Επιστροφή στο Forum : Άλλα ζωντανά μας..........
Να και μερικές φωτογραφίες των σκύλων μου.........
Α, και μία στην οποία η κοράκλα μου, έχει πάρει αγκαλιά το ένα θηριάκι και το........... χαϊδεύει....... :)
Απίθανοι Σωτήρη, να τους χαίρεσαι, ζηλεύωωωωω...:p
Να 'σαι καλά Κωστή μου, σ' ευχαριστώ :p
Η λευκή, είναι η γερόντισσα της παρέας. 12,5 ετών!!!
Οι άλλοι δύο, είναι σχεδόν 2 ετών.
να σου ζησουν φιλε.
σε ζηλευω.(με καλη εννοια).
απιστευτα σκυλια.
Ευχαριστώ παίδες, ευχαριστώ. ;)
το γερμανικο στην 3η φωτο φενεται σουπερ!
να σου ζησουν!!!χωρις αυλη δεν μπορουμε να εχουμε αυτα τα υπεροχα σκυλια!!!!:(
Πανεμορφα σκυλια !! Α δεν το ηξερα οτι εχεις γερμανικα ποιμενικά ! Εγω εχω πλεον 2. Ενα ζευγαρι.......
Να σου πω την αλήθεια, ελάχιστες φορές είναι στον κήπο τα σκυλιά.
Κυρίως ζούνε μαζί μας μέσα στο σπίτι και βγαίνουμε έξω 3-4 φορές την ημέρα.
Απλώς εδώ στον Παπάγο που ζω, έχουμε πολλές περιοχές με πράσινο, το σπίτι είναι ακριβώς δίπλα σε άλσος, οπότε εύκολα βρίσκουν τους χώρους να τρέξουν και να παίξουν. Άσε που σε 5 λεπτά στην κυριολεξία, βγαίνουμε στους πρόποδες του Υμηττού και κόβουμε τσάρκες εκεί με τις ώρες.........
Ηλία μου, ανέκαθεν είχα λύκους........
Όταν γυρίσαμε Ελλάδα από την Αγγλία, έφερα μαζί μου τα δύο σκυλιά μας. Δύο λευκά λυκόσκυλα. Δυστυχώς το αρσενικό (που ήταν και μεγαλύτερο) μας άφησε πριν από δύο περίπου χρόνια σε ηλικία 11,5 ετών.
Απίστευτη ιστορία με αυτόν............
Όταν γυρίσαμε Ελλάδα, λίγο καιρό μετά, έπαθε καλαζάρ......... Ήταν τριών ετών........ φάρμακα τότε ήταν δύσκολο να βρεις και συνήθως άκουγες από τους κτηνιάτρους ότι τα σκυλιά δεν επιβιώνουν......... Άρχισα να φέρνω από την Ιταλία τα φάρμακα. Στα μουλωχτά, καθώς ήταν παράνομο, και μάλιστα στην ΕΛλάδα τότε τα έβρισκες μόνο σε..... μαύρη αγορά αν έχεις τον Θεό σου........... Του έκανα δύο ενέσεις την ημέρα......... κρέμαγα τους ορούς από την κάσα της πόρτας της κουζίνας, τον ξάπλωνα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, και ο έρημος καθόταν σαν Παναγία και έτρωγε τις ενέσεις γλύφοντάς μου τα χέρια.......
Τον γλυτώσαμε.............. του έμεινε μόνο το στίγμα της ασθένειας, και τον παρακολουθούσαμε με εξετάσεις κάθε 6 μήνες.
Στην συνέχεια έπαθε εληχίωση ο έρημος........... αλλά και πάλι τον γλυτώσαμε........
Προς το τέλος της ζωής του, ξαναφούντωσε το καλαζάρ............ και τον συντηρούσαμε με χάπια τα οποία πλέον ήταν εύκολο να βρεθούν στην Ελλάδα και δεν υπήρχε πρόβλημα αγοράς τους.
Δυστυχώς κάποια στιγμή, ο έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρημένος οργανισμός του, έβγαλε και τις γνωστές για τους ιδιοκτήτες λυκόσκυλων αρθρήτιδες στα πίσω πόδια.
Και κάποια στιγμή, ο κακομοίρης ο Hooch δεν μπορούσε να κινηθεί εύκολα. Είχε αρχίσει να παραλύει...........
Σε ηλικία 11,5 ετών............. κοιμήθηκε.........
Το κλάμα που ρίξαμε για το ζώο αυτό, δεν περιγράφεται.......... και τώρα που γράφω, βουρκώνω............
Ήταν ένας απίστευος φίλος........... ένας καταπληκτικός σύντροφος.......
Μείναμε έτσι με την λευκή θυληκιά που είναι στην φωτογραφία, η οποία και καθώς είχε ζήσει όλη της την ζωή δίπλα στον άλλον, άρχισε να μαραζώνει μετά τον θάνατο του αρσενικού.
Όταν ήμουν στην Κρήτη, πήρα τον Γερμανικό ποιμενικό της φωτογραφίας, και μερικούς μήνες αργότερα, πήραμε και τον Αλσατό, τον οποία πήρε από τα Χανιά η γυναίκα μου και τον μεγάλωσε στην Αθήνα.
Από την μέρα που μπήκε ο "μικρός" στο σπίτι, η λευκή ξανάνοιωσε!!!
Ήταν απίθανο να την βλέπεις να αρχίσει να τρέχει και πάλι και να χαίρεται την ζωή της ξανά.
Τώρα που γύρισα, ήρθε βέβαια και ο σκύλος μου εδώ, οπότε τώρα έχουμε τρία λυκόσκυλα στο σπίτι............
Η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετική, και είναι απίθανο να τα βλέπεις έξω να παίζουν και τα τρία μαζί.
Όσο για θέμα προστασίας, τι να λέμε........... ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πλησιάσει την γυναίκα μου και τα παιδιά στον δρόμο.......... τα σκυλιά είναι έτοιμα να τον.... υποδεχτούν καταλλήλως......... μέχρι βέβαια την στιγμή που θα ακούσουν κάποιον από εμάς να τους λέει ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αμέσως τα σκυλιά, αλλάζουν φάτσα......... στην κυριολεξία...... και γίνονται κουτάβια που παρακαλάνε να παίξεις μαζί τους.....
Τα λατρεύω όπως λατρεύω και τα υπόλοιπα οαιδιά μου.......... :D
Λιάκο, να σου ζήσουν τα σκυλάκια σου.
