PDA

Επιστροφή στο Forum : Fluval 205 αλλαγη στην δομη του

achisael
12-01-11, 13:42
Οπως ειπα το 2213 εφυγε και πλεον εχω το FLUVAL 205..
ευχαριστημενος εως τωρα..

απλα μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου που την αγορασα (δημητρης petcumulus)
τον ρωτησα το εξης:

αν μπορω να βγαλω τα καλαθακια που εχει μεσα το fluval (3 καλαθακια που μπαινουν τα βιολογικα υλικα)

και μου ειπε οχι (και εγω αυτην την γνωμη εχω βεβαια) απλα ρωταω και εδω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει αυτο που λεω και ειναι ευχαριστημενος...

το φιλτρο δινει οτι χωραει 4,6 λιτρα υλικα..
απλα η ''κατασκευη'' του σφουγγαριου πιανει τον μισο καδο
και τα καλαθακια αποτην μερια τους πιανουν χωρο και αυτα και ο χωρος για τα υλικα αντε να ειναι 2-2,5 λιτρα..

οποιος ξερει ας με ''φωτισει'' ...

στην φωτο βλεπετε και το σφουγγαρι (4 στον αριθμο) για οποιον δεν ξερει η δεν καταλαβε τι λεω...

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 13:49
Οπως ειπα το 2213 εφυγε και πλεον εχω το FLUVAL 205..
ευχαριστημενος εως τωρα..

απλα μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου που την αγορασα (δημητρης petcumulus)
τον ρωτησα το εξης:

αν μπορω να βγαλω τα καλαθακια που εχει μεσα το fluval (3 καλαθακια που μπαινουν τα βιολογικα υλικα)

και μου ειπε οχι (και εγω αυτην την γνωμη εχω βεβαια) απλα ρωταω και εδω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει αυτο που λεω και ειναι ευχαριστημενος...

το φιλτρο δινει οτι χωραει 4,6 λιτρα υλικα..
απλα η ''κατασκευη'' του σφουγγαριου πιανει τον μισο καδο
και τα καλαθακια αποτην μερια τους πιανουν χωρο και αυτα και ο χωρος για τα υλικα αντε να ειναι 2-2,5 λιτρα..

οποιος ξερει ας με ''φωτισει'' ...

στην φωτο βλεπετε και το σφουγγαρι (4 στον αριθμο) για οποιον δεν ξερει η δεν καταλαβε τι λεω...
αστο ετσι οπως ειναι το φιλτρο ειναι πολυ καλο...κι εγω το ιδιο εχω...ποσα λιτρα εχεις ενυδρειο??
εγω εχω 110 και ειναι πολυ καλο και ευκολο στον καθαρισμο στησιμο και ολα αυτα

achisael
12-01-11, 13:52
αστο ετσι οπως ειναι το φιλτρο ειναι πολυ καλο...κι εγω το ιδιο εχω...ποσα λιτρα εχεις ενυδρειο??
εγω εχω 110 και ειναι πολυ καλο και ευκολο στον καθαρισμο στησιμο και ολα αυτα

oxi για τωρα.. οκ ειναι 75 καθαρα εχω..
να σε ρωτησω.. ρυθμιστη ροης δεν εχει ετσι?
αν σηκωσω το aqua stop στην μεση θα ειναι οκ?
μηπως μειωνεται η ροη.. η αν υπαρχει αλλως τροπος...

να σε ρωτησω τα poro ring που εχει μεσα ποσα λιτα ειναι?
1 λιτρο και τα 2 σακουλακια?

εγω εβαλα απο κατω προς τα πανω
1: siporax
2: siporax
3: poro rings και τα 2 σακουλακια...
αν και σκεφτομουν να βαλω τα poro rings κατω κατω...

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 13:57
oxi για τωρα.. οκ ειναι 75 καθαρα εχω..
να σε ρωτησω.. ρυθμιστη ροης δεν εχει ετσι?
αν σηκωσω το aqua stop στην μεση θα ειναι οκ?
μηπως μειωνεται η ροη.. η αν υπαρχει αλλως τροπος...

να σε ρωτησω τα poro ring που εχει μεσα ποσα λιτα ειναι?
1 λιτρο και τα 2 σακουλακια?

