Επιστροφή στο Forum : Απλα απατη test η δεν βλέπω καλα???
Παιδια εχω πρόβλημα με την σειρα test τις Waterlife αμμωνια,νιτρωδη,νιτριτες. Δεν γινεται ολα να μου βγαινουν αχρωμα τελειως ακομα και σε διαφορα site διαβασα οτι παραπονιουνται για το ιδιο πραγμα με εμενα.Δεν εχουν λειξει καινουργια αγορασμενα απο πετ σοπ και πιστη αντιγραφη αυτα που λεει δεν μπορω να καταλαβω μαλλον εχω το τελειο νερο :rolleyes: και να φανταστειτε δεν εχω παρει καν το μαγικο φιλτρο που κανει θαυματα οσοι ξερουν θα καταλαβουν τι εννοω.....:smt020
Ποιά εταιρια μου προτήνεται να αγορασω???
Απ' 'οσο ξέρω τα πιο αξιόπιστα είναι της ΑΡΙ
μαλλον εχω το τελειο νερο :rolleyes: και να φανταστειτε δεν εχω παρει καν το μαγικο φιλτρο που κανει θαυματα οσοι ξερουν θα καταλαβουν τι εννοω.....:smt020
Σου ειπα να το παρεις.. ακομα? γιατι καθυστερεις? :D:D:D
Να σου πω την αληθεια φιλε μου αελαρα δεν εχω χωρο :smt020.....Αμα το φιλτρο το εβγαζε και σε διαστασεις στυλό θα του κανω μια ερωτηση αμα μπορει να φερει γιατι εχω ενα jebo 809 και μου πιανει παρα πολυ χωρο βεβαια με τετοια κυκλοφορια που εχει το μαγικο φιλτρο φοβαμε οτι θα μου το κανει πλυντηριο το νταμαρι μου...:smt120:smt120:smt120 :grin::grin:;)
Να σου πω την αληθεια φιλε μου αελαρα δεν εχω χωρο :smt020.....Αμα το φιλτρο το εβγαζε και σε διαστασεις στυλό θα του κανω μια ερωτηση αμα μπορει να φερει γιατι εχω ενα jebo 809 και μου πιανει παρα πολυ χωρο βεβαια με τετοια κυκλοφορια που εχει το μαγικο φιλτρο φοβαμε οτι θα μου το κανει πλυντηριο το νταμαρι μου...:smt120:smt120:smt120 :grin::grin:;)
ενυδρειακη συλικονη,κολλημα καλα τις πετρες και και τα ψαρακια θα στροβιλιζονται λες και ειναι στον καδο του πλυντηριου...
κατι τετοι θες?
εχει και αλλα χρωματα το συγκεκριμενο...
και το ενυδρειο ειναι του''φιλου'' 2 σε 1 ενυδρειοκλουβι
χαχαχαχαχαχα ακριβως αυτο:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt 082
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.