PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Ε-SHOP ΓΙΑ ΦΥΤΑ ,ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Κ.Α.

cpk2010
28-01-11, 20:57
Γεια σας! επισκευτηκα πετ σοπ για μερικά φυτά και οι τιμές που είχαν μου φάνηκαν υπερβολικές!οπότε σκέφτηκα να επιχειρησω παραγγελία από ίντερνετ.
Έχει κάνεις κανένα καλό σάιτ να προτείνει?θυμάμαι ένα στο ebay που είχε αναφερθεί στο φόρουμ..ενός κίνεζου νομίζω αλλά δεν το βρίσκω.. επίσης με ενδιαφέρει να παραγγείλω κανένα λίπασμα.Κάτι μου λέει πως αξίζει το εγχείρημα..οσοι το επιχειρήσαν ας πούνε την γνώμη τους!!

dizio
28-01-11, 21:08
εκτός φυτών που απλά δεν έχει , για on-line εντός ελλάδας, πολύ καλό είναι το www.petcumulus.gr τώρα για φυτά είναι λίγο ρίσκο να παραγγείλεις μέσω ίντερνετ σαν ιδιώτης (διορθώστε με αν δε τα λέω καλά)

cpk2010
28-01-11, 21:25
εκτός φυτών που απλά δεν έχει , για on-line εντός ελλάδας, πολύ καλό είναι το www.petcumulus.gr τώρα για φυτά είναι λίγο ρίσκο να παραγγείλεις μέσω ίντερνετ σαν ιδιώτης (διορθώστε με αν δε τα λέω καλά)
Οταν λες ρίσκο?είναι παράνομο?δεν το ήξερα!!!σαν όλα τα προιόντα δεν είναι και τα φυτά?

akis.orestiada
28-01-11, 21:33
απο οτι καταλαβαινω ο φιλος πιο πανω αναφερεται στο ρισκο που θα παρεις για την κατασταση την οποια θα παραλαβεις τα φυτα.αν και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα απο καποιο εμπιστο site.αν δεν κανω λαθος καποιο μελος απο το forum εχει κανει παραγγελεια απο καποιο site χωρις κανενα προβλημα.

cpk2010
28-01-11, 21:40
απο οτι καταλαβαινω ο φιλος πιο πανω αναφερεται στο ρισκο που θα παρεις για την κατασταση την οποια θα παραλαβεις τα φυτα.αν και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα απο καποιο εμπιστο site.αν δεν κανω λαθος καποιο μελος απο το forum εχει κανει παραγγελεια απο καποιο site χωρις κανενα προβλημα.

Το ρίσκο σχετίζεται με την τιμή,τον προμηθευτή και το πόσο αντοχής είναι ένα φυτό..προσωπικά ανουμπίες θέλω να παραγγείλω απο φυτά και κανένα εχυνόδωρο.πιστεύω τα περισσότερα να επιβιώσουν του ταξιδιού!απλά δεν το έχω τολμήσει και ζήτησα κάποια άποψη από άτομα που το τόλμησαν!

tsoui
28-01-11, 21:41
Δεν είναι παράνομο προφανώς ο φίλος dizio εννοεί ότι υπάρχει ρίσκο στο να μην τα παραλάβεις σε καλή κατάσταση (υποθέτω πάντα).Έχει τύχει να παραγγείλω από γνωστό γερμανικό site aquaristik.com φυτά τα οποία αν εξαιρέσω τη moss η οποία έφτασε ημιθανής τα υπόλοιπα συνήλθαν, τώρα καλό είναι να ακουστούν και άλλες περιπτώσεις ,πάντως από οικονομική άποψη συμφέρει πιστεύω

cpk2010
28-01-11, 21:51
πολύ καλό το γερμανικό site..δεν ξέρω πιστεύω πάντως πως αξίζει να το επιχειρήσει κανείς!!!

akis.orestiada
28-01-11, 22:05
παντως απο την στιγμη που μιλας για αυτα τα φυτα πιστευω οτι καποιο μελος απο εδω μεσα θα μπορουσε να σε βολεψει.ζεις και στην "φωλια"

akis7
28-01-11, 22:13
μπορεις να κοιταξεις και στο water inn που σιγουρα θα ερθει πιο γρηγορα απο το εξωτερικο και αυτο το καιρο μεχρι και της 31 αν δεν κανω λαθος εχει εκπτωσεις..

cpk2010
28-01-11, 22:28
μπορεις να κοιταξεις και στο water inn που σιγουρα θα ερθει πιο γρηγορα απο το εξωτερικο και αυτο το καιρο μεχρι και της 31 αν δεν κανω λαθος εχει εκπτωσεις..

θα κοιτάξω αν και μου πέφτει πολύ μακρία!

Γιαννης Μ5
28-01-11, 23:16
Βρες στο ebay και ψωνισε απο εκει.Εχω ψωνισει αρκετες φορες και μονο μια φορα ειχα θεμα με εναν ο οποιος εστειλε λαθος φυτο.Με τα πολλα παραδεχθηκε το λαθος του και εστειλε και τα σωστα φυτα(μου εμειναν και τα λαθος).Παντως η κατασταση που ηρθαν ηταν αριστη...