Υπεροχα τα σκυλια σου,να τα χαιρεσαι...και μπραβο που τα εχετε στο σπιτι μαζι σας.Να φανταστω πως η ηλεκτρικη σκουπα εχει παρει φωτια? ?χαλαλι ομως,αν ειχα μεγαλυτερο σπιτι θα επαιρνα και γω δευτερο..απλα δεν τα χορταινεις τα ατιμα!
chemical mac
07-01-11, 11:49
πω πωωωωω 3 λυκάκια, τρέλα. φαντάζομαι πως θα είστε μέσα στο σπίτι...αλλά πολύ περπάτημα ρε φίλε. εγώ για κανένα γαλλικό μπουλντόγκ είμαι γιατί και με το κοπριτάκι μου 1.30 ώρα την μέρα την τρώμε σε βόλτες. σκέψου με 3 λυκόσκυλα
Χαχαχαχαχα..... πράγματι η έρημη η γυναίκα μου, σκουπίζει το σπίτι 2-3 φορές την ημέρα......... αλλά η χαρά που μας δίνουν, δεν μετριέται......
Πράγματι πολύ περπάτημα, αλλά είναι πολύ όμορφα. Παίζουμε, τρέχουμε, ανεβαινοκατεβαίνουμε τα βουνά............ χαμός γίνεται.
Όσο για το σπίτι......... όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις και από ένα ζωντανό να έχει αράξει......... είτε σκύλος είναι αυτός, είτε γάτα......... :D
Όταν δίνεις αγάπη στα ζώα, τα συναισθήματα που παίρνεις, είναι απλώς Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ.
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 12:20
Χαχαχαχαχα..... πράγματι η έρημη η γυναίκα μου, σκουπίζει το σπίτι 2-3 φορές την ημέρα......... αλλά η χαρά που μας δίνουν, δεν μετριέται......
Πράγματι πολύ περπάτημα, αλλά είναι πολύ όμορφα. Παίζουμε, τρέχουμε, ανεβαινοκατεβαίνουμε τα βουνά............ χαμός γίνεται.
Όσο για το σπίτι......... όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις και από ένα ζωντανό να έχει αράξει......... είτε σκύλος είναι αυτός, είτε γάτα......... :D
Όταν δίνεις αγάπη στα ζώα, τα συναισθήματα που παίρνεις, είναι απλώς Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ.
υπεροχα τα σκυλια σου...ειδικα ο μακρυτριχος ειναι κορυφη...
οσο αφορα τον φιλο πιο πανω που εχασε το σκυλι του απο καλαζαρ θελω να πω πως αν εχεις σκυλο δενεσαι τοσο πολυ που οταν τα χανουμε ειναι σαν να χανουμε μελος της οικογενειας...]
εχω ριξει πολυ κλαμα ειδικα μικρος για σκυλια που ειχα....
Ευχαριστώ αδερφέ.
Αν διαβάσεις ξανά αυτό που έγραψα πιο πάνω, θα δεις ότι τον σκύλο τον έσωσα από το καλαζάρ.
Το έπαθε όταν ήταν 3 ετών, και κοιμήθηκε όταν έφτασε πια τα 11,5.
Δεν έφυγε από το καλαζάρ........ έφυγε επειδή ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του, έβγαλε στο τέλος και την αρθρήτιδα σχετικά νωρίς, και όταν πια έφτασε στην παράλυση των πίσω άκρων, θεώρησα ότι το ζωντανό πλέον δεν είχε ποιότητα ζωής. Ότι θα ήταν φοβερά εγωιστικό να τον ταλαιπωρώ και να τον κρατάω στην ζωή έτσι. Τον βοήθησα να κοιμηθεί, και πλάνταξα στο κλάμα 40 χρονών μαντράχαλος..........
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 13:10
Ευχαριστώ αδερφέ.
Αν διαβάσεις ξανά αυτό που έγραψα πιο πάνω, θα δεις ότι τον σκύλο τον έσωσα από το καλαζάρ.
Δεν έφυγε από το καλαζάρ........ έφυγε επειδή ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του, έβγαλε στο τέλος και την αρθρήτιδα σχετικά νωρίς, και όταν πια έφτασε στην παράλυση των πίσω άκρων, θεώρησα ότι το ζωντανό πλέον δεν είχε ποιότητα ζωής. Ότι θα ήταν φοβερά εγωιστικό να τον ταλαιπωρώ και να τον κρατάω στην ζωή έτσι. Τον βοήθησα να κοιμηθεί, και πλάνταξα στο κλάμα 40 χρονών μαντράχαλος..........
ειναι ασχημο πραγμα αυτο...δεν ειναι θεμα ηλικιας και εχω 22 χρονων ειμαι και γενικα ξερω πως ειναι η ζωη και τα ασχημα της...απο ολες τις αποψεις...
αλλα οταν προκειται για ζωντανο τοτε γινομαι αλλος ανθρωπος
Diskus fan
07-01-11, 19:04
1. Να τα χαίρεσαι.:smt023
2. Ο δικός μου (κόλευ) "ταξίδεψε" στις 15 Ιουλίου σε ηλικία 14 ετών 6 μηνών και 15 ημερών ... καταλαβαίνεις πως νιώθω βλέποντας τέτοιες εικόνες.
3. Για όσους δεν το γνωρίζουν ... σε αυλή, μπαλκόνι, ταράτσα .... ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ και το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ σε πρώτη "φάση".-;)
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 19:09
1. Να τα χαίρεσαι.:smt023
2. Ο δικός μου (κόλευ) "ταξίδεψε" στις 15 Ιουλίου σε ηλικία 14 ετών 6 μηνών και 15 ημερών ... καταλαβαίνεις πως νιώθω βλέποντας τέτοιες εικόνες.
3. Για όσους δεν το γνωρίζουν ... σε αυλή, μπαλκόνι, ταράτσα .... ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ και το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ σε πρώτη "φάση".-;)
τι απαγορευεται????
Ευχαριστώ αδερφέ.
οταν χανεις ενα ζωο το οποιο το εχεις τοσα χρονια ειναι σιγουρο να στενοχωριεσαι! πολυ ομορφα τα σκυλια!να τα χαιρεσαι!