εγω εβαλα απο κατω προς τα πανω
1: siporax
2: siporax
3: poro rings και τα 2 σακουλακια...
αν και σκεφτομουν να βαλω τα poro rings κατω κατω...
η ροη δεν μειωνεται βαλε το φιλτρο να χτυπαει στο τζαμι ;)
εγω εχω και στα τρια σιποραξ
-------------------------
το aqua stop μην το σηκωσεις δεν νομιζω να κανει αλλιως θα το ελεγε και στις οδηγιες...ποσο το πηρες?
στην αθηνα το εχει 95 και απο πετκουμουλους το πηρα 72;)

θανος30
12-01-11, 14:01
γεια σου κ απο μενα.εγω δουλευα το fluval 305 και πιστευω ειναι απο τα καλυτερα φιλτρα που υπαρχουν:smt041.τα καλαθακια αστα μεσα.οσο για την ροη μπορεις να την ρυθμισεις απο το κανιστρο που υπαρχει πανω.εγω στα 180λιτρα την ειχα στο φουλ.

achisael
12-01-11, 14:05
η ροη δεν μειωνεται βαλε το φιλτρο να χτυπαει στο τζαμι ;)
εγω εχω και στα τρια σιποραξ
το aqua stop μην το σηκωσεις δεν νομιζω να κανει αλλιως θα το ελεγε και στις οδηγιες...ποσο το πηρες?
στην αθηνα το εχει 95 και απο πετκουμουλους το πηρα 72;)

καλα ειναι λιγο ακριβοι.. το ειπα απο petcumulus το πηρα.. αψογοι σε 1 μερα ηρθε..
73 ευρω+4,20 τα μεταφορικα.. καλα ειναι...:p:p

οι καδοι ποσα λιτρα καθαρα λες να χωρανε?

θα τα αλλαξω και εγω τα poro ring οταν φερει siporax για να παρω κι αλλο.. αλλα προς το παρον αυτα...:rolleyes::rolleyes:

παντως το φιλτρο πρεπει να λεει ''αληθειες'' και να υποστηριζει τα 200 λιτρα (αν οχι ακριβως 200 , 150-170..)που λεει και οχι σαν αλλα που ενω ειναι μικροτερα σε ροη λαι εχουν και μικροτερο καδο λενε για παραπανω λιτρα...

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 14:05
γεια σου κ απο μενα.εγω δουλευα το fluval 305 και πιστευω ειναι απο τα καλυτερα φιλτρα που υπαρχουν:smt041.τα καλαθακια αστα μεσα.οσο για την ροη μπορεις να την ρυθμισεις απο το κανιστρο που υπαρχει πανω.εγω στα 180λιτρα την ειχα στο φουλ.
πιο κανιστρο για λεγε για λεγε...

achisael
12-01-11, 14:06

θανο ποιο κανιστρο λες?
αυτο το μαυρο που σταματαει την ροη οταν θες να αλλαξεις κατι μεσα στο φιλτρο?

αν και πιστευω πως για 180 λιτρα κανει και το 205..

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 14:10
θανο ποιο κανιστρο λες?
αυτο το μαυρο που σταματαει την ροη οταν θες να αλλαξεις κατι μεσα στο φιλτρο?

αν και πιστευω πως για 180 λιτρα κανει και το 205..

και εγω νομιζω πως κανει αλλα ειναι προτιμοτερο να εχεις λιγο μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεσαι...

ποιο σταματαει το νερο achisael ???
εγω ξερω οτι κοβεις λιγο το ρευμα και φτιαχνεις

achisael
12-01-11, 14:13
και εγω νομιζω πως κανει αλλα ειναι προτιμοτερο να εχεις λιγο μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεσαι...

ποιο σταματαει το νερο achisael ???
εγω ξερω οτι κοβεις λιγο το ρευμα και φτιαχνεις

πριν ανοιξεις τον καδο για να μην παρει αερα σηκωνεις το aquastop το μαυρο εξαρτηματακι...
και ετσι δεν μπαινει αερας.. (το λεει και στις οδηγιες αν δεις..)
και μετα το βγαζεις απο την πριζα...
αν θες φυσικα νξα το ανοιξεις.. αν θες ας πουμε να αλλαξεις μερια το φιλτρο δεν χρειαζεται να το κανεις...

