και επίσης δεν υπάρχει διέξοδος από την "απραξία" χωρίς νέα μέλη+συνδρομές. Πόσο άλλο να δραστηριοποιηθεί ένας σύλλογος με ελάχιστα μέλη που αποφέρουν μηδενικά έσοδα? Και αυτό ενώ το GAB έχει πάνω από 2000 ενεργά μέλη... Πραγματικά δε βγάζω άκρη... Ας κάνει μία κίνηση το ΔΣ να μειώσει τη συνδρομή στα 20 ευρώ για 2-3 μήνες να δούμε τα αποτελέσματα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να αποδειχθεί το αυτονόητο, ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της κατάντιας. Αν είναι θετικά να παραμείνει εκεί, αλλιώς να ανέβει στα 50...

bokostas
04-02-11, 23:22
Να μια καλή πρόταση από τον Maverick, όταν βλέπεις ότι τουλάχιστον εδώ πάνω υπάρχει μια ελπιδοφόρα δυναμική που θα μπορούσε να
προσελκύσει δεκάδες νέα μέλη και έσοδα στον Σύλλογο με μια πιο λογική συνδρομή, πονάς να βλέπεις τόσο κόσμο να σφυρίζει αδιάφορα λόγω κόστους.
Αδιαφορούν στο να γραφτούν στον Σύλλογο και ξοδεύουν περισσότερο χρήμα και χρόνο για να προσφέρουν σε μια εκδήλωση του Συλλόγου, δεν σας λέει κάτι?

Απλά είναι ακριβή η συνδρομή ως συνδρομή και ο διπλασιασμός της εντελώς αδικαιολόγητος και ανούσιος, διώχνει κόσμο αυτή η λογική.

Ξαναλέω, με συνδρομή 10 ή 15 ευρώ, σε μια βδομάδα γράφουμε 40-50 μέλη στη Θεσσαλονίκη μόνο. Δεν τα θέλουμε?? ΟΚ.

glazar
04-02-11, 23:23
Ισως οι περισσοτεροι να μην μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο.
Οταν υπηρχαν τα γραφεια η συνδρομη ηταν 30 ευρω για να μπορουν να συντηρηθουν.Εκλεισαν και ανεβηκε στα 50 με την δικαιολογια οτι οταν θα γινονται σεμιναρια τα μη μελη θα πληρωνουν ενω τα μελη θα εχουν παροχες δωρεαν.Υπαρχει καποια λογικη σε αυτο?

Ποιος κρινει αν ενας ανθρωπος που δεν θελει να δωσει 50 ευρω ειναι αξιος να μπει στον Συλλογο και ποιος δεν ειναι ? Οσοι βοηθησαν και βοηθουν δλδ τον συλλογο , αλλα δεν δινουν τα 50 γιατι περιμενουν κατι και απο αυτον δεν ειναι αξιοι. ?

κ.ω.σ.τ.α.ς.
04-02-11, 23:40
Τα 15 ειναι λογικα τα 50 ειναι αλογιστα;)

bokostas
04-02-11, 23:46
Βρε σεις, σκεφτείτε λίγο γιατί λυσσάξαμε με τη συνδρομή, αφού κανείς δεν μας υποχρεώνει να την πληρώσουμε, ούτε χάνουμε κάτι αν δεν γίνουμε μέλη.
Λυσσάμε γιατί θέλουμε και να πληρώσουμε και να γραφτούν πολλά μέλη και να ξαναζωντανέψει ο Σύλλογος, αλλά δεν μας βοηθάει η αύξηση, μας κόβει τα πόδια.
Δώστε μας μια ευκαιρία να φέρουμε πολύ κόσμο, αυτό λέμε, βρισκόμαστε κάθε βδομάδα 40-45 άτομα για καφέ και δεν μπορούμε να γράψουμε μέλη.

QS-Plan
04-02-11, 23:49
και δωρεάν να γίνει, προτιμώ να παραμείνω στο GAB και μόνο....

bokostas
05-02-11, 00:03
και δωρεάν να γίνει, προτιμώ να παραμείνω στο GAB και μόνο....
Κώστα παρεξήγησες αυτά που έγραψε ο Γιώργος, δεν εννοούσε τίποτε κακό ή προσβλητικό, σε διαβεβαιώ, δεν είναι το στυλ του, ούτε ο χαρακτήρας του.

george
05-02-11, 00:04
Για να γίνουν πράγματα χρειάζονται χρήματα.
Και τα χρήματα...εφόσον ο ΠΣΦΕ δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα για να έχει έσοδα από πωλήσεις προϊόντων κλπ τα μόνο του έσοδα προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του καθώς και από τις εκδηλώσεις του.
Παλαιότερα είχε έσοδα από την πώληση του περιοδικού τα οποία τώρα δεν υπάρχουν.

Και σας λέω το εξής απλό. Η Ζωοτεχνία διοργανώθηκε με χρήματα του ΠΣΦΕ.
Αν δεν υπήρχαν δεν θα είμασταν εκεί !!!

Θέλουμε ομιλίες...σεμινάρια. ΟΚ ! Να τα κάνουμε.
Πολλοί παγκοσμίου φήμης ομιλητές έρχονται όποτε το θελήσουμε.
Βάλτε κάτω τα έξοδα, εισιτήρια, διαμονή, φαγητό κλπ.

Τα έχουμε τώρα ;; Όχι. Άρα σεμινάρια δεν μπορούμε να κάνουμε.
Αν τα μαζέψουμε φυσικά και θα γίνουν.

Μιλάνε πολλοί για 30, 40 ή 50 νέα μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ.
Κάντε τον πολλαπλασιασμό.
50χ30 = 1500 ευρώ
Είναι πολύ λίγα.

Απλά μαθηματικά !

Και όποιος θέλει να προσφέρει μπορεί να το κάνει. Και τρανό παράδειγμα είναι τα παιδιά που αν και οι περισσότεροι δεν είναι μέλη βοήθησαν για το στήσιμο της Ζωοτεχνίας. Και η ανταμοιβή,πέρα από την χαρά της συμμετοχής είναι οι Βιοτοπικές καταδύσεις !!

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να δώσει και μια εισφορά.
Και 5 και 10 και 20 ευρώ. Και ας μη γίνει ποτέ μέλος.

Και κάτι τελευταίο. Μαζέψτε μου εσείς υπογραφές από 150 άτομα που θέλουν να γίνουν μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ και το συζητάμε.
:D:D:D

QS-Plan
05-02-11, 00:06
Και εγώ σε διαβεβαιώνω ότι γύφτος δεν υπήρξα ποτέ...

george
05-02-11, 00:07
Χαλαρώστε :smt020:smt020:smt020

bokostas
05-02-11, 00:15
Και κάτι τελευταίο. Μαζέψτε μου εσείς υπογραφές από 150 άτομα που θέλουν να γίνουν μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ και το συζητάμε.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το τελευταίο, γιατί το λες Γιώργο σα να είσαι σίγουρος ότι αυτό το ποσό (150Χ30=4.500) θα μαζευτεί με τη σημερινή συνδρομή των 50 ευρώ.
Για να μαζέψεις 4.500 ευρώ θέλεις 90 μέλη.
Αμ δε, πάλι 1.500 με 2.000 θα μαζέψουμε, αφού δεν βλέπω να πληρώνουν το 50ευρω πάνω από 30-40 άτομα, εδώ είμαστε, πάω και στοίχημα μια συνδρομή.:D:D
Ε αυτό το ευτελές ποσό θα μπορούσαμε να το πάρουμε από 3πλάσια μέλη με συνδρομή πχ 15 ευρώ, αλλά το κέρδος θα ήταν τα 3πλάσια μέλη.

delta66
05-02-11, 00:15
Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να δώσει και μια εισφορά.
Και 5 και 10 και 20 ευρώ. Και ας μη γίνει ποτέ μέλος.

Γιατι τοτε δεν γινεται καποιο πιο απλο και επικερδες για ολους?
Δλδ και χρηματα και πολλα μελη (εκτος αν δεν υπαρχει ενδιαφερον για πολλα μελη)
Η συνδρομη μελους να ειναι 10 ευρω και οσοι επιθυμουν να βοηθουσαν με τα 50 ευρω συνδρομη (που θα τα εδιναν ετσι κι αλλιως αφου βαση αυτου παρθηκε η αποφαση οπως καταλαβα), να δωσουν τα υπολοιπα 40 σαν εισφορα

george
05-02-11, 00:19
Η εμπειρία μου τόσα χρόνια αυτό μου λέει.
Στις καλύτερες εποχές του ο σύλλογος δεν είχε τόσα πολλά μέλη.
Μη με ρωτήσεις το γιατί....βαρέθηκα να τα γράφω τόσα χρόνια.

delta...όλα γίνονται αρκεί κάποιοι να το πιστέψουν και να βάλουν κι αυτοί το χέρι τους για να πάμε μπροστά.
Έχουν γίνει και έρανοι και έχουν δοθεί έκτακτες εισφορές και πολλά "κορόιδα" έχουν βάλει, και βάζουν ακόμα το χέρι
βαθειά στην τσέπη.

Γιώργος Κ
05-02-11, 00:28
QS-Plan ελπιζω με το πμ να καταλαβες επιτελους τι ηθελα να πω!! Δε σου κανω επιθεση προσωπικη (δεν εχω καποιο λογο)!

Το θεμα ειναι ο τιτλος "μελος"? Αν δωσει ο καθενας απο 5 ευρω θα μαζευτουν πολλα χρηματα και ας μην λεγεται μελος βοηθαει!

Αν δεν ειχα την δυνατοτητα να δωσω 50 ευρω θα εκανα δωρεα 10 η θα πουλουσα κατι (ψαρακια?γαριδες?) και θα εδινα τα χρηματα στο συλλογο χ##@στηκα αν με λεγαν μελος η οχι ... ουσιαστικα θα βοηθουσα -οσο μπορουσα!

QS-Plan
05-02-11, 00:33
το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα έπρεπε να είχα μείνει στο γραφείο το διήμερο... ξυνό μου βγήκε

george
05-02-11, 00:39
Γιατί δεν πάμε για ύπνο και να το ξανασκεφτούμε αύριο καλύτερα αφού ξαναδιαβάσουμε όλα όσα γράφτηκαν ;

bokostas
05-02-11, 00:41
Γιατί δεν πάμε για ύπνο και να το ξανασκεφτούμε αύριο καλύτερα αφού ξαναδιαβάσουμε όλα όσα γράφτηκαν ;
Σωστός, άντε καληνύχτα παιδιά.-+5

Alex_Salonica
05-02-11, 01:09

Ούτε 50, ούτε 30, ούτε 20
Με 15 ευρώ για να δούμε αν έχουμε 150 άτομα...

1. Alex_Salonica
2.
3.

QS-Plan
05-02-11, 01:11
καλή επιτυχία Αλέξανδρε, ειλικρινά ελπίζω να τους μαζέψετε...

Alex_Salonica
05-02-11, 01:14
καλή επιτυχία Αλέξανδρε, ειλικρινά ελπίζω να τους μαζέψετε...