μηπως πρεπει να ανοιξουμε ενα καινουριο ποστ κ να περασουμε κ αλλα μελη φωτογραφιες απο τα σκυλια μας κ αλλα ζωα τα οποια φιλοξενουμε σπιτια μας???:rolleyes:
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 19:41
οταν χανεις ενα ζωο το οποιο το εχεις τοσα χρονια ειναι σιγουρο να στενοχωριεσαι! πολυ ομορφα τα σκυλια!να τα χαιρεσαι!
μηπως πρεπει να ανοιξουμε ενα καινουριο ποστ κ να περασουμε κ αλλα μελη φωτογραφιες απο τα σκυλια μας κ αλλα ζωα τα οποια φιλοξενουμε σπιτια μας???:rolleyes:
νομιζω πως ολοι αυτο κανουν...μονο εγω δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιεςzw:smt073
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Πράγματι, όταν χάνεις ζώο, είναι, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου, σα να χάνεις άνθρωπο για να μην πω ότι είναι και χειρότερα........
14,5 ετών έφυγε λοιπόν ο δικός σου φίλος. Λυπάμαι ειλικρινά, και αντιλαμβάνομαι πλήρως πως νοιώθεις.......
Παίδες, γι αυτό άλλωστε έβαλα τίτλο "Άλλα ζωντανά ΜΑΣ" για να βάζουμε διάφορες φωτογραφίες, όλοι μας. Όχι μόνο εγώ........
Ρίχτε φωτογραφίες να χαζεύουμε......... ;)
To χανεις ζωο ειναι σκληρο (δεν εννοω τα ψαρια οχι οτι αυτα δεν ειναι , αλλα οχι τοσο οσο αλλα..) εννοω σκυλο-γατα αλλα τετοια που εχεις ποιο αμεση επαφη..
μιας και δεν ειχα ποτε μου δεν μου εχει συμβει και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως θα αντιδρουσα η τι θα εκανα αν μου γινοταν κατι τετοιο..
ειναι περιεργο να εχεις ενα κουταβακι απο μια σταλιτσα εσυ να εισαι ας πουμε 15 και στα 30 σου μετα απο μια ζωη να το χανεις... :(:(:(
Το πιο σοβαρό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει Θεός, είναι ότι αν υπήρχε, δεν θα έδινε στον σκύλο λιγότερα χρόνια ζωής από τον άνθρωπο.:(
Το πιο σοβαρό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει Θεός, είναι ότι αν υπήρχε, δεν θα έδινε στον σκύλο λιγότερα χρόνια ζωής από τον άνθρωπο.:(
εγραψες...!!!!
Diskus fan
21-01-11, 01:29
τι απαγορευεται????
Να έχεις το σκύλο σου.-;)
και παλι μπραβο φιλε μου!καταπληκτικα σκυλια!!και σε εσενσ που τα προσεχεις τοσο πολυ!!!
giannisaek
21-01-11, 07:15
Να σου ζήσουν Σωτήρη... ειδικά τα pastore tedesco σου... :grin: είναι φανταστικά :p
Και πάλι σας ευχαριστώ παίδες.
Γιάννη μου, ευχαριστώ και για την.... επιστημονική ονομασία (να υποθέσω;;;) του.... μούργου μου........ :D:D:D
Άντε ρε σεις, βάλτε και καμιά φωτογραφία των δικών σας ζωντανών να χαζέψουμε οι υπόλοιποι........ ;)
Άντε ρε σεις, βάλτε και καμιά φωτογραφία των δικών σας ζωντανών να χαζέψουμε οι υπόλοιποι........ ;)
Ο Μπούφυ (από το μπούφος και το Γκούφυ): http://www.aquatek.gr/vb/album.php?albumid=325 Δε θάναι κι 6-7 ράτσες μαζί??:D:p:D
Φοβερή φάτσα!!! :p
Μόνο μπούφος πάντως δεν φαίνεται να είναι............ ;)
Να τον χαίρεσαι ρε φιλαράκι!!! :smt041
Ευχαριστώ Σωτήρη, αλλά άμα σου λέω μπούφος, 6 χρόνια τώρα, 1 λέξη έμαθε το χαϊβάνι, τη λέξη "λουκάνικο".:p:D
Το 'ριξε στη μάσα ε;;;; :D:D:D
Αναρωτιέμαι αυτό το σκυλί από που πήρε............... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
chemical mac
21-01-11, 09:50
Η δικιά μου κοπριτοπατσαβούρα :D. Η Μπέλα 4 χρονών πλέον.
Η δικιά μου κοπριτοπατσαβούρα :D. Η Μπέλα 4 χρονών πλέον.
Ρε Μάκη, αυτή έχει πιάσει άλγες, δώστης CO2.:D
Μια χαρά και η Μπελλίτσα.......... :p
chemical mac
21-01-11, 10:28
Ρε Μάκη, αυτή έχει πιάσει άλγες, δώστης CO2.:D:D :D :D :D :D την ποτίζω νερό με όζον
Πρωτον να τα χαιρεσται ολοι τα σκυλακια σας ! Πανεμορφα και ολα με ιδιαιτερο χαρακτηρα ! Γερμανικο παντα ηθελα αλλα πηρα αλλη φυλη απο την χωρα , εναν Μποξερακο !63600_1443162890296_1569821439_30918333_997678_n. jpg (http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=38590&stc=1&d=1295600063)
Δευτερον σχετικα με τον Θεο και τον σκυλο !
Υπαρχει μια πολυ ομορφη ιστορια για την δημιουργεια του σκυλου απο τον Θεο , θα την ψαξω και θα την ποσταρω , προς το παρον δεν την βρηκα !
Τριτον , οσο αφορα την απαγορευση σε βεραντες και ταρατσες , ο νομος αναφερει οτι απαγορευεται να διαμενουν ΜΟΝΙΜΑ σε ταρατσες βεραντες και μπαλκονια !
Το μονιμα το ερμηνευεις οπως θες !
Ο Μπούφυ (από το μπούφος και το Γκούφυ): http://www.aquatek.gr/vb/album.php?albumid=325 Δε θάναι κι 6-7 ράτσες μαζί??:D:p:D
Ξ ξ ξ ξ.....Κώστα,τώρα από τις φωτογραφίες ήδη νομίζω πως σε μια πήγε να μου γαυγίσει!!!! :D:D
Μια χαρά έξυπνος βρε είναι ο Μπούφης.Είναι το κλασικό σκυλί της Θεσσαλλλονίκης απλά και...βαριέται να μάθει νέες λέξεις.....σου λέει ποιά είναι η πιο απαραίτητη λέξη για την επιβίωσή μου?Η λέξη λουκάνικο ή η λέξη κάνε ανάποδη κολοτούμπα στον αέρα?Ε,και έμαθε το λουκάνικο και σου λέει εντάξει,καλά είμαστε,τώρα άραξε....
