PDA

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για ψαρι...

thanasis76
15-01-11, 11:49
καλησπερα παιδια. πηγα στο πετ σημερα μια βολτα και ειχε ενα ψαρακι που το ειδα πρωτη φορα εγω. τον ρωτησα και μου ειπε οτι πρωτη φορα το ειδε και εκεινος, και το ειχε παραγγειλει για να δει τι ειναι...
στο φαξ το εγραφε με την ονομασια ΜΕΛΛΙΣΑΚΙ... :confused::confused::confused:
το ξερει κανεις??? πληροφοριες..??
το ψαρακι ηταν 2 εκατ και ηταν ολο μαυρες και κιτρινες καθετε φαρδιες ριγες...

nikosm1
15-01-11, 11:57
Μοιάζει με αυτό;
file:///tmp/moz-screenshot.png

thanasis76
15-01-11, 11:58
ναι αυτο ειναι, αλλα με πολυ πιο εντονα χρωματα....

Dimis
15-01-11, 12:01
bubble bee goby Θαναση.
Πανεμορφο μικρο ψαρακι...Υφαλμυρου.

thanasis76
15-01-11, 12:02
bubble bee goby Θαναση.
Πανεμορφο μικρο ψαρακι...Υφαλμυρου.

οχχχ δηλαδη για γλυκο που τα ειχε δεν???

nikosm1
15-01-11, 12:03
http://www.e-aquarium.com.au/bumble_bee_goby.htm

Dimis
15-01-11, 12:06
οχχχ δηλαδη για γλυκο που τα ειχε δεν???

Tα κατεφερνουν και στο γλυκο οπως ολα τα ψαρια του υφαλμυρου αλλα μειωνεται δραματικα το προσδοκιμο ζωης τους και ειναι πολυ ευαισθητα σε ασθενειες.

Ρωτα το μαστορα αν ξερει που μπορουμε να τα βρουμε Αθηνα (μεσω του προμηθευτη του) γιατι τα ψαχνω 9 μηνες...

thanasis76
15-01-11, 12:12
θα τον ρωτησω αν ειναι να μου δωσει καποια τηλεφωνο και στο στελνω με π.μ
ευχαριστω!!!! θα του δωσω και πληροφοριες για το ψαρι να ξερει...
ευχαριστω!!!!

Apollwnas
15-01-11, 12:36
Ειχα παρει εγω πριν 2 χρονια απο το water inn τρια απο δαυτα αλλα δεν μου αντεξαν πανω απο 3 μηνες,τα ειχα σε γλυκο νερο βρυση.Εκ τοτε δεν εχω δει να ξαναφερει.

thanasis76
15-01-11, 12:40
Tα κατεφερνουν και στο γλυκο οπως ολα τα ψαρια του υφαλμυρου αλλα μειωνεται δραματικα το προσδοκιμο ζωης τους και ειναι πολυ ευαισθητα σε ασθενειες.

Ρωτα το μαστορα αν ξερει που μπορουμε να τα βρουμε Αθηνα (μεσω του προμηθευτη του) γιατι τα ψαχνω 9 μηνες...

εχεις Π.Μ:grin::grin:

Πάνος
15-01-11, 12:43
καταστημα της θεσσαλονικης οταν τα φερνει τα φερνει σε καμια 100στη κομματια με ξεφτιλα τιμη....και τα εχει φερει τουλαχιστον 5 φορες...

μου κανει εντυπωση που εκει δυσκολευεστε να τα βρειτε...

ειχα 7....για εναμιση περιπου χρονο σε υφαλμυρο με παφερακι. σε μενα τρωγανε μονο κατεψυγμενη τροφη. τα εδωσα γιατι ξεστηθηκε το ενυδρειο. ομορφα αλλα οχι πολυ κινητικα ψαρακια.

Apollwnas
15-01-11, 12:48
Καπου 1 ευρω το τεμαχιο παει στο περιπου,αλλα μονο για μικρα ενυδρεια γιατι πανω απο 60 λιτρα δεν τα βλεπεις γιατι αραζουν σε τπτ πετρες αμμο κανα ξυλο και τα ψαχνεις να δεις αν ζουνε,χαχα