Δεν ελπίζω τίποτα, απλά καλό θα ήταν να δούμε αν τελικά η λογική των 50 ευρώ είναι ..λογική

Πάνος
05-02-11, 02:03
με καμια τιμη..οσο δελεαστικη και να ειναι....δεν ξεπερνουν καποιοι τα απωθημενα τους.... :smt034:smt034
το εργο εχει ξαναπαιξει.....πολλακις. :smt009

beat89
05-02-11, 04:12
Παιδια τα 10 κ 15 ευρω ειναι πολυ λιγα.
Εγω σε συλλογο της Πατρας πληρωσα 20 ευρω κ ειναι κ τοπικος.
Ο Π.Σ.Φ.Ε. ειναι πανελληνιος ομως.
Πιστευω 25-30 ειναι καλη τιμη κ θα μπορουσε να μπει κ ενα φοιτητικο.
Αλλα κ παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν μερικους μηνες δεν γραφοντουσαν αυτοι που παραπονιουνται τωρα οτι τα 50 ειναι πολλα.
Ηταν κ τα 30 πολλα?????;)

maikl
05-02-11, 06:15
.Η συζητηση ξεκινησε γιατι προηγηθηκαν καποια πραγματα,καποιες συζητησεις ασχετες,σε ασχετες στιγμες.Απο την Βεροια που ειμαι με κοσμο που "τρελενεται" με τα ενυδρεια,που χαμογελασε οταν τους ανεφερα για τον συλλογο,αλλα σοβαρεψε οταν ακουσαν τη συνδρομη,αλλα και σε ψαροσυναντησεις στη Θεσ/κη .Τα χρονια ειναι δυσκολα για ολους και τα 50 κανεις δε θα κατσει να τα μαζεψει ανα ημερα οπως ειπωθηκε,και σε μια πιθανη συναντηση που θα βρεθει, δεν θα τα εχει ισως και στη τσεπη του για να τα δωσει.
Αντε να σκεφτω και το αλλο,οτι εδω στην επαρχια ο κοσμος κολλαει για ενα συλλογο που ειναι στην Αθηνα και γι αυτο δεν προχωραει σε εγγραφη.Εκει στην Αθηνα ομως τι γινετε?5 εκ. κοσμος με ποσες χιλιαδες τρελαμενων να μπαινουν καθημερινα σε ψαροφορουμ και ποιο ειναι το αποτελεσμα?Ποσους κερδισαμε ως συλλογος?Αρα κατι φταιει,ισως δεν ειναι το οικονομικο αλλα να ξερετε οτι ειναι ΚΑΙ αυτο.Και αυτο το βλεπει κανεις στις συζητησεις που γινονται στους ψαροκαφεδες κι οχι πισω απο τα πληκτρολογια....
Για πολλους απο μας τα 50 τα δινουμε για την τρελα μας σε βενζινες πηγαινε-ελα,για καφεδες, για να συναντησουμε 2 ανθρωπους και να ανταλαξουμε 2 κουβεντες.Αν ηταν μονο για τον καφε καθομασταν σπιτι μας οπως κανουν πολλοι απο εδω μεσα που δεν πατανε ουτε καν στις επισημες και το "παιζουν" υπερανω....
Κι αν η λογικη σας ειναι αυτη που λετε, ας μενανε οι τιμες ιδιες και για τα περιοδικα....γιατι εκει αλλαξατε τακτικη?
Ναι Σπυρε δε μπορουμε να μετεχουμε σε ψηφοφοριες του συλλογου,αλλα υπαρχει και ενα site (http://www.aquarist.gr/forum/index.php?sid=ceb02795847c2dca89e42b6760581913) υποτιθετε οπου ολα τα μελη του συλλογου μπορουμε να συζητησουμε πραματα και να παρουμε αποφασεις κι ας ειμαστε απο το σπιτι μας.
Ας κληθουν τα μελη στα επι μερους κλιμακια να παρουν αποφαση κι ας συνυπολογιστει στη Γ.Σ.Γιατι πρεπει καποιοι να ακολουθουμε σαν τα προβατα?Αν ειναι να μας το πειτε οτι ή θα το βουλωσουμε και θα ακολουθουμε σε καθε αποφαση (να μη πω των 7....) ή θα συμετεχουμε ενεργα.Πως δηλαδη την συνδρομη(δεν μιλαω για λεφτα....) την θελουμε-ζηταμε απο ολους κι ας μην ανηκουν στο συλλογο,αλλα απο κει και περα δεν υπολογιζουμε κανενα?
Αυτα.

Α...........

1. Alex_Salonica
2. maikl
3.

bokostas
05-02-11, 08:59

Ας γράψει το όνομά του όποιος είναι διατεθειμένος να γίνει μέλος του Συλλόγου, αν η ετήσια συνδρομή κατεβεί στα 15 ευρώ:

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4.
5.

eimaste aR21rwstoi
05-02-11, 09:18

Ας γράψει το όνομά του όποιος είναι διατεθειμένος να γίνει μέλος του Συλλόγου, αν η ετήσια συνδρομή κατεβεί στα 15 ευρώ:

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4.
5.
κι εγω θα γινομουν πεθερε:D

bokostas
05-02-11, 09:29
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5.
6.

Markos145
05-02-11, 09:44
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5.
6.

Και εγω ειμαι μεσα:smt041

bokostas
05-02-11, 09:51

Κάντε copy-paste το πινακάκι και προσθέστε το όνομά σας.

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6.
7.

ippomas
05-02-11, 10:19
Ωραια το πηγαινεται, αλλα το θεμα δεν ειναι ποιοι θα δωσουν τα 15ε εφ οσον εχετε παρει μια αποφαση για τα 50ε. Αλλα ας ξεκινησουμε απο την αρχη. Ολοι εχετε καποια χρονια λιγα η πολλα με τον συλλογο. Κανενας δεν αμφισβητη την προσφορα και την οργανωση απο ορισμενα ατομα. Επισης καλα ειναι να το τονιζετε αυτο γιατι ειναι η ηθικη τους ικανοποιηση. Αλλα ας ερθουμε στην ουσια του πραγματος, οσον καιρο βρισκομαι εδω μεσα σχεδον καθημερινα βλεπω περιπου την κινηση του συλλογου ενταξη οσο μπορω να καταλαβω, να ξερεται ομως οτι τα μεγαλα ποσα δεν σωζουν την κατασταση οπως και τα μεγαλα νοικια βουλιαζουν τα μαγαζια. Αναρωτηθηκατε οτι ενας που δεν ασχολειται μονο με το ενιδρυο και εχει και αλλα ενδιαφεροντα μπορει να δινει σε παρομοιους συλογους γυρω στα 900ε ετησιως. Οταν ζητατε τα 50ε και γραφτη μαζι με την γυναικα του πρεπει να δωση 100ε δηλαδη ενα (ενιδρυο) ας το κανουμε και μοναδα μετρησης. Εδω δεν εχω δει την μανα μου που ζει στη Θεσ/νικη 3 χρονια που να βρω τον χρονο να βρεθω για καφε με τους συνχομπιστες μου, ετσι μας κατηντησε η δουλεια για να εχουμε να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας. Λοιπον απο δικη μου πλευρα ξεκαθαρα, πιστευω πως μια μικρη συνδρομη ειναι σωστη, βατη, απο ολους φοιτητες και μη γιατι εχει πολλους που δεν εχουν δουλιες αλλοι που εχουν μειωση αποδοχων και οικονομικα προβληματα και σκεφτωντε να σταματησουν και τα ενιδρυα ακομη, πραγμα που θα επρεπε να εχει ληφθη υπ οψιν ολων των διοικουντων και οχι να ειμαστε οι σκληροπυρηνικοι της Ελλαδος. Δυστηχως μονο δυσκολα εχουμε μπροστα μας γι αυτο να κρατηθη ο συλλογος με πολλα ατομα για να κρατα και επαξια τον τιτλο Πανελληνιος. Οσο για μενα μια που θεσατε το θεμα θα δεχτω τα 15ε και ας μην μπορεσω να βρεθω μαζι σας οσο και αν το θελω.

zipo
05-02-11, 10:41
Και για εμένα 15 ευρώ δεν είναι πολλά.Θα γραφόμουν.

sps4ever(niktso)
05-02-11, 10:45

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο σύλλογος με τα φόρα.Σε τι βοήθησε την ύπαρξή τους; Να το λέγαμε για το gab ίσως. Αλλά ο σύλλογος;
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ειδικά το τελευταίο κομμάτι τι βοήθεια έχετε πάρει. Δηλαδή όλη η βοήθεια που παίρνουν οι χοπύστες στην Ελλάδα οφείλεται στο σύλλογο; Η δεν βοηθάει κανείς άλλος τους χομπύστες εκτός από τα μέλη του συλλόγου;
Μια εξήγηση μπορώ να έχω παρακαλώ;

SOCRATIS
05-02-11, 10:50
Πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν σε ατομικό επίπεδο και πόσα, αλλά και σε τι μέγεθος,
σε συλλογικό.Αυτονόητο πιστεύω.

QS-Plan
05-02-11, 11:32
Επειδή αρκετή κουβέντα έγινε, γίνεται και θα γίνεται, περί ουσιαστικής συνδρομής, και επειδή έχουν γίνει κάποιες έμμεσες προτάσεις...

Κακά τα ψέμματα, παντού και πάντα υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη. Πάντα έχουν γίνει πραγματα πριν από εμάς (για εμάς) και πάντα θα γίνονται πράγματα μετά από εμάς (για εμάς ή/και για τους επόμενους).

Κανείς δεν ακυρώνει τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Ίσα ισα, αν δεν είχαν γίνει, δεν θα είμασταν εδώ. Και ίσα ίσα θα πρέπει να γίνουν και άλλα για να είμαστε εδώ, και όχι μόνο εμείς, αλλά και άλλοι.

Όσο και να κοστίσει όμως η συνδρομή, το θέμα είναι το τι προνόμια θα έχει το κάθε μέλος του ΠΣΦΕ.
- Θα έχει προσκλησεις σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό σε προνομιακές τιμές, μέσω του ΠΣΦΕ?
- Θα υπάρχει κάποιο ενημερωτικό υλικό του ΠΣΦΕ? (δεν είναι ανάγκη να είναι σε ιλλουστρασιόν χαρτί, σημασία δεν έχει το περιτύλιγμα αλλά το δώρο)

Πιθανώς να κάνω και λάθος, αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει, για οποιονδήποτε λόγο.

... και δυστυχώς σχολιασμός δεν υπήρχε σε αυτά... φαίνεται πως αυτό που έχει σημασία είναι η χρηματική συνδρομή...

bokostas
05-02-11, 12:05

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8.
9.

ippomas, συμφωνούμε σε όλα, δεν έχω να προσθέσω τίποτε.

QS-Plan, αυτά που προτείνεις είναι πιο σημαντικά από την οικονομική συνδρομή, αλλά για να φτάσουμε σ' αυτά, πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον
και να γραφούν μέλη, να φανεί ότι υπάρχει συμμετοχή και κίνηση, ώστε να δραστηριοποιηθούμε όλοι με ιδέες, προτάσεις και ενεργή ανάμιξη.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να βγάζουμε τα αγκάθια που μας ενοχλούν και αν υπάρξει ανταπόκριση, σίγουρα δεν θα μείνουμε μόνο στο οικονομικό.

tsoum
05-02-11, 12:13
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9.

Kotsos
05-02-11, 12:45
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10.

billyss
05-02-11, 13:15
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10.billyss
11.

Tolis
05-02-11, 13:20
Δεν ξερω αν υπαρχει λογος να μπαινετε στον κοπο για ολη αυτη την "σφυγμομετρηση". Η αποφαση να παει στα 50 ευρω η συνδρομη, ειναι αποφαση της Γενικης Συνελευσης που ειναι το ανωτατο οργανο ενος Συλλογου, και αν θα αλλάξει ειναι και παλι θεμα Γ.Σ, που θα γινει του χρονου. Συγνωμη και για το "κοφτο" της φρασης, αλλά ετσι ειναι.

bokostas
05-02-11, 13:40
Δεν ξερω αν υπαρχει λογος να μπαινετε στον κοπο για ολη αυτη την "σφυγμομετρηση". Η αποφαση να παει στα 50 ευρω η συνδρομη, ειναι αποφαση της Γενικης Συνελευσης που ειναι το ανωτατο οργανο ενος Συλλογου, και αν θα αλλάξει ειναι και παλι θεμα Γ.Σ, που θα γινει του χρονου. Συγνωμη και για το "κοφτο" της φρασης, αλλά ετσι ειναι.
Η γνώμη μου Τόλη είναι ότι υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό και μάλιστα πολύ σοβαρός και με διπλή έννοια:

Το ένα είναι ότι ενδεχομένως να καταλάβουν όσοι ψήφισαν την αύξηση, ότι ήταν λάθος και να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα για γενναία μείωση της
συνδρομής, έστω στην επόμενη Γ.Σ., έστω και του χρόνου, όταν το θέμα θα έχει ωριμάσει και θα υπάρχουν και στοιχεία για το πόσα μέλη γράφτηκαν.

Το δεύτερο είναι ότι μπορεί να ευαισθητοποιηθεί το Δ.Σ. και να βρει μια ενδιάμεση λύση στα πλαίσια που του επιτρέπει το καταστατικό, πχ να
γράφει φέτος δόκιμα ή επίτιμα μέλη με μικρότερη συνδρομή, ή ακόμη και να συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. για την συζήτηση αυτού του θέματος.

Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση και κατανόηση του προβλήματος και φυσικά να επιδειχθεί η απαραίτητη ευελιξία από το Δ.Σ.

Alex_Salonica
05-02-11, 14:04
Η γνώμη μου Τόλη είναι ότι υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό και μάλιστα πολύ σοβαρός και με διπλή έννοια:

Το ένα είναι ότι ενδεχομένως να καταλάβουν όσοι ψήφισαν την αύξηση, ότι ήταν λάθος και να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα για γενναία μείωση της
συνδρομής, έστω στην επόμενη Γ.Σ., έστω και του χρόνου, όταν το θέμα θα έχει ωριμάσει και θα υπάρχουν και στοιχεία για το πόσα μέλη γράφτηκαν.