O Νεμο κι η Σεραχ, φυγανε πληρεις ημερων και οι δυο πριν 3 και 2 χρονια, ακομα μπαινω σπιτι και ψαχνω να τους βρω...
Η Τινα, το πιο ηλιθιο αλλα και πιο καλο σκυλι που μου κανει ακομα τη ζωη δυσκολη...
Διπλα της ο Θρασος, εφυγε το φθινοπωρο κι αυτο 18 χρονων...
Και θα ψάχνεις Τόλη μου για καιρό ακόμη.
Μέχρι να ψάχνεις και να βρίσκεις κάποιον αντίστοιχο πιτσιρίκο........
Πως μπορείς και δεν έχεις άλλο ζωάκι ρε συ Τόλη.........
Υ.Γ. Σόρρυ Τόλη μου, έγραφα το μύνημα πριν βάλεις εσύ το δεύτερό σου........
Κι ο Νελσον, ηλιθιο γατι, αλλά γουργουριζει παρα πολυ δυνατα και χρησιμοποιειται ως επι το πλειστον για θερμοφορα οταν πεφτω για υπνο!
georgebruno
21-01-11, 12:14
Ο μπρουνίτο....μεγας αλεπουδέλης...και πρώτος στη μασα!
http://i56.tinypic.com/eg207p.jpg
http://i56.tinypic.com/10s6ayx.jpg
chemical mac
21-01-11, 12:24
χε χε τρομερό το αλατοπίπερο και το κούρεμα του όλα τα λεφτά χε χε χε
σναουτσερ;;;
ωχ αμαν εχω ακουσει οτι ειναι τρελα ενεργητικα αυτα τα σκυλια ισχυει !!!
Κουκλι παντως φτου φτου !!!
georgebruno
21-01-11, 13:00
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Ο δικός μου δεν μπορώ να πω οτι είναι στην τσίτα,παρόλο τον λίγο χρόνο που βγαίνουμε έξω(περίπου 45 λεπτά).Στο σπίτι είναι πολύ ήσυχος και την περισσότερη ώρα ξαπλάρει.Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να τον γυμνάσω περισσότερο(μαζί και μενα) γιατί αν τον πάω συνεχόμενη πορεία κανα 2ωρο δειχνει κουράζεται.
-------------------------
Τρελές μουρες Μιχάλη!
Επειδη την πατησα , ασχημα και αυτη την περιοδο τρεχω και δεν φτανω , ο σκυλος θελει σταθερη γυμναστικη καθημερινα περπατημα ή τρεξιμο αναλογα την αποσταση !
Εγω τον ειχα τελειως αγυμναστο , χαιρομουν που καθονταν ξαπλωμενος στον καναπε και τελικα ισως εχουμε ωστεοαρθριτιδα εξαιτιας αγυμνασης , υγρασιας και εντονου παιχνιδιου με αλλο σκυλο ! 1 βδομαδα τωρα ζωριζετε να πατησει τα πισω ποδια του !
πολυ ομορφα ολα τα ζωα σας! αλλα το σναουτσερ κανει την διαφορα με το κουρεμα τ!
georgebruno
21-01-11, 13:21
ο σκυλος θελει σταθερη γυμναστικη καθημερινα περπατημα ή τρεξιμο αναλογα την αποσταση
+10000
Καποια στιγμή τον έβγαζα καθημερινά μια μεγάλη βόλτα...μεγάλη διαφορα στο σωμα του,στη διαθεσή του,στη συμπεριφορά του..
giannisaek
21-01-11, 15:38
Τώρα που ανέφερες για βόλτα, θα σας πω και ένα κόλπο να μαθαίνετε τα σκυλιά σας όταν τα βγάζετε βόλτα να βαδίζουν δίπλα σας πάντα με του λουρί και να μην σας τραβάνε.
Είναι πολύ απλό και μαθαίνεται ακόμη με λίγη υπομονή και στα ενήλικα σκυλιά.
Καθώς πηγαίνετε βόλτα αν δείτε ότι ο σκύλος φεύγει από δίπλα σας, σας τραβάει και δεν υπακούει, αμέσως τον μαζεύετε δίπλα και κάνετε μαζί με τον σκύλο μεταβολή 180°, και προχωράτε προς τα πίσω δύο με τρία βήματα ώστε να καταλάβει ότι αυτή είναι η σωστή θέση του, όταν ολοκληρώσετε τα δύο με τρία βήματα έχοντας το σκύλο στην σωστή θέση, αμέσως αλλάζετε πάλι κατεύθυνση 180° προς την σωστή σας πορεία με τον σκύλο πάντα δίπλα. Αν δείτε ότι ο σκύλος αρχίζει ξανά να σας τραβάει, επαναλαμβάνετε το ίδιο που κάνατε και πριν μέχρι να μάθει να περπατάει δίπλα.
Χμμμμ...καπου ειχε ξαναανοιχθει ενα παρομοιο θεμα περσυ αλλα δεν το βρισκω..Παμε αλλη μια λοιπον με νεο υλικο.
Ο ερως ο μεγαλος..τα λογια ειναι περιττα..το ''χρυσο'' παιδι!!
Το κουνελι που βρισκεται τωρα στο χωριο(τα ειχε μαθει λιγο αναποδα τα πραγματα...στο κλουβι κοιμομαστε και στο χαλι κανουμε κ@κ@...)
Και ο Φοιβος ο πρωην σκυλος.
Προσοχη !μην σας μπερδεψουν τα ''αθωα'' και θλιμμενα ματια..ολη η αληθεια κρυβεται στην τελευταια φωτο.
Χμμμμ...καπου ειχε ξαναανοιχθει ενα παρομοιο θεμα περσυ αλλα δεν το βρισκω..Παμε αλλη μια λοιπον με νεο υλικο.
Ο ερως ο μεγαλος..τα λογια ειναι περιττα..το ''χρυσο'' παιδι!!
Το κουνελι που βρισκεται τωρα στο χωριο(τα ειχε μαθει λιγο αναποδα τα πραγματα...στο κλουβι κοιμομαστε και στο χαλι κανουμε κ@κ@...)
Και ο Φοιβος ο πρωην σκυλος.
