Επιστροφή στο Forum : υπόστρωμα
εχει νόημα να προσθέσω 7 κιλα flourish στα 15-17απλής χαλαζιακής αμμου μέτρια κοκομετρίας που υπάρχουν ήδη στο ενυδρείο? σκεφτόμουν να το προσθέσω σε σημεία με απαιτητικά φυτά(γρασίδι και κανα δυο άλλα)
πιο προτείνεται?
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=672
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=670
και αυτό
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=667
Βέβαια έχει νόημα, ειδικά για απαιτητικά φυτά. Προτείνω το 3ο, ή αν έχεις κόρυς το 1ο.
andreas213
14-01-11, 10:27
γιαννη αφου σκεφτεσαι να κανεις αλλαγη aquascape να παρεις υποστρωμα να ειναι ιδιο χρωματικα αλλα και περιπου ιδιας κοκομετριας με το δικο σου.οποτε δεν θα φαινεται και η διαφορα για να μην σε χαλαει οταν το κοιτας.σε τρωνε τα χερια φιλαρακο:D:D:D:D:D:D.παρε τηλ να ερθω να βοηθησω οποτε θες.;)και εγω για το 3ο λεω ταιριαζει καλυτερα πιστευω με το δικο σου.αλλα δεν θα σου φτασει ενα τσουβαλακι μονο να ξερεις.
Καλησπερα ποια η γνωμη σας για το υποστρωμα της sera το floredepot?
φιλε εγω εχω αυτο http://osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=505&category_id=64&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el
50-50 με χαλαζιακι μαυρη και ειναι σουπερ
θέλω να δώσω λίγο ώθηση στην cuba, το υπόστρωμα θα πρέπει να ανακατευτεί με το χαλίκι θα πρέπει να τοποθετηθεί από πάνω ή να μπεί από κάτω?
corys δεν έχω οπότε σκέφτομαι το 2ο ή το 3ο.
Κingrim το είδα το υπόστρωμα αλλά επειδή το χαλίκι μου είναι μαυρο θα βάλω και μαυρο υπόστρωμα.
αντρέα σε περιμένω, απλά θα πρέπει να λείπει η ανδριάννα γιατί τέτοια φασαρια(νερά, χώματα, ξύλα, πέτρες) με τη γυναίκα στο σπίτι ισοδυναμεί με έξωση:D:D:D.
Τσιόνογλου Σταύρος
15-01-11, 15:32
Θα σου πρότεινα το 1ο που είναι σαν άμμος έτσι ωστε να σου μένει πάντα απο κάτω εφόσον το χαλίκι σου μπορεί να είναι έστω και λίγο πιο χοντρο μιας και η άμμος πάντα πάει με τον καιρό απο κάτω.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.