Επιστροφή στο Forum : ΒΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ-ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλησπερα σε ολους. Ξεκινησα λοιπον να ξαναστηνω το ενυδρειο μου, ξεκινωντας πρωτα απ΄το να αγορασω μια βαση για να το βαλω πανω αφου πριν δεν ειχα (το ειχα στο πατωμα). Πια εχω ενα μωρο μεσα στο σπιτι (13μηνων) οποτε οπως καταλαβαινεται αυτο δεν γινεται. Βρηκα λοιπον μια σε pet με 65ευρω, την αγορασα, εστησα το ενυδρειο πανω, το γεμισα με νερο, χαλικι, πετρες, εβαλα το φιλτρο και το θερμοστατη σε λειτουργια, εριξα τα φαρμακα....Μια μερα μετα ειδα ενα κομματι της βασης να εχει φουσκωσει & να εχει ξεκωλησει γυρω γυρω η επενδυση. Το επεστρεψα στο μαγαζι αφου ομως πρωτα επρεπε να ξεστησω το ενυδρειο!!!! για να μπορεσω να το σηκωσω.Φοβερη ταλαιπωρια! Τελικα ή το ενυδρειο χανει λιγο νερο ή η βαση ηταν εντελως ψευτικη που δεν αντεξε το βαρος! :smt084
Gia να φουσκωσει ψαξε μαλλον για καμια διαρροη..
τι βαση πηρες με 65 ευρω? εχεις καμια φωτο της?
σε μια μερα δεν γινεται να φουσκωση!!!
Η βαση ειναι η Montageanleitung SB 60/50 της Juwel Aquarium, την πηρα απο το zoo planet (Λεωφ. Βουλιαγμενης στο υψος της Βουλας).
Και ομως μεσα σε μια μερα στο κεντρο της βασης, εκει που ειναι οι βιδες φουσκωσε, και ξεκολησε περιμετρικα η μαυρη επενδυση που ειχε το επιπλο!
πιθανώς εκεί που την είχαν ρούφηξε υγρασία ή έσταζε κατιτίς από πάνω, τι να πω... φαντάζομαι δεν έλεγξες την κατάσταση της βάσης όταν το αγόρασες...
με την απόδειξη αγοράς, μπορείς να την γυρίσεις πίσω μου φαίνεται, σαν ελαττωματική...
Η βαση ηταν κλειστη μεσα σε συσκευασια, την συναρμολογησαν μπροστα μου, και μου την εδωσαν. Οι ανθρωποι στο μαγαζι συμφωνησαν και μου την αλλαξαν, δεν εχω παραπονο. (Η γατα μου βρεθηκε η τυχερη, αφου στη θεση του πηρα τροφη για αυτην!!!) Μαλλον θα χανει λιγο νερο το ενυδρειο μου και δεν θα φαινεται. Αρα πρεπει να παρω καινουργιο!Δεν το διακινδυνευω να το ξαναστησω και να παθω καμια διαρροη...Ποσο εχει ενα γυρω στα 80-100λιτρα?
Κατά καιρούς φέρνει το carrefour. Εγώ πήρα ένα 100 λιτρα σχεδόν ένα χρόνο πριν, στα 80 ευρώ.
Έχε το νού σου.
γεμισετο αφησετο στο πατωμα και περιμενε να δεις αν οντως χανει...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.