Το δεύτερο είναι ότι μπορεί να ευαισθητοποιηθεί το Δ.Σ. και να βρει μια ενδιάμεση λύση στα πλαίσια που του επιτρέπει το καταστατικό, πχ να
γράφει φέτος δόκιμα ή επίτιμα μέλη με μικρότερη συνδρομή, ή ακόμη και να συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. για την συζήτηση αυτού του θέματος.

Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση και κατανόηση του προβλήματος και φυσικά να επιδειχθεί η απαραίτητη ευελιξία από το Δ.Σ.

Αυτό ακριβώς!

achisael
05-02-11, 14:11
Ρε παιδια και κυριοι ειναι απλο...
αν θελει π.χ. ο ΠΣΦΕ να μαζεψει 5.000 ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχει με 50 ευρω/συνδρομη... (θα θελει 100 ατομα)
ενω αν η συνδρομη ειναι 15 ευρω θα πρεπει να εχει 335 ατομα...

εγω οπως και οι αλλοι πιστευουν οτι ειναι πολυ ποιο ευκολο στο να μαζεψεις 335 ατομα !!! με 15 ευρω παρα 100 με 50...!!!

οσο αφορα για αυτους που ειναι στην περιφερεια (και οχι επαρχεια) ποιος ο λογος καποιος να γραφτει αν η συνδρομη ειναι 50 ευρω και δεν θα πατησει ποτε του...???

Και οπως ειπατε πριν ειχανε
1)περιοδικο
2)γραφεια και αλλα.. και ηταν 30 ευρω..

τωρα χωρις αυτα 50...??

Αρα ειναι πολυ απλο τους ενδιαφερει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα...

οσο για αυτο που ειπε ο φιλος ποιο πανω για το διαρκειας του Παοκ.. ακομα και στην ΑΕΛ που ισχυει με το διαρκειας να εχεις καποια προνομια (λογω νεου γηπεδου) αν δεν τα εδιναν ο αλλος θα το σκεφτοταν...

τωρα πειτε μου εσεις πως χωρις ''ουσιαστικα'' προνομια να γραφτει και μαλιστα με παραπανω λεφτα???

φιλικα Αχιλλεας... (η γνωμη του Κωστα εως τωρα με βρισκει απολυτα συμφωνο..)

QS-Plan
05-02-11, 14:40
απλά αναρωτιέμαι γιατί ανοίχθηκε το ποστ και γιατί έπρεπε να φτάσουμε 3-4 σελίδες ποστς, καμμια 90ρια, από τη στιγμή που δεν θα είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα...

ας κλειδωθεί και ας διαγραφεί το ποστ....

achisael
05-02-11, 14:45
Α!!! και κατι τελευταιο που ξεχασα..

συλλογος χωρις μελοι παυει να ειναι συλλογος...
αυτο πρεπει να το σκεφτουν ...

γιατι ΠανελληνιοςΣΦΕ με 30-40 δεν ξερω εγω ποσα μελοι δεν ειναι Πανελληνιος... (αλλα συνοικιακος...)

ο συλλογος της περιοχης μου (ειναι 400+ μελοι)
κανονικα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω απο την Αθηνα των 5 εκατομμυριων ποσα μελοι ειναι ??

Τσιόνογλου Σταύρος
05-02-11, 15:13
Θα σας απντήσω αυριο τους κατακρητές που θα είναι παρόντες στην έκθεση και γραπτώς εδω μόλις μπορέσω γιατι θα λέιψω κανα 2 μερες απο το σπίτι,πληροφορήθηκα για τα ρεζιλίκια πάλι και είπα να τα διαβάσω και ας μπήκα απο άλλο υπολογιστή.

bokostas
05-02-11, 15:24
Θα σας απντήσω αυριο τους κατακρητές που θα είναι παρόντες στην έκθεση και γραπτώς εδω μόλις μπορέσω γιατι θα λέιψω κανα 2 μερες απο το σπίτι,πληροφορήθηκα για τα ρεζιλίκια πάλι και είπα να τα διαβάσω και ας μπήκα απο άλλο υπολογιστή.
Σε περιμένουμε με χαρά Σταύρο, όμως τα ρεζιλίκια που τα είδες?? Κακό είναι να συζητάμε τα θέματα που μας απασχολούν??
Γιατί δηλαδή μια πρόταση για το καλό και προς όφελος του Συλλόγου πρέπει να εκλαμβάνεται σαν γκρίνια και "ρεζιλίκια"??

Nα κι ένα από τα πμ που έλαβα και ζήτησα την άδεια του αποστολέα να το δημοσιοποιήσω:

"Κώστα καλημέρα, παρακολουθώ το θέμα με την συνδρομή, και είμαι απόλυτα μαζί σου. (δεν θέλω να γράψω δημόσια αλλά ξέρω ότι είσαι μέλος). Είχα γραφτεί παλιά στο σύλλογο -πλήρωσα 30ευρω- αλλά ποτέ δεν είδα κατι, απόδειξη? κάρτα μέλους? έστω 1 φυλλάδιο? ακόμα και 1 γραμμα η 1 εμαιλ που να λεει ανανέωσε την συνδρομή σου με τους εξής τρόπους η σαν μέλος έχεις αυτά και αυτά τα προνομία. Για πιο λόγο πλήρωσα? μην γνωρίζοντας καν εαν τα χρήματα τελικά "επενδύθηκαν στον σύλλογο". Και στην τελική φυσικά περιμένεις κατι να σε επιβεβαιώσει για την απόφαση σου να δώσεις τα χρήματα, οχι οτι τα πέταξες ή τα έχασες. Εμενα στο 90% των περιπτώσεων με βοήθησαν μη μελη. Αλλα πιστεύω πολυς κόσμος θα γραφόταν με 15ε και μια τυπική επικοινωνία απο τον σύλλογο. μπορούμε εάν θες να το συζητήσουμε.
απογοήτευση πλήρης.
και ενα πολύ απλο κείμενο για το πως οι σύλλογοι θα επρεπε να επικοινωνούν και οχι μονο μεσω φορουμ.
http://meetingsnet.com/associationmeetings/marketing_meetings/planners-strategic-email-invitations-1001/
...αλλωστε εγω δεν ξσαναγραφτηκα γιαυτο τον λογο"

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10.billyss
11.
12.

tsoum
05-02-11, 15:26
Δεν λειτουργεί το λινκ. ;)

george
05-02-11, 15:34
Επειδή αρκετή κουβέντα έγινε, γίνεται και θα γίνεται, περί ουσιαστικής συνδρομής, και επειδή έχουν γίνει κάποιες έμμεσες προτάσεις...

Aν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο....φυσικά
Κάρτες μέλους υπάρχουν και πρέπει να τις συμπληρώσουμε με τα στοιχεία των μελών
Δηλαδή ;
Αν γίνει κάτι τέτοιο φυσικά
Ήδη υπάρχει συμμετοχή και από μη μέλη
... και δυστυχώς σχολιασμός δεν υπήρχε σε αυτά... φαίνεται πως αυτό που έχει σημασία είναι η χρηματική συνδρομή..
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω τόσο καιρό

.

Να το ξαναπώ !! Χωρίς χρήματα τι μπορούμε να κάνουμε ;;;

kotsokk
05-02-11, 15:38
Εγώ που είμαι μαθ΄της θα γραφόμουν σίγουρα με 15 ευρώ κια όχι με 50.Επίσης,σόιγουρα και κάποιοι φίλοι μου που άρχισαν να ασχολούνατια με τα ενυδρέια θα ήθελαν με 15 ευρώ.Οπότε αν ο σύλλογος θέλει να μαζέψει λεφτά ας το κάνει!
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10.billyss
11.kotsokk
12.

achisael
05-02-11, 15:54
Να το ξαναπώ !! Χωρίς χρήματα τι μπορούμε να κάνουμε ;;;

Ε αυτο λεει και ο κΩστας...
Μα παλι δεν θα εχεις χρηματα!!!!!!!!!

αν εχεις 30 μελοι με 50 ευρω εχεις = 1500 ευρω..
αν εχεις ομως τα 150 με 15 ευρω εχεις = 2250 ευρω... και σιγουρα με 15 θα εχεις παραπανω...

και σιγουρα ειναι ποιο ευκολο με 15 ευρω... ειδικα στους Αθηναιους...

και εκτος απο το οτι θα εχεις ετσι και παραπανω χρηματα θα εχεις και περισσοτερα μελοι και χερια για βοηθεια...

γιατι δεν το καταλαβαινεις δεν μπορω να καταλαβω..
αυτο που λεει ο Κωστας ειναι ξεκαθαρο...

οσο για το μηνυμα τα λεει ολα!!!!!!!!!!!!!

Prokroustis
05-02-11, 16:27
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10.billyss
11.kotsokk
12.Prokroustis

maikl
05-02-11, 16:44
Θα σας απντήσω αυριο τους κατακρητές που θα είναι παρόντες στην έκθεση και γραπτώς εδω μόλις μπορέσω γιατι θα λέιψω κανα 2 μερες απο το σπίτι,πληροφορήθηκα για τα ρεζιλίκια(?) πάλι και είπα να τα διαβάσω και ας μπήκα απο άλλο υπολογιστή.

Μετα χαρας να τα συζητησουμε...;)

Τσιόνογλου Σταύρος
05-02-11, 16:56
ΕΓΩ με 15 Ε δεν γίνομαι μέλους του συλλόγου θέλω να είμαι απο τους λίγους εκλεκτούς η ΕΛΙΤ.Οταν λεω ρεζιλίκια εννοω τα περι τι προσφέρει ο σύλλογος και τι θα κερδίσω εγω κλπκλπκλπκλπτα οποία έχουν χιλιοειπωθει.Τι θα κερδίσει κάποιος τίποτε Τα κλαδέματα που έφερνα κάποτε και κάποια άλλα μελη που ηταν γραμμένα στο σύλλογομε το κιλό αν όχι με το τσουβάλι και πολλές φορες και είδη που σπάνιζαν στην Ελληνική αγορα πριν καν τον γνωρίσετε οι περισσότεροι γνώσεις που δίνονταν απο μέλη του συλλόγου ,η χαρα της συμμετοχής σε εκθεσεις οπως αυτη που γίνεται τωρα και πολλοι απο σας κάνατε απο την χαρα σας που συμμετειχατε σαν παιδάκια με την καλή έννοια και πολλά άλλα. Άσε που πιστεύω οτι πολλοι που δήλωσαν οτι θέλουν να γίνουν μέλη ,με 15 Ε το κάνουν μόνο και μόνο για να φανεί οτι είδες αν το είχατε κάνει απο την αρχή ετσι θα γράφονταν πολλοί περισσότεροι και οταν λήξει η συνδρομη δεν πρόκειτε να ανανεωθεί ξανα.Πίκρα πολύ πικρα παίδες θα ερθω αυριο να σας δω και δεν πρόκειται να ξανασχωληθώ .-

Maverick
05-02-11, 16:59
"Είχα γραφτεί παλιά στο σύλλογο -πλήρωσα 30ευρω- αλλά ποτέ δεν είδα κατι, απόδειξη?"

Απ' ότι θυμάμαι σ σύλλογος κόβει πάντα χειρόγραφη απόδειξη όταν πληρώνεις τη συνδρομή κανονικά (όχι από τράπεζα εννοώ).

"Για πιο λόγο πλήρωσα? μην γνωρίζοντας καν εαν τα χρήματα τελικά "επενδύθηκαν στον σύλλογο"."

Αν αυτό αποτελεί θέμα για μερικούς, δηλαδή καχυποψία για το αν τα λεφτά "τρώγωνται" από το ΔΣ ή από τα άλλα μέλη ή κι εγώ δεν ξέρω τι, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε τη συζήτηση (εκτώς άν κατάλαβα κάτι λάθος οπότε διορθωστε με). Και τότε το θέμα του ποσού της συνδρομής δεν έχει νόημα αφού οι "καχύποπτοι" δε θα γραφτούν όυτε με 5 ευρώ συνδρομή...