υ.γ. αυτος ο θανος μας εβαλε στην πριζα τωρα.. που εισαι ρε θανο.. απνατησε!!!!!!

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 14:15
πριν ανοιξεις τον καδο για να μην παρει αερα σηκωνεις το aquastop το μαυρο εξαρτηματακι...
και ετσι δεν μπαινει αερας.. (το λεει και στις οδηγιες αν δεις..)
και μετα το βγαζεις απο την πριζα...
αν θες φυσικα νξα το ανοιξεις.. αν θες ας πουμε να αλλαξεις μερια το φιλτρο δεν χρειαζεται να το κανεις...

υ.γ. αυτος ο θανος μας εβαλε στην πριζα τωρα.. που εισαι ρε θανο.. απνατησε!!!!!!
αα ναι εχεις δικιο...ναι και εγω περιμενω για το κανιστρο...αυτο ομως που λεει μπορει να μην το εχει το 205 αλλα το 305;)

achisael
12-01-11, 14:16
αα ναι εχεις δικιο...ναι και εγω περιμενω για το κανιστρο...αυτο ομως που λεει μπορει να μην το εχει το 205 αλλα το 305;)

οντως μπορει...αν και απο τις φωτο ιδια φαινονται...
αυτπο για τον καδο που ειπα δεν ξερεις? ποσα λιτρα

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 14:20
οντως μπορει...αν και απο τις φωτο ιδια φαινονται...
αυτπο για τον καδο που ειπα δεν ξερεις? ποσα λιτρα
οχι ρε συ δεν το γνωριζω:rolleyes:

θανος30
12-01-11, 14:21
[QUOTE=eimaste aR21rwstoi;536420]πιο κανιστρο για λεγε για λεγε.

εκει που κουμπονεις τα λαστιχα στις βαλβιδες.το ενα ρυθμιζεις την ροη και αν την ανεβασεις προς τα πανω την κλεινεις (εχει χρωμα ασημι).αν διαβασεις τις οδηγιες πρωτα κλεινεις την ροη επειτα το θετεις εκτος λειτουργιας(βγαζεις την πριζα) και επειτα αφαιρεις τα λαστιχα οστε να παρεις τον κουβα.

achisael
12-01-11, 14:26
[QUOTE=eimaste aR21rwstoi;536420]πιο κανιστρο για λεγε για λεγε.

εκει που κουμπονεις τα λαστιχα στις βαλβιδες.το ενα ρυθμιζεις την ροη και αν την ανεβασεις προς τα πανω την κλεινεις (εχει χρωμα ασημι).αν διαβασεις τις οδηγιες πρωτα κλεινεις την ροη επειτα το θετεις εκτος λειτουργιας(βγαζεις την πριζα) και επειτα αφαιρεις τα λαστιχα οστε να παρεις τον κουβα.

θανοα υτο λες? αν λες αυτο ειναι αυτο που ελεγα και εγω...
κοιτα την φωτο

θανος30
12-01-11, 14:30
[QUOTE=θανος30;536438]

θανοα υτο λες? αν λες αυτο ειναι αυτο που ελεγα και εγω...
κοιτα την φωτο

αυτο ακριβως.ρυθμιζεις την ροη

achisael
12-01-11, 14:36
[QUOTE=achisael;536439]

αυτο ακριβως.ρυθμιζεις την ροη

φιλε θανο εισαι σιγουρος? αυτο ειναι μαλλον για να κοβεις τελειως το νερο..αν και δεν μου φαινεται περιεργο να κανει και αυτο που λες,,(μιας και το ειπα και εγω πριν...)

