Επιστροφή στο Forum : Μηλοσαλίγκαρο-Φυγάς!!!
polyvios2004
25-01-11, 22:27
Παιδιά τα φώτα σας!!! Δραπέτευσε ένα μηλοσαλίγκαρό μου και δεν έχω ιδέα πόση ώρα μπορεί να συμβαίνει αυτό... Έλειπα από το μεσημέρι οπότε μπορεί να είναι εκτός νερού από 10 λεπτά έως 6 ώρες!!! Πόση ώρα αντέχουν εκτός νερού;; Επίσης, μπορεί όταν είναι εκτός νερού να σκαρφαλώνει σε τοίχους και τέτοια;;; επείδή δεν το βρίσκω πουθενά σε έπιπλα και πάτωμα...
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κρυμμενο καπου μεσα στο ενυδρειο?
Εχει καποιο ανοιγμα το καπακι?
Εμενα παλιοτερα που μου ειχε βγει ενα,ηταν επειδη ειχα γεμισει παρα πολυ το ενυδρειο.Το βρηκα ακριβως απο κατω.
Μην ανησυχεις...Δεν θα εχει παει μακρια.Πιστευω θα το προλαβεις....:D:D:D:D:D
polyvios2004
25-01-11, 22:34
Μετά το μεσημεριανό τάισμα δεν έκλεισα καλά το καπάκι λόγω βιασύνης και έτσι βρήκε ευκαιρία... σίγουρα λείπει από μέσα... :( βρίσκω μόνο τους άλλους 2... Θα δείξει... ευχαριστώ πάντως! Ελπίζω να τον βρώ σύντομα γιατί το λυπάμαι κι όλας να ξεραθεί...είναι και η θέρμανση ανοικτή οπότε την έχει βαμμένη ο μικρούλης... :(
Εμενα φιλε μου ειχε βγει και ειχε μεινει εξω 3 μερες εκτος ενυδρειου και δεν καταλαβε τιποτα το ξαναβαλα μεσα και ολα καλα! Αναλογα με την εκπαιδευση που του εχεις κανει :grin:
Δεν νομιζω να εχει παθει τιποτα.
Το πολυ πολυ να εχει κλειστει στο κελυφος του για να διατηρησει την υγρασια του.Μπορει να αντεξει μερες ετσι.Ψαξε καλυτερα μεσα κ γυρω απο το ενυδρειο.Θα το βρεις.
Δεν πιστευω να αφησες την πορτα ανοιχτη κ να πηγε καμια τσαρκα?:D
polyvios2004
25-01-11, 22:43
Καλό! Όχι κλειστή η πόρτα άρα κάπου στο δωμάτιο είναι... Εκτός αν είναι ο Μαγκάιβερ των σαλιγκαριών! :) :) Άσχετο και μάλλον ηλίθιο κι'όλας αλλά παρ'όλα αυτά θα τολμήσω να ρωτήσω... Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το προσελκύσω με τροφή ή αν βάλω ένα πιατάκι με νερό στο πάτωμα;;
Ριξε και μια ματια στο μεσα-κατω μερος του καπακιου ;)
Καλό! Όχι κλειστή η πόρτα άρα κάπου στο δωμάτιο είναι... Εκτός αν είναι ο Μαγκάιβερ των σαλιγκαριών! :) :) Άσχετο και μάλλον ηλίθιο κι'όλας αλλά παρ'όλα αυτά θα τολμήσω να ρωτήσω... Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το προσελκύσω με τροφή ή αν βάλω ένα πιατάκι με νερό στο πάτωμα;;
Μπααααααααααααααααααα............
Βεβαια οπως σου ειπαν κ ποιο πανω,αναλογως την εκπαιδευση που του εχεις κανει.:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.