ΑΝΔΡΕΑΣ
05-02-11, 17:16
Σαν καινούργιος δεν έχω καταλάβει για ποια ακριβός συνδρομή αναφέρεστε, αλλά ότι και να είναι αν θέλω απλά να περνάω λίγο την ώρα μου θα έδινα 5-10 άντε 15 ευρώ με σκέψη , 50 με τίποτα. Αν όντος είναι για να παρακολουθήσω κάποια διάλεξη όπου και αναφέρθηκε, θα προτιμούσα να έχω την επιλογή με το να πληρώσω επιτόπου παρά τον εξαναγκασμό της συνδρομής , εκτός βέβαια αν προϋπάρχει το πρόγραψα των εκδηλώσεων και δώ ότι με συμφέρει και θέλω να το παρακολουθήσω όπου και ευχαρίστως θα καταβάλω 50 και 100 ευρώ.
Δεν αμφιβάλω για την συνεισφορά κανενός και ιδικά της GAB που όντος όταν ξεκίνησα το χόμπι πριν χρόνια με βοήθησε απίστευτα, αλλά τώρα σαν καινούργιος που ψάχνω απλά κάποιο φόρουμ για να πω δυο βλακείες και να μάθω δέκα πράγματα θα ήταν αποτρεπτικό να έχει συνδρομή και σεβαστού ποσού μάλιστα.( Αν είναι για το φόρουμ)
Οι εποχές είναι δύσκολες και είναι άδικο ξαφνικά να ξεχωρίσεις μέλη με μεγάλη παραγωγικότητα στο φόρουμ από κάποιον άσχετο σαν εμένα, που επειδή έχω χρήματα θα καταβάλω 50 € για να λέω ότι είμαι μέλος και τα παλιά παιδιά με 500 ή 2000 μηνύματα ξαφνικά να μένουν στην απέξω .
Απλά εκφράζω μια άποψη και δεν θέλω να θίξω ανθρώπους ή καταστάσεις και πιστεύω κάποια στιγμή να έχω την χαρά να σας συναντήσω σε κάποια εκδήλωση καφέ ή ότι άλλο οργανώνετε.

maikl
05-02-11, 17:18
ΕΓΩ με 15 Ε δεν γίνομαι μέλους του συλλόγου θέλω να είμαι απο τους λίγους εκλεκτούς η ΕΛΙΤ.
...ελα ρε Σταυρο και εγω δεν θεωρω οτι ΕΛΙΤ εισαι με 50 ευρω ας το ανεβασουμε κι αλλο το κοντερ να μεινουμε εγω και εσυ κι αλλοι 5-10....Οταν λεω ρεζιλίκια εννοω τα περι τι προσφέρει ο σύλλογος και τι θα κερδίσω εγω κλπκλπκλπκλπτα οποία έχουν χιλιοειπωθει.
Ολη η συζητηση γινεται για να κερδισει ο συλλογος μελη.....το τι οφελος θα υπαρξει μετα ειναι νομιζω αυτονοητο.Τι θα κερδίσει κάποιος τίποτε Τα κλαδέματα που έφερνα κάποτε και κάποια άλλα μελη που ηταν γραμμένα στο σύλλογομε το κιλό αν όχι με το τσουβάλι και πολλές φορες και είδη που σπάνιζαν στην Ελληνική αγορα πριν καν τον γνωρίσετε οι περισσότεροι γνώσεις που δίνονταν απο μέλη του συλλόγου ,η χαρα της συμμετοχής σε εκθεσεις οπως αυτη που γίνεται τωρα .......ειναι προς τιμη σας αλλα πιστευεις ειλικρινα οτι μονο χαρη στο συλλογο θα γινοταν αυτο?Αν ναι μπες και κανε εγγραφη και σ'αλλα φορα που κανουν συναντησεις εκτος συλλογου....και πολλοι απο σας κάνατε απο την χαρα σας που συμμετειχατε....ολοι μας καναμε σαν παιδακια κι οχι ολοι σας οπως λες... σαν παιδάκια με την καλή έννοια και πολλά άλλα.
Άσε που πιστεύω οτι πολλοι που δήλωσαν οτι θέλουν να γίνουν μέλη ,με 15 Ε το κάνουν μόνο και μόνο για να φανεί οτι είδες αν το είχατε κάνει απο την αρχή ετσι θα γράφονταν πολλοί περισσότεροι και οταν λήξει η συνδρομη δεν πρόκειτε να ανανεωθεί ξανα....γιατι το βλεπεις ετσι?Οι αρπαχτες των 50 ευρω πιστευεις οτι προσφερουν?Οσοι πληρωσουν φετος του χρονου θα ειναι σιγουρα?Πίκρα πολύ πικρα παίδες θα ερθω αυριο να σας δω και δεν πρόκειται να ξανασχωληθώ .
να φερω ρεβανι?(σε πειραζω και δεν ειρωνευομαι...)-

Σταυρο ειλικρινα πιστευω οτι λαθος δρομο διαλεξες(τον απολυτο..)Εδω ολοι μας ειμαστε για να συζηταμε ;)

Τσιόνογλου Σταύρος
05-02-11, 17:21
To ξέρω αλλά νομίζω οτι πλέον η πολύ δημοκρατία και η πολύ συζήτηση βλάπτει τον Έλληνα (προσθέστε ενα ακόμη δικτάτορα στο φόρουμ).

Γιώργος Κ
05-02-11, 17:25
Ανδρεα ειναι φυσικο να εχεις μπερδευτει λιγακι ...

Αλλο ειναι το Gab αλλο ειναι ο συλλογος! Δεν μιλαμε για συνδρομη στο Gab!!! :p:p

annivas2000
05-02-11, 17:29
Θα μου επιτρεψετε να γραψω κι εγω καποια πραγματα...θα'ναι λιγο ανακατα...sorry γι'αυτο..ελπιζω να γινω κατανοητος...

Βγαινουν τωρα πολλοι και λενε, η συνδρομη ειναι μεγαλη...δεν υπαρχει ρε παιδια το θεμα της μεγαλης και μικρης συνδρομης.....απλα δεν υπαρχει...

ελα εσυ (ο όποιος εσυ) που δε μπορεις να πληρωσεις ουτε 50, ουτε 5 και βρες εμενα ή όποιο μελος του ΔΣ και πες θελω να παρακολουθησω το σεμιναριο (οποτε και αν γινουν)...και θα σε βαλω εγω μεσα τζαμπα...αυτο ειναι το προβλημα ??.......ελα να βοηθησεις αν θες (οπως θες) και ξεχνα τη συνδρομη..

ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ??
το μεγαλο ερωτημα.....απο την αρχη της ιδρυσης του συλλογου....τι κερδιζω αμα γινω μελος ?....τι προνομια εχω αμα γινω μελος ?.....
Θα τα γραψω τελευταια φορα, κι οποιος καταλαβε καταλαβε......
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ...αυτο ειναι ενας συλλογος....παντα αυτο ηταν και παντα αυτο θα ειναι....τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω....
Διαβασες τους σκοπους και τους στοχους του καταστατικου??
Εισαι συμφωνος??
Σε ικανοποιουν τα μεσα για την επιτευξη τους ??
Εισαι διατεθειμενος να προσφερεις κατα το δυνατον ??
Εισαι διατεθειμενος να προαγεις αυτους τους σκοπους κατα το δυνατον??
Εισαι διατεθειμενος να χαλασεις χρονο (οποτε μπορεις) και χρημα (αν μπορεις) για τη διαδοση των σκοπων ??
ΤΟΤΕ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ...
Απο την αλλη ομως οταν εχεις και απαιτησεις (σαν μελος) για την προωθηση των σκοπων εμφανιζεται (αντικειμενικα) το θεμα του κοστους...τα προηγουμενα χρονια υπηρξαν διαφορες πολιτικες (για ευρεση πορων) και ειδαμε τι γινοταν....τωρα ειναι αυτη (μελος με 50 €)....ειναι ομοφωνη αποφαση της ΓΣ...σωστο/λαθος η πορεια θα δειξει....οποιος εχει αντιρρησεις να θεσει το θεμα....

Βλεπω σε προηγουμενα posts να λενε εγω με 15 εβρα θα γινω μελος...ποσοι απο αυτους που το δηλωνουν εχουν διαβασει το καταστατικο?? ποσοι ξερουν την ιστορια και τι εχει κανει ο συλλογος??? συμφωνουν με οτι εχει κανει?? κι αν ενας απο τους σκοπους του συλλογου ειναι να ανατρεψει το πολιτευμα συμφωνουν???

Τι κερδιζει οποιος γινει μελος στον Αρκτουρο ή στο Συλλογο προστασιας της καρετα-καρετα?? Περιμενει να του στειλουν καμια αρκουδα σπιτι ή καμια χελωνα?? Ή ολα τα μελη τους θα τρεχουν στη Βαλια-Καλντα να ψαχνουν αρκουδες κι αμα βρουν καμια να λενε αυτην την εσωσα εγω επειδη ειμαι μελος??

Αν αυτο που σε ενδιαφερει φιλαρακο ειναι κλαδεματα, γεννες, εκπτωσεις, προσφορες και αμα γινει κανα σεμιναριο να παμε να δουμε (αν δεν βαριομαστε) τοτε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ δεν κανει για σενα.... δε λεω οτι τα παραπανω δε γινονται εντος του συλλογου...λεω οτι τα παραπανω δεν ειναι ΣΥΛΛΟΓΟΣ...

Εδω ειχαμε φτασει οταν πηγαινε καλα το περιοδικο, να κοστιζει η συνδρομη σχεδον οσο το περιοδικο και παλι δεν γραφοντουσαν μελη...που ηταν ευθεως ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ (sic)...τα'χουμε δει κι αυτα τα σεναρια...ειχαμε αλλου ειδους ιδεες/αποριες τοτε... απο τις καταπληκτικοτερες που μου εχει μεινει ηταν “....να υπαρχει ξεχωριστη συνδρομη για το περιοδικο, χωρις να χρειαζεσαι να γινεις μελος.....”.... ε λοιπον το περιοδικο εχει αναστειλει τη λειτουργια του.....τερμα κι αυτο το δίλημμα..

Και μια γρηγορη εξιστορηση....ολα ξεκινησαν απο το GAB κι απο ενα yahooogroup του Ιλιοβα (βλεπω ερωτηματικα σε ορισμενους, αλλα δεν πειραζει)... και πολυ συντομα γεννηθηκε ο συλλογος...
ετσι λοιπον τα πρωτα χρονια το GAB επαιζε και το “μεσο” επικοινωνιας των μελων του συλλογου, ολα γραφοντουσαν και οργανονταν μεσα απο κει...γι'αυτο αλλωστε ακομα και σημερα δεν υπαρχει συναισθηματικη αποκοπη (γιατι φυσικη υπαρχει) μεταξυ Gab και συλλογου...γιατι τα λεω αυτα???

γιατι μεσα απο εκεινες τις συναντησεις (φυσικες και λιγοτερο ιντερνετικες), που ηταν του Συλλογου και εξαιτιας αυτου

δημιουργηθηκαν οι παρεες με κοινα ενδιαφεροντα, αποριες, ορεξη, απαιτησεις, διαθεση αλλα και αντιπαραθεσεις, προβληματισμοι, συγκρουσεις.

διαδοθηκαν και καταγραφηκαν ενα σωρο αρχες, οδηγιες, νεα, απαιτησεις ψαριων/φυτων, ερωταπαντησεις, κλπ

δημιουργηθηκαν οι παρεες και οι γνωριμιες που στην πορεια τους, δημιουργησαν αλλα φορα και χωρους εκφρασης

σε αυτες τις συναντησεις (φυσικες και ιντερνετικες) “ανδρωθηκαν” οι γκουρου, οι ειδημονες, οι ειδικοι και οι σουπερ-ντουπερ ενυδρειαδες, που πολλοι απ'αυτους σημερα κανουν πως δεν θυμουνται τιποτα...

σε αυτες αλλοι βρηκαν επαγγελματικο μελλον (ειτε βρηκαν νεους πελατες, ειτε ξεστραβωθηκαν και εμαθαν να μη δινουν οσκαρ σε εικοσαλιτρα, ειτε ασχοληθηκαν και εκαναν δικια τους δουλεια ή σε αλλους)
και ετσι μεσα απ'ολα αυτα, ανεβηκε και το περιφημο “επιπεδο” του χομπυ...

Γιατι αυτο προσφερει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ...ηταν και ειναι μια παρεα ατομων διατεθειμενοι να προωθησουν το χομπυ...μεσα απο αυτη τη δεξαμενη ατομων που δημιουργηθηκε (στο συλλογο, στον περιγυρο του και εξαιτιας αυτου), βγηκαν νεα φορα, επαγγελματιες, εμφανισθηκαν νεοι εισαγωγεις, μαθαινονταν τα νεα γρηγορα, διαδοθηκαν σωστες πληροφοριες, γινονταν προσφορες, ανταλλασονταν φυτα/ψαρια, βελτιωθηκε η ποιοτητα, η ποικιλια αλλα και οι τιμες των ενυδρειακων...

