aristomenis
19-12-10, 22:49
Γεια σας παιδιά.
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,20x50x61
Όγκος:270 λιτρα περίπου καθαρα
Κατηγορία:βιοτοπικό Ν.Α Ασίας
Φυτά:Cryptocoryne ,Nymphaea (lotus tiger red),pestia,Limnovium
Ψάρια / Άλλα είδη:Gouramis 6 (2 αρσενικα +4 θυλικά),25 Rasbora
Διακοσμητικά υλικά:ξύλα,ποταμίσιες (ουδέτερες )πέτρες,αποξηραμένα φύλλα catapa,χονδρή άμμος 2mm.
Φόντο:μαύρο χαρτόνι
Φωτισμός:εξωτερικός της glo 2x54w (grolux)
Διάρκεια φωτισμού:προς το παρών 8 ώρες
Φιλτράρισμα:μία 2217 με πατέντα στην έξοδο για να μειώσω τα ισχυρά ρεύματα....
Θερμοστάτης:300w
Λίπανση:για makro kno3,k2s03,fleetenema και για ιχνοστοιχεία seachem για σίδηρο και ιχνοστοιχεία σε ελάχιστες δόσεις.
Παροχή CO2:όχι
Παράμετροι:
pH: έλλειψη τεστ
Γενική σκληρότητα (GH):το ίδιο
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4
Αμμωνία (ΝΗ3):0
Νιτρώδη (ΝΟ2):0
Νιτρικά (ΝΟ3):10 +/-
Αλλαγές νερού:100λιτ εβδομαδιαίως
Θερμοκρασία:27c.
Άλλες πληροφορίες:Tο ενυδρείο τρέχει από μέσα καλοκαιριού αλλά ξεστήθηκε και στήθηκε ταυτόχρονα πρίν 2 μήνες περίπου για τον λόγο ότι όταν πήγα να αγοράσω την άμμο μου έδωσαν κατά λάθος την πολλή ψιλή (απο ερμή) και ως γνωστο η ψιλή άμμος είναι δύσκολη στο καθάρισμα.....Επίσης να πω ότι είχα γεννητούρια από τον δεύτερο μήνα (μία φορά) αλλά λόγο της απειρίας του ζεύγους (τα έχω από πολλή μικρά) δεν μου κόλλησαν ούτε ένα αυγό στις φυσαλίδες,όλα πήγαν κάτω....και με νερό δικτύου....τώρα βέβαια οι αλλαγές γίνονται με 70%νερό ώσμωσης και 30%νερό δικτύου αλλά από την ημέρα που έβαλα τα rasbora δεν βλέπω να γίνεται τίποτα......Επίσης να πω ότι έχω λίγη bba και πράσινη (καλή) άλγη στα ξύλα μόνο και μάλλον πρέπει να οφείλεται στις κατεψυγμένες τροφές και την χαμηλή κυκλοφορία....
ΥΓ. Αλέξανδρε είχαμε πεί για βιοτοπικό με ξύλα και ξερά φύλλα (μόνο) αλλά δεν άντεξα.....
Νά ήστε καλά.
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,20x50x61
Όγκος:270 λιτρα περίπου καθαρα
Κατηγορία:βιοτοπικό Ν.Α Ασίας
Φυτά:Cryptocoryne ,Nymphaea (lotus tiger red),pestia,Limnovium
Ψάρια / Άλλα είδη:Gouramis 6 (2 αρσενικα +4 θυλικά),25 Rasbora
Διακοσμητικά υλικά:ξύλα,ποταμίσιες (ουδέτερες )πέτρες,αποξηραμένα φύλλα catapa,χονδρή άμμος 2mm.
Φόντο:μαύρο χαρτόνι
Φωτισμός:εξωτερικός της glo 2x54w (grolux)
Διάρκεια φωτισμού:προς το παρών 8 ώρες
Φιλτράρισμα:μία 2217 με πατέντα στην έξοδο για να μειώσω τα ισχυρά ρεύματα....
Θερμοστάτης:300w
Λίπανση:για makro kno3,k2s03,fleetenema και για ιχνοστοιχεία seachem για σίδηρο και ιχνοστοιχεία σε ελάχιστες δόσεις.
Παροχή CO2:όχι
Παράμετροι:
pH: έλλειψη τεστ
Γενική σκληρότητα (GH):το ίδιο
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4
Αμμωνία (ΝΗ3):0
Νιτρώδη (ΝΟ2):0
Νιτρικά (ΝΟ3):10 +/-
Αλλαγές νερού:100λιτ εβδομαδιαίως
Θερμοκρασία:27c.
Άλλες πληροφορίες:Tο ενυδρείο τρέχει από μέσα καλοκαιριού αλλά ξεστήθηκε και στήθηκε ταυτόχρονα πρίν 2 μήνες περίπου για τον λόγο ότι όταν πήγα να αγοράσω την άμμο μου έδωσαν κατά λάθος την πολλή ψιλή (απο ερμή) και ως γνωστο η ψιλή άμμος είναι δύσκολη στο καθάρισμα.....Επίσης να πω ότι είχα γεννητούρια από τον δεύτερο μήνα (μία φορά) αλλά λόγο της απειρίας του ζεύγους (τα έχω από πολλή μικρά) δεν μου κόλλησαν ούτε ένα αυγό στις φυσαλίδες,όλα πήγαν κάτω....και με νερό δικτύου....τώρα βέβαια οι αλλαγές γίνονται με 70%νερό ώσμωσης και 30%νερό δικτύου αλλά από την ημέρα που έβαλα τα rasbora δεν βλέπω να γίνεται τίποτα......Επίσης να πω ότι έχω λίγη bba και πράσινη (καλή) άλγη στα ξύλα μόνο και μάλλον πρέπει να οφείλεται στις κατεψυγμένες τροφές και την χαμηλή κυκλοφορία....
ΥΓ. Αλέξανδρε είχαμε πεί για βιοτοπικό με ξύλα και ξερά φύλλα (μόνο) αλλά δεν άντεξα.....
Νά ήστε καλά.