PDA

Επιστροφή στο Forum : υπαρχει αυτο?

Efh
07-01-11, 03:27
χασμουριουνται τα χρυσοψαρα?

vaspiou
07-01-11, 03:32

αυπνιες εεε?? τα χω περασει και γω....:(

Efh
07-01-11, 03:34
οντως?

vaspiou
07-01-11, 03:37
οντως?

δεν εννοουσα αυπνιες στα χρυσοψαρα......:p αυτα δεν εχουν αναγκη!

Efh
07-01-11, 03:40
εγω παντως το παρατηρησα σε ολα μ τ χρυσοψαρα
σαν να ανοιγουν το στομα τους και να τεντονουν ολα τα πτερυγια τους!!!!!!!
για ενα λεπτο
και μετα ολα κανονικα

delta66
07-01-11, 03:40
Αμεεε.
Και ροχαλιζουν :D

Efh
07-01-11, 03:42
ρε σοβαρολογειτε τωρα?

vaspiou
07-01-11, 03:49
ρε σοβαρολογειτε τωρα?

το ενα guppy που εχω καμια φορα χασμουριεται!! μετα διαβαζει λιγο το βιβλιο του και πεφτει ξερο... και ετσι οπως παω τελευταια θα μεινει και ξερο....(ππφφφφ)

(anyway, πλακιτσα κανω....)

delta66
07-01-11, 03:51
ρε σοβαρολογειτε τωρα?
Ναι.
Να δεις το πρωι που θα σου ζητανε και καφε :cool:

drbig
07-01-11, 09:36
Οι δίσκοι πάντως χασμουριουνται! Σημερα το πρωι που τους ξύπνησα μισή ωρα νωρίτερα ο ένας μου γκρίνιαζε για να πιει το γάλα του.:D

medico
07-01-11, 09:40
Μήπως έχεις μεγάλη φωτοπερίοδο; Τσεκάρε και για μαύρους κύκλους στα μάτια!

drbig
07-01-11, 09:44
Αφου πλακώθηκαν στο ξύλο προχτές, χτες καθόταν όλη την μέρα παρέα, και δεν εμφανιζόταν, σήμερα τους έκοψε ή λόρδα και βγήκαν σαν λιμασμένα να φάνε πρωινό. Εγώ όμως επειδή είχα τις ζοχάδες μου απο τα χθεσινά τερτίπια δεν τους έδωσα γάλα με κακάο όπως τους δίνω καθημερινά, μονο λίγο προχτεσινό φαί, ετσι για να μάθουν τα σκασμένα, να μου κάνουν ανω κάτω το ενυδρείο και να μην συμμαζέυουν μετα... όλο με μια σκούπα στο χέρι είμαι, και να φωνάζω "συμμαζέυτε ρε τα παιχνίδια σας" Και τους κλείδωσα και το computer. :D

Τηλέμαχος
07-01-11, 10:35
Αφου πλακώθηκαν στο ξύλο προχτές, χτες καθόταν όλη την μέρα παρέα, και δεν εμφανιζόταν, σήμερα τους έκοψε ή λόρδα και βγήκαν σαν λιμασμένα να φάνε πρωινό. Εγώ όμως επειδή είχα τις ζοχάδες μου απο τα χθεσινά τερτίπια δεν τους έδωσα γάλα με κακάο όπως τους δίνω καθημερινά, μονο λίγο προχτεσινό φαί, ετσι για να μάθουν τα σκασμένα, να μου κάνουν ανω κάτω το ενυδρείο και να μην συμμαζέυουν μετα... όλο με μια σκούπα στο χέρι είμαι, και να φωνάζω "συμμαζέυτε ρε τα παιχνίδια σας" Και τους κλείδωσα και το computer. :D

:smt120

georgis4
07-01-11, 10:51
Τι καφροι που ειστε ολοι......:D:p

drbig
07-01-11, 11:13

Δεν κατάλαβες? Θέλεις να μεταφράσω? :D:D:D

lucy
07-01-11, 11:25
ρε σοβαρολογειτε τωρα?