Γι'αυτο λοιπον οταν εμφανιζεται καποιος “παλαιοτερος” και λεει οτι ο συλλογος δεν βοηθησε σε ολα αυτα (ή εστω αναρωτιεται), η απαντηση ειναι μια....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Τωρα περιμενω να δω καμια μαλακία του στυλ “σιγα μωρε μην τα εκανε ολα στην Ελλαδα ο ΠΣΦΕ”...αν αυτο καταλαβε καποιος απο τα παραπανω, κακως εκατσε και το διαβασε ολο αυτο, ας παει να δει το νεο dvd της Τζουλιας...πιο ευκολα θα το κατανοησει...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 ή ΤΑ 5 €.......δεν υπαρχει ξαναλεω τετοιο διλημμα...

Οταν εμφανιζεται λοιπον καποιος νεος με ενθουσιασμο και ορεξη και αφου προσπαθησεις σε 5 λεπτα να του λυσεις καμια 100στη αποριες, του αναφερεις για τα φορα, του πεις οτι υπαρχει και συλλογος και η κουβεντα καταληγει στην κρισιμη ερωτηση “τι μου προσφερει ο συλλογος?”, η απαντηση ειναι μια.....
ο Συλλογος προσφερει μονο ικανοποιηση οταν προωθει τους σκοπους του, εσυ εισαι διατεθειμενος να προσφερεις??

ΑΝΔΡΕΑΣ
05-02-11, 17:34
Ανδρεα ειναι φυσικο να εχεις μπερδευτει λιγακι ...

Αλλο ειναι το Gab αλλο ειναι ο συλλογος! Δεν μιλαμε για συνδρομη στο Gab!!! :p:p

Από το ύφος μου κατάλαβες ότι κάνω τον δικηγόρο του διαβόλουzw :D
Σκέψου ότι όπως μπερδεύτηκα εγώ , σαν νέος μπορεί να γίνει και με άλλους (με αρνητικές επιπτώσεις στο φόρουμ, ).
Τελικά για πού είναι:smt120:D

maikl
05-02-11, 17:56
.......
Η σύγκληση της Γ.Σ. πρέπει να ανακοινώνεται στα μέλη πριν από οκτώ (8) ημέρες με γραπτή πρόσκληση που πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρει τον τόπο, την ημέρα και τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Η πρόσκληση αυτή δύναται να σταλεί είτε με επιστολή, είτε με τηλεομοιοτυπικό μήνυμα, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Προσωπικα δεν ειδα τιποτα παρα απο τριτους εμαθα ακομη και για τα αποτελεσματα των εκλογων ....:smt009
Και δεν ημουν ο μονος...;)
....

Πάνος
05-02-11, 18:58
maikl...τα οραματα σβηνουν το ενα μετα το αλλο.....ειναι η κριση της εποχης και του ανθρωπου...δεν ειναι το 50ευρω....οποτε ας ψαξουμε μεσα μας και οχι στη συνδρομη...

annivas,...ειπες οσα οι αλλοι ΑΓΝΟΟΥΝ...οσοι λενε και διακυρηττουν δεν φροντισαν να μαθουν και πολλα για τη γεννηση του συλλογου...και την πορεια μετεπειτα...τη δημιουργια των φορα κ.τ.λ......οποιος το βλεπει σοβαρα το θεμα...ας διαβασει και 2η και 3η και πολλοστη φορα αυτα που ο annivas εγραψε χωρις προκαταληψη...και ας ρωτησει για περαιτερω λεπτομερειες...(πικαντικες...τσσσςςςς) αν τοσο πολλοι τον ενδιαφερουν.

κυριοι...εσεις που διεκδικειτε.....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ φορα επιτελους (δεν το κανατε με 30...καντε το τωρα εστω με 50) και διεκδικειστε....ο συλλογος ειναι αναγκασμενος να κανει αυτο που θελει η πλειοψηφια των μελων του. μη τα λετε ομως εξω απο το χορο.....αν το ειχατε κανει ΕΣΤΩ ΜΙΑ φορα....θα ειχατε μονο χασει 30 ευρω μεχρι σημερα....αλλα θα ειχατε την ευκαιρια να κανετε τον ΠΣΦΕ...οπως τον επιθυμειτε..αν θεωρειται οτι τωρα δε σας εκφραζει...
προτιμησατε ομως να μενετε εξω απο την πορτα και να μιλατε....σε ποιον αραγε??
φιλοι....το "ζουμι" ειναι μεσα....και οποιος εχει θεμα με 50 ευρω...να μου το πει να πληρωσω τη συνδρομη του για φετος....ετσι για να εχει κι αλλες "φωνες" ο συλλογος.
μη μου πειτε..."δεν εχουμε αναγκη να μας πληρωσεις τη συνδρομη"...γιατι τοτε δε βρισκω για ποιο λογο δε γραφτηκατε ΜΙΑ φορα ολοι μαζι και να διεκδικησετε οτι κρινετε σωστοτερο κατα τη γνωμη σας.
ειμαι κι εγω εκτος πολης.....θα απαντησω μακροσκελεστερα....και μαλλον για τελευταια φορα.

nikosm1
05-02-11, 19:03
...........................
κυριοι...εσεις που διεκδικειτε.....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ φορα επιτελους (δεν το κανατε με 30...καντε το τωρα εστω με 50) και διεκδικειστε....ο συλλογος ειναι αναγκασμενος να κανει αυτο που θελει η πλειοψηφια των μελων του. μη τα λετε ομως εξω απο το χορο.....αν το ειχατε κανει ΕΣΤΩ ΜΙΑ φορα....θα ειχατε μονο χασει 30 ευρω μεχρι σημερα....αλλα θα ειχατε την ευκαιρια να κανετε τον ΠΣΦΕ...οπως τον επιθυμειτε..αν θεωρειται οτι τωρα δε σας εκφραζει...

Γραφήκαμε Πάνο, και συνδρομές πληρώσαμε, αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας ειδοποιήσει για οτιδήποτε, παρά μόνο παίρνονται αποφάσεις με 22 μέλη.

zipo
05-02-11, 19:04

Δηλαδή,αν γραφτώ εγώ,πριν τη συνέλευση θα ειδοποιηθώ για την ημερομηνία και για τα θέματα συζήτησης και θα μπορέσω με κάποιο τρόπο να ψηφίσω την άποψή μου από εδώ,από Θεσσαλονίκη?

Έπειτα,ο Μιχάλης έγραψε:<<Προσωπικα δεν ειδα τιποτα παρα απο τριτους εμαθα ακομη και για τα αποτελεσματα των εκλογων>>...

Τέλος,κανείς δεν είπε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εισφοράς μεγαλύτερης,αν κάποιος το επιθυμεί.Επιπλέον,γνωρίζω άτομα από εδώ που ΝΑΙ,ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ για αυτούς.Και όχι,δε δίνουν όλοι 1000 ευρώ για να κάνουν ένα ενυδρείο.Κανείς δεν μπορεί να τους αποκλείσει,αν θέλετε να το πάμε στο συναίσθημα.

Πάνος
05-02-11, 19:21
Γραφήκαμε Πάνο, και συνδρομές πληρώσαμε, αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας ειδοποιήσει για οτιδήποτε, παρά μόνο παίρνονται αποφάσεις με 22 μέλη.

Έπειτα,ο Μιχάλης έγραψε:<<Προσωπικα δεν ειδα τιποτα παρα απο τριτους εμαθα ακομη και για τα αποτελεσματα των εκλογων>>...

2 μελη λοιπον?? οπως ειπα ο ΠΣΦΕ ειναι αναγκασμενος να κανει αυτο που ζητα η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των μελων...ΟΧΙ ΟΛΑ τα μελη.
αν στην επαρχια ειναι 2-3 μελη και στην αθηνα 22 οπως λες Νικο....ναι ειναι λογικο τα 22 να αποφασισουν. αν ομως ειχαν στη θεσσαλονικη αλλα 40..θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
και στον επαγγελματικο μου συλλογο....αποφασιζουν 20 ατομα για 500....αφου οι 20 μονο ερχοναι στη γεν.συνελευση...και ναι ειναι αδικο για οσους ειναι μακρυα....αλλα καπου πρεπει να γινει η ρημαδα,...και σε μας οι Δραμινοι διαμαρτυρονται που γινεται Κομοτηνη..αλλα εκει ειναι η εδρα του.
αν ομως ησασταν περισσοτεροι θα μπορουσατε και γραφεια και γεν.συνελευσεις να τα διεκδικησετε επανω....
κι εγω ζω Αλεξ-πολη...δεν αξιωσα να γινονται εκει οι συνελευσεις...δεχομαι οτι αποφασισει η πλειοψηφια των μελων στην Αθηνα....γινετε εσεις πλειοψηφια στη θεσσαλονικη και εσεις θα οριζετε τα πραγματα...αυτο θελω να σας πω....

zipo
05-02-11, 19:24
Αν στη Θεσσαλονίκη,δηλαδή,υπήρχαν 50 μέλη του συλλόγου,οι Συνελεύσεις θα γινόταν εδώ πάνω και τα μέλη της Αθήνας,αν ήταν 20,ούτε καν θα είχαν ενημέρωση?

Δε θα έπρεπε όλα τα μέλη να έχουν τα ίδια δικαιώματα?

Πάνος
05-02-11, 19:37
φιλε Ζιπο...τι ζηταμε?? να διακτινιζομαστε και να ειμαστε ολοι πανταχου παροντες?? το εγραψα και πιο πανω....καπου η ρημαδα η συνελευση πρεπει να γινει. οποιο μελος επιθυμει...δυτστυχως πρεπει να ταξιδεψει εκει που γινεται για να λαβει μερος...κι εγω αν θελω θα πρεπει να παω απο αλεξ.πολη αθηνα. δε γινεται γεν. συνελευση να γινει σε 10 σημεια....γιατι δε θα ειναι γενικη. επειδη εχω κι εγω τα ιδια δικαιωματα σαν μελος μπορω να ζητω και μια γενικη συνελευση αφιερωμενη σε μενα στην αλεξ-πολη.?γιαυτο υπαρχουν και τα κατα τοπους κλιμακια.....γραφτειτε και διεκδικειστε πραγματα για το κλιμακιο σας....
μπορειτε ακομη και αθηνα αν γινεται η συνελευση...να μαζεψετε υπογραφες οτι θελετε π.χ. η συνδρομη να ειναι 20 ευρω...και να στειλετε εναν αντιπροσωπο αθηνα (ο γιωργος κατεβαινει ουτως η αλλως στις γεν.συνελευσεις) να σας εκπροσωπησει εχοντας με την ψηφο του δυναμη για 40 π.χ. ατομα -οσα υπογραψατε.
τροποι υπαρχουν...αλλα ξαναλεω για 3η φορα...οτι δεν δημιουργησατε εναν πυρηνα εκει για να εχετε περισσοτερη δυναμη....

zipo
05-02-11, 19:42
Και μια τελευταία ερώτηση.Τί θα χάσει ο σύλλογος από τη στιγμή που θα κάνει εγγραφές με 15 ευρώ,αφού όπως εχει ειπωθεί,αυτοί που είναι να πληρώσουν 50 ευρώ θα πληρώσουν.Δεν καταλαβαίνω,δηλαδή,τί θα χάσει ο σύλλογος από μια τέτοια απόφαση?Ούτε πιστεύω πως είναι τόσο δυσκίνητη η γενική συνέλευση σαν όργανο για να πάρει μια τέτοια απόφαση από τη στιγμή που αποτελείται από τόσα λίγα μέλη.Ευελιξία υπάρχει,διάθεση πρέπει να υπάρχει,τί θα χάσει ο σύλλογος και δε γίνεται μια απόπειρα.

Πάνος
05-02-11, 19:54
θα σου επιστρεψω την ερωτηση...
τι θα χασουν τα ατομα αν αποφασισουν γραφτουν για μια φορα εστω και με 50 ευρω?? για ΜΙΑ φορα??? η διαφορα των 35 ευρω εχει σημασια?? τονιζω παλι οτι μιλαω για μια φορα.
νομιζω οτι παιζουμε.....αν καιγονται καποιοι να αλλαξουν καποια πραγματα...συντονιζονται....γραφονται εστω και με 50 ευρω και εχουν τη δυναμη στα χερια τους....εξω απο το συλλογο μπορουμε να φιλοσοφουμε για παντα....