Προσοχη !μην σας μπερδεψουν τα ''αθωα'' και θλιμμενα ματια..ολη η αληθεια κρυβεται στην τελευταια φωτο.
Ο Φοίβος τώρα που μιλάμε είναι κοάλα;;;;
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
dimitris21
25-01-11, 12:51
@ sotiris7
αν το Σάββατο είχα καταλάβει ότι είσαι αυτός που άνοιξε αυτό το θέμα, θα ήμασταν ακόμα εκεί και θα μιλάγαμε :D
@ sotiris7
αν το Σάββατο είχα καταλάβει ότι είσαι αυτός που άνοιξε αυτό το θέμα, θα ήμασταν ακόμα εκεί και θα μιλάγαμε :D
Δεν πειράζει, όπου να 'ναι έρχεται το επόμενο Σάββατο........... :D:D:D
Σωτηρη εσυ μαλλον προλαβες το 1ο μονο....τη Ζουζου....
Ακολουθησε η μπαλου (που ειναι τωρα 10 μηνων) και ο Παρης που ειναι πλεον 3 μηνων...
Ναι ρε συ Λιάκο, εγώ μόνο την μικρή είχα προλάβει.........
Κουκλιά είναι όλα τους, να τα χαίρεσαι Ηλία μου και καλές βόλτες.......... ;)
mpoumpoula
26-01-11, 00:47
Κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα και βλέπω τις φωτό από τα παρεάκια σας με πιάνη μελαγχολία και θλίψη... Ισως κάποια στιγμή βρω το κουράγιο να βάλω κάποιες φωτό από τα ζωάκια που είχα...Είναι ευτυχία και απέραντη αγάπη αυτό που παίρνουμε από αυτά τα πλασματα... να τα προσέχετε...
mikrosaquaristas
26-01-11, 01:11
:smt041
και χρησιμοποιειται ως επι το πλειστον για θερμοφορα οταν πεφτω για υπνο!
:smt081:smt081:smt081:smt081
Ο δικός μου παίδαρος, ο Derek, λευκό μπόξερ.
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-d16-moonchild76-derek-1.jpg
και τα 2 .. διαφορετικά πετ, η monty και ο et (στην πρώτη μεταξύ τους γνωριμία)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-d16-moonchild76-dsc00190-2.jpg
Φιλαράκι, έπρεπε να τα λες monty και python........... :D:D:D
Να σας παρουσιαζω και εγω τα δικα μου.
Ο Αρης μαζεμενος απο τον δρομο, η Αρια χτυπημενη απο νταλικα σημερα φυλακας μαζεμενη απο την ασφαλτο, η Ηρα απο τα αδεσποτα Ξανθης φυλακας, τελευταια η Ηρω μικρη αλλα θαυματουργη.
Μια χαρά!!!
Να υποθέσω ότι την καταβρίσκουν με το χιόνι ε;;;;; :p
Να σου ζήσουν φιλαράκι και να τα χαίρεσαι. ;)
πόσο τέλειο είναι να πάιρνεις ζώα είτε από το δρόμο είτε από φιλοζωικές!
έχουμε υιοθετήσει κι εμείς τα γατιά μας και κάποια σκυλιά που δεν είναι πια μαζί μας :(
@Sotiris7, το Python δεν έκατσε, γιατι τα σχέδια πάνω του μοιάζουν με τον ετ, και ήθελα να τον βγάλω έτσι κι ας με κοροιδεύανε όλοι χεχεχε
Νομίζω ότι και φώτο από τα "κορίτσια" μου αρμόζουν εδώ...
[/URL]
[URL="http://www.servimg.com/image_preview.php?i=104&u=12720054"]http://i32.servimg.com/u/f32/12/72/00/54/p9210710.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=103&u=12720054)
http://i32.servimg.com/u/f32/12/72/00/54/p9210711.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=105&u=12720054)
http://i32.servimg.com/u/f32/12/72/00/54/h11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=106&u=12720054)
εσυ εχεις πολλα....κοριτσια !!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Μερικά κιλά από τα κορίτσια σου πότε θα μπορέσουμε να έχουμε;;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Νομίζω ότι και φώτο από τα "κορίτσια" μου αρμόζουν εδώ...
http://i32.servimg.com/u/f32/12/72/00/54/h11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=106&u=12720054)
ζωα ειναι κ αυτα! ας περασει ο καθενας φωτο... απο οτι ζωα εχει σπιτι!
eimaste aR21rwstoi
27-01-11, 10:09
δηλαδη σωτηρη μπορουμε να βουμε και φωτο απο τους γκοτζιλες που ειχε στον συλλογο???:D:D
Χαχαχαχα............... κάτσε να βγάλουμε μερικές το Σάββατο και τις ανεβάζουμε......... :D
eimaste aR21rwstoi
27-01-11, 12:48
Χαχαχαχα............... κάτσε να βγάλουμε μερικές το Σάββατο και τις ανεβάζουμε......... :D
ετσι μπραβο οχι σκυλια και φιδια που εχουν οι αλλοι....:D
Να τους βάλουμε και λουράκι.............. :rolleyes:
Μια χαρά!!!
Να υποθέσω ότι την καταβρίσκουν με το χιόνι ε;;;;; :p
Να σου ζήσουν φιλαράκι και να τα χαίρεσαι. ;)
Oλα τα ζωα το χαιρονται το χιονι ευχαριστω.
eimaste aR21rwstoi
27-01-11, 13:02
Να τους βάλουμε και λουράκι.............. :rolleyes:
αυτα θελουν και φιμωτρο χαχαχαχαχ
mpoumpoula
09-02-11, 00:46
Αυτη ειναι η Χαρα, η γατα μου. Δυστυχως πλεον μενει στο χωριο με τους δικους μου και μου λειπει πολυ... Όποτε παμε η μικρη μου δεν την αφηνει σε ησυχια...
Ο Χαραλαμπος.
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-dd212-delta66-pets-th_stavros.jpg (http://i225.photobucket.com/albums/dd212/delta66/pets/stavros.jpg)
Βρεθηκε στο δρομο νεοσσος χωρις να μπορει να πεταξει.
Τον μεγαλωσα για 3-4 μηνες (πολυ δυσκολη η ανατροφη, ιδιως στην αρχη) και τον αφησα ελευθερο (στη φωτο εχει ηδη μεγαλωσει αρκετα).
Για τρεις μερες δεν ξεκολαγε απο τα δεντρα στο μπαλκονι.
