PDA

Επιστροφή στο Forum : Μονομάχος σε φρέσκο ενυδρείο

magman
24-12-10, 15:36
Το δείλημα μαυ είναι ότι:

Έχω ένα 25 λίτρα ενυδρείο με άμμο, θερμοστάτη φωτισμό και φίλτρο. Στο φιλτράκι μπορεί να μπεί ανα πάσα στιγμή μπόλι. ΌΜΩΣ....στο ενυδρείο μπήκε πρώτη φορά νερό... πρίν απο 3 ώρες!!! Τώρα τρέχει με άνθρακα στο φίλτρο.

Κάπου εδώ δίπλα λοιπών "κολυμπάνε" μονομάχοι μέσα σε... ποτηράκια!!! Τι λέτε... να πάρω έναν για το ενυδρείο που μόλις μπήκε νερό;;;

zapatas
24-12-10, 15:41
εγω παλι λεω να περιμενεις καμια 20αρια μερες και να ερθεις να διαλεξεις εναν απο τους δικους μου και να τον μεγαλωσεις εσυ....
πως σου φανηκε η ιδεα μου??:smt017

magman
24-12-10, 16:20
εγω παλι λεω να περιμενεις καμια 20αρια μερες και να ερθεις να διαλεξεις εναν απο τους δικους μου και να τον μεγαλωσεις εσυ....
πως σου φανηκε η ιδεα μου??:smt017

Ρε φίλε ΕΣΕΝΑ είχα στο μυαλό μου!!!!! Γιαααα σήκωσε το τηλέφωνο...!!!! :))))

delta66
25-12-10, 21:23
Το δείλημα μαυ είναι ότι:

Έχω ένα 25 λίτρα ενυδρείο με άμμο, θερμοστάτη φωτισμό και φίλτρο. Στο φιλτράκι μπορεί να μπεί ανα πάσα στιγμή μπόλι. ΌΜΩΣ....στο ενυδρείο μπήκε πρώτη φορά νερό... πρίν απο 3 ώρες!!! Τώρα τρέχει με άνθρακα στο φίλτρο.

Κάπου εδώ δίπλα λοιπών "κολυμπάνε" μονομάχοι μέσα σε... ποτηράκια!!! Τι λέτε... να πάρω έναν για το ενυδρείο που μόλις μπήκε νερό;;;
Οχι.
(αφου δεν ειναι αναγκη)

ΥΓ το μεγαλυτερο προσον του χομπιστα ενυδρειοφιλου ειναι η υπομονη.

magman
26-12-10, 03:34
Σίγουρα. Θα περιμένω μερικές μέρες να μεγαλώσουν τα ψαράκια του ζαπάτα και μετά μπόλι και μπλούμ :)

achisael
26-12-10, 04:30
Σίγουρα. Θα περιμένω μερικές μέρες να μεγαλώσουν τα ψαράκια του ζαπάτα και μετά μπόλι και μπλούμ :)

διαλεξε με ωραιο χρωμα.. :D:D και καλα κανεις και περιμενεις...