εγω θεληση δε βλεπω...(γιατι δε γραφτηκαν ουτε με τα 30- και δε μιλαω για 1-2 ή 3 μελη) και αν θελεις να το ξαναπω....οποιος θελει τοσο να γινει μελος του ΠΣΦΕ κι εχει το ζορι με τη διαφορα των 35...τα αναλαμβανω εγω....το εννοω...

zipo
05-02-11, 20:09
Το θέμα είναι ότι ο αρχάριος δε θα γραφτεί ποτέ για 50 ευρώ.Εγώ αν ήμουν στην έκθεση τώρα -πυρετός :(- και με ρωτούσε ο άσχετος για την εγγραφή,θα έπαιρνα πρώτα το κράνος και μετά θα έμπαινα κάτω από το γραφείο και τέλος,θα του έλεγα την τιμή.Το είπε ο (μπο)Κώστας παραπάνω.O στόχος μιας τέτοιας αλλαγής είναι ο αριθμός,ο αρχάριος,ο μικρός σε ηλικία,ο καθένας άσχετος.Γιατί και εγώ και 10 άτομα ακόμα να γραφτούν θα είμαστε εμείς οι 50 που θα πληρώνουμε για να μαθαίνουμε εμείς οι ίδιοι και κανένας άλλος.Αν η τιμή μειωθεί,δίνεται η ευκαιρία σε όλους γνωρίσουν τις δραστηριότητες του συλλόγου.Αυτός δεν είναι και ο αρχικός σκοπός του συλλόγου?Και δε φιλοσοφούμε.Γιατί,αν πρέπει για να αλλάξει η κατάσταση να πληρώσουμε πρώτα τα 50 ευρώ 30 άτομα,τότε δεν έχει νόημα.Όλοι μας πλέον,και ειδικά εμείς οι φοιτητές δε δίνουμε εύκολα 50 ευρώ.Εγώ ένα βιβλίο του Konings θέλω να πάρω εδώ και 5 μήνες...:D Δεν είναι όλοι εργαζόμενοι.Τέλοσπάντων.Απλά,ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου μιας και παρακολουθούσα το θέμα.

Πάνος
05-02-11, 20:14
η απαντηση ειναι παλι η ιδια..γραφεσαι μια φορα μαζικα..παιρνεις τα ηνια....αλλαζεις τις συνδρομες και οτι αλλο θελεις και φερνεις κοσμο αν πιστευεις οτι θα το καταφερεις....αλλα παλι εχουμε το φαινομενο να μενουμε απο εξω και να τα λεμε και να κανουμε υποδειξεις... (δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα)
κρυβομαστε πισω απο 30 ευρω και κλαιγομαστε...ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!! αυτα ειναι μποκοστα τα ρεζιλικια που ζητησες να σου εξηγησει ο Σταυρος τι εννοει......

dimosal
05-02-11, 20:19
παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι σωστο στο site του συλογου να γραφει οτι το κοστος εγγραφης ειναι 30 ευρω,να στελνουμε email για εγγραφη και μετα να παιρνουμε απαντηση οτι το κοστος εγγραφης ειναι 50 ευρω...τουλαχιστων αλλαξτε το :) http://www.aquarist.gr/PSFE/aitisi.htm

Eric
05-02-11, 20:20
Δεν ειμαι μελος του συλλογου,αλλα θα ηθελα να κανω μια χαζη προταση...

Εφοσον εχει αποφασιστει οτι η συνδρομη θα ειναι 50 € και απο την αλλη πλευρα καποιοι την θεωρουν υψηλη για να δωσουν 50€ με την μια στην εγγραφη,γιατι δεν γινεται να σπαει πχ σε 4 τριμηνα δηλαδη 12,5 € x 4, ωστε να ειναι πιο ευκολο σε ολους μας να γραφτουμε?
Καπου θα υπαρχει η μεση λυση χωρις εντασεις...

bokostas
05-02-11, 20:49

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10.billyss
11.kotsokk
12.Prokroustis
13.
14.

Thrillos
05-02-11, 20:58
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14.

jiraiya
05-02-11, 21:08
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15.

δεν ξερω εαν κανουμε κατι με αυτο αλλα θελω εδω και καιρο να κανω εγγραφη
αλλα δυστηχως τα 50ε με την μια ειναι πολλα ας ειναι και για ολο το χρονο!!!!!

georgis4
05-02-11, 21:22
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15.georgis4
16.

GEMO
05-02-11, 21:24
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15.georgis4
16.gemo
17.

george
05-02-11, 21:33
Nα θυμίσω το εξής :
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45958

Αναφέρει ξεκάθαρα (και δίνεται η δυνατότητα και σε μέλη εκτός Αθηνών) να στείλουν με μέιλ τις προτάσεις τους προς την ΓΣ.

Ξέρετε πόσα μέιλ πήραμε ; ΚΑΝΕΝΑ !!!

QS-Plan
05-02-11, 21:38
με τα μη-μέλη, ή με αυτούς που θα ήθελαν να γίνουν μέλη, τι γίνεται? μπορούν και αυτοί να στείλουν τις όποιες προτάσεις τους?

bokostas
05-02-11, 21:39
Κι απ' ότι φαίνεται δεν το παίρνετε ούτε αυτό το μήνυμα Γιώργο, δεν φτάνουν οι πομποί, χρειάζεται και δέκτης.;)

maikl
05-02-11, 21:41
Nα θυμίσω το εξής :

Αναφέρει ξεκάθαρα (και δίνεται η δυνατότητα και σε μέλη εκτός Αθηνών) να στείλουν με μέιλ τις προτάσεις τους προς την ΓΣ.

Ξέρετε πόσα μέιλ πήραμε ; ΚΑΝΕΝΑ !!!

http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=549080&postcount=109

Το καταστατικο τα λεει....(επειδη αναφερθηκε καπου παραπανω....).Οποτε μη μιλας για κανονες οταν οι ιδιοι δεν τους τηρειτε....

george
05-02-11, 21:44
Δεν καταλαβαινόμαστε.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί και θέλει να αλλάξει τα πράγματα η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. :D
Ας γραφτείτε μαζικά στον σύλλογο, βάλτε υποψηφιότητα για το ΔΣ στις επόμενες εκλογές και μετά αλλάξτε όλα.
Εύκολο και δημοκρατικό !!!

Απ' έξω από τον χορό...πολλά τραγούδια λένε όλοι.

Tolis
05-02-11, 21:49

zalk
05-02-11, 21:53
ti paroxes periexei to 50riko?

QS-Plan
05-02-11, 21:54
φίλε Zalk, πρώτα απ' όλα, καλώς ήλθες.
Γράφε σε παρακαλώ στα ελληνικά, είναι από τους κανόνες του φόρουμ

Γιώργος Κ
05-02-11, 21:55
ti paroxes periexei to 50riko?
Ενα διπλο καφε με δωρο τυροπιτα!! :D Περα απο τη πλακα ....

Καλως ηρθες! :p

Διαβασε εδω: http://www.aquarist.gr/PSFE/activities.htm

zalk
05-02-11, 21:57
εντάξει:p

jiraiya
05-02-11, 22:01
παιδια χαλαρωστε εαν νομιζεται οτι δεν μπορειτε να δωσετε 50ε μαζεμενα για τον συλλογο ή δεν τα δινετε ή βαλτε σιγα σιγα στον κουμπαρα λεφτα και μετα δωστε τα (καλα κανετε και λετε την γνωμη σας οτι ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ειναι απλα η γνωμη σας)εννοειτε οτι οι υπευθυνοι ειναι ανθρωποι που ενδιαφερονται και θελουν το καλο του συλλογου!!!!

zalk
05-02-11, 22:02
δέν με ενδιαφέρουν οι εκδρομές και τα σεμινάρια.εκπτώσεις σε μαγαζιά? η κάτι τέτοιο?γιατί αλλιώς γιά μένα δεν αξίζει

jiraiya
05-02-11, 22:04
δέν με ενδιαφέρουν οι εκδρομές και τα σεμινάρια.εκπτώσεις σε μαγαζιά? η κάτι τέτοιο?γιατί αλλιώς γιά μένα δεν αξίζει
καλα αστο εσυ το πας αλλου (εμας μας ενδιαφερουν ολα αυτα που δεν ενδιαφερουν εσενα)

maikl
05-02-11, 22:05

Την περιπτωση οτι καποιος δεν θα εβλεπε το συγκεκριμενο?Αφου το καταστατικο το λεει καθαρα για το πως πρεπει να γινει η ενημερωση,γιατι δεν τηρηθηκε?
Οταν ετυχε να συναντηθουμε με καποιους σε ψαροσυναντηση ολοι ειχαμε την ιδια απορια...

QS-Plan
05-02-11, 22:05
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15.georgis4
16.gemo
17.QS-Plan
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.

Γιώργος Κ
05-02-11, 22:06
Και εγω νομιζω δεν αξιζει να ασχοληθεις!

Α! Στη πιτα εχει λαχειοφορο αγορα ... αν πας μπορει να κερδισεις τιποτα (αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο!)

zalk
05-02-11, 22:08
καλα αστο εσυ το πας αλλου (εμας μας ενδιαφερουν ολα αυτα που δεν ενδιαφερουν εσενα)δέν πειράζει.θα μείνω στη τυρόπιτα

bokostas
05-02-11, 22:17

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15.georgis4
16.gemo
17.QS-Plan
18.
19.
20.

paco
05-02-11, 22:23
δέν πειράζει.θα μείνω στη τυρόπιτα

θα σε παρακαλεσω αν δεν μπορεις να δωσεις μια λυση η μια σοβαρη απορια
μην χαλας τη ροη των διαφωνιων και των αποψεων
δες ενα αλλο θεμα

zalk
05-02-11, 22:29
μα είχα απορια και πηρα απαντησεις για σεμιναρια και τυροπιτεσ.ο κοσμακης πειναει,και μου φανηκε λογικο να ζηταω εκπτωσεις σε μαγαζια η κατι τετοιο.και τα σεμιναρια ειναι καλα αλλα τωρα οι εποχες ζητανε αλλα.τα 50 ευρω ειναι οι τροφες για 5 χρονια για το ενυδρειο μου.παροχεσ δεν βλεπω που να ανταποκρινονται σε αυτο το ποσο.τα 15 πουλετε ,ναι συμφωνω.οχι να μειωνουν ολοι τις τιμεσ,και απο οτι διαβαζω εδω να αυξανονταιzw

PHILIPAN
05-02-11, 23:17
Θα μου επιτρεψετε να γραψω κι εγω καποια πραγματα...θα'ναι λιγο ανακατα...sorry γι'αυτο..ελπιζω να γινω κατανοητος...

Βγαινουν τωρα πολλοι και λενε, η συνδρομη ειναι μεγαλη...δεν υπαρχει ρε παιδια το θεμα της μεγαλης και μικρης συνδρομης.....απλα δεν υπαρχει...

ελα εσυ (ο όποιος εσυ) που δε μπορεις να πληρωσεις ουτε 50, ουτε 5 και βρες εμενα ή όποιο μελος του ΔΣ και πες θελω να παρακολουθησω το σεμιναριο (οποτε και αν γινουν)...και θα σε βαλω εγω μεσα τζαμπα...αυτο ειναι το προβλημα ??.......ελα να βοηθησεις αν θες (οπως θες) και ξεχνα τη συνδρομη..

το μεγαλο ερωτημα.....απο την αρχη της ιδρυσης του συλλογου....τι κερδιζω αμα γινω μελος ?....τι προνομια εχω αμα γινω μελος ?.....
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ...αυτο ειναι ενας συλλογος....παντα αυτο ηταν και παντα αυτο θα ειναι....τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω....
Εισαι συμφωνος??
Εισαι διατεθειμενος να χαλασεις χρονο (οποτε μπορεις) και χρημα (αν μπορεις) για τη διαδοση των σκοπων ??
ΤΟΤΕ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ...
Απο την αλλη ομως οταν εχεις και απαιτησεις (σαν μελος) για την προωθηση των σκοπων εμφανιζεται (αντικειμενικα) το θεμα του κοστους...τα προηγουμενα χρονια υπηρξαν διαφορες πολιτικες (για ευρεση πορων) και ειδαμε τι γινοταν....τωρα ειναι αυτη (μελος με 50 €)....ειναι ομοφωνη αποφαση της ΓΣ...σωστο/λαθος η πορεια θα δειξει....οποιος εχει αντιρρησεις να θεσει το θεμα....

Βλεπω σε προηγουμενα posts να λενε εγω με 15 εβρα θα γινω μελος...ποσοι απο αυτους που το δηλωνουν εχουν διαβασει το καταστατικο?? ποσοι ξερουν την ιστορια και τι εχει κανει ο συλλογος??? συμφωνουν με οτι εχει κανει?? κι αν ενας απο τους σκοπους του συλλογου ειναι να ανατρεψει το πολιτευμα συμφωνουν???

