Επιστροφή στο Forum : Aποτελεσματα ψηφοφοριας κοινου
1η θεση KAI NIKHTHΣ στην προτιμηση του κοινου ειναι η συμμετοχη #402 και το Paludarium του μελους leonm (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=366).
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!
.......................ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ..........................
................................Τhe lake......................................
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ff395-alekosokallitexnis-winners-f12c2281.jpg
Κατηγορια : paludarium
Τιτλος ενυδρειου: The lake
Διαστασεις: 120χ36χ55
Λιτρα:Νερού καθαρά περίπου 50
Χρονος λειτουργιας: 1 μήνα περίπου
Ρουτινα-αλλαγες νερου:20% κάθε εβδομάδα
Φωτισμος:2χ38w
Φιλτρανση:diy 400l/h
Xρηση CO2: ( αν εχετε παροχη, φιαλη, diy, τροπο διαχυση κλπ)
Διακοσμητικα υλικα: ( πετρες, ξυλα, ριζες κλπ)
Λιστα φυτων:alocasia, phanelopsis, calla, chamaedorea, acorus, pilea, ficus pumila, adiantum, fittonia, java moss, microsorum pteropus, cryptocorine, anubia
Λιστα ψαριων και ασπονδυλων:7white cloud, 2 σαλαμάνδρες
Aλλα χαρακτηριστικα και εξοπλισμος: fogger, diy τεχνητή βροχή
Συγχαρητήρια και από εμένα!!! :p:smt041:smt041
Συγχαρητηρια και παντα τετοια οφθαλμολουτρα!!!!!:smt041:smt041:smt041
το αξιζε και με το παραπανω
οποιος και να εχει φτιαξει αυτο το οφθαλμολουτρο
μπραβο του
ανεξερετος του διαγωνισμου το ατομο εχει φαντασια
παντα τετοια ευχομαι
μπραβο σε ολους και στον Αλεξ που οργανωσε το διαγωνισμο
καλη χρονια με νεα setup και νεους διαγωνισμους
το αξιζε και με το παραπανω
οποιος και να εχει φτιαξει αυτο το οφθαλμολουτρο
μπραβο του
ανεξερετος του διαγωνισμου το ατομο εχει φαντασια
παντα τετοια ευχομαι
μπραβο σε ολους και στον Αλεξ που οργανωσε το διαγωνισμο
καλη χρονια με νεα setup και νεους διαγωνισμους
Επειδη οι νεωτεροι ισως να μην ξερετε....Ο Λεωνιδας δεν ειναι κανενας τυχαιος ! Εχει αποδειξει οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους Eλληνες aquascapers.
Για να θυμηθουμε...ΑGA 2006 (http://showcase.aquatic-gardeners.org/2006.cgi?&op=showcase&category=0&vol=3&id=106)...AGA 2007 (http://showcase.aquatic-gardeners.org/2007.cgi?&op=showcase&category=0&vol=3&id=110)
¶ψογο, τι να λέμε τώρα το μπράβο μου φαίνεται λίγο.
τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!
Υπέροχο, μπράβο και για την δημιουργία και για την άξια νίκη.:)
Συγχαρητήρια και από εμένα,απλά καταπληκτικό
paliosdimitris
01-01-11, 08:08
Πάρα πολύ καλό:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt 041
Συγχαρητήρια για τις 2 πρωτιές! Πάντα τέτοια!!
Συγχαρητηρια!:smt041:smt041:smt041
Πανεμορφο ενυδρειο!
Εξαιρετικη δουλεια!
Κλεόβουλος
01-01-11, 13:20
:smt041 Συγχαρητήρια Λεωνίδα !!!
Με τέτοια αριστουργήματα σίγουρα ακόμη 300 θ' ακολουθήσουν τα βήματα σου :)
6981giwrgos
01-01-11, 13:24
συγχαρητήρια πάντα τέτοια.......:smt041:smt041:smt041
Ευγε!! Το άξιζες..... Σιγά σιγά ανεβαζε τώρα την σταθμη του νερού και καντο ανθρωπινο ενυδρειο.....(για να σε φερω στον ισιο δρομο...):D:D:D
ΥΓ. Ελπίζω να μην ηπιες πολύ χτες για να μην εχουμε παρατραγουδα με τις κολλησεις...