Μετα ακολουθησε τη φυση του.
dsgp3A8U6_khttp://www.style-icon.gr/components/com_eshop/product_thumbnails/dsc_5075.jpg
OIIb-4WDmdQ
και μετα σου λεει τα ζωα δεν εχουν μουσικη παιδεια!!! :D
τελεια τα βιντεο. :p
μου θυμισες και τη γατα που ειχα μικρος που ερωγε επισης καρπουζι και ντοματα.. :smt120:smt120
eimaste aR21rwstoi
12-04-11, 12:43
και μετα σου λεει τα ζωα δεν εχουν μουσικη παιδεια!!! :D
τελεια τα βιντεο. :p
μου θυμισες και τη γατα που ειχα μικρος που ερωγε επισης καρπουζι και ντοματα.. :smt120:smt120
χαχαχαχα
ο δικος μου πανο ειναι γιορκσαιρ ο ενας και τρωει απο ρεβυθια μεχρι τουρσι:D
το πινσερακι μου ειναι πιο εκλεπτυσμενο:rolleyes:
gouts0unin
13-04-11, 10:21
Ο σκυλάκος δεν παίζεται. Μου θύμισε πολύ έντονα τη δικιά μου σκυλίτσα (φωτογραφία δε δέχεται να βγεί γιατί είναι ντίβα τρομάρα της) έτσι όπως κάθεται δίπλα σου και περιμένει να τον φιλέψεις :smt040
σπυρο ειναι ετοιμος για το ελλαδα εχεις ταλεντο!!!
o Παρης μας μεγαλωσε.......5 1/2 μηνων......30 κιλα πλεον....:rolleyes:
Στην τελευταια ειναι ολα μας τα αστερια......:D
Όλα τα λεφτά ο πιτσιρίκος Λιάκο............:p
Στις 4 & 5 ετοιμάζεται να κυνηγήσει ο τύπος......... :D
Η πλάκα είναι το καφέ που έχει πάνω από τα ματάκια του και φαίνεται σα να έχει τσαντιστεί και να έχει μαζέψει τα φρύδια του στη μέση.......:D
Να σας ζήσει το σκυλόσογο............ :D
Αυτα ειναι.
Χαρα θεου.
Να σου ζησουν Ηλια (που σε λενε και Μιχαλη :D)
-------------------------------------------
Ενα βιντεακι απο το 350 λιτρων ξερακιανο βιοτοπικο Καναριων Νησων :D:D
r1tghTeO7aU
Και εχω ενα κλουβι μεγαλο αδειο στο υπογειο......Πάνω απο 200 λιτρα....
Λες....?? :grin::grin:
το καινουριο αποκτημα μου.ειναι nanday κονουρα 6 χρονων.εκτος απο τα μυαλα μου εχει παρει και τα αυτια!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-n594-ryudo2-dsc03404.jpg
Και εχω ενα κλουβι μεγαλο αδειο στο υπογειο......Πάνω απο 200 λιτρα....
Λες....?? :grin::grin:
Νaiiiiiii.
Αλλα κανε κατι σε νταμαροκλουβα, να εχουμε ποικιλια :D
οκ τι "πουλι" να παρω ?? :grin::grin::grin:
Τι μου προτεινουν οι πιο εμπειροι ??:grin:
(και για να μην παρεξηγουμε απο πουλια ξερω μονο τα παπαγαλακια και τα καναρινια....):confused:
οκ τι "πουλι" να παρω ?? :grin::grin::grin:
Τι μου προτεινουν οι πιο εμπειροι ??:grin:
(και για να μην παρεξηγουμε απο πουλια ξερω μονο τα παπαγαλακια και τα καναρινια....):confused:
Πινγκουινο http://dawnontheamazon.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/paracas-wildlife-8.jpg
Γλαρο http://dawnontheamazon.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/paracas-wildlife-11.jpg
Καλιακουδα http://files.myopera.com/Words/blog/jackdaw_0901116481.jpg
Κορμορανο http://i298.photobucket.com/albums/mm271/tlcohio/BirdRockBlackBirds.jpg
:D:D:D
:D:D:D:D:Dhttp://greek.mongabay.com/travel/images/animals/p208p.htmlhttp://travel.mongabay.com/colombia/600/br_co-9216.jpg (http://greek.mongabay.com/travel/images/animals/p208p.html)
mikrosaquaristas
30-04-11, 23:12
:D:D:D:D:Dhttp://greek.mongabay.com/travel/images/animals/p208p.htmlhttp://travel.mongabay.com/colombia/600/br_co-9216.jpg (http://greek.mongabay.com/travel/images/animals/p208p.html)
αυτό είναι "το πιο μεγάλο πουλί απο όλα" προσοχή θα συνιστούσα :D:D:D
οι μάινες είναι καλή επιλογή απο όσο ξέρω
και κάνεις βιοτοπικό ιάβας !!!
klipitiklopos
30-04-11, 23:47
Να σας συστησω τον αλητακο μου, τον Σωτηρη, η ροζακη.
Βαζω λινκ, γιατι δεν μου δειχνει τις φωτο:
http://s607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE GANG/?action=view¤t=28102009055.jpg
http://s607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE GANG/?action=view¤t=24102009033-1.jpg
Toν βρηκα σε κακο χαλι, μαλλον τον ειχαν παρατησει, και ειχε γινει βραχνοκοκκορας απο την φωνη.
Οταν αρχισε να καλει η φυση, μου το εσκασε, και γυρισε ξημερωματα, κουτσαινοντας και ουρλιαζοντας απο τον πονο.
Ο γιατρος ειπε εξαρθρωση.
Του εκανε επαναταξη, και για ενα μηνα εκανα babby sitting, για να μην το ζορισει ο αληταμπουρας...
http://s607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE GANG/?action=view¤t=16062010586.jpg
Η προσπαθεια απεδωσε, μεχρι που ειχε την φαεινη ιδεα να ανεβει στο ψυγειο, και να πηδηξει απο εκει, κατω.
Αντε ξανα στον γιατρο, αλλα αυτην την φορα, επρεπε να εγχειριστει.
800 ευρωπουλα ζεστα ζεστα (αχ βρε σωτηρη) αλλα χαλαλι του, και τωρα ειναι παλι μια χαρα, και εχει καταφερει να μου αλλαξει την ζωη.
http://s607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE GANG/?action=view¤t=07062010561-1.jpg
http://s607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE GANG/?action=view¤t=07062010550.jpg
Ειναι γλυκας και χαδιαρης, και σχεδον συζηταμε:D:D:D
gianniwpopi
01-05-11, 15:15
κ τα δικα μ
απιστευτα τα γιορκι, εχω και εγω εναν 3 ετων
Βαζω λινκ, γιατι δεν μου δειχνει τις φωτο:......