Τι κερδιζει οποιος γινει μελος στον Αρκτουρο ή στο Συλλογο προστασιας της καρετα-καρετα?? Περιμενει να του στειλουν καμια αρκουδα σπιτι ή καμια χελωνα?? Ή ολα τα μελη τους θα τρεχουν στη Βαλια-Καλντα να ψαχνουν αρκουδες κι αμα βρουν καμια να λενε αυτην την εσωσα εγω επειδη ειμαι μελος??

Αν αυτο που σε ενδιαφερει φιλαρακο ειναι κλαδεματα, γεννες, εκπτωσεις, προσφορες και αμα γινει κανα σεμιναριο να παμε να δουμε (αν δεν βαριομαστε) τοτε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ δεν κανει για σενα.... δε λεω οτι τα παραπανω δε γινονται εντος του συλλογου...λεω οτι τα παραπανω δεν ειναι ΣΥΛΛΟΓΟΣ...

Εδω ειχαμε φτασει οταν πηγαινε καλα το περιοδικο, να κοστιζει η συνδρομη σχεδον οσο το περιοδικο και παλι δεν γραφοντουσαν μελη...που ηταν ευθεως ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ (sic)...τα'χουμε δει κι αυτα τα σεναρια...ειχαμε αλλου ειδους ιδεες/αποριες τοτε... απο τις καταπληκτικοτερες που μου εχει μεινει ηταν “....να υπαρχει ξεχωριστη συνδρομη για το περιοδικο, χωρις να χρειαζεσαι να γινεις μελος.....”.... ε λοιπον το περιοδικο εχει αναστειλει τη λειτουργια του.....τερμα κι αυτο το δίλημμα..

Και μια γρηγορη εξιστορηση....ολα ξεκινησαν απο το GAB κι απο ενα yahooogroup του Ιλιοβα (βλεπω ερωτηματικα σε ορισμενους, αλλα δεν πειραζει)... και πολυ συντομα γεννηθηκε ο συλλογος...
ετσι λοιπον τα πρωτα χρονια το GAB επαιζε και το “μεσο” επικοινωνιας των μελων του συλλογου, ολα γραφοντουσαν και οργανονταν μεσα απο κει...γι'αυτο αλλωστε ακομα και σημερα δεν υπαρχει συναισθηματικη αποκοπη (γιατι φυσικη υπαρχει) μεταξυ Gab και συλλογου...γιατι τα λεω αυτα???

γιατι μεσα απο εκεινες τις συναντησεις (φυσικες και λιγοτερο ιντερνετικες), που ηταν του Συλλογου και εξαιτιας αυτου

δημιουργηθηκαν οι παρεες με κοινα ενδιαφεροντα, αποριες, ορεξη, απαιτησεις, διαθεση αλλα και αντιπαραθεσεις, προβληματισμοι, συγκρουσεις.

διαδοθηκαν και καταγραφηκαν ενα σωρο αρχες, οδηγιες, νεα, απαιτησεις ψαριων/φυτων, ερωταπαντησεις, κλπ

δημιουργηθηκαν οι παρεες και οι γνωριμιες που στην πορεια τους, δημιουργησαν αλλα φορα και χωρους εκφρασης

σε αυτες τις συναντησεις (φυσικες και ιντερνετικες) “ανδρωθηκαν” οι γκουρου, οι ειδημονες, οι ειδικοι και οι σουπερ-ντουπερ ενυδρειαδες, που πολλοι απ'αυτους σημερα κανουν πως δεν θυμουνται τιποτα...

σε αυτες αλλοι βρηκαν επαγγελματικο μελλον (ειτε βρηκαν νεους πελατες, ειτε ξεστραβωθηκαν και εμαθαν να μη δινουν οσκαρ σε εικοσαλιτρα, ειτε ασχοληθηκαν και εκαναν δικια τους δουλεια ή σε αλλους)
και ετσι μεσα απ'ολα αυτα, ανεβηκε και το περιφημο “επιπεδο” του χομπυ...

Γιατι αυτο προσφερει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ...ηταν και ειναι μια παρεα ατομων διατεθειμενοι να προωθησουν το χομπυ...μεσα απο αυτη τη δεξαμενη ατομων που δημιουργηθηκε (στο συλλογο, στον περιγυρο του και εξαιτιας αυτου), βγηκαν νεα φορα, επαγγελματιες, εμφανισθηκαν νεοι εισαγωγεις, μαθαινονταν τα νεα γρηγορα, διαδοθηκαν σωστες πληροφοριες, γινονταν προσφορες, ανταλλασονταν φυτα/ψαρια, βελτιωθηκε η ποιοτητα, η ποικιλια αλλα και οι τιμες των ενυδρειακων...

Γι'αυτο λοιπον οταν εμφανιζεται καποιος “παλαιοτερος” και λεει οτι ο συλλογος δεν βοηθησε σε ολα αυτα (ή εστω αναρωτιεται), η απαντηση ειναι μια....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Τωρα περιμενω να δω καμια μαλακία του στυλ “σιγα μωρε μην τα εκανε ολα στην Ελλαδα ο ΠΣΦΕ”...αν αυτο καταλαβε καποιος απο τα παραπανω, κακως εκατσε και το διαβασε ολο αυτο, ας παει να δει το νεο dvd της Τζουλιας...πιο ευκολα θα το κατανοησει...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 ή ΤΑ 5 €.......δεν υπαρχει ξαναλεω τετοιο διλημμα...

Οταν εμφανιζεται λοιπον καποιος νεος με ενθουσιασμο και ορεξη και αφου προσπαθησεις σε 5 λεπτα να του λυσεις καμια 100στη αποριες, του αναφερεις για τα φορα, του πεις οτι υπαρχει και συλλογος και η κουβεντα καταληγει στην κρισιμη ερωτηση “τι μου προσφερει ο συλλογος?”, η απαντηση ειναι μια.....
ο Συλλογος προσφερει μονο ικανοποιηση οταν προωθει τους σκοπους του, εσυ εισαι διατεθειμενος να προσφερεις??

Καρχηδόνιε αν και βάζελος... μ'αρέσεις !!

Giorgos
05-02-11, 23:23
Παροχες:
Εισαι συμφωνος??
ΤΟΤΕ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ...

...........

...........

giannisaek
06-02-11, 00:01
1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15.georgis4
16.gemo
17.QS-Plan
18.giannisaek
19.
20.

golf4470
06-02-11, 00:23
Αυτος που θα εδινε τα 30Ε θα δωσει κ τα 50Ε. Αυτος που ποτε δεν γραφτηκε δεν προκειται ουτε με 5Ε να γραφτει. Εξω απο το χορο μπορουμε να λεμε πολλα τραγουδια.
Το ζητημα μας ειναι προς το παρον ποιοι απο τα ενεργα μελη του GAB- φιλοι του ΠΣΦΕ, μπορουν να γραφτουν κ να στηριξουν τον ΠΣΦΕ κ μιλαμε για ατομα που διαβαζουν, γραφουν, παρουσιαζονται πανω απο 1-2 χρονια κ μετα να κοιταξουμε να προσελκυσουμε αλλα μελη. Ποιοι απο μας πιστευουμε σε αυτην την συλλογικη κινηση?
Μη ψαχνουμε τι υλικα μπορει να κερδισουμε απο αυτη την εγγραφη, ειναι λαθος αυτος ο τροπος σκεψης.
Ο συλλογος εχει αναγκη απο καινουρια μελη. Εξαλλου η δυναμη του πηγαζει απο τα ιδια του τα μελη. Γραφτειτε κ διεκδικηστε με την παρουσια σας τις ιδεες σας.
Αυτα κ απο μενα....

achisael
06-02-11, 01:30
Το θεμα εγινε τεραστιοοοοοοο....
Αν και ειμαι της αποψης οτι ειμαι σωστος σε αυτο που ειπα αν καποιοι απο το ΔΣ το θεωρουν σωστο ας το θεωρουν..

αλλα με ''αλλαζωνια'' και ''ποιοτικους'' ανθρωπους για μελοι δεν λεγεσαι Πανελληνιος...

οσο για το καλο που λετε του συλλογου το καλο ειναι να εξαπλωθει και να εχει πολλα μελοι...

συλλογος με λιγα μελοι δεν ειναι συλλογος , αλλα παρεα..

εγω προσωπικα δεν με ενδιαφερει να γραφω.. ποιος ο λογος?
αφου βλεπω αυτην την σταση ουτε 1 ευρω δεν θα εδινα εκει...να δωσω λεφτα για κατι που οπως λετε δεν ενημερωνει καν...?
αν ηταν ποιο οργανωμενοι ναι...

μια χαρα ειναι το GAB και μου αρκει... οτι απορια εχω μου την λυνει και εδω αλλα και σε αλλα forum παρομοιων θεματων...

Για υτο GAB forever...!!!! και τελος.

tzimakos
06-02-11, 01:34
βρε τον ζαλκ.................

giannisaek
06-02-11, 01:48
1. Αυτος που θα εδινε τα 30Ε θα δωσει κ τα 50Ε.
2. Αυτος που ποτε δεν γραφτηκε δεν προκειται ουτε με 5Ε να γραφτει. Εξω απο το χορο μπορουμε να λεμε πολλα τραγουδια.
Το ζητημα μας ειναι προς το παρον ποιοι απο τα ενεργα μελη του GAB- φιλοι του ΠΣΦΕ, μπορουν να γραφτουν κ να στηριξουν τον ΠΣΦΕ κ μιλαμε για ατομα που διαβαζουν, γραφουν, παρουσιαζονται πανω απο 1-2 χρονια κ μετα να κοιταξουμε να προσελκυσουμε αλλα μελη. Ποιοι απο μας πιστευουμε σε αυτην την συλλογικη κινηση?
Μη ψαχνουμε τι υλικα μπορει να κερδισουμε απο αυτη την εγγραφη, ειναι λαθος αυτος ο τροπος σκεψης.
Ο συλλογος εχει αναγκη απο καινουρια μελη. Εξαλλου η δυναμη του πηγαζει απο τα ιδια του τα μελη. Γραφτειτε κ διεκδικηστε με την παρουσια σας τις ιδεες σας.
Αυτα κ απο μενα....

Είσαι λάθος και στο 1. και στο 2.
Στο πρώτο πιστεύω ο σύλλογος θα χάσει και πολλά μέλη από τα είδη υπάρχοντα, γιατί στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δεν μπορεί κάποιος να δώσει 50 ευρώ, όταν δυσκολεύεται να πληρώσει (ρεύμα-θέρμανση-υποχρεώσεις παιδιών-φροντιστηρίων) και τόσων άλλων που είναι απαραίτητα στην ζωή μας.
Και στο δεύτερο εγώ δεν γράφτηκα ποτέ και 15 ευρώ δέχομαι να δώσω γιατί το βλέπω σαν λογικό ποσό, όπως και τόσοι άλλοι.

Ο χρόνος πάντως δείχνει σε όλους μας πότε παίρνουμε σωστές αποφάσεις, και πότε όχι.
Εύχομαι αυτό που θα αποφασίσει ο σύλλογος για το θέμα της συνδρομής να είναι και το σωστό.

bokostas
06-02-11, 06:15

1. Alex_Salonica
2. maikl
3. bokostas
4. eimaste aR21rwstoi
5. Markos145
6. ippomas
7. zipo
8. tsoum
9. kotsos
10. billyss
11. kotsokk
12. Prokroustis
13. Thrillos
14. jiraiya
15. georgis4
16. gemo
17. QS-Plan
18. giannisaek
19.
20.

chris129
06-02-11, 12:05
καταρχην Καλημερα
Εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης, οταν ειχαμε 30 ευρω συνδρομη καναμε καποιες εκδηλωσεις μεγαλες και αυτο δεν το μπορει κανεις να μην το αναγνωρισει το θεμα ειναι με τα 50 ευρω σε μια δυσκολη εποχη που περναμε ολοι τι ακριβως εχετε στο μυαλο σας να κανετε, καντε ενα προγμαμα για τις εκδηλωσεις που θα γινουν μεσα στο 2011 ετσι πιστευω οτι μπορεις να ζητησεις 50 ευρω και παλι πολυ δυσκολα θα τις μαζεψεται τις συνδρομες. Προσωπικα εχω γραφτει 2 φορες στον συλλογο και πιστευω οτι καλο ειναι να ανηκεις σε ενα συνολο ανθρωπων με κοινα ενδιαφεροντα αλλα να υπαρχει συπνοια αποψεων.Λοιπον στο ψητο.... και εγω πιστευω οτι η συνδρομη ειναι μεγαλη και θα ελεγα οτι πρεπει να το ξανα σκεφτητε γιατι θα μεινετε 3 και ο κουκος

golf4470
06-02-11, 12:43
Είσαι λάθος και στο 1. και στο 2.
Στο πρώτο πιστεύω ο σύλλογος θα χάσει και πολλά μέλη από τα είδη υπάρχοντα, γιατί στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δεν μπορεί κάποιος να δώσει 50 ευρώ, όταν δυσκολεύεται να πληρώσει (ρεύμα-θέρμανση-υποχρεώσεις παιδιών-φροντιστηρίων) και τόσων άλλων που είναι απαραίτητα στην ζωή μας.
Και στο δεύτερο εγώ δεν γράφτηκα ποτέ και 15 ευρώ δέχομαι να δώσω γιατί το βλέπω σαν λογικό ποσό, όπως και τόσοι άλλοι.

