Επιστροφή στο Forum : Τώρα μπoρώ να ξαναπώ για λίτρα χαχαχα
harris samos
14-12-10, 14:28
ηρθε το τερας στηθηκε τωρα μενει το σαμπακι :D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-yy231-harrissamos-dsc01973.jpg
εφυγε επιτελους κοιταχτε πωσ την εκανα αχχχχχχ το ευχαριστιθηκα :D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-yy231-harrissamos-dsc01974.jpg
και αυτο εφυγε πηγε αλλου για μελοντικη χρηση:D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-yy231-harrissamos-dsc01975.jpg νατο νατο
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-yy231-harrissamos-dsc01978.jpg ετοιμο αλλα επεσε πολυ δουλεια :smt120:smt120:smt120
και ακομα πεφτει βασικα δεν εχω τελειωσει ακομα
εβαλα τα ψαρακια μεσα και δεν προλαβα να τα βαλω βγηκανε 2 ζευγαρακια :D:D:D:D:D
Τελικά η........ μελλοντική χρήση, δεν ήταν και πολύ........ μελλοντική........ :D
Ωραιος ρε !!!
Τωρα μπορεις να παρεις αλλους 20 δισκους και να τους εχεις μεσα 30 δισκοι σε 700 λιτρα δεν ειναι οκ;;
Χεχεχεχεχεχεχε!!!
theodarras
14-12-10, 14:40
γιαπί το έκανες ρε το δωμάτιο! άντε σε περιμένω να καθαρίσουμε και το δικό μου και να φτιάξουμε και τα σαμπ!
harris samos
14-12-10, 14:47
Ωραιος ρε !!!
Τωρα μπορεις να παρεις αλλους 20 δισκους και να τους εχεις μεσα 30 δισκοι σε 700 λιτρα δεν ειναι οκ;;
Χεχεχεχεχεχεχε!!!με ενα καλο σαμπ κατι γινεται :D
thanasis76
14-12-10, 14:50
μπραβο φιλε μου!!!! χαιρομαι!! ολα φαινοντε πολυ ομορφα!!!!! και τα ψαρια δειχνουν μια χαρα... αντε και σε μεγαλητερα....:D:D:D
με την γεννα τι εγινε??? πηγε καλα η οχι ???
Ωραιος ρε !!!
Χεχεχεχεχεχεχε!!!
Ετσι ακριβώς....30 δίσκοι σε 700 lit. είναι super...:p.
Tο ενυδρείο σου αδελφέ είναι σαν χώρος ωραιότατο....σαν διακόσμηση θέλεις ''δουλειά''.;).
Οι δίσκοι είναι κούκλοι:smt055
Γιαννης Μ5
14-12-10, 18:17
Μπραβο ρε Χαρη......;):):)
manos_samos
14-12-10, 18:44
μπραβο Χαρη!!! πολυ ωραιο το ''θηριο'' σου:smt041
Αντε Χαρη να σου στειλουμε κανα εντλερ να βαλεις ρε συ τωρα που απεκτησες λιτραααα.....:smt120
Μπραβο ρε Χαρη!!! αντε καλους απογονους!!!:smt041
harris samos
14-12-10, 20:14
Ετσι ακριβώς....30 δίσκοι σε 700 lit. είναι super...:p.
Tο ενυδρείο σου αδελφέ είναι σαν χώρος ωραιότατο....σαν διακόσμηση θέλεις ''δουλειά''.;).30αααααααααααzw
μια χαρα ειναι ηθελα να αλλαξω τα ξυλα αλλα νο μανι νο χανι
30αααααααααααzw
μια χαρα ειναι ηθελα να αλλαξω τα ξυλα αλλα νο μανι νο χανι
Σιγά-σιγά...για να μη το βαρεθείς κιόλας.;).
harris samos
14-12-10, 20:25
ευχαριστω πολυ παιδια :D:D
-------------------------
Σιγά-σιγά...για να μη το βαρεθείς κιόλας.;).