Πολλα συγχαρητηρια και Καλη Χρονια και απο μενα!!
Απλή επιβράβευση του ¶ριστου!
Εύγε...
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους! Συγχαρητηρια σε οσους πηραν μερος στο διαγωνισμο και σε αυτους που δουλεψαν για την υλοποιηση του!
Το παλουνταριουμ αυτο αυριο ξηλωνεται και στη θεση του θα μπει νεο με διαστασεις 240*45*75:). Μονο που βλεπω τα νεα τζαμια πανω στους καναπεδες ζαλιζομαι ...:smt120
Καλη χρονια με υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας!
Τσιόνογλου Σταύρος
01-01-11, 20:55
Ο παλιός είναι αλλιώς :D,τα συγχαρητήρια μου.
Χριστόφορος Μίχας
01-01-11, 21:26
Μπράβο! πάντα τέτοια, και μας δείξεις σύντομα το νέο project. Κρίμα βέβαια που ξηλώνεται τέτοιο αριστούργημα ....αλλά τί να γίνει. Πρέπει να προχωράμε και σε άλλα....:p
Συγχαρητήρια πάρα πολύ καλό ...:smt041
Συγχαρητηρια στον νικητη αλλα και ολυς τους συμμετεχοντες...
η προσπαθεια τους ειναι που μετραει και οχι η θεση..
;);););)
Συγχαρητηρια στους νικητες σε ολους που πηραν μερος κ στον διοργανωτη του διαγωνισμου
Α και κατι ακομα.. τι ειναι το diy τεχνητη βροχη? το spraybar ?:confused::confused:
Συγχαρητηρια.....Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο.;)
Συγχαρητήρια Λεωνίδα και καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια !
harris samos
02-01-11, 09:34
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα :smt041:smt041:smt041
Συγχαρητηρια Λεωνιδα! Αναμενουμε φωτο οταν ολοκληρωθει το καινουριο!!
Συγχαρητήρια !! Τακαπληκτικό !!
Συγχαρητήρια!!!
Πάντα τέτοιες ομορφιές, πάντα πρωτιές!!!
in the pond
04-01-11, 16:23
Όνειρο. μπράβο!!!;)
Συγχαρητήρια και απο μένα για μια πανέμορφη σύνθεση :D
Συχαρητηρια στους διοργανωτες, στα ατομα που ελαβαν μερος κ σε οσους μπηκαν στην διαδικασια να ψηφισουν. Ενα μπραβο σε ολους!
GIORGOSKARA
22-01-11, 00:07
συγχαρητηρια
andreas213
10-03-11, 09:48
για να μην ανοιξω καινουριο θεμα θα ηθελα να ευχαριστησω το gab για το ενθυμιο συμμετοχης που μου εστειλε και τους διοργανωτες και οσους συντελεσαν γι αυτον τον διαγωνισμο.ειδικα τον αλεξανδρο που το ετρεξε και νοιαστηκε τοσο πολυ για ολο αυτο.ελπιζω καθε χρονο να γινει θεσμος αυτος ο διαγωνισμος και να γινομαστε ακομα καλυτεροι ολοι.σας ευχαριστω πολυ ολους.
kwstas arta
10-03-11, 16:01
για να μην ανοιξω καινουριο θεμα θα ηθελα να ευχαριστησω το gab για το ενθυμιο συμμετοχης που μου εστειλε και τους διοργανωτες και οσους συντελεσαν γι αυτον τον διαγωνισμο.ειδικα τον αλεξανδρο που το ετρεξε και νοιαστηκε τοσο πολυ για ολο αυτο.ελπιζω καθε χρονο να γινει θεσμος αυτος ο διαγωνισμος και να γινομαστε ακομα καλυτεροι ολοι.σας ευχαριστω πολυ ολους.
