PDA

Επιστροφή στο Forum : LED


ραφαηλ10
19-12-10, 14:23
Καλησπερα...τι ταινιες led μου πρωτεινετε να αγορασω για ενυδρειο 30χ30χ30 lps κοραλια ποσα μ και τι μετασχηματιστη και ποσο κοστιζουν..?Ευχαριστω...

Πάνος
03-01-11, 18:10
πηρα αυτη τη λεντοταινια http://www.ledmegastore.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=76&products_id=608 μετα απο δοκιμη φιλου που μου ειπε πως σε μερικους μηνες τουλαχιστον δεν εχουν χασει σε φωτεινοτητα. εδω και 3 μηνες και σε μενα πανε καλα. αλλα δε μπορω να εγγυηθω κατι για το μελλον μιας και με τον κινεζο την ειχα πατησει ασχημα κι εγω και αλλα μελη του φορουμ.
στην παρουσα φαση μαλλον μιλαμε για πειραματισμο και δυσκολα καποιος θα σου πει απολυτα οτι κατι συγκεκριμενο θα πετυχει.
σε 120χ50χ55 δεξαμενη εχω 10 μετρα απο αυτη τη λεντοταινια. 6 μετρα λευκο και 4 μετρα μπλε. στο ενυδρειο κρατω μαλακά αλλα και lps και κανα 2 ειδη sps που αντεξαν. υπαρχουν και ταινιες οπως θα δεις στο καταστημα με περισσοτερα λεντ ανα μετρο η και αδιαβροχα. διαλεγεις και περνεις. το αντιστοιχο τροφοδοτικο να ειναι για λιγο περισσοτερα βατ απο οσο συνολικα τα βατ των λεντ που θα βαλεις. οσο για τιμες...αναγραφονται στο σαιτ.