δε τα βαριεμαι εγω τα κουταβια μου :D
Μπραβο βρε φιλαρακοοοοοο ............ :p:p:p:p:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 :smt041:smt041
Δε θα ακουσεις ποτε απο εμενα τη λεξη ζηλευω ... χαιρομαι λες και ειναι δικο μου ... για σενα που ξερω οτι εχεις τρελαθει και για τα ψαρια σου και παντα προσπαθεις να τους δωσεις οτι ειναι δυνατον καλυτερο!!!
Οσο για το θεμα λιτρων νομιζω μετα απο αυτο θα εισαι ισως πιο καταλληλος απο πολλους που μιλανε θεωρητικα η υιοθετουν θεωριες αλλων ... ενω εσυ θα εχεις δει στη πραξη συμπεριφορες απο 50 lt εως δε ξερω που θα φτασεις :D:p!
όλα καλά :D
Τα ψάρια όπως πρέπει ;) Αυτό σου έλειπε βέβαια να μην ήταν σε αυτήν την κατασταση τα ψαρια :D
stefanos samos
15-12-10, 11:08
χαρη ωραιο και καλοριζικο...
αν περνας απο το σπιτι μου σημερα φερε και κανα λεωντος με εχει πεθανει
η μεση μου να το κουβαλαω αυτο το πραγμα....χαχαχαχαχα..
σου ευχομαι και δισκομαμη.......:smt114:smt114:smt114:smt114:smt11 4:smt114
Ποσα χερια το επιασαν ρε παιδια , να κανω εναν υπολογισμο για μενα !
kwstas_original
15-12-10, 11:27
Καλοριζικο Χαρουλη!:smt052
Δεν θελω να βλεπω θερμαντηρες μεσα ομως.....
...περιμενω να το ζεστανεις με το καλοριφερ!!......:D
...Οσο για το θεμα λιτρων νομιζω μετα απο αυτο θα εισαι ισως πιο καταλληλος απο πολλους που μιλανε θεωρητικα η υιοθετουν θεωριες αλλων ... ενω εσυ θα εχεις δει στη πραξη συμπεριφορες απο 50 lt εως δε ξερω που θα φτασεις :D:p!Οποτεδήποτε τεθεί ξανά το θέμα των λίτρων ας αναρωτηθούμε ΠΩΣ θα ένιωθαν τα ψάρια αν από το 400/500/600 κλπ λίτρα τα βάζαμε σε ένα 120άρι...:D
Καλορίζικο ωρέ Χάρη! :smt041
...και καλές "δουλειές" :D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-dd212-delta66-misc-500d77f8.jpghttp://www.aquatek.gr/rimages/albums-dd212-delta66-misc-514794a0.jpg
Φτου!!! Πανω που ετοιμαζα ξεχεστηρι!
Μπραβο Χαρη... περιμενουμε την εξελιξη.
harris samos
15-12-10, 22:31
αφου τα ψαρακια εχουν τωρα απλα σε λιγο καιρο θα δειτε αλλαγες το ενυδρειο στηθηκε προσωρινα ετσι μενει σαμπ και αλλαγη διακοσμηση ;)
Καλο θα ηταν αν ηταν ετοιμο το ενυδρειο πριν μπουν τα ψαρια ;)
harris samos
15-12-10, 22:37
Καλο θα ηταν αν ηταν ετοιμο το ενυδρειο πριν μπουν τα ψαρια ;)ετοιμο ειναι το σαμπ μπενει και λιγο εχτρα νερο τωρα αμμα αλλαξω καμια ριζα θα δω :D
Άντε βρε....καλορίζικο και από μένα...σκόρδα...σκόρδα...
Μάλλον λάθος δουλειά έχεις διαλέξει. Διακοσμητής εσωτερικών χώρων έπρεπε να γίνεις, μπας και εξοικονομήσεις και για μένα λίγο χώρο και ...σταματήσει η γκρίνια...
χαχαχαχχα:smt020:smt020
theodarras
16-12-10, 22:47
εγώ γιαυτό έχω υπόγειο 75 τετραγωνικά! η γυναίκα μου μου το ξεκαθάρισε δεν θέλω άλλα ενυδρεία μέσα στο σπίτι αλλά για το υπόγειο δεν είπε τίποτα γιαυτό και εγώ έβαλα άλλα 5 στο υπόγειο με την άδειά της! χα! χα! χα!