έρμο πλάσμα, αθώα κοπέλα ... έκανες ερώτηση που νόμιζες ότι θα δώσουν απάντηση;
Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους ράδιο αρβύλες! :D

Αφού σου βγάλουν τον αδόξαστο στην καζούρα μετά ίσως πάρεις και μια απάντηση της προκοπής! :D

....λέμε τώρα! :D:D:D

drbig
07-01-11, 11:36
Εγω, στο σπίτι μου έχω 3 παιδιά ανθρώπινα, και άλλα πόσα ψαροπαίδια, ειδικά τα δισκάκια που είναι ελαχίστων μηνών είναι σαν την ηλικία των παιδιών μου, οποτε τους συμπεριφέρομαι ανάλογα! ΑΝ νομίζετε οτι υπερβάλω , ρωτήστε την γυναίκα μου!!!

Τι ταισματα ανα τρίωρο, τι ξεσκατώματα, τι ανυσηχίες τυπου "τι να έχει το παιδί και δεν τρώει την D-50 του", τι "αντε φτανει το παιχνίδι, τραβάτε για νάνι", τι "δεν σου είπα να μην τραβάς την ουρά της αδερφής σου?" "Τρεχα τώρα στην γωνία τιμωρία", απ' όλα έχουμε !!! :D:D:D

Τηλέμαχος
07-01-11, 11:57
Δεν κατάλαβες? Θέλεις να μεταφράσω? :D:D:D

:smt041 Ας είναι καλά ο Μπαμπινιώτης

Χ€ζ0^ν οι αρκούδες στο δάσος;:D
http://www.youtube.com/watch?v=ohZLUw5sNhY&

fishme1
07-01-11, 12:03
Υποτιθεται οτι αυτο που κανουν και τεντωνουν το στομα τους ειναι χασμουρητο , αλλα , δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δωσει σιγουρη απαντηση

στα αγγλικα το λενε yawning κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ αν σε ενδιαφερει

drbig
07-01-11, 12:06

Αφου λοιπον, χτυπιόταν την προχθεσινή ημέρα, την χθεσινή κολυμπούσαν όλα μαζί αλλά δεν εμφανιζόταν απο τα πίσω μέρη του ενυδρείου. Την σημερινή όμως αφου είχαν αδειασει τα στομάχια τους βγήκαν όντας πολύ πεινασμένα να φάνε πρωινό. Εγώ όμως είμουν νευριασμένος απο τα χθεσινά τους καμώματα, δεν τους ταισα το σύνηθες πρωινό με γάλα και κακαό, παρα μόνο προχθεσινό φαγητό.... :grin:

delta66
07-01-11, 19:11
Υποτιθεται οτι αυτο που κανουν και τεντωνουν το στομα τους ειναι χασμουρητο , αλλα , δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δωσει σιγουρη απαντηση

στα αγγλικα το λενε yawning κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ αν σε ενδιαφερει
Σε παρακαλω να μην κανεις οφτοπικ ποστ :smt084

zapatas
07-01-11, 19:38
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044
ρε εσεις δεν πατε καθολου καλα....

bokostas
07-01-11, 19:56
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044 Η ατάκα του μήνα.:smt041

drbig
07-01-11, 21:30

:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044
ρε εσεις δεν πατε καθολου καλα....

:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044 Η ατάκα του μήνα.:smt041

ο delta θεός ε??? :grin::grin::grin::grin:
-------------------------
ο delta θεός ε??? :grin::grin::grin::grin:

..Σπύρος...
μου'ρθε Flashιά!!! :D:D:D

Efh
08-01-11, 00:34
ποοο καλα δεν ξαναρωταω τιποτα :-?

beat89
08-01-11, 01:25
Τωρα το ειδα το θεμα κ δεν μπορω να σταματησω το γελιο.:smt118:smt118:smt118:smt118:smt118:smt040
Παλι ευστοχος ο Σπυρος....;)

Μην τους παρεξηγεις Εφη μου.
Ετσι κανουν.Βρισκουν καποιον κ τον τρελαινουν στην καζουρα.
Λιγο ντροπη ρεεεε.....:D:D:D

manos_samos
08-01-11, 01:28
τηλεμαχε αν ειναι δυνατον να μην τις ξερεις τις λεξεις!! εισαι και απο κρητη....

kwstas_original
08-01-11, 01:32
Ο Σπυρος αποψε εχει κεφια:D

Οπως το ειπε ο fishme1.
Δεν ειναι ακριβως χασμουριτο, ειναι κατι σαν ''τεντωμα''-''ξεπιασμα'' και αν παρατηρησεις το κανουν και στα πτερυγια τους τα ψαρια.
Νομιζω ανεξαρτητως ειδους.Απλα τεντωνονται και ξεπιανονται!;)

delta66
08-01-11, 01:43
Μην τους παρεξηγεις Εφη μου.
Ετσι κανουν.Βρισκουν καποιον κ τον τρελαινουν στην καζουρα.
Λιγο ντροπη ρεεεε.....:grin::grin::grin:
Μοναχιά τ'ς ξυέται στου τσουμπάν' τη μαγκούρα. :D
-------------------------

Οπως το ειπε ο fishme1.
Δεν ειναι ακριβως χασμουριτο, ειναι κατι σαν ''τεντωμα''-''ξεπιασμα'' και αν παρατηρησεις το κανουν και στα πτερυγια τους τα ψαρια.
Νομιζω ανεξαρτητως ειδους.Απλα τεντωνονται και ξεπιανονται!:wink:

Αααα εχεις φαγουρα και εσυ? :D

Τηλέμαχος
08-01-11, 08:20
τηλεμαχε αν ειναι δυνατον να μην τις ξερεις τις λεξεις!! εισαι και απο κρητη....

Εγούγια! Μάνο εμείς το ρίξαμε στο ζεύκι με την κοπελιά. Τη ζαβώσαμε την παντέρμη:D Γιατί μπαίνεις επαέ για να με τσιγκλήσεις για τα κρητικά μου; Σταμάτα το δούλεμα γιατί ήδη ψαλιμουδίσω από μέσα μου:D:D:D

:smt082:smt082:smt082

Καλού κακού κάντους ψυχανάλυση για τις αυπνίες;)

SOCRATIS
08-01-11, 09:13
Έφη,αν παρατηρείς το συγκεκριμενο χρυσόψαρο ή χρυσόψαρα να το επαναλαμβάνουν συχνά τότε πιθανότατα
πάσχουν τα βράγχια τους απο παράσιτα(δακτυλόγυρο).Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται θεραπεία.
Είναι γεγονός πάντως ,πως μεγάλο ποσοστό χρυσόψαρων που εισάγονται τουλαχιστον στην χώρα μας, έρχονται
με αυτα τα παράσιτα (και όχι μόνο).
Αν κραταμε "καθαρο" το ενυδρείο μας και οι πιθανότητες να νοσήσουν μειώνονται.

lucy
08-01-11, 09:25
Τι σου είπα; Θα κάνουν την καζούρα τους αλλά θα πάρεις και σοβαρές απαντήσεις ...
....άντρες .... τι να πεις; οι περισσότεροι είναι τολαντουρτζίδες! (ελαφριά ποντιακή βρισιά κάτι σαν ...απατεώνες αλλά όχι με την κακή έννοια)

Efh
08-01-11, 21:09
και γω κρητικια ειμαι εν μερη
καθε καλοκαιρι ρεθυμνο ειμαι!!!
για φετος δεν ξερω... μα ειντα να κανομε!