Επιστροφή στο Forum : Το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου!
http://perierga.gr/2010/10/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%C F%81%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%C E%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF/
Έχω πάει στο συγκεκριμένο ενυδρείο όταν είχα πάει Βερολίνο τελευταία φορά.
Πραγματικά φοβερή αίσθηση......... είναι πάνω από το aquarium του Βερολίνου, το οποίο από μόνο του είναι εκπληκτικό........
Στο κυλινδρικό, μπαίνει μέσα σε ανελκυστήρα, και ουσιαστικά ανεβαίνει στο κέντρο του κυλίνδρου, και περιβάλλεσαι από ψάρια.........
Φοβερή αίσθηση........
Βρήκα τι θα ζητήσω από τον ¶η-Βασίλη μιας και ήμουν καλό παιδί όλη τη χρονιά (αν εξαιρέσουμε τις καντηλοπεριόδους...)
είτε να με προσλάβουν σαν δύτη εκεί, είτε να μου φέρει αυτό το ενυδρειάκι την Πρωτοχρονιά...
Βρήκα τι θα ζητήσω από τον ¶η-Βασίλη ...είτε να μου φέρει αυτό το ενυδρειάκι την Πρωτοχρονιά...
Δεν είναι καλή ιδέα Κώστα, θα τον ψάχνεις τον Κίτσο εκεί μέσα.:D
ΚωνσταντίνοςP2
27-12-10, 00:22
Καλά έχω πάθει πλάκα,Ευχαριστώ για το info.
Εδώ κοντεύω να τον "ψάχνω" (με την έννοια της μόνιμης μετακόμισης) στο 40ρι... χεχεχεχεχε
απλά θαρρώ πως σε αυτό έχουμε και παραπάνω επιλογές... να νοσταλγήσω τον alopias vulpinus, τα lemon sharks και οτιδήποτε καρχαριοειδές?
η πλάκα είναι πως αν το δει η γυναίκα μου αυτό, θα θελήσει να το γεμίσει με κάθε είδους χρώμα και απόχρωση σε μονομάχους...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.