εγώ γιαυτό έχω υπόγειο 75 τετραγωνικά! η γυναίκα μου μου το ξεκαθάρισε δεν θέλω άλλα ενυδρεία μέσα στο σπίτι αλλά για το υπόγειο δεν είπε τίποτα γιαυτό και εγώ έβαλα άλλα 5 στο υπόγειο με την άδειά της! χα! χα! χα!
:smt041:smt041:smt041 Ετσι πατα ποδι ... γερα!!! :smt044:smt044:smt044
theodarras
16-12-10, 23:28
πατάω! πατάω! αλλά όταν έρχεται η ΔΕΗ πατάει λίγο και εκείνη αλλά μετά το ξεχνάει! να φανταστείς για να πάρω άδεια να βάλω ένα vision 450 στο σαλόνι 200 ευρώ μου στοίχισαν η γόβες και ακόμα δεν το έβαλα!
ps. στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε και το λάδωμα είναι στην ζωή μας καθημερινά ακόμα και μέσα στο σπίτι μας!
harris samos
17-12-10, 01:37
προσεχε τη λες διαβασα το γραμμα που εστειλε στον αγιο βασιλη μια βαριοπουλα ζητησε :D:D:D:D:D
-------------------------
Άντε βρε....καλορίζικο και από μένα...σκόρδα...σκόρδα...
Μάλλον λάθος δουλειά έχεις διαλέξει. Διακοσμητής εσωτερικών χώρων έπρεπε να γίνεις, μπας και εξοικονομήσεις και για μένα λίγο χώρο και ...σταματήσει η γκρίνια...
χαχαχαχχα:smt020:smt020 ευχαριστω :D
που χαθηκεσ εσυ ??????
αντε ελα για κανενα καφε :D:D:D
Τελικά έχω αρχίσει και δημιουργώ σχολή "αντρών"........ ;)
Και εγώ υπόγειο έχω :smt041
πατάω! πατάω! αλλά όταν έρχεται η ΔΕΗ πατάει λίγο και εκείνη αλλά μετά το ξεχνάει! να φανταστείς για να πάρω άδεια να βάλω ένα vision 450 στο σαλόνι 200 ευρώ μου στοίχισαν η γόβες και ακόμα δεν το έβαλα!
ps. στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε και το λάδωμα είναι στην ζωή μας καθημερινά ακόμα και μέσα στο σπίτι μας!
Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!
Εγω εχω τελικα "ευκολοπιστη γυναικα" , για να μπει το 450αρι στο σαλονι κρατησα τον αριθμο των ενυδρειων σταθερο 3 ειχα 3 εχω (εδιωξα ενα 100αρι) , και τωρα με το θηριο απλα τις ειπα οτι δεν θα δωσω παραπανω και ψηθηκε ελα μου που δεν εβαλε κανεις παραπανω !!!χεχεχε
Καποτε ειχαμε πει για κατι παρομοιο παπουτσια- ενυδρειο ... ακομα περιμενει τα παπουτσια ! Τα εδωσα ολα στο ενυδρειο !
Χαρη μπραβο και καλοριζικο αλλα στις φωτο ειδα οτι η βαση ειναι απο αλουμινια η μου φανηκε. Παντως εγω προσωπικα εκανα μια παρομοια βαση με αρθρωσεις πλαστικες και μου εσπασε και δεν ειχα βαλει και βαρος τρελλο, κατι πλαστικες θηκες με αντ/κα. Για δες το αυτο καλα γιατι τα αλουμινια δεν ειναι για ζορια.
stefanos samos
17-12-10, 12:10
η βαση του χαρη ειναι κυλοδοκος με τελαρο πανω και 8 ποδια..
ειναι το τελευταιο που θα πεσει σε σεισμο 20 ριχτερ..χαχαχα
οσο για το ασπρο το κουρμπαριστο που μοιαζει με αλουμινιο,
ειναι σοβατεπι.......αλλα κολπαααααααααα......
Τελικά έχω αρχίσει και δημιουργώ σχολή "αντρών"........ ;)
Και εγώ υπόγειο έχω :smt041
Εγω το υπογειο το εχω μεσα στο σπιτι;).
Πια αντρικα :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.