Τελικά ούτε και με τα λινκς έχουμε χαΐρι.... "Page not found But now that you're here, go ahead and search through the billions of photos, images and videos on Photobucket."
Καποιο λαθος εκανε στο copy paste.
Το bucket ειναι ευκολο στα λινκ, απλα πατας πανω στο img code και το κανεις επικολληση στο ποστ. Aν θελεις να χρησιμοποιησεις το εικονιδιο του φορουμ για εισαγωγης εικονας, πατας πανω στο direct link και το εισαγεις στο πινακακι που ανοιγει.
Καλο ειναι στις επιλογες upload των φωτο μας στο bucket, να εχουμε ρυθμισει αυτοματη σμικρυνση σε 800Χ600 για να μην ξεφευγει απο το πλαισιο της σελιδας του φορουμ αν ειναι μεγαλο το original μεγεθος της.
Κανω ενα edit για να φανουν οι φωτο του φιλου μας.
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/28102009055.jpg
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/24102009033-1.jpg (http://s607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE)
Toν βρηκα σε κακο χαλι, μαλλον τον ειχαν παρατησει, και ειχε γινει βραχνοκοκκορας απο την φωνη.
Οταν αρχισε να καλει η φυση, μου το εσκασε, και γυρισε ξημερωματα, κουτσαινοντας και ουρλιαζοντας απο τον πονο.
Ο γιατρος ειπε εξαρθρωση.
Του εκανε επαναταξη, και για ενα μηνα εκανα babby sitting, για να μην το ζορισει ο αληταμπουρας..
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/16062010586.jpgΗ προσπαθεια απεδωσε, μεχρι που ειχε την φαεινη ιδεα να ανεβει στο ψυγειο, και να πηδηξει απο εκει, κατω.
Αντε ξανα στον γιατρο, αλλα αυτην την φορα, επρεπε να εγχειριστει.
800 ευρωπουλα ζεστα ζεστα (αχ βρε σωτηρη) αλλα χαλαλι του, και τωρα ειναι παλι μια χαρα, και εχει καταφερει να μου αλλαξει την ζωη.
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/07062010561-1.jpg
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/07062010550.jpg
thanks Σπύρο...
γλυκό βάσανο ο ροζ τυπάκος !!!
klipitiklopos
01-05-11, 16:34
Σε ευχαριστω delta66, παταω το εικονιδειο εισαγωγης εικονας στις επιλογες, και κανω επικολληση το λινκ κατ'ευθειαν απο το photobucket, αλλα αντι για εικονα, βλεπω ενα αδειο πλαισιο, δεν ξερω γιατι
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/03072010624.jpg
ο.κ. αντι για αντιγραφη της εικονας, εκανα αντιγραφη του link:smt120
http://i607.photobucket.com/albums/tt157/crazycamber/THE%20GANG/24102009041.jpg
Σωστος!
Και παλι ευχαριστω
eimaste aR21rwstoi
02-05-11, 10:20
ωραιος ο γατουλης....
αυτος εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45462 ο μικρουλης μεγαλωσε και τωρα ειναι περιπου 10 μηνων
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh86-niiikos-firefox_la_maschera_di_ferro-5680949852_b0356fceee_z.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh86-niiikos-firefox_la_maschera_di_ferro-5680951424_8e49d350df_z.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh86-niiikos-firefox_la_maschera_di_ferro-5680389929_0e72cfbfe8_z.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh86-niiikos-firefox_la_maschera_di_ferro-5680944714_091b4ff815_z.jpg
mikrosaquaristas
05-05-11, 17:57
πως τον έπεισες να πηδήξει? τον απείλησες με την εφημερίδα ???:D:D:D
"Πήδα αλλιώς θα σου διαβάσω άρθρο για την αναδιάρθρωση!!!" :rolleyes:
κανονικα πρεπει να ανεβοκατεβαινει το Α και οχι να το πηδαει αλλα ειχα το λουκανικο μακρυα οπως φενεται και στην φωτογραφια , το ειδε ψηλα πηδηξε να το πιασει
ειναι πολυ γρηγορος και οταν δαγκωνει κατι δεν υπολογιζει τιποτα και δεν προλαβαινω παντα να ειμαι καλος
την αλλη φορα ειχε δαγκωσει μαζι με το λουκανικο και το δαχτυλο μου και με πηγαινε βολτα μεσα στον στοιβο δεν μπορουσα να τραβηξω το δαχτυλο μου γιατι ετσι και αλλιως ειχε σφιξει το δαγκωμα και θα αρχιζε να τιναζει και να τραβαει και θα πονουσε περισσοτερο , πολυ γελιο
mikrosaquaristas
06-05-11, 00:51
αν δεν κάθεται καλά -βάλτον να δεί ειδήσεις..........να δέι τι τραβάμε εμείς οι δίποδοι :D
Dimitris77
06-05-11, 01:04
Αυτος εδω ειναι ο Dudu(12 μηνων,μετρημενος απο την μυτη ως το τελος της ουρας 96cm).....του οποιου του αρεσει να ''στρεσαρει'' τα ψαρακια μου καθως την στηνει στα ενυδρεια και περιμενει να περασει κανενα ψαρακι απο κοντα του,βεβαια τα ψαρια δεν του δινουν καμια σημασια πια...και τον γραφουν κανονικα.....:p:p:p:grin:
eimaste aR21rwstoi
06-05-11, 09:28
Αυτος εδω ειναι ο Dudu(12 μηνων,μετρημενος απο την μυτη ως το τελος της ουρας 96cm).....του οποιου του αρεσει να ''στρεσαρει'' τα ψαρακια μου καθως την στηνει στα ενυδρεια και περιμενει να περασει κανενα ψαρακι απο κοντα του,βεβαια τα ψαρια δεν του δινουν καμια σημασια πια...και τον γραφουν κανονικα.....:p:p:p:grin:
τωρα ονομα ειναι αυτο????
χαθηκε να το βγαλεις nacho,ismael,papa buba ?
να τον χαιρεσαι τον γατο σου:p
klipitiklopos
06-05-11, 09:31
Yπεροχο ζωο!