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 14:41
[QUOTE=θανος30;536445]

φιλε θανο εισαι σιγουρος? αυτο ειναι μαλλον για να κοβεις τελειως το νερο..αν και δεν μου φαινεται περιεργο να κανει και αυτο που λες,,(μιας και το ειπα και εγω πριν...)
πεφτει φως στο τουνελ σιγα σιγα...και εκει που πιστευεις οτι κατι σκαμπαζεις εστω και τα πολυ βασικα καταλαβαινεις οτι δεν ξερεις τιποτα:D

θανος30
12-01-11, 14:49
[QUOTE=θανος30;536445]

ειμαι σιγουρος.αυτην την δουλεια κανει μ'αυτο ρυθμιζεις την ροη.αλλωστε αν το προσεξες η δουλεια του ειναι να κοβει τελειος το νερο.αν θελω να δωσω εστω κ λιγο νερο αυτο θα παρει λιγοτερο νερο αλλα κ θα δωσει λιγοτερο στο ενυδρειο.
[QUOTE=eimaste aR21rwstoi;536461][QUOTE=achisael;536452]
πεφτει φως στο τουνελ σιγα σιγα...και εκει που πιστευεις οτι κατι σκαμπαζεις εστω και τα πολυ βασικα καταλαβαινεις οτι δεν ξερεις τιποτα:D

απο τοτε που μπηκα στο φορουμ επαθα την πλακα μου απο τις πληροφοριες που μπορεις να αντλησεις απο εδω

eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 14:53
[QUOTE=achisael;536452][QUOTE=θανος30;536445]

ειμαι σιγουρος.αυτην την δουλεια κανει μ'αυτο ρυθμιζεις την ροη.αλλωστε αν το προσεξες η δουλεια του ειναι να κοβει τελειος το νερο.αν θελω να δωσω εστω κ λιγο νερο αυτο θα παρει λιγοτερο νερο αλλα κ θα δωσει λιγοτερο στο ενυδρειο.
[QUOTE=eimaste aR21rwstoi;536461]

απο τοτε που μπηκα στο φορουμ επαθα την πλακα μου απο τις πληροφοριες που μπορεις να αντλησεις απο εδω
+100000000!!!!!!

achisael
12-01-11, 15:04
Kai εγω συμφωνω... :p:p

maikl
12-01-11, 20:58
http://www.youtube.com/watch?v=tbh3Ii7Qero
http://www.youtube.com/watch?v=-wXdPOSNU2s&feature=related

αν και λογικα ειχε μεσα στο κουτι το dvd ...;)

achisael
12-01-11, 21:21
ναι το χει.. απλα ρωτησα αν γινεται να βγουν.. και ποσα ειναι τα καθαρα λιτρα υλικων των θηκων...
επισης τι ειναι ο κυκλος ροης νερου που αναφερει.. κανονικα φραφει 680 λ/ω..
αλλα αυτο γραφει 420λ/ω...

στο 305 γραφει 1000λ/ω και εκει .. 720λ/ω

tsoum
12-01-11, 21:57
Τελικα Αχιλλεα τι βρήκες; Μπορείς να βγάλεις τα καλαθια; Το σφουγγάρι παντως εγώ δεν θα το πείραζα.

achisael
12-01-11, 22:10
Τελικα Αχιλλεα τι βρήκες; Μπορείς να βγάλεις τα καλαθια; Το σφουγγάρι παντως εγώ δεν θα το πείραζα.

γενικα μαλλον οχι...
το σφουγγαρι φυσικα και δεν θα το πειραζω.. το μονο που σκεφτομουν για πειραγμα ηταν αυτο..
φυσικα οχι ''χυμα''τ α υλικα αλλα μεσα σε τουλι..

το αλλο ξερει κανεας τι ειναι? ο κυκλος που λεει?

tsoum
12-01-11, 22:13
Νομίζω είναι η πραγματική ροη, όταν είναι γεματο υλικά και εχει πιασει βιολογία.

achisael
12-01-11, 22:23
Νομίζω είναι η πραγματική ροη, όταν είναι γεματο υλικά και εχει πιασει βιολογία. η βιολογια που κολλαει?

και εγω αυτο πιστευω αλλα να δουμε μην απαντησει κανενας που να το γνωριζει στανταρ..

tsoum
12-01-11, 22:27
βιολογία=μουργα των σφουγγαριών!

Δες εδώ (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=515098&postcount=65)

achisael
12-01-11, 22:28
βιολογία=μουργα των σφουγγαριών!

Δες εδώ (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=515098&postcount=65)

δεν βλεπω εκει.. πες να μπιχλιασει... τι βιολογια...:D:D:D:D

tsoum
12-01-11, 22:33
ε η μπιχλα ειναι η βιολογία!

achisael
12-01-11, 22:34
Τεσπα για να μην χαθει αυτο που ρωτησα το ξαναγραφω...

