Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για Α/Ο
dimitrisemm
31-01-11, 15:13
Καλησπερα!Σχετικα με την Α/Ο, μπορω να κανω αλλαγες με 100% Α/Ο χωρις να προσθετω τιποτα αλλο;;;:confused::confused:
Ελάχιστα ψάρια ζουν σε νερό όσμωσης..
Θα πρέπει να κάνεις είτε μια μίξη με νερό βρύσης, είτε να προσθέτεις κάποια ιχνοστοιχεία..
dimitrisemm
31-01-11, 15:26
Ελάχιστα ψάρια ζουν σε νερό όσμωσης..
Θα πρέπει να κάνεις είτε μια μίξη με νερό βρύσης, είτε να προσθέτεις κάποια ιχνοστοιχεία..
το προβλημα ειναι οτι ακομα κ με ποσοστο 80/20% οσμωση/βρυση, αρχιζει και τσιμπαει το ph
Για τι ψάρια μιλάμε, και πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο??
dimitrisemm
31-01-11, 15:39
Για τι ψάρια μιλάμε, και πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο??
δισκακια εχω,το ενυδρειο τρεχει 7-8 μηνες
Μπορεις να κανεις μονο οσμωση αλλαγη νερου αλλα φροντισε να εχεις πολλες τροφες ωστε να μην παρουσιαστει καποια ελλειψη στα ψαρια!
Ακομα καλυτερα να φτιαξεις δικες σου τροφες ... μια με γαριδες (με το κελυφος τους) και λαχανικα ειναι οτι πρεπει να παρουν το ασβεστιο που χρειαζονται! ;)
δισκακια εχω,το ενυδρειο τρεχει 7-8 μηνες
Τι ηλικιας τα ψαρια?
Μονο δισκους?
dimitrisemm
01-02-11, 22:49
Τι ηλικιας τα ψαρια?
Μονο δισκους?
μερικα δισκακια ειναι 3 μηνων κ μερικα 8-9.Εχω και ροδοστομους μεσα
Στα μικρα ιδιως θελεις απαραιτητα ηλεκτρολυτες ιχνοστοιχεια εξτρα. Κρατα το gH στο 5-10
Δεν ειναι και απαραιτητο!!!:rolleyes:
Και με 0 gh και πλουσια τροφη δεν υπαρχει προβλημα .... καθε αλλο (δοκιμασμενο)!!!
Δεν ειναι και απαραιτητο!!!:rolleyes:
Και με 0 gh και πλουσια τροφη δεν υπαρχει προβλημα .... καθε αλλο (δοκιμασμενο)!!!
Σιγουρα, αλλα αφου εκτροφης τα ψαρια και ειναι και μικρα δεν χρειαζονται πολυ μαλακο νερο.
Ας τα βοηθαει και με ηλεκτρολυτες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.