Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : μυρωδια στο χωρο

demka27
26-12-10, 23:48
ενα θαλασσινό ενυδρείο οταν εχει sump κ ανοιχτό καπάκι(φωτιστικό)λογικό το
βρίσκω να εχει κάποια μυρωδιά στον χώρο,κάνω λάθος?κ αν οχι πόσο έντονη
είναι?

georgebruno
27-12-10, 00:33
Δεν νομιζω οτι θα υπάρχει διαφορα με του γλυκου..Εγω δεν μυριζω κάτι..Βεβαια όπως και στου γλυκου αν εχεις αμμωνια θα μυρισει..αν ειναι στρωμένο πρεπει να εχεις πολυ πολυ ευαισθητη μυτη για να καταλαβεις κατι...

jimmis1974
27-12-10, 01:26
Εγω παντως που εχω θαλασσινο 4 μηνες τωρα το αφησα μερικες μερες χωρης καπακι γιατι του εκανα κατι διορθώσεις και δεν μυρίζει απολύτως τιποτα , και κοιμαμαι και διπλα .:D

almost
27-12-10, 10:08
Το δικό μου ενυδρείο είναι ανοιχτό και έχει sump (το οποίο είναι καλυμένο το μισό με καπάκι) και είναι στο σαλόνι.

Είναι ημέρες που μυρίζει (θάλασσα) και είναι ημέρες που δεν μυρίζει καθόλου.
Θεωρώ πως έχει να κάνει με την εξάτμιση, θερμοκρασία και υγρασία του χώρου.

Αν πας κοντά όμως και μυρίσεις τα skimmer... άστο καλύτερα..

Dream Waters
28-12-10, 02:41
Εδω και 1 χρονο+ εχω θαλλασινο ενυδρειο 400 λιτρα ανοιχτο στο σαλονι και δεν εχω μυρισει το παραμικρο, ουτε καν οταν πλησιαζω.
Μονο οταν κανω αλλαγη νερου και βαζω το κεφαλι μου πολυ κοντα για να καθαρισω , τοτε μονο μυρίζει θαλασσα!
Το sump το εχω ολο καλυμενο!

kwstas_original
28-12-10, 03:12
Που ειναι το κακο να μυριζεις τη φρεσκαδα της θαλασσας και το ιωδιο απο τον καναπε σου?!:rolleyes::D
Ασε που δεν παιζει να μυριζει τιποτα...;)

mikrosaquaristas
01-01-11, 16:31
αν είναι στρωμένο ,αντιλαμβάνομαι άσχετος απο ενυδρεία στην πράξη αλλά σχετικός με βιολογία σε ικανοποιητικό βαθμό, θα μυρίζει τέλεια!!!! σαν να είσαι στην θάλασσα!!!!!!

μήπως όμως χωρίς καπάκι χάνεις περισσότερο νερό απο εξάτμιση + ότι το ενυδρείο ρυπαίνεται απο την σκόνη κλπ που έχει το σπίτι έτσι κι αλλιώς?

kostas82
02-01-11, 00:54
αν είναι στρωμένο ,αντιλαμβάνομαι άσχετος απο ενυδρεία στην πράξη αλλά σχετικός με βιολογία σε ικανοποιητικό βαθμό, θα μυρίζει τέλεια!!!! σαν να είσαι στην θάλασσα!!!!!!

μήπως όμως χωρίς καπάκι χάνεις περισσότερο νερό απο εξάτμιση + ότι το ενυδρείο ρυπαίνεται απο την σκόνη κλπ που έχει το σπίτι έτσι κι αλλιώς?
αληθεια αυτη η σκονη που μαζευει το νερο πως επηρεαζει την ποιοτητα του αρνητικα νομιζω αλλα ποσο, ξερει κανεις;

golf4470
02-01-11, 01:42
Ειναι μερες που μυριζει θαλασσα κ καποιες αλλες δεν μυριζει τιποτα