PDA

Επιστροφή στο Forum : Ακύρωση project

medico
16-12-10, 13:44
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά... δεν υπάρχει χρόνος για συντηρήσω τα φυτά μου. Είχα σκοπό να φτιάξω ένα καπάκι και να βάλω επιπλέον λάμπες αλλά βλέπω ότι και αυτό είναι πολύ δύσκολο τελικά. Έτσι αποφάσισα να χαρίσω τα φυτά μου και να κάνω μια προσπάθεια σε αφρικάνικο... Τι λέτε στα 96l τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κανείς που να μην έχει και να θέλει φυτά;

Sotiris7
16-12-10, 13:52
Εεεεε............. χχμμμμμ.............. τι φυτά;;;;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κλεόβουλος
16-12-10, 14:07
Στα 96 λίτρα κοχυλόψαρα Τανγκανίκα
http://www.cichlid-forum.com/profiles/results.php?genus=108
;)

medico
16-12-10, 15:15
τα φυτά προέρχονται από κλαδέματα και είναι σε μέτρια κατασταση. Αν θες κάποιο συγκεκριμένο πες μου και θα σου πω αν το έχω... Να ρωτήσω κάτι τώρα; Υπάρχουν νανοκιχλίδες που να μην θέλουν κοχύλια; Ή υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βάλω δύο είδη (πέτρα-κοχύλι) σε αυτά τα λίτρα;

thanasis76
16-12-10, 15:17
τα φυτά προέρχονται από κλαδέματα και είναι σε μέτρια κατασταση. Αν θες κάποιο συγκεκριμένο πες μου και θα σου πω αν το έχω... Να ρωτήσω κάτι τώρα; Υπάρχουν νανοκιχλίδες που να μην θέλουν κοχύλια; Ή υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βάλω δύο είδη (πέτρα-κοχύλι) σε αυτά τα λίτρα;

τα λιτρα σου ειναι λιγα για να βαλεις 2 ειδη... το οτι ειναι κολυλοψαρα δεν σημενει οτι δεν μπορεις να φτιαξεις και ενα ενυδρειο με πετρες... και να ριξεις λιγα κοχυλια...
παντος μικροκιχλιδες υπαρχουν πολλες, κοιτα τι σου αρεσει και ξεκινα να φτιαχνεις το ενυδρειο.
ειναι πολυ πιο ξεκουραστο ενα τετοιο ενυδρειο και δεν θελει να ασχολεισε πολυ και μιας και δεν εχεις χρονο ειναι οτι πρεπει...

Sotiris7
16-12-10, 15:30
ΑΝ έχεις τίποτα ανούμπιες και τίποτα βαλισνέριες, θα τις έπαιρνα ευχαρίστως......... :rolleyes:

tsoum
16-12-10, 15:35
Αυτά που λες τα θέλει για τις Αφρικανές του! :D

Julidochromis δεν χωράει ενα ζυεγάρι σε αυτα τα λίτρα; :confused:

medico
16-12-10, 15:37
Δύο με τίποτα δηλαδή; Κάποια πρόταση από εσάς που ξέρεται γιατί εγώ δεν τα ξέρω τα ψάρια και μπορεί να πάω και να βρώ κανένα που να μην υπάρχει Ελλάδα. Ασε που θα ήθελα να αγοράσω ψάρια από κάποιο χομπίστα...

thanasis76
16-12-10, 15:39
Δύο με τίποτα δηλαδή; Κάποια πρόταση από εσάς που ξέρεται γιατί εγώ δεν τα ξέρω τα ψάρια και μπορεί να πάω και να βρώ κανένα που να μην υπάρχει Ελλάδα. Ασε που θα ήθελα να αγοράσω ψάρια από κάποιο χομπίστα...

αν θελεις να παρεις απο χομπιστα κρατανε πολλα παιδια νανοκιχλιδες...
βαλε μια αγγελια να δεις τι μπορει να σου δωσει ο καθε ενας και διαλεγεις...
ετσι θα δεις τι υπαρχει και δεν θα ψαχνεις αδικα....

medico
16-12-10, 15:51
Φίλοι μου τα φυτά τα έδωσα... Μήπως θέλει κανείς μικρα Anentome Hellena?

Sotiris7
16-12-10, 16:24
Αυτά που λες τα θέλει για τις Αφρικανές του! :D

ΦΤΟΥ................. :D:D:D

medico
22-12-10, 13:27
Έκανα μια προσπάθεια με το set up και θα ήθελα τι γνώμη σας.

Πάνος
29-12-10, 23:47
μου αρεσει το αποτελεσμα...αλλα τελικα τι ψαρια αποφασισες να βαλεις?

medico
30-12-10, 04:10
Θα βάλω ένα ζευγάρι neolamprologus brichardi απλά περιμένω να περάσουν οι γιορτές γιατί τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο για να ασχοληθώ.

medico
10-02-11, 22:13
Έχει περάσει αρκετός καιρός και πολλά πράγματα έχουν αλλάξει αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσα να σας ενημερώσω για τη κατάσταση του ενυδρείου μου. Λοιπόν το ενυδρείο δεν υπάρχει ποια... το αντάλλαξα με ένα 120 λίτρων με διαστάσεις (100*30*40). Ψαράκια δεν έχει ακόμα, μόνο κάποια Anentome Hellena. Δείτε μερικές φωτογραφίες και πείτε μου τη γνώμη σας.

medico
13-02-11, 09:54
Σας έχω αφήσει άφωνους μάλλον... :grin::grin:

QS-Plan
13-02-11, 10:55
ρίξε μια ματιά εδώ....

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473

mariakis
13-02-11, 11:05
σε ενυδρειο με 96λιτρα δεν μπορεις να βαλεις malawi μονο tanganyika

QS-Plan
13-02-11, 11:10
πλέον έχει 120ρι, το αντάλλαξε με το 90ρι του

medico
13-02-11, 11:12
ρίξε μια ματιά εδώ....

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473
Σε ευχαριστώ αλλά για ποιο λόγο μου προτείνεις αφτό το θέμα;
-------------------------
σε ενυδρειο με 96λιτρα δεν μπορεις να βαλεις malawi μονο tanganyika
Δεν μίλησα ποτέ για Malawi...:)

QS-Plan
13-02-11, 11:24

Σε ευχαριστώ αλλά για ποιο λόγο μου προτείνεις αφτό το θέμα;

Επειδή έψαχνες προτάσεις για 2.....

medico
13-02-11, 11:29
Επειδή έψαχνες προτάσεις για 2.....
Ναι έχεις δίκιο... Έχει περάσει λίγος καιρός... Έχω καταλήξει στα neolamprologus brichardi και ίσος και στα lamprologus ocellatus gold. Αφού πρώτα βεβαιωθώ ότι δεν θα έχουμε δράματα...

QS-Plan
13-02-11, 11:36
Σύμφωνα με αυτό το ποστ... "Γίνονται και άλλη συνδυασμοί αλλά να ξερετε οτί δέν βάζουμε 2 είδη julidochromis μαζί γιατί υπάρχει κίνδυνος υβριδισμού και επίσης είναι καλό να αφήνουμε μόνο του τον Neoplamprologus brichardi γιατι δύσκολα επιβιώνει κανείς μαζί του."