απλα ρωτησα αν γινεται να βγουν τα καλαθακια
.. και ποσα ειναι τα καθαρα λιτρα υλικων των θηκων...
αλλα αυτο γραφει 420λ/ω...μεσα στο βιβλιαρακι που εχει.

lion
13-01-11, 09:24
Τεσπα για να μην χαθει αυτο που ρωτησα το ξαναγραφω...

απλα ρωτησα αν γινεται να βγουν τα καλαθακια
.. και ποσα ειναι τα καθαρα λιτρα υλικων των θηκων...
αλλα αυτο γραφει 420λ/ω...μεσα στο βιβλιαρακι που εχει.

* Tα καλαθάκια δεν είναι σωστό να αφαιρεθούν γιατί αυτά είναι που καθορίζουν την πορεία του νερού. Αν τα αφαιρέσεις το νερό δεν θα περνάει από τα υλικά του φίλτρου. (Μπορείς όμως να αφαιρέσεις τα σφουγγάρια και το πλαστικό στο οποίο τα στηρίζεις)

* To 205 έχει αντλία με ροή 680 λ/ω (ροή άδειο) αλλά με τα υλικά του κατεβαίνει στα 420 λ/ω, κάδο 4.6 λίτρων και τα καλαθάκια του χωράνε 2 λίτρα υλικών.

achisael
13-01-11, 12:59
* Tα καλαθάκια δεν είναι σωστό να αφαιρεθούν γιατί αυτά είναι που καθορίζουν την πορεία του νερού. Αν τα αφαιρέσεις το νερό δεν θα περνάει από τα υλικά του φίλτρου. (Μπορείς όμως να αφαιρέσεις τα σφουγγάρια και το πλαστικό στο οποίο τα στηρίζεις) Αν αφαιρεσω το πλαστικο των σφουγγαριων τι μπορω να βαλω στην θεση του? φυσικα θα ξαναβαλω σφουγγαρι , αλλα λεω μηπως μπαινει και σκετο χωρις αυτο το πλαστικο... (μπορω να παρω 1-2 καλαθακια και να τα βαλω απο αριστερα?θα χωρανε λες? και το σφουγγαρι απο πανω??

* To 205 έχει αντλία με ροή 680 λ/ω (ροή άδειο) αλλά με τα υλικά του κατεβαίνει στα 420 λ/ω, κάδο 4.6 λίτρων και τα καλαθάκια του χωράνε 2 λίτρα υλικών. τα αλλα 2,6 λιτρα? που ειναι?

beat89
14-01-11, 00:14
Ειναι τα σφουγγαρια,ο χωρος διπλα τους κ φυσικα τα υλικα αφου μπαινουν μεσα σε καλαθακια.Χανεται κ εκει χωρος.

achisael
14-01-11, 02:09
οποιος ξερει να μου πει κιολας αν μπορω να βαλω εξτρα καλαθακια εκει που ειναι το σφουγγαρι οπως μου ειπαν και παραπανω...

lion
14-01-11, 12:47
Kαλαθάκια της fluval, δεν χωράνε, αλλά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις σε διχτάκι. Γιατί όμως;

Εγώ έχω καταργήσει τα σφουγγάρια και το πλαστικό που τα στηρίζει, και έβαλα κεραμικό μακαρόνι μηχανικής φίλτρανσης σε διχτάκι και χύμα ehfifix (http://www.aquaristic.net/en/Filtering/Filtermaterial-loose/Mechanical-pre-filter-media/Eheim-Ehfifix.html) από πάνω τους.

achisael
14-01-11, 12:56
Kαλαθάκια της fluval, δεν χωράνε, αλλά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις σε διχτάκι. Γιατί όμως;

Εγώ έχω καταργήσει τα σφουγγάρια και το πλαστικό που τα στηρίζει, και έβαλα κεραμικό μακαρόνι μηχανικής φίλτρανσης σε διχτάκι και χύμα ehfifix (http://www.aquaristic.net/en/Filtering/Filtermaterial-loose/Mechanical-pre-filter-media/Eheim-Ehfifix.html) από πάνω τους.

