Επιστροφή στο Forum : sos
dimitris94
16-12-10, 16:27
καλησπέρα..θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω το "αξονακι" το άσπρο για το eheim 2213...
Στα περισσότερα πετσοπ που πουλάνε φίλτρα eheim. Στα μεγάλα σίγουρα.
dimitris94
16-12-10, 16:36
τα petcity ξερεις αν εχουν?
Πάρε τηλέφωνο, μπες εδώ: http://www.petcity.gr/pages/index.php?page=shops.php&lang=el και κάνε κλικ στο πιο κοντινό σου κατάστημα, για να δεις τα τηλέφωνα.
Να ξες πως τα περισσότερα μαγαζια δεν αναφέρουν οτι έχουν στο site τους. Παρε ενα τηλέφωνο πριν κοιτάξεις σε άλλη σελίδα. Οταν πας, παρε 2 για να έχεις και ανταλλακτικό.
dimitris94
16-12-10, 17:20
εβαλα στην θεση του ενα σιδερο στο μεγεθος του και δουλευει κανονικα....να το αφησω ετσι? ουτε θορυβο κανει ουτε τιποτα και δεν ειναι και εθραυστον :D
Σαν προσωρινή λύση είναι ΟΚ, για μόνιμα δεν ξέρω, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα (φθορά φτερωτής, θόρυβος), μπορεί και όχι.
Καποιος είχε βρεί ανοξείδωτο σύρμα/σιδερο στην διαμετρο αυτή. Το έκοψε στο σωστό μεγεθος, το λιμάρισε λίγο για να μην τρυπήσουν οι ακρες τα πλαστικά και είναι κομπλέ. Το έχει πάνω απο χρόνο χωρίς να του έχει πάθει οτιδήποτε.
Μια αλλη εναλλακτική είναι το πλαστικό απο τις μπατονέτες για τα αυτια.
Καποιος είχε βρεί ανοξείδωτο σύρμα/σιδερο στην διαμετρο αυτή. Το έκοψε στο σωστό μεγεθος, το λιμάρισε λίγο για να μην τρυπήσουν οι ακρες τα πλαστικά και είναι κομπλέ. Το έχει πάνω απο χρόνο χωρίς να του έχει πάθει οτιδήποτε.
Μια αλλη εναλλακτική είναι το πλαστικό απο τις μπατονέτες για τα αυτια.
μπατονετα δεν κανει ειναι πολυ χοντρη
εγω οταν πηγα να παρω αξονακι εκανε 15 ευρω παντος το ειχε μαζι με τον μαγνητη-φτερωτη
δεν ξερω αν το πουλαν και μονο του και ποσο εχει
Εσενα σε έκλεψαν! Εγω οταν μου είχε σπάσει το αξονάκι πήρα απο την εγγύηση. Κανονικά περιλαμβάνεται.
Οταν πήγα σε ενα άλλο μαγαζί όμως, το σετ φτερωτη το βρήκα 8-9€ και το αξονάκι σκέτο 4.10€ (ακριβώς-το'χω μπροστά μου). Απο αυτές τις τιμές μειον 1-2€ γιατι είναι και λίγο κλεφτες.
Μπατονέτα δεν έχω δοκιμάσει ποτε. Αυτό μου είχαν προτείνει οταν είχε σπάσει το δικό μου.
Εσενα σε έκλεψαν! Εγω οταν μου είχε σπάσει το αξονάκι πήρα απο την εγγύηση. Κανονικά περιλαμβάνεται.
Οταν πήγα σε ενα άλλο μαγαζί όμως, το σετ φτερωτη το βρήκα 8-9€ και το αξονάκι σκέτο 4.10€ (ακριβώς-το'χω μπροστά μου). Απο αυτές τις τιμές μειον 1-2€ γιατι είναι και λίγο κλεφτες.
Μπατονέτα δεν έχω δοκιμάσει ποτε. Αυτό μου είχαν προτείνει οταν είχε σπάσει το δικό μου.
το ειχα παρει απο ενα πετ στην καλαμαρια
εσυ απο που το πηρες για να ξερουμε και να μην μας ξαναπιασουν?
Απο το Qu***ο. Το αξονάκι σίγουρα τόσο έχει γιατι το έχω μπροστά μου. (ήταν καβάτζα). Το αλλο 90% εχει τόσο γιατί δεν είμαι σίγουρος.
Παντως και ο Κωστής (Αζορες) μπορεί να σου φέρει. Εγω είχα ζητήσει μια σχαρίτσα για το 2213 και την είχα σε μια εβδομάδα. Γι'αυτό παρηγγειλε τα τώρα που δεν τα χρειάζεσαι ωστε οταν τα χρειαστείς να τα έχεις.
Και μια εικόνα με όλα τα κομμάτια με τους κωδικούς τους του 2213. Εγώ την έχω πρόχειρη στον υπολογιστή.
Απο το Qu***ο.
Γιατι βαζεις αστερακια καλε??? :rolleyes::smt120
Γιατι αντίθετα με το Azores και το Petcumulus, ειναι κω**λομαγαζο και μεταχειρίζεται τα ψάρια όπως τα πράγματα του σουπερ μαρκετ. Στα 4 ψάρια που έχει στο ενυδρείο το ενα είναι ψόφιο. Για επιλογή φυτών και χαλικιου σου λένε "ελα μωρέ, ολα τα ίδια είναι" κτλπ. Γι'αυτο τον λόγο δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του ωστε να μην το διαφημίζω. Το ανέφερα έτσι ωστε ο φίλος που είναι απο Θεσσαλονίκη να καταλαβει πιο είναι ωστε να εξυπηρετηθεί αμα το εχει αναγκή. Είδες πως του πρότεινα το Αζορες για να παραγγείλει τα ανταλλακτικά που θέλει, χωρίς 2η σκέψη γιατί ξέρω οτι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί δεδομενου του χωρου που έχει στο μαγαζί.
ενταξει καταλαβα πιο μαγαζι ειναι και ολοι το ξερουν και να το διαφημισεις τι εγινε.
οντος απο ψαρια ειναι χαλια.
εγω εκει παω για εξοπλισμο και τροφες μονο.
και τον κωστα απο το αζορες ξερω ειχα παρει κατι γαριδες απο εκει και φυτα,
ειναι οντος εξυπηρετικος και σιγουρα πιο ενημερωμενος απο αλλους.
καλησπέρα..θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω το "αξονακι" το άσπρο για το eheim 2213...
Αν εισαι απο Αγιο Δημητριο στηνΑθηνα, πεταξου στον Ωκεανο Λ. Βουλιαγμενης 283 ή παρε τηλεφωνο 210 9751158
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.