PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


christos
01-04-03, 23:15
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΧΑΛΙΚΙ ΑΠΟ ΠΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΜΑ ΛΑΒΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ
1. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΦΥΣΙΚΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΑ
2. ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ 4 ΒΟΛΒΟΥΣ DWARF LILLY-HYBRID ULVACEUS. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΡΩΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΓΕΙΑ

Giorgos
13-04-03, 16:14
Christos καλό θα ήταν να μας πεις κάποια πράγματα για το ενυδρείο σου όπως τι διαστάσεις έχει, τι εξοπλισό έχεις, τι ψάρια σκοπεύεις να βάλεις μέσα, θα έχει ζωντανά φυτά κ.α.

1. Τα φυσικά σφουγγάρια γιατί τα θέλεις για ντεκόρ??? Υποθέτω ότι μιλάμε για ενυδρείο γλυκού νερού.

2. Τα lillies μπορείς να τα βάλεις πριν από το στρώσιμο.

christos
14-04-03, 15:44
OI DIASTASEIS EINAI 125x50x50 300 LITRA PERIPOY.
EXO ENA EXOTERIKO FLUVAL 304, KYKLOFORITI 804 HAGEN, DYO TRIANTARES LAMPES POY ARGOTERA THA TIS ALLAXO ME MEGALITERES
TA SFOYGARIA TA THELO GIA NTEKOR FISIKA.
XERIS AN TA LILIES MEGALONOYN GRIGORA
EYXARISTO GEIA

nkarvounis
15-04-03, 09:59
Θα σου πρότεινα να αντικαταστήσεις την λάβα με άλλο υλικό όπως φυσικό χαλίκι για τους εξής λόγους, η λάβα είναι πορώδες υλικό και σιγά-σιγά μαζεύει όλοι την βρωμιά με αποτέλεσμα να γίνεται εστία μόλυνσης. Επίσης είναι αρκετά τραχύ υλικό οπότε πολλά ψάρια σου μπορεί να τραυματιστούν. (πχ Bottom feeders κλπ)

:lol: Θα σε παρακαλούσα αν γίνεται να γραφείς με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι ποιο εύκολο απ’ όλους όταν διαβάζουμε και τα κεφαλαία σημαίνει πώς φωνάζεις :lol:

Φιλικά

chris
16-04-03, 00:25
η λάβα είναι πορώδες υλικό και σιγά-σιγά μαζεύει όλοι την βρωμιά με αποτέλεσμα να γίνεται εστία μόλυνσης. Επίσης είναι αρκετά τραχύ υλικό οπότε πολλά ψάρια σου μπορεί να τραυματιστούν

Exω ανακατεμένο χαλίκι με λάβα και μια μεγάλη πέτρα απο λάβα στο tank μου και δεν έχει τραυματιστεί κανένα βυθόψαρο.Επίσης πρώτη φορά ακούω ότι μαζεύει όλη τη βρωμιά και είναι εστία μόλυνσης.Απεναντίας λόγω των πόρων αναπτύσονται ωφέλιμες αποικίες βακτηριδίων.