Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για αλλαγη ψαροσυνθεσης...
Επειδη εχω τα τιγρακια μου σε νερο δικτυου...με ph 7,6 και ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτα...σκεφτομουν καποια στιγμη να τα αλλαξω και να βαλω endlers.Τι λετε...ειναι σωστη επιλογη?Εψαχνα και παλαιοτερα να βαλω endlers (καθαρα και οχι υβριδια) αλλα δεν βρηκα πουθενα...
Επειδη εχω τα τιγρακια μου σε νερο δικτυου...με ph 7,6 και ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτα...σκεφτομουν καποια στιγμη να τα αλλαξω και να βαλω endlers.Τι λετε...ειναι σωστη επιλογη?Εψαχνα και παλαιοτερα να βαλω endlers (καθαρα και οχι υβριδια) αλλα δεν βρηκα πουθενα...
φιλε μου, ηρθες στο σωστο μερος:D:D
εχω 2 αρσενικα 1 θηλυκια(εγκυο) και 11 μικρα 10 ημερων....
οποτε θες, ελα να τα παρεις και να τα χαιρεσαι:D:D
κερατσινι μενω!
ειναι καθαρα και οχι υβριδια!
αγοραζεις ενα χαρεμακι μονο η 3-4 θηλυκιες ακομα και εισαι ετοιμος!!!;)
αν θες, μου στελνεις πμ..
Εάν έρθεις Κερατσίνι στον ζαπατα πέρνα και από εμένα να σου δώσω όσα θηλυκά θέλεις στύλε πμ :smt052:)
pavlos2003
19-12-10, 00:35
Δεν νομίζω οτι το νερό σου τους δημιουργεί πρόβλημα..
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/barbtetraz.htm
Στο site αναφερει ph απο 7-7,5 και εχω διαβασει και αλλου μεχρι και 6,5 χαμηλοτερο.Εγω εχω 7,6 και πιστευω οτι ειμαι οριακα.Δεν ειναι τοσο τραγικη διαφορα αλλα δεν ειναι και η καλυτερη.
Η αληθεια ειναι οτι τα τιγρακια νε μεν ειναι αφασια αλλα τα endler μου αρεσουν πιο πολυ και θα μου χαρισουν και γεννες πολυ πιο ευκολα απο τα τιγρακια και απο οτι εχω δει γινεται μια προσπαθεια να κρατηθει το ειδος και να μην χαθει...αυτο και μονο με κανει να κλινω προς τα endlers...
zapatas,pavlos t σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και οταν αποφασισω και βρω χρονο για την αλλαγη των ψαριων θα σας εχω υπ' οψην μου...
εμεις εδω θα ειμαστε, δεν παμε πουθενα:D:D
υ.γ. για τα εντλερσ δεν ξερω :smt044:smt044:smt044:smt044
Τελικα εγινε η ανταλλαγη των ψαριων με μελος του GAB και πλεον στο ενυδρειο μου εχω endlers.Σας ευχαριστω παντως για τις προσφορες...Καποια στιγμη θα κανω και νεα παρουσιαση του ενυδρειου μου με τα ψαρια και τα καινουρια φυτα...;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.