Επιστροφή στο Forum : Δωστε μια απλη απαντηση!
Παιδες μιας και καταφερα να δωσω τα ψαρακια μ και εχω το 100αρι μ αδειο απο τα παντα 9ελω να ξεκινησω ενα πιο δυσκολο στυλ ενυδρειου και οχι απλο οπως ειχα..Λοιπον εχω τωρα ενα λεπτο χαλικακι γυρω στα 2,5 cm ειναι η στρωση του..Ποσα kg Seachem Flourite πρεπει να αγορασω? επισης γινεται να αφησω το Rio μονο με το Seachem Flourite η πρεπει να βαλω και το χαλικακι?;) εχω διαβασει πως αν χρησιμοποιειται μονο τ ειναι πιο δραστικο..αν ισχυει 9α το προτιμισω μιας και 9ελω να καλυψω ολο το υποστρωμα με γκαζονακι!
Παιδες μιας και καταφερα να δωσω τα ψαρακια μ και εχω το 100αρι μ αδειο απο τα παντα 9ελω να ξεκινησω ενα πιο δυσκολο στυλ ενυδρειου και οχι απλο οπως ειχα..Λοιπον εχω τωρα ενα λεπτο χαλικακι γυρω στα 2,5 cm ειναι η στρωση του..Ποσα kg Seachem Flourite πρεπει να αγορασω? επισης γινεται να αφησω το Rio μονο με το Seachem Flourite η πρεπει να βαλω και το χαλικακι?;)
θες 2 σακουλες φλουραιτ για μονο του δλδ περιπου 60 ε, ενω με το χαλικακι μαζι θες μια σακουλα 30 ε περιπου....
παντως αν το χαλικακι που λες ειναι στα 2,5 cm δεν ειναι λεπτο, αλλα πολυ χοντρο....
Εννοεί 2,5 εκ το βάθος του βυθού, στρωμένο με το χαλικάκι. Τα σακιά του flourite, όπως στα είπε ο zapatas, τουλάχιστον 2 αν μπει μόνο του.
άσχετο, αλλά σχετικό. Αν θελεις να βάλεις γκαζον, τι φωτισμό έχεις? γιατι δεν σε καλυπτει του καπακιου
Φιλε μου και γω ετοιμαζω καινουριο υποστρωμα και φυσικα θα κανω μιξη flourite και απλο ψιλο χαλικακι στο ιδιο χρωμα ,δεν νομιζω να υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα,το πολυ πολυ σπας και καμια ταμπλετιτσα και την βαζεις αν δεις οτι χρειαζεται.Ειναι πολλα τα λεφτα για σκετο flourite...
άσχετο, αλλά σχετικό. Αν θελεις να βάλεις γκαζον, τι φωτισμό έχεις? γιατι δεν σε καλυπτει του καπακιου sera plant colour 18Watt 100lt RIO
ειναι πολυ λιγος φωτισμος :( και το γκαζον θελει και Co2
πρεπει να δεις και το γκαζον θα βαλεις γιατι πχ η cuba δεν τα παει τοσο καλα με το flourite οσο θα παει με ενα πιο λεπτο χαλικακι
sera plant colour 18Watt 100lt RIO
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν σου φτάνει με Τιποτε. θέλεις μίνιμουμ 70-80 watt για να βγαλεις γκαζον.. (και ισως να λέω και λίγα, αναλογα με το γκαζον) και διοξειδια κτλ κτλ.. :(
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.