Επιστροφή στο Forum : Τα φυτα λειωνουν
manthos333
22-12-10, 21:10
απο οτι φενεται χρειαζομαι co2 αλλα στο σημειο που ειναι το ενυδρειο δεν μπορω να κρυψω καπου μπουκαλα καπου διαβασα (δεν θυμαμε που) οτι καποια εταιρια εχει ταμπλετες .... τι εχεται να πρωτεινετε καλυτερο δεδομενου οτι δεν θελω να μπλεξω με ζουμια και οτι το ενυδρειο ειναι φατσα φορα στο σαλονι ωραιο μεν γιατι το απολαμβανω συνεχεια κακο δε γιατι δεν μπορω να κρυψω...... τιποτα!!
Βασικα θα πρεπει να δωσεις καποια στοιχεια του ενυδρειου σου ... και τι φυτα εχεις τι ρουτινες λιπανσης εχεις παραμετρους νερου θερμοκρασια κτλ ;)
manthos333
22-12-10, 22:16
120 ltr. το νερο ειναι ΝΗ3,4= 0-ΝΟ2=0 ΝΟ3=10 ταιζω 1 φορα την ημερα λιπανση Δανερλε μακρας διαρκειας κοντα στις ριζες αλαγη νερου 30% καθε κυριακη απο φυτα 1πολυσπερμα 1κερατοφυλο 1καπομπα 1 κρεμυδι μου το ειπαν δεν θυμαμε τοονομα του τωρα 1 μαγαδασκαρ καπως ετσι δεν θυμαμε καλα ξερω δεν ειμαι κατατοπιστηκος (αλλα ου γαρ ερχετε μονο )πιστευω οτι το προβλημα μου ειναι το CO2 που δεν εχω νομιζω η σερα ειχε ενα συστηματακι με ταμπλετες ....αν το ξερεται και αν κανει δουλια ... και που θα το βρω αυτα ευχαριστω
Μια-δυο φωτογραφιες θα βοηθουσαν
Του κρεμμυδιου ο βολβος δεν πρεπει να ειναι ολος μεσα στο χαλικι.
Εχεις λαμπα για φυτα?
Υπαρχει σετ με 27 ευρω της TETRA CO2
TSARLY:)
τι θερμοκρασια εχεις??
πρεπει να παρεις και καποια υγρα λιπασματα
Ειμαι σχεδόν 100% σιγουρος οτι όλα τα madagasariensis είναι και δύκολα αλλά έχουν και απαιτήσεις... και πιθανόν να μην σώζονται..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.