Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αντιστροφη... RO!!!


ARIS1983
21-12-10, 01:10
Πια να παρω παιδες, πειτε καμια γνωμη! Το πρωτο λινκ(Aquariopure) ή το δευτερο(Chromis)?
Αν εχετε κατι αλλο οικονομικο και καλο ακουω πρωτασεις!

http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29858

http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29985

Γιώργος Κ
21-12-10, 01:20
Αν σε "παιρνει" οικονομικα παρε τη Νο2!

vaggeliscookman
21-12-10, 01:33
δλδ η πρωτη δεν ... ?την γνωμη σου θα ηθελα γιατι αυτη ειναι η πρωτη α/ο που πηρα!

Γιώργος Κ
21-12-10, 01:42
Μια χαρα ειναι και η πρωτη ... απλα τα προφιλτρα της 2ης ειναι καλυτερα! ;)

vaggeliscookman
21-12-10, 01:47
ναι το ειχα προσεξει κ εγω αυτο,αλλα ειπα να ξεκινησω με ενα σχετικα απλο μοντελο,ασε που μου φαινοτανε βουνο το ολο θεμα της α/ο!!!

bokostas
21-12-10, 02:00
Kι εγώ την πρώτη έχω και είμαι ευχαριστημένος, χωρίς να έχω δοκιμάσει κι άλλη. Πιο φτηνή δε νομίζω να βρεις.

ARIS1983
21-12-10, 02:40
Eπεισης ειναι πιο οικονομικα τα φιλτρα της Chromis!

http://waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29990

http://waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=30001

Για πιο λογο ειναι ομως καλητερη? Μανομετρα και φλας κιτ να βαλω?

WaterWaves
21-12-10, 07:22
Καλημερα ,

Η Chromis εχει καλυτερα και φθηνοτερα προφιλτρα απο την Aquariopure ,αναβαθμιζεται/επεκτεινεται ευκολοτερα και επειδη συντιθεται απο εμας,η αναλογια καθαρου:βρωμικου εχει οριστει στο 1:3.

Η Aquariopure ειναι μικροτερη σε διαστασεις , οποτε μπαινει παντου και ειναι πραγματικα φορητη.Εισαγεται τυποποιημενη σε ομορφο κουτι :)

Εφοσον συντηρουνται σωστα , παραγουν ιδιας ποιοτητας νερο οσμωσης (αφου χρησιμοποιουν τις ιδιες μεμβρανες).

Το flush kit απλοποιει τη διαδικασια καθαρισμου της μεμβρανης (flushing) παρατεινοντας το χρονο ζωης της

Το μανομετρο ειναι ενδεικτικο της πιεσης λειτουργιας του συστηματος και βοηθαει στο να επιλυονται σχετικα προβληματα (πχ χαμηλη παραγωγη νερου λογω χαμηλης πιεσης δικτυου) . Επισης μας ''ενημερωνει'' αν τα προφιλτρα εχουν βουλωσει.

ΜΦΧ
WaterWaves team

haf_k
21-12-10, 09:40
Η Aquariopure ειναι μικροτερη σε διαστασεις , οποτε μπαινει παντου και ειναι πραγματικα φορητη.Εισαγεται τυποποιημενη σε ομορφο κουτι ....



αυτη πηρα και εγω και ειμαι για την ωρα ικανοποιημενος. Μικρη "μαζεμενη" και πραγματική ικανοποιητική ποσοστητα παραγωγης νερου Α/Ο!!!

Εξυπηρετικο και το καταστημα αφου εκανε προσωπικο delivery:).

aquaman
21-12-10, 09:56
Μιας και είμαστε στη συζήτηση, (κι επειδή κι εγώ την aquariopure εχω) κάθε πότε πρέπει να γίνεται flushing?

aiptek
21-12-10, 10:53
νομιζω το σωστο ειναι να γινετε μια φορα πρωτου ξεκινησεις να παραγης νερο και μια στο τελος...αλλη λενε καθε εβδομαδα.
εγω κανω σε καθε παραγωγη στην αρχη και στο τελος,μπορεις να προσαρμοσεις και ηλεκτρομαγνιτικη βανα και να κανει αυτοματα.

ARIS1983
21-12-10, 11:12
Eχεις δικιο φιλε μου, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια συντηρισης της μεμβρανης, ετσι μου ειπε και το παλικαρι στην εταιρια που πηρα λιγο πιο πριν και την παραγγειλα!