αυτο που εχεις σε λινκ τι ειναι σφουγγαρι?
ναι αν βαλω σε διχτακια μπορω ετσι?
ναι αλλα θελω να βαλω και σφουγγαρι..
να βαλω αυτο απο πανω απο τα διχτακια χυμα? αυτο που εχει μεσα το 205...

lion
14-01-11, 13:07
Κρατάς τα καλαθάκια και στο υπόλοιπο κάνε ότι θέλεις. Δοκίμασέ το.

Γνώμη μου, αν είναι να χρησιμοποιήσεις σφουγγάρια, τότε καλύτερα να τα κρατήσεις ως έχουν.

Σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες έχω βάλει στο τελευταίο μικρό καλαθάκι, γιατί μετά από καιρό μή συντήρησης, έβγαινε η βρώμα που καθόταν στα βιολογικά υλικά μέσα στο ενυδρείο ενώ τώρα σταματάει στα σφουγγάρια. Μπορείς βέβαια στο τέλος να βάλεις υαλοβάμβακα, εγώ χρησιμοποιούσα παλιά αλλά ήθελε συχνά άνοιγμα το φίλτρο.

achisael
14-01-11, 13:10
Κρατάς τα καλαθάκια και στο υπόλοιπο κάνε ότι θέλεις. Δοκίμασέ το.

Γνώμη μου, αν είναι να χρησιμοποιήσεις σφουγγάρια, τότε καλύτερα να τα κρατήσεις ως έχουν.

Σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες έχω βάλει στο τελευταίο μικρό καλαθάκι, γιατί μετά από καιρό μή συντήρησης, έβγαινε η βρώμα που καθόταν στα βιολογικά υλικά μέσα στο ενυδρείο ενώ τώρα σταματάει στα σφουγγάρια. Μπορείς βέβαια στο τέλος να βάλεις υαλοβάμβακα, εγώ χρησιμοποιούσα παλιά αλλά ήθελε συχνά άνοιγμα το φίλτρο.

εγω που εχω μονο αυτο το φιλτρο στο ενυδρειο μπορω να μην βαλω καθολου η εστω λιγο σφουγγαρι?
εκει που ειπες ας πουμε στο τελευταιο καλαθακι...
και το αλλο να το γεμισω σιποραξ με τουλι?

τι λες?

lion
14-01-11, 13:18
Ναι μπορείς. Αλλά γιατί θέλεις τόσο siporax?
Η sera λέει 1 λίτρο siporax για κάθε 200 λίτρα νερό.
Και τα σφουγγάρια είναι πολύ καλό βιολογικό και μηχανικό υλικό.
Ο μόνος λόγος που έκανα αλλαγές είναι για να μην το ανοίγω συχνά για συντήρηση.

Γνώμη μου, άστο έτσι.

achisael
14-01-11, 13:38
Ναι μπορείς. Αλλά γιατί θέλεις τόσο siporax?
Η sera λέει 1 λίτρο siporax για κάθε 200 λίτρα νερό.
Και τα σφουγγάρια είναι πολύ καλό βιολογικό και μηχανικό υλικό.
Ο μόνος λόγος που έκανα αλλαγές είναι για να μην το ανοίγω συχνά για συντήρηση.

Γνώμη μου, άστο έτσι.

ευχαριστω για την σημαντικη βοηθεια σου..
μαλλον ετσι θα το αφησω...
προς το παρον τουλαχιστον , απλα ρωταω για να μαθω αν μπορω να το κανω ετσι στο μελλον...

αυτην την στιγμη μεσα στους καδους εχω...
απο κατω προς τα πανω:
2 καλαθακια σιποραξ
1 το ''μαμισιο'' της φλουβαλ...

αυτο τι λες να το βγαλω? σκεφτομαι να παρω ενα λιτρο σιποραξ γι αυτο...

tsoum
14-01-11, 16:23
Μια χαρα είναι τα υλικά της Φλουβαλ. Δεν χρειαζεται να τα αλλάξεις.

achisael
14-01-11, 16:32
Μια χαρα είναι τα υλικά της Φλουβαλ. Δεν χρειαζεται να τα αλλάξεις.

ε τον ανθρακα .. αλλαγη..

tsoum
14-01-11, 16:36
Ε ναι. Αυτος δεν χρειάζεται ετσι κ αλλιως.