και εγω να σας ευχαριστησω απο την μερια μου!!!!!!ενα απο τα καλυτερα αναμνηστικα που εχω παρει:smt054:smt054:smt054
:smt041:smt038:smt026 μπραβο. Παντα τετοια
Kαι εγω αλλη μια φορα θα πρεπει να ευχαριστησω τον Αλεξανδρο που διοργανωσε ολο τον Διαγωνισμο και τον In the pond που σχεδιασε και τυπωσε ολα τα αναμνηστικα!!! Πολυ καλη δουλεια παιδια!!! :) Φυσικα και τον Τολη που χωρις εκεινον δε θα υπηρχε τιποτα!!! Τους κριτες και οσους υποστηριξαν το διαγωνισμο μας! :p
Εχω και εγωωωω αναμνηστικοοοοο!!! :p:p
Σκεφτηκαμε ολοι οτι θα πρεπει ολοι οσοι συμμετειχαν να παρουν αναμνηστικο γιατι ολοι πιστευουμε οτι η συμμετοχη ειναι σημαντικοτερη απο καθε διακριση ... Ολα τα ενυδρεια ηταν πανεμορφα και το καθενα ειχε τη σφραγιδα του δημιουργου του που δινει μια ξεχωριστη αξια ... μπραβο και σε ολους τους συμμετεχοντες! :p
Να σας ευχαριστησω και εγω,χαρηκα πολυ μολις το παρελαβα
Kαι εγω αλλη μια φορα θα πρεπει να ευχαριστησω τον Αλεξανδρο που διοργανωσε ολο τον Διαγωνισμο και τον In the pond που σχεδιασε και τυπωσε ολα τα αναμνηστικα!!! Πολυ καλη δουλεια παιδια!!! :) Φυσικα και τον Τολη που χωρις εκεινον δε θα υπηρχε τιποτα!!! Τους κριτες και οσους υποστηριξαν το διαγωνισμο μας! :p
Σκεφτηκαμε ολοι οτι θα πρεπει ολοι οσοι συμμετειχαν να παρουν αναμνηστικο γιατι ολοι πιστευουμε οτι η συμμετοχη ειναι σημαντικοτερη απο καθε διακριση ... Ολα τα ενυδρεια ηταν πανεμορφα και το καθενα ειχε τη σφραγιδα του δημιουργου του που δινει μια ξεχωριστη αξια ... μπραβο και σε ολους τους συμμετεχοντες! :p
:smt023:smt023
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
ηρθε σημερα και το δικο μου αναμνηστικο!!!!!!
η χαρα που πηρα δε λεγετε.
να στε ολοι καλα και σας ευχαρηστω.
-+9-+9-+9:smt081
Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τον ενθουσιασμό και το μεράκι σας!
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το αναμνηστικό και διπλοευχαριστώ που δεν γράψατε επάνω την θέση που πήρα.:D:p
Μπράβο για την ιδέα, τον κόπο σας και την καλαίσθητη υλοποίηση, φοβερή προσπάθεια.:smt038
in the pond
15-03-11, 16:05
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το αναμνηστικό και διπλοευχαριστώ που δεν γράψατε επάνω την θέση που πήρα.:D:p
Μπράβο για την ιδέα, τον κόπο σας και την καλαίσθητη υλοποίηση, φοβερή προσπάθεια.:smt038
Tί Κώστα, κάναμε καμιά "πατάτα" κατά λάθος?:confused:
....ναι επρεπε να βαλετε μονο ομως στου bocosta την θεση που πηρε...:D
harris samos
20-03-11, 18:00
ηρθε και το δικο μου :D:D:D:D:D
αντε παιδια και του χρονου να ημαστε καλα ολλοι να το ξανα κανουμε
εγω εχω αλλο προβλημα που να το κρεμασω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :smt081:smt081:smt081
Όχι, είναι άψογο.:p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.