Να τον χαιρεσαι!
Dimitris77
06-05-11, 14:07
τωρα ονομα ειναι αυτο????
χαθηκε να το βγαλεις nacho,ismael,papa buba ?
να τον χαιρεσαι τον γατο σου:p
Και μενω 100 μετρα απο τον ''Κενταυρο'' στην Φιλαδελφεια.....:D:D
Και ο Άρης στην παρέα....
Από την Κυριακή είναι κοντά μου!
Kαλά βρε, πού το πέτυχες το αρκουδάκι?? Εσύ μας έλεγες για σκύλο...:D:D
Πανο...και γω γειτονια ειμαι,δεν δικαιουμαι να χωσω λιγο τα χερια στη γουνα?
Πραγματικα αρκουδος,να τον χαιρεστε τον σκυλακο!
Αντε,να μεγαλωσει λιγο να πηγαινουμε για καμια βουτια εδω κατω!
Να σου ζησει.
Καυκασιος ειναι ? :rolleyes:
Θελεις τρεξιματακι στην αρχη γιατι μετα θα ειναι αργα.
Οπως και με ολα τα ειδη θελει η αρχη προσοχη, μονο που αν δεν στρωσει αυτος, εσυ θα εχεις λιγο "μεγαλυτερο" προβλημα :D
Και άντε και τα βρηκατε αυτά στον δρόμο και τα φέρατε σπίτι επειδη τα λυπηθηκατε.................. (Φωτ.1)
Και άντε και τα βάλατε μπροστά μου.............(Φωτ.2)
Τώρα εγώ πρέπει να γίνω φίλος μαζί τους;;;;;;;;;;; (Φωτ.3)
klipitiklopos
01-06-11, 17:24
Και άντε και τα βρηκατε αυτά στον δρόμο και τα φέρατε σπίτι επειδη τα λυπηθηκατε.................. (Φωτ.1)
Βρε τον κακομοιρο:smt005:smt005:smt005
Κυριος ομως!
Καλά........... δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πετυχει και καμια ισορροπία, αλλά τέλος πάντων........ :D :D :D
Ευχομαι με τον καιρό να τα βρουνε............ :rolleyes:
eimaste aR21rwstoi
01-06-11, 19:07
Καλά........... δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πετυχει και καμια ισορροπία, αλλά τέλος πάντων........ :D :D :D
Ευχομαι με τον καιρό να τα βρουνε............ :rolleyes:
σωτο μην τον ξεχασεις αταιστο καμια μερα!!!:D
klipitiklopos
01-06-11, 19:13
Θελει πολυ προσοχη, ειδικα την ωρα του φαγητου, γιατι θα υπερισχυσει η φυση του...
Να και μερικές φωτογραφίες των σκύλων μου.........
Α, και μία στην οποία η κοράκλα μου, έχει πάρει αγκαλιά το ένα θηριάκι και το........... χαϊδεύει....... :)
Συνημμένα Thumbnails
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37907&stc=1&thumb=1&d=1294339172 (http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37907&d=1294339172) http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37908&stc=1&thumb=1&d=1294339172 (http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37908&d=1294339172) http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37909&stc=1&thumb=1&d=1294339172 (http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37909&d=1294339172) http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37910&stc=1&thumb=1&d=1294339172 (http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=37910&d=1294339172)
σωτο μην τον ξεχασεις αταιστο καμια μερα!!!:D
Θελει πολυ προσοχη, ειδικα την ωρα του φαγητου, γιατι θα υπερισχυσει η φυση του...
Ποιο από τα τρία να μην αφησω ατάϊστο;;;;;; :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes:
Θα την βρουνε την άκρη......... άλλωστε έχουμε κι άλλη γάτα στο σπίτι....... ;)
klipitiklopos
01-06-11, 19:33
Ποιο από τα τρία να μην αφησω ατάϊστο;;;;;; :D :rolleyes: :D :rolleyes: :D :rolleyes:
Θα την βρουνε την άκρη......... άλλωστε έχουμε κι άλλη γάτα στο σπίτι....... ;)
Αμαν! μουστακι δεν θα μεινει!:)
Υπεροχα ζωα, να τα χαιρεσαι!
Αμαν! μουστακι δεν θα μεινει!:)
Υπεροχα ζωα, να τα χαιρεσαι!
:D :D :D :D :D
Ευχαριστώ πολυ, να 'σαι καλά.......... ;)
Diskus fan
07-06-11, 18:33
Σωτήρη να τον χαίρεσαι ..... είναι το μόνο είδος σκύλου που ίσως να έπαιρνα .... αν το αποφάσιζα πάλι. Το κόλευ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, με 2 γάτες στο σπίτι ... κι' απ' όσο έχω διαβάσει μάλιστα ... επιδιώκουν σαν ράτσα την επαφή με τις γάτες, κάτι που δεν γνώριζα πριν τον βάλουμε στο σπίτι!!!!:cool:
Kαλά βρε, πού το πέτυχες το αρκουδάκι?? Εσύ μας έλεγες για σκύλο...:D:D
Στο λούνα πάρκ! :D
Πανο...και γω γειτονια ειμαι,δεν δικαιουμαι να χωσω λιγο τα χερια στη γουνα?
Πραγματικα αρκουδος,να τον χαιρεστε τον σκυλακο!
Αντε,να μεγαλωσει λιγο να πηγαινουμε για καμια βουτια εδω κατω!
Να κάνει και το 2ο εμβόλιο και μετά!
Βουτιές δεν τον κόβω να κάνει καθότι ορεσίβιος...
Να σου ζησει.
Καυκασιος ειναι ? :rolleyes:
Θελεις τρεξιματακι στην αρχη γιατι μετα θα ειναι αργα.
Οπως και με ολα τα ειδη θελει η αρχη προσοχη, μονο που αν δεν στρωσει αυτος, εσυ θα εχεις λιγο "μεγαλυτερο" προβλημα :D
thnx delta!
Sarplaninac.
Έχω κάποια μικρή πείρα :D:D:D με τους σκύλους. Νομίζω πως θα τα καταφέρω!
Στην 1η και ειδικά στη 2η φώτο, δεν τον βλέπω και ιδιαίτερα χαλαρό.
Θα μάθει ελπίζω!
Πώς πάνε τα πράγματα σήμερα;
Εμενα παντως οι δικοι μου εχουν θεμα με τις γατες..... Σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να τραβηξω τετοιες φωτογραφιες.......:grin::grin:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.