Επιστροφή στο Forum : ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΣΕ RIO 300
Γεια σε ολους θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με τα υποστρωματα.Ειμαι αναμεσα σε sera floredepot και σε Seachem Flourite.
-------------------------
Καμια γνωμη για να κανω την παραγκελια?
Το σερα θα σου κρατησει 6 εως 12 μηνες το πολυ ενω το φλουραιτ για παντα.Βεβαια εχει τη διπλασια τιμη(αλλα αξιζει).Για 300αρι ομως θα χρειαστεις πολλα κιλα....
Πανω απο 14κιλα δλδ?
-------------------------
Στο αλλο εχα βαλει της sera και μετα απο 2-3 μηνες εβαζα ταμπλετες της seachem.
Αν βαλεις μονο φλουραιτ θα χρειαστεις περιπου 40-50 κιλα.Αν βαλεις σερα 10-15 κιλα και 30 κιλα ψιλο χαλικι
Θα βαλω 30-35 κιλα χαλικι και απο κατω το υποστρωμα.Οποτε?
Θα βαλω 30-35 κιλα χαλικι και απο κατω το υποστρωμα.Οποτε?
Αν βαλεις φλουραιτ απο κατω καποια στιγμη θα ανακατευτει με το χαλικι σου και θα ναι ασχημο.Εγω προτυνω σκετο φλουραιτ.
Εχεις δικιο σε αυτο.Καποια αλλη λυση υπαρχει?Να βαλω μονο ταμπλετες seachem θα κανουν τιποτα η επειδη ειναι το χαλικι δεν θα εχει θρεπτικες ουσιες θα χασω τα φυτα?
Εχεις δικιο σε αυτο.Καποια αλλη λυση υπαρχει?Να βαλω μονο ταμπλετες seachem θα κανουν τιποτα η επειδη ειναι το χαλικι δεν θα εχει θρεπτικες ουσιες θα χασω τα φυτα?
Μια οικονομικη λυση ειναι να βαλεις κατω τυρφη και απο πανω ψιλο χαλικι.στη πορεια θα βαζεις και καμια ταμπλετα;)εγω χρησιμοποιω σε ολα μου τα ενυδρεια τυρφη.
και με τοση τυρφη τι ph θα εχει;
και με τοση τυρφη τι ph θα εχει;
Αναλογα ποση θα βαλει,μια ψιλη στρωση στον πατο του ενυδρειου αρκει.
λιακο βαλε sera που το εχεις δοκιμασμενο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.