PDA

Επιστροφή στο Forum : SEACHEM PRODUCTS


polleni
01-04-03, 02:14
Μερικά από τα προϊόντα της Seachem υπάρχουν πλέον online στο www.seame.com (μόλις γύρισα από εκεί, κάπως ελαφρύτερος στην τσέπη.. )

george
01-04-03, 10:13
Υπαρχουν και στο www.aquaristic.net :!:

tasos
28-04-03, 21:22
Polleni,έχεις εμπειρία από το purigen της seachem;Όταν γράφει οτί κρατάει για ένα εξάμηνο,εννοεί μαζί με τις αναννεώσεις,ή χωρίς αυτές;Εγώ το έβαλα πάντως σε ένα ενυδρείο μου να μαζέψει τα ΝΟ3 αλλά μετά από 10 μέρες που μέτρησα, δέν τα επηρέασε στο ελάχιστο!Και έχει γίνει κιόλας καφέ το χρώμα του!Τί λες;

polleni
29-04-03, 01:02
Είμαι πάντα της άποψης να προσέχω τι βάζω στα ενυδρεία μου και όχι να προσπαθώ να βγάλω την περίσσεια μετά, οπότε από τα "απορροφητικά" δεν έχω και μεγάλη εμπειρία. Το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει μία φορά είναι ζεολίτη για την αμμωνία (όχι δε ενυδρείο με φυτά βέβαια). Ελπίζω ότι κάποιος από τους μποστανάδες θα ξέρει να σου πει πως δούλεψε στα χέρια του.

Πληροφορίες στο διαδίκτυο δεν υπάρχουνε ;;

Tolis
29-04-03, 01:36
Δεν εχει σχεση με τους μποσταναδες το συγκεκριμενο προιον.
Η Seachem ειναι μια απο τις πιο αξιοπιστες εταιρειες, αλλά για το συγκεκριμενο προιον οι πληροφοριες ειναι λιγο ελλειπεις ( http://www.seachem.com/en_products/product_pages/016_purigen.html ). Απο παλιοτερες συζητησεις για αλλα προιοντα, ξερω οτι απαντουν ευχαριστως σε επεξηγηματικες ερωτησεις.
http://www.seachem.com/seachemframeset.html - click on "support".