Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φοβισμένα δολάρια

Emily82
12-12-10, 19:39
Καλησπέρα έχω ένα ενυδρείο 100 λίτρα και μέσα έχω 2 αγγελόψαρα 2 δολάρια 1 γατόψαρο 1 γλείφτη 1 καρχαρία και 1 αστακό. Το πρόβλημα είναι ότι όποτε ανοίγω το φως του ενυδρείου τα δολάρια τρελαίνονται και πάνε μετά σε μια γωνία κάτω. Τι να κάνω ? :confused:

netblues
12-12-10, 20:03
Μαλλον ειναι θεμα υποτιμησης..
Σοβαρα τωρα σε 100 λιτρα ολα αυτά?
Τα δολλαρια φοβουνται γιατι ειναι λιγα, αλλα η λυση δεν ειναι να βαλεις περισσοτερα.

Sorry, αλλα εχεις κανει τελειως λαθος επιλογη ψαριων και θα εχεις μονιμα προβληματα.
Ριξε λιγο διαβασμα και να ξαναπαμε τη συνθεση απο την αρχη...

Πάνος
12-12-10, 20:05
Μαλλον ειναι θεμα υποτιμησης....
:smt082:smt082 ατακα!!!

καλώς ηρθες Εμιλυ! διαβασε για τα ψαρακια σου και θα δεις πως δεν ειναι ολα καταλληλα για το ενυδρειο σου.
πιο συγκεκριμενα...
τα αγγελοψαρα θελουν μαλακο και οξινο νερο και να ειναι σε ζευγαρι αν ειναι μονο 2. αλλιως κοπαδι. στα 100 λιτρα ομως το πολυ ενα ζευγαρι και αυτο μονο του. στη θεση σου δε θα τα κρατουσα. ιδιο νερο θελουν και το γατοψαρο αν εννοεις κορυντορας (που πανε σε ομαδες) και ο γλυφτης αν εννοεις πλεκο. πες μας για ποια ειδη προκειται ή βγαλε φωτο.
ο καρχαριας ειτε ειναι παγκασιος ειτε ασημενιος δε πρεπει να βρισκεται επισης στα λιτρα σου. ο δε αστακος πρεπει να ειναι μονος του σε μια δεξαμενη καθως μπορει να τραυματισει τα ψαρια.

Emily82
12-12-10, 20:22
Όποτε πήγαινα να αγοράσω ψαράκια ποτέ τους έλεγα τι έχω και δεν μου ανέφεραν κάτι από αυτά :(

Πάνος
12-12-10, 20:23
και ειναι πολλααααααααα ακομη αυτα που δε σου εχουν αναφερει...αν κανεις κανα 2 γυροβολιες εδω μεσα θα εκπλαγεις....για ξεκινησε με τα υπομνηματα ;);)
και εδω ειμαστε.... ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε.

takis07
12-12-10, 20:33
καπως ετσι ξεκινησα και εγω με ενα δολλαριο,καρχαριακι,πλεκο,γατοψαρο corydoras aeneus,και αλλα διαφορα εφταιγε η παραπληροφορηση απο τα πετσοπ,αλλα με την βοηθεια του φορουμ εχω κανει ενα ωραιο ενυδρειο με ζωοτοκα.οπως αναφερουν πιο πανω πολυ διαβασμα και καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!