Ο χρόνος πάντως δείχνει σε όλους μας πότε παίρνουμε σωστές αποφάσεις, και πότε όχι.
Εύχομαι αυτό που θα αποφασίσει ο σύλλογος για το θέμα της συνδρομής να είναι και το σωστό.

Επειδη μου απαντησες προσωπικα θα σου απαντησω κ εγω. Βλεπω οτι γνωριζεις τον συλλογο απο το 2009 ισως κ παλιοτερα, αφου σε ενδιεφερε γιατι δεν γραφτηκες ποτε οταν η συνδρομη ηταν χαμηλοτερη κ οι καιροι "ευκολοτεροι"? (Μην ξεχναμε οτι αρκετοι απο εμας ξοδευουμε αρκετες δεκαδες ευρω καθε μηνα για τα ενυδρεια μας)
Θα κανω μια προταση γραφτειτε φετος με το "υπερβολικο" ποσο των 50Ε κ στις επομενες εκλογες η συνελευσεις αλλαξτε οτι δεν σας αρεσει ως απλα μελη η ως μελη του ΔΣ.
Το θεμα εγινε τεραστιοοοοοοο....
Αν και ειμαι της αποψης οτι ειμαι σωστος σε αυτο που ειπα αν καποιοι απο το ΔΣ το θεωρουν σωστο ας το θεωρουν..

αλλα με ''αλλαζωνια'' και ''ποιοτικους'' ανθρωπους για μελοι δεν λεγεσαι Πανελληνιος...

οσο για το καλο που λετε του συλλογου το καλο ειναι να εξαπλωθει και να εχει πολλα μελοι...

συλλογος με λιγα μελοι δεν ειναι συλλογος , αλλα παρεα..

εγω προσωπικα δεν με ενδιαφερει να γραφω.. ποιος ο λογος?
αφου βλεπω αυτην την σταση ουτε 1 ευρω δεν θα εδινα εκει...να δωσω λεφτα για κατι που οπως λετε δεν ενημερωνει καν...?
αν ηταν ποιο οργανωμενοι ναι...

μια χαρα ειναι το GAB και μου αρκει... οτι απορια εχω μου την λυνει και εδω αλλα και σε αλλα forum παρομοιων θεματων...

Για υτο GAB forever...!!!! και τελος.
Δεν σε πιεσε κανεις να γραφτεις, μπορεις ελευθερα να εισαι στο GAB κ στα αλλα φορα. Ο συλλογος δεν ειναι να δινεις κ να παιρνεις, ο συλλογος ειναι ιδεα. Στην ομαδα σου πληρωνεις το διαρκειας κ περιμενεις να δεις καποιο show. Εδω δεν εχει show αυτη ειναι η διαφορα

achisael
06-02-11, 12:48
καταρχην Καλημερα
Εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης, οταν ειχαμε 30 ευρω συνδρομη καναμε καποιες εκδηλωσεις μεγαλες και αυτο δεν το μπορει κανεις να μην το αναγνωρισει το θεμα ειναι με τα 50 ευρω σε μια δυσκολη εποχη που περναμε ολοι τι ακριβως εχετε στο μυαλο σας να κανετε, καντε ενα προγμαμα για τις εκδηλωσεις που θα γινουν μεσα στο 2011 ετσι πιστευω οτι μπορεις να ζητησεις 50 ευρω και παλι πολυ δυσκολα θα τις μαζεψεται τις συνδρομες. Προσωπικα εχω γραφτει 2 φορες στον συλλογο και πιστευω οτι καλο ειναι να ανηκεις σε ενα συνολο ανθρωπων με κοινα ενδιαφεροντα αλλα να υπαρχει συπνοια αποψεων.Λοιπον στο ψητο.... και εγω πιστευω οτι η συνδρομη ειναι μεγαλη και θα ελεγα οτι πρεπει να το ξανα σκεφτητε γιατι θα μεινετε 3 και ο κουκος

συμφωνω απολυτα εκει που τα εκανα εντονα...
για να δικαιολογησει καποιος μια αυξηση πρεπει να πει και τον λογο που την κανει..

golf4470
06-02-11, 12:49
συμφωνω απολυτα εκει που τα εκανα εντονα...
για να δικαιολογησει καποιος μια αυξηση πρεπει να πει και τον λογο που την κανει..
Για να δεις ολα αυτα που περιμενεις χωρις καποιο συμβολαιο κ χρονοδιαγραμα

achisael
06-02-11, 12:51
Επειδη μου απαντησες προσωπικα θα σου απαντησω κ εγω. Βλεπω οτι γνωριζεις τον συλλογο απο το 2009 ισως κ παλιοτερα, αφου σε ενδιεφερε γιατι δεν γραφτηκες ποτε οταν η συνδρομη ηταν χαμηλοτερη κ οι καιροι "ευκολοτεροι"? (Μην ξεχναμε οτι αρκετοι απο εμας ξοδευουμε αρκετες δεκαδες ευρω καθε μηνα για τα ενυδρεια μας)
Θα κανω μια προταση γραφτειτε φετος με το "υπερβολικο" ποσο των 50Ε κ στις επομενες εκλογες η συνελευσεις αλλαξτε οτι δεν σας αρεσει ως απλα μελη η ως μελη του ΔΣ.

Δεν σε πιεσε κανεις να γραφτεις, μπορεις ελευθερα να εισαι στο GAB κ στα αλλα φορα. Ο συλλογος δεν ειναι να δινεις κ να παιρνεις, ο συλλογος ειναι ιδεα. Στην ομαδα σου πληρωνεις το διαρκειας κ περιμενεις να δεις καποιο show. Εδω δεν εχει show αυτη ειναι η διαφορα

εσυ τι ακριβως απο αυτα που ειπα δεν καταλαβες?
εχω καπου αδικο? δεν νομιζω...
οι περισσοτεροι θα συμφωνουν μαζι μου..
συμφωνω στην εννοια ιδεα αλλα για ''λιγους'' ...
το ειπε ο bo κωστας .. τους ρωτησαν 10 και απο τους 10 δεν εγινε κανενας...!!! αν ηταν φθηνοτερα ισως και να γινοταν...
(παντως ποιο ευκολα...)

δες το σαν μια εταιρια κινητου..
εχεις την εταιρια 1 αυτην σου προσφερει 5 πραγματα..
ξαφνικα σου λεω σου προσφερω 1 και ανεβασω την συνδρομη 70% ... εσυ θα μεινεις?

golf4470
06-02-11, 12:58
εσυ τι ακριβως απο αυτα που ειπα δεν καταλαβες?
εχω καπου αδικο? δεν νομιζω...
οι περισσοτεροι θα συμφωνουν μαζι μου..
συμφωνω στην εννοια ιδεα αλλα για ''λιγους'' ...
το ειπε ο bo κωστας .. τους ρωτησαν 10 και απο τους 10 δεν εγινε κανενας...!!! αν ηταν φθηνοτερα ισως και να γινοταν...
(παντως ποιο ευκολα...)

δες το σαν μια εταιρια κινητου..
εχεις την εταιρια 1 αυτην σου προσφερει 5 πραγματα..
ξαφνικα σου λεω σου προσφερω 1 και ανεβασω την συνδρομη 70% ... εσυ θα μεινεις?
Φερνεις παραδειγμα την εταιρεια κινητου κ την συγκρινεις με τον συλλογο που ειναι μη κερδοσκοπικος? Εισαι πολυ λαθος εδω. Δεν ειναι υποχρεωμενος να σου προσφερει τιποτα. Εγω ξεκινησα κ εγραψα ποσοι απο τους παλιους εδω μεσα που Γραφουν- διαβαζουν- παρουσιαζονται, ειναι μελη του ΠΣΦΕ κ μετα ας κοιταξουμε για νεα μελη.

achisael
06-02-11, 13:05
Φερνεις παραδειγμα την εταιρεια κινητου κ την συγκρινεις με τον συλλογο που ειναι μη κερδοσκοπικος? Εισαι πολυ λαθος εδω. Δεν ειναι υποχρεωμενος να σου προσφερει τιποτα. Εγω ξεκινησα κ εγραψα ποσοι απο τους παλιους εδω μεσα που Γραφουν- διαβαζουν- παρουσιαζονται, ειναι μελη του ΠΣΦΕ κ μετα ας κοιταξουμε για νεα μελη.

Η κουβεντα τελειωνει... δεν θα το κανουμε αντιπαραθεση...
το πες και μονος σου...
ε μεινετε εσεις που ειστε τοτε...:p

golf4470
06-02-11, 13:12
Η κουβεντα τελειωνει... δεν θα το κανουμε αντιπαραθεση...
το πες και μονος σου...
ε μεινετε εσεις που ειστε τοτε...:p
Δεν εχω καμια αντιπαραθεση μαζι σου, ουτε μαλωνω, ουτε θεωρουμαι παλιος. Εσυ γνωριζεις κ διαβαζεις ποιος ειναι ο συλλογος εστω κ ως νεο σχετικα μελος του GAB. Εγω μιλησα για ανθρωπους που περνανε απο την εκθεση και δεν εχουν ιδεα αν υπαρχει συλλογος.

Tolis
06-02-11, 13:15
Θα επρεπε να ειστε (οι Θεσσαλονικεις) στις Βιοτοπικες Καταδυσεις αυτη τη στιγμη κι οχι εδω! :)

tsoum
06-02-11, 16:07
Κατι που προσπεράστηκε:

Θα μπορουσε να σπάσει η συνδρομή σε 4 ωστε να είναι 4x12.5€. Θα ήταν πολυ ευκολότερο τότε

Και δεν εννοείται τριμηνιαια συνδρομή αλλα συνδρομή "με δόσεις" ωστε να μπορεί κάποιος να γραφτεί πιο ευκολα. Ακόμα και 2x25€ πιστευω θα ήταν πολύ καλύτερα. Αλλο να δώσεις 25 ευρω 2 φορες και άλλο ενα πενηνταρικό, όσο ίδιο και αν ακούγεται! :D

beat89
06-02-11, 17:13
Παιδια απο την στιγμη που ο συλλογος δεν εχει χρηματα πως γινετε να βγαλει προγραμμα κ χρονοδιαγραμμα.Με τα λεφτα που ΙΣΩΣ αποκτησει,ΕΑΝ γραφτουνε,ΚΑΠΟΙΟΙ??Πρωτα πρεπει να μαζεψει χρηματα κ μετα να το κανει.Σε αυτο το,ισως μεταβατικο,σταδιο ειναι.
Κατι που προσπεράστηκε:

Και δεν εννοείται τριμηνιαια συνδρομή αλλα συνδρομή "με δόσεις" ωστε να μπορεί κάποιος να γραφτεί πιο ευκολα. Ακόμα και 2x25€ πιστευω θα ήταν πολύ καλύτερα. Αλλο να δώσεις 25 ευρω 2 φορες και άλλο ενα πενηνταρικό, όσο ίδιο και αν ακούγεται! :D
Ωραια ιδεα ειναι αυτη αλλα πως μπορει να εφαρμοστει?
Μηπως αν γινομαστε μελη για 6 μηνες κ μετα να το ανανεωνουμε?Ειναι αυτο ομως εφικτο?:confused:

maikl
06-02-11, 17:30
Θα επρεπε να ειστε (οι Θεσσαλονικεις) στις Βιοτοπικες Καταδυσεις αυτη τη στιγμη κι οχι εδω! :)

Συγχαρητηρια :smt023
Παρα πολυ καλη δουλεια.Ηταν η πρωτη φορα που την ειδα.Αξιζει να τη δει κανεις ;)

giannisaek
06-02-11, 22:15

Τις είδαμε Τόλη καταπληκτική δουλειά και συγχαρητήρια για